Foliga o vata o fesuiaiga eseese

Anonim

O le faʻatinoga o le tutusa galuega e mafai ona faʻatinoina ma ituaiga eseese, faʻailoaina e ni mataupu faʻapitoa o le faʻapipiʻi mamanu. O lea, e tusa ma le faʻavae o le Tapunia, o le ituaiga mai lea o laʻau nei ua iloga: Emol, Claves, Soul, Faʻamalolo ma omiga faʻatonutonu.

Foliga o vata o fesuiaiga eseese

O le faitotoʻa o loʻo fuafuaina na fuafuaina na o le lokaina o le tafe o le galuega faigaluega, e le mafai ona fetuʻunaʻi le mamafa.

O alavai o se vaega o le tuʻufaʻatasia o le pamu o le plumming system. E eseʻese ituaiga a vatele, o isi o loʻo iai lona igoa o fesoʻotaʻiga, lelei ona aoga ma vaivaiga.

Faamoemoega Fuafuaga

Faʻalagolago i le ituaiga oloa, e mafai ona faʻaoga e faʻatino ai galuega eseese:
  • avea o se tau faʻatonutonu o le siʻosiʻomaga siosiomaga;
  • A o tapuni paipa ua tapunia
  • a o le paipa tapunia-ese-tulafono-faatonutonu faamalosia faamalosia faamalosia.

O le autu autu o Atoves o le latou faʻaaogaina o se tapunia-ese-masini e manaʻomia e faʻaalu le tafe o le galue i se auala o le galue ai.

Faʻatusatusa ma le latou faʻaaogaina faʻatagaina le tagata teteʻe (lua-tulaga) tulafono faatonutonu o le tafe fua o le aoga galue.

I nisi tulaga, o le faʻaaogaina puʻupuʻu o apotara mo le faʻatinoina o galuega o le tapunia o galuega i fafo atu o le toe faʻaleleia o le faamalosia e faʻatagaina.

Fausaga foliga o vanu

Foliga o vata o fesuiaiga eseese

Polokalame o le faavae autu o le vanimonimo.

O le alatoto o ituaiga taʻitasi e ese mai oloa o isi ituaiga mo le tele o tulaga. Fuafua i luga o le mamanu o le mamanuina o le mamanu, o le mamanu ua vaevaeina i le tutusa ma le tina.

O le eseesega i le va o le Worge Wedges o lena mama mama o loʻo i ai i se tulimanu, fausia se tina, ma e tutusa o alatoto o loʻo faʻaalia e tutusa ma le tasi ma le isi.

Ua faia ni faʻataʻitaʻiga o le Wings ma le malosi (elactic poʻo le gegid) Wedge poʻo se lua-Dep-Dept Comedia na faia e 2 i nisi o le tasi i le isi ma le tasi.

O le paleti e mafai ona maua se tapuni i le ituaiga o 1 pepa poʻo le tisiki, pe i le ituaiga o 2 daks ma se spart spring e tu i le va o latou poʻo le sparter whop spring.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se slope o le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le MDF

E ese mai i lalo valemilo o nei mea mai le uae uae. O loʻo faʻaaogaina e fai ma tulafono faʻatonutonu ma tapunia mo Steam, faʻamoe ma vai. O le fesoʻotaʻiga o le faʻamalosia ma le paipa o loʻo faia e faʻaaoga ai le flanges ma bolts. Paralel sloves ma le toe faʻaleleia o le spindle ua tapunia faʻamalosia ma i le taimi e tasi e mafai ona faʻaaogaina e pei o se tapuni mo le faʻatonutonuina o le ala o le vai o loʻo sapalaiina. E faʻapipiʻi i luga o paipa, o le lapoa o le mea o loʻo i le itiiti ifo i le 50 mm.

Tape-off alatoto mafai ona i ai ma le le mafai ona fetuunai (faʻataʻamilomilo) pe toe faʻaleleia o le spindle. I le mataupu muamua, pe a o tatalaina ma tapuni le faamalosiauga, o le spindle faia na o se gaioiga gaioiga. O le chassis filo o loʻo fesoʻotaʻi ma le auala galue. I le tulaga lona lua, pe a tatalaina ma tapuni le faamalosiauga, o le spindle faia se faaliliuga gaioiga. Chassis Carving ma nati ua tu i fafo atu o le sheaty cavity.

