Potu avanoa

Anonim

Talanoa e fai se avanoa e sili atu se avanoa - o se galuega faigata. I totonu o se potu tele e faigata ai ona faatupu le mafanafana. Ae o le faʻaaogaina o ni fofo faigata, e mafai ona e faʻasaʻo le mea. O le pepa puipui mo se potu vaapiapi o se sili lelei filifiliga ina ia mafai ai ona faʻasaʻoina ni mea tautupe ona o lona laʻititi laʻititi.

Potu avanoa

Manaia le taliaina: faʻata i totonu o le totonugalemu faʻateleina le tele o le avanoa

Filifili lanu ma tele

O le a le pepa puipui mo se potu vaapiapi e sili atu ona filifili? E tatau ona e amata i le filifiliga o le lanu lanu. E tatau ona e faʻaogaina le ie susulu manaia mo pa puʻupuʻu, ma mo puipui o le uumi potu - moli moli o le lanu tutusa. Faaaogaina o lenei metotia, e mafai e se tasi ona faʻaitiitia le umi o le potu. O le fale o loʻo i totonu o loʻo fausia i le tele o vaega, ae o le autu autu o le pepa puipui. O le filifiliga saʻo o le a fesoasoani e fetuunai ai le vaʻaia vaʻaia, hobs o vaivaiga ma faia le lagona manaʻo.

Potu avanoa

Potu avanoa

Ina ia maina ma le manuia le tali atu o le potu, e tatau ona e iloa nei tapulaʻa o:

  • maualuga;
  • umi;
  • lautele.

E tatau ona manatua ai le tele o mamanu i luga o le laupapa puipui faaitiitia ma paolo le avanoa, ma e aoga taofi le filifiliga i se ata lelei. Filifiliga ma ni ata laiti ma seasea ata o le a faʻatagaina ai le vaʻai e faʻalauteleina ai tuaoi.

Potu avanoa

Ata: o le sipala faʻapipiʻi i luga o puipui e mafai ona "faʻalauteleina" le vaega aoga

Gauai atu! Faʻatagaina o puipui puipui, e mafai ona e tuʻuina le pa pupuni o le faʻapogai o le lautele faʻateleina, pe a fai o fasi pepa o loʻo i ai. O fasi fasi fasi mea e maua ai le maualuga. Mo le malosi o le faʻaaliga vaaia o le ata o puipui, o le lautele o fusi e faʻaosofia e le lautele: nai lo le lautele, le faʻaalia o mea vaʻaia.

O le pa ma le malamalama e mafai ona mafai ona pei o se mamanu e sili atu nai lo le mea moni o. Sela ae le o le auala e faamafi ai le faafiafiaga ma le tele, maualalo ma mamafa, mulimuli mai ai o le maualuga o puipui. Roma faalauteleina avanoa o se mamanu. Iloaina nei mataupu faavae ma faʻaaoga, e mafai ona e mauaina le faʻafitauli manaʻo.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui mo le umukuka tioata: ata, ma ata lolomiina, iloiloga, vitio

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Foliga o ni ata

E mafai ona e faʻaaogaina se auala faapena e faʻateleina ai le avanoa ma faia se potu vaʻai malamalama. E manaʻomia le vaeluaina o le puipui mo le lona tolu. O le pito i luga tolu o puipui o loʻo ufiufi i le malamalama pepa puipui, ma le pito i lalo e lua vaetolu - mea ma le sili atu le malosi lanu. Tausisi i le mataupu faavae: O le tamaʻi mau, o le tatagi o le tatagi ma sina tamaʻi tino e tatau ona pupuʻu ma, e tusa ai, i le feteʻenaʻi. Manatua le tele o tulafono, o le a latou fesoasoani ia te oe i le filifiliga.

Potu avanoa

Ata: Vertical Strit, i luga o le sili atu, "steprows" avanoa

  • Afai o le tasi ma le potu e tasi na valivali muamua i se lanu lanumoana-lanumeamata, ona i le moli, o le a iloa i le taimi muamua pei o le malulu, i le lona lua - pei o le mafanafana, susulu.
  • E faʻafilemu ai le lanu mumu, lanumeamata lanumeamata, ma samasama faʻafiafiaina le fiafia.
  • A o le a le susulu o le la i le puipui, o vali na matauina i lanu mafanafana faʻateleina, o le moli eletise e maua ai latou le leoa, leai ni ola. O le mea lea, ua fautuaina pa i le Sulu, alu i luga o le pepa e lanumoana, le mea e le lava ai le moli, mafaufau mumu samasama.
  • Afai e sau faamalama saute, vaai puipui ma le lanu uliuli: lanumoana lanumoana, auro, yorktata. Latou te ofuina nisi o le lalolagi ma fai ai se siosiomaga malu.
  • O LE NOWNUNT BUMENT SKANTM, MA LE TAUMAGA O LE MOLIMAU, O LE TAʻITAʻI O LE TAʻITAʻI OLAGA OLEMINE taumafanafana e manaʻomia: malamalama beege, lemon.

