Faamanuiaga o papupuni

Anonim

Faamanuiaga o papupuni

O tulaga lelei o papupuni mo le tele ua umi le umi. O le mafuaʻaga lea o le pupuga o loʻo faʻaaogaina i le tele o taulaga i luga o auala.

Na te faia sikuea ma paka taʻavale, auala auala i faʻalapotopotoga, sikuea ma laʻititi platfom. Leai se tele o taimi, o le pupuna o loʻo faʻaaogaina i le faʻapolofesa fausiaina pe a manaʻomia ona aʻe i luga o le ala i le atunuʻu poʻo se fale o le atunuʻu. O le tele o tagata nana e masani ona masani ai i mea matagofie ma vaipola i luga o ala, o le a le fesuiai mo se sili atu pe sili atu taugofie.

O le lauiloa lauiloa o papupuni e faigofie ona faʻamatalaina - o lenei mea e aoga ma e taugofie. I luga o a tatou alalaupapa, ituaiga meaʻai e masani ona i ai i gaioiga a na tagata e faʻatau le faʻataʻitaʻiga taugofie, ma le manaʻoga e toe ta le talafeagai ma auala.

Afai e te filifilia saʻo mea, e mafai ona e faʻatau sea oloa o le a tautua tele.

Faamanuiaga o papupuni mo le fale

E mafai ona leai se mea e talanoa ai e uiga i le faaopoopoga o le mea. Ae e sili ona lautele pupuga, faʻafefea ona e faʻamatala o tagata faufautua o fale o fale? Muamua talanoaina mea lelei e tatau ona i ai ni faʻapolofesa e tatau ona maua ai ni mea lelei.

Faamanuiaga o papupuni

  • O le a le o palauina, o le a faʻasolosolo uma le vai i totonu o le sami, o le auala pe a maeʻa le timu, ma e le faʻatupu ai le aisa i le taumalulu.
  • Ecoology i le maualuga maualuga. E le faia se afaina ai le fola, o le a le faʻamalamalamaina le faʻafofogaina leaga.
  • Talitonuina. Afai e te filifilia mea mai le mea e maua mai le mea gaosi oloa, o le a mafai ona tautua le sili atu ma le 15 tausaga ma e tusa ma le ono selau kilomita)
  • Foliga manaia. O le tele o mea e ofoina atu se faaputuga o lanu uma ma foliga, o le tagata mamanu o le a mafai ona maua se vale e mafai ai ona e maua le fealofani.
  • Faigofie toe faaleleia. E le o le talafatu lea, o le a mafai ona sui le elemene sese e aunoa ma faigata.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lalagaina o laugatasi: ituaiga, ituaiga, faatonuga

Ona o le mea moni o le valivali filifiliga ma foliga o le fafie o se seti lelei, e mafai ona e fausiaina se tulaga tulaga ese i luga o ou ala. O le taulaitu o le fuifu na te fausia moni galuega moni, lea, o le, e ese mai, e tautua mo se taimi umi e aunoa ma le suia o latou muamua uiga ma mea totino.

Faʻafefea ona fai se filifiliga?

Faʻafefea ona maua mea lelei? Afai e te manaʻomia se maualuga maualuga-lelei fetuʻutuʻu foliga, ona tatau loa lea ona e vaʻai i Ltr.ru/vropropress/troturnaya_plitka/. A filifilia se mea fai, tatou te fautuaina ai e fia mafaufau i ni taleni.

Faamanuiaga o papupuni

Ina ia iloa ai poʻo le a le uiga sili ona maualuga e ofoina atu se 'oloa, e alagatatau lea e faʻatosina ai. Afai o mama mama, o le tagata gaosi e le aoga. Faamaumau foliga mai o loʻo molimau i le faafeagai - o le tele o le vai na faʻaopopoina i se tasi o tulaga o le Foafoaga o le Foafoaga, ma o lenei mea na afaina ai le malosi.

Ia mautinoa ia amanaia le tau - e le tatau ona e faʻatau tele taugofie mai le teuga. Ia faaeteete, ma faatau oloa o le totoa. I totonu o lenei mea e taugata ai pigments, ae o nisi tagata gaosi vaega faaopoopo i le sili ona lelei dyes. O sea oloa e le mafai ona foia ai aafiaga o le vai, i se taimi puʻupuʻu o le a afu ma gagau.

Matou te fautuaina e asiasia le paʻu aʻo leʻi faʻatauina - pamu ma chips e le tatau ona auai. Ia mautinoa e te vaʻai i le isi itu, e mafai ai ona i ai ni pine samasama e tautala e uiga i le i ai o le oneone i le oloa.

Faitau atili