Puleaina o le faʻauiga faʻamalosia o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se eletise eletise poʻo se tusi pasi. I luga o le armature o lapoa lapoa ma le faʻatonutonuina o le tusiga, o le chearbox ma le cylindrical, o anufe pe anufe e masani ona faʻaititia ai le manaʻomia.

O se tulafono, o se auala puʻupuʻu ua maeʻa faia o le atoa-itu, o lona uiga, o le lapoa o le ala o vanu e toetoe lava tutusa ma le lapoa o le paipa. I nisi taimi, ia faʻaititia mai itu ma le tele, faʻaitiitia taimi ma taumafaiga, e manaʻomia le faʻatautaia o le lokaina o le lokaina o le loka, faʻaaogaina "faʻapisinisi" varis.

Malosi fesuiaiga ma tulaga masani o vaovao

Polokalame o avetaavale o vaovavale.

O atoves o ituaiga eseese. O lea, e ala i le ituaiga o tapuni e iloa ai le loccing nei e le faamalosia:

  • ma le utu uʻamea paʻu vaega (welge);
  • ma se paleti paleti elemene (uo teine);
  • Ma le elastic deformization o le alatoto auala i lalo o le siosiomaga gaioiga (hese).

Ile taimi lea, o faʻamanatuga i le Wedge e mafai ona tuʻufaʻatasia tina mama, ma se tina faʻamalosi ma mautu le tina.

O le Swert Atoves o se ituaiga o tapunia-ese alatoto, o loʻo i ai le faʻamaufaʻailoga o elemene o le tapuni o le omea i le tasi. O ia fetaui lelei foi ma le tele o fesuiaiga. O lea, o le tasi le vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo tuʻufaʻatasia i le 1 disk, o loʻo faʻamalosia e le faʻamau luga o le laualuga o le fale o fale. I le ogatotonu o le disk ei ai le hinge, o le a le taumafaiga mai toʻotoʻo luga o le disk o loʻo lafoina. Faʻamaonia e mafai ona faʻatinoina ma le fesoasoani a Wedg Triggers faʻapipiʻi i totonu o fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻoloto le nofoa i ou lava lima

O mea e lua e maua ai oloa e mafai ona avea ma uma ma se wedge ma le tautotogo vaipuna.

I le auala e faʻagaioi ai le ogaoga, o le tapuni i luga o vase o loʻo mafai ona liliu i le ituaiga ma o se isi ituaiga. I totonu o le Swberry Fittings, o le faʻamaufaʻailoga e Schibur o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le tautotogo-utaina feoaʻi. O loo i ai ni suiga o le itu o ituaiga, o loʻo faʻaoʻo atu i le 2 o loʻo iai ni faʻailoga ma pu, i le va o le fea o le auala feʻaveaʻi. I le taimi o le suia o lenei disk, o le galuega galue e ova.

O le faʻaaogaina o elemene elemene o loʻo mautinoa ai le mafai ona tuʻuina atu le talafeagai i le faʻafesoʻotaʻi o luga o tisiketi o tisiketi.

Fuafua i le ituaiga o le faʻavae o le tino o le oloa e mafai ona:

  • laisene;
  • suesueina;
  • faia pe na ofi;
  • Tuufaatasi.

Foliga o vata o fesuiaiga eseese

Polokalame o ituaiga o vaia.

A filifilia se metotia o le gaosia o le tino o le oloa, o mea nei o loʻo faʻaalia:

  • Polokalama gaosiga ma tupe faʻaalu mo le tuʻuina atu o oloa;
  • o le teteʻe atu o le fale o le o le tapunia i le faʻaaogaina o le siosiomaga o le siosiomaga.
  • tapulaʻa e faʻatatau i tuutuuga o le faʻaaogaina o le oloa (vevela, omiga, lamatia o finauga, ma isi.);
  • O uiga agavaa o mea o mea na faʻaaogaina mo le gaosiga o fale.