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Faaopoopo metotia

E mafai ona faʻaaoga le Bordour e avea o se manaia faʻailoga fofo. O tuaoi e oʻo i luga o ata manifinifi o le sefulu ma le sefulu ma le tasi le aʻoga lautele, o loʻo i ai le faʻaupuga. E talafeagai le faʻaaogaina o aʻai i totonu o le maualuga o le taualuga. O le tuueseeseina o ni ata eseese e lua ma le lanu o ituaiga puipui ma le fesoasoani a le auala i le vaiti o le maualuga o puipui. O mea eseese o le ata o le tuaoi lava ia, faʻapea foi ma le lua ituaiga o pepa puipui na fai ai se ata tusi muamua, vavaeʻese le puipui i ni vaega e lua.

E tatau ona iloa o le pepa puipui lea o loʻo faʻaalia ai e le suavai o vai, na taʻua ai le tulaga o puipui, tasi-lanu filifiliga foliga lelei i luga o le puipui atoa, e manino ai , tuʻufaʻatasia o ata o le a filifili meaafale poʻo, i le feteʻenaʻi ma le filifilia o le ie.

Potu avanoa

O se faʻataʻitaʻiga o se pogisa i totonu ma se fasi ie

Tusi i luga o le autu: e mafai ona fufulu le ata vinyl ma pe faʻafefea ona fai saʻo

O loʻo tofu ma ata o loʻo fausia ai se lagona o popolega, mamanu i luga o le kapeta e faʻamamaluina lenei lagona. I se tulaga faapea, o outou lagona e pei o i totonu - o le patele, e ui lava na uma ona faʻamamaina. O le pa lamolemole ma le pepa puipui mononomeper foliga manaia, pe a fai e te teuteuina i lanu lanu, ata, atavali.

Vaega o mamanu

O fua tetele ua afaina e se tagata, o le tamaʻi ata e sili ona fiafia i ai. O potu tuaoi e mafai ona tuʻufaʻatasia se suiga lamolemole o lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi potu e faʻaolaina e le pepa puipui o le pepa aʻoga, o le isi o le laumaʻe, le isi - moli enaena. E manaʻomia le manatua o le a le mafai ona ogatasi ma meafale ma meaafale i totonu o potu, faʻafetaui le sitaili. Ioe, o le a taugofie nai lo mea uma o le a pikiina le pepa puipui i meafale i lalo nai lo le faafeagai.

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Potu avanoa

Iloaina! Mulimuli i tulaga masani o tulaga manaʻomia, ae ia e usitaʻi i le faʻavae o fale e tatau ona, muamua o mea uma, o se mea malie ma manaia le taimi e te toe sau ai pe a e toe foʻi i ai pe a e toe foʻi i ai pe a e toe foʻi mai pe a e toe foʻi mai pe a e toe foʻi mai pe a e toe foʻi i ai pe a e toe foʻi i ai pe a e toe foʻi i le aso faigaluega.

O le mea e sili ona taatele i fale mautotogi o se vaapiapi o se vaapiapi ma le potu umi - O le ulufale mai o le potu ulufale. Aemaise i le khrseshchev. E masani ona avea o se potu pogisa lea e tele ai vae i seevae, lavalava ma le mea e aumai ai le palapala. O lea la, i le alafafaga a le auala, mea e le faaletonu ma mulumulu talimoe, sa tatau ona apa fua i latou uma pepa lauleni. Ina ia fatuina se foliga manaia i le ala savali, o le lanu o puipui, fola ma le taualuga tatau ona ogatasi ma le tasi ma le isi. Ina ia mafai ona faʻaopopo le malamalama i le alatele o khrushchev poʻo se isi tamaʻi fale mautotogi, e manaʻomia le faia o le pogisa, ma o le pito i luga e malamalama. E sili atu le aoga: o le pogisa pito i lalo o le a le mafai ona matauina e alu ese palapala mai le palapala mai le auala.

Lua lanu e sili ona vaevaeina e se tuaoi ma se lanu soli lemu agai mai le pogisa i le malamalama. Ina ia faʻateleina le tele o le alatele, faʻaaoga lanu malulu: lanumoana, efuefu, lanumeamata. E ala i le ala, o le lanu efuefu o le lautele ma tuʻu faʻatasi ma le tele o isi, ae o le mea autu o le le soona fai. Ina ia faʻaititia ai se ala tele, ave ma le pepa puipui ma se lapoʻa ata.

Mataupu i luga o le autu: Filifili po o a faitotoa e tuu i totonu o le potu malolo

Potu avanoa

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o lanu enaena ma beige lanu

Faaiuga

Faʻafefea ona e malamalama mai lenei tala, e i ai le avanoa e vaʻaia ai le tele o so o se potu, o le mea autu i lenei pisinisi o le faʻaaogaina lea o metotia faʻapitoa. O le iloaina o le pepa puipui mo se potu vaʻai e sili atu ona filifili, e mafai ona e vaʻaia atili le maualuga o puipui, faʻasoepine, faaitiitia ai ituaiga ata ma faʻapotopotoga o lanu. Afai e te fefe e avea ma sese, fesoʻotaʻi i luga o le initaneti ma tagata taʻatele, faitau faʻamaumauga o le ae mauaina ai ni faʻamatalaga taua ma saili faʻamatalaga i le fale mautotogi.

Faitau atili