I le gaosiga o uʻamea tapuni-ese fale, o le autu autu o le faʻavae o le tino o le oloa o loʻo lafo atu. Ae i le maualuga o manaʻoga manaʻoga, faʻamatuʻuina, faʻauʻuina poʻo se tuʻufaʻatasiga metotia o gaosiga o se mataupu e sili atu le fiafia.

E i ai isi vasega o le tapunia oloa. O lea, i le ituaiga o le fuafua o vaega o feoai, latou te vaevaeina i:

  • le tagata lava ia
  • Silipotone;
  • .

O valevale o vaseina o le fufusi o vaega o le gaoioi (toʻotoʻo, spindle) e faʻatatau i le fafo siosiomaga ua saunia ma le fesoasoani a le Gland Faʻailoga. I totonu o le vai faʻaopoopoina, o le faʻamalosi o vaega o le auala o loʻo tuʻuina atu i ni pupuʻu - o se atigi faʻaputu atigi fagu, o le a faʻasaoina le malosi ma le sela taamilosaga.

I le natura o le fesiitaiga o fegalegaleaiga taumafaiga i le faitotoa o le faitotoa o le:

  • ma se ituaiga felauaiga;
  • ma le rotational ituaiga avetaavale.

E ala i le puleaina:

  • mai le siosiomaga siosiomaga;
  • mai le hydialic;
  • mai le pneatatic gaioiga;
  • mai le eletise eletise;
  • tusi lesona e uiga i kree;
  • Tusi lesona mai Lilyfiel.

Tusitusiga i luga o le autu: Faleoloa Faleoloa ma ou lava lima

Foliga o le tapuni mamanu

Ina ia malamalama po o a ni eseesega i le va o le faitotoa mai le alatoto, e tatau ona iloa uma i ai i lona tulaga ma ata.

Foliga o vata o fesuiaiga eseese

Faakeme o se alatoka valevale: 1 - Spindle; 2 - Patiga; 3 - sasaa o le umukuka; 4 - nofoa; 5 - Faamaumau disk (ipu).

O le autu autu o le tapunia o le tapunia, tatalaina poʻo le tusi lesona fetuunaiga o le tafe o le tele o faʻafitauli o le faʻapitoa, sami poʻo le vai inu, a le sami ma isi vai inu.

E tele ituaiga o tapunia. O le mea lea, o le rotary disc wepter o se ituaiga paipa pipi i le ituaiga o se vaega o le vaega o loʻo lomia i totonu. O lenei disk e liu i totonu o le paʻu paʻu, saunia le malosi. E manaʻomia le amanaia le mea moni o le mamanu o le uafu e le atoa.

O le togafiti o le tapuni e faia e lafo ai uʻamea ma e i ai uma o totonu ma fafo atu o le Epoxy tapoleni. E le fesoʻotaʻi auala galue i le tino. O le nofoa o le nofoa o loʻo faia i se mea e maua ai le galuega o le oloa i le vevela o le vevela.

O le Cuff e maua ai le malosi o le fesoʻotaʻiga pe a faʻamalosia le mamanu i le va o le suavai alavai. O le faʻapipiʻiina o le tapuni e leai se mea e manaʻomia e faʻaaoga ai ni kesi faʻaopopo, pei o le mea o totoe o le vaega o totoe o le interflabian o loʻo fesoʻotaʻi ma mamanu.

O le disk e faia o le uʻamea uʻamea poʻo shinless steel. O le tino o le oloa o loʻo faʻamatuʻuina i le va o paipa e fesoʻotaʻi ma tagata. O le Rotary disk o loʻo tuʻuina atu se gaioiga ma le tuʻituʻi ma se taofi. O le loka e mafai ai ona e faʻapipiʻiina se liliʻe disk i tulaga ogatotonu (mai le tapunia atoa i le tatalaina atoatoa) i le sitepu o le 10 tikeri.

Faitau atili