O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

Anonim

O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

E mafai lava ona vave ma saunia lelei se faʻavae i fafo mo le faʻamaeaina o le faʻaaogaina o se masini masini e atagia ai le lelei o le fola o le base. O le auala sili ona aoga ma le lelei e fausia ai se mautu ma o faʻavae o le faʻaaogaina o le semi-mamago mago. E mafai lava ona faafaigofieina ma faʻavavevave le tekonolosi faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o masini faʻapitoa. O a masini o loʻo faʻaaoga e faʻatumu ai semi-mamago mago, ma o a tulaga e aofia ai le faʻatumu o tekinolosi - faitau i lalo.

Masini e lalagaina: lelei

O ten test tewe terval o le merchanzed slamid mafai ona e maua le lamolemole luga luga, tusa lava pe o se lamolemole, faavae i se isi potu. O le iʻuga, o le lamolemole, lamolemole luga e mafai ona faʻaofuina ma soʻo se faʻamaeaina o le fola (linoleum, fafie, parqut, ma isi mea).

O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

O le lelei o se auala faʻapopole o loʻo atagia o le aoga ma le mafai ona maua i tagata uma

E le pei o le tele o metotia mo le toe fausiaina o le fola, o le masini naeia e maua ai se lelei atoatoa:

  1. Maualuga le faʻatinoga ma le faʻaititia o le taupulega o tagata faigaluega. Faʻafetai i le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa i taimi faʻapitoa, taimi ma le faʻamalosi o loʻo manaʻomia i faʻagasologa o aʻoaʻoga, felauaiga, taʻamilo ma mea ua faʻaititia. I le taimi lava lea, o le lelei o le scred faateleina taua.
  2. Avanoa ma lelei. Vaega o loʻo faʻaogaina e saunia ai se fofo (fiberglass, oneone ma le sima) faʻamaonia le malosi o le taina. Ae e maualalo a latou tau, ma mafai ona maua i le mauaina o mea i soo se faleoloa.
  3. Vave le faigata o mea ma le leai o le solomuli. O le faʻaogaina o le tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o se laʻititi o vai mo le saunia o le paluga, e vave faʻatoʻilaloina. O lenei alualu i luma o le faʻamalologa gaioiga o le naliina ma faʻaititia le tupu o le na tupu i le taina (i le saogalemu o le vai, o le counce stress palu e mafai ona tupu). I se faʻaopopoga, o loʻo agaʻi atu i le taʻotoga i seevae faʻapitoa e mafai ona naʻo ni nai itula pe a uma ona taoto.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le togalaau o le togalaau ma laiti tau e faia oe lava

E taua foi le tali mai o le SIMI-faʻamamaina ua saunia i luga o le auala ma ua fafagaina i le nofoaga o galuega i luga o lima faʻapipiʻi. Ona o lenei, e mafai ai ona 'alo ese ma le filogia o le potu ma le efuefu mai le tele o mea, pauta mai le fofo.

Masini o le Stud fola: tekonolosi

O le tekonolosi o le faia o le semi-mago masini eli e faigofie tele: Soo se tasi e mafai ona pulea, tusa lava pe le mafai foi ona fausiaina. Ina ia faia tutoʻatasi galuega, o le a manaʻomia faʻapitoa mea faigaluega faapitoa, lea i totonu o faleoloa lautele fausiaina.

O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

A o le i alu i le masini naliina, e tatau ona e muamua saunia le laualuga o le fola

Faagasologa o le faʻaleleia o le foloa ma le tapenaina o le faʻavae mo le maeʻa uma ei ai sitepu:

  1. Fufulu le fola mai lapisi lapisi ma palapala, lipea o cracks, primer luga.
  2. O le maualuga faʻailoga o le laʻei ma le aser o loʻo fausia tulaga.
  3. Sauniuniga o le galulue faatasi. O le fofo o le Bred i le Pamu Pamu Bunuker. Ae faʻapena foʻi le galuega e tatau ona faia i le vevela o le itiiti ifo i lalo o le atunuʻu. I le mea pueata o le mea pueata, o mea mo le lafoina o loʻo utaina i lenei poloaiga: oneone, FOBROVOOLOKALOK, sima, vai ma le pipi.
  4. O le a e malaga. I le maeʻa ai o le failaina, le paluga mo le faʻatumuina o le faʻapipiʻi i auala i le nofoaga, o le Smoothed ma le faʻamaoni o le 1.5-3 m.
  5. Heat luga. O le Scred o loʻo 'olo ma se masini faʻapitoa ma tisiketi, e aveʻesea ai le solitulafono ma tubercles.

I potu ma le ata faʻapipiʻi, mago le ea ma se numera tele o le moli faʻalenatura, e tatau ona ufiufi le faʻaoʻo i pocethylene mo ni nai aso. Afai o le potu vevela e sili atu nai lo le 22-23 ° C, o le fusiua e muamua-motolized.

Meaola masini mo semi-matutu fusi

Masini Semi-Mago o le faʻamamaina e aofia ai galuega uma faʻaaogaina masini faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le pamu sima). Vave ausia se lamolemole ma lamolemole luga mo le semi-matutu scuster faatagaina se vave (olo) masini.

O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

Mo semi-mago fola o loʻo atagia mai ai, o tagata atamamai fautuaina faʻaaoga se taʻavale faʻapitoa

O le masini o loʻo fai e faigofie ai ma vave o le agn o le semi-mamago lau. I le taimi lava e tasi, e iai le avanoa laʻititi o le taʻavale, lea na mafai ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu.

Filifilia o le masini fatu, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma le totoʻa manatu o ona uiga, e masani ona taumafai tagata faʻatau e faʻalautele le faʻaaogaina o le afi o le afi ma le mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: lauiloa i totonu o totonu sitaili ma ata ma faʻamatalaga

Ina ia mafai ona maua le maualuga o le toe foʻi i le faʻaaogaina o le masini, e tatau ona e filifilia se botwriter ma le mana o le malosi (o loʻo i ai le penisini ma eletise), o le leo ma le tele o le rotor lau.

Susu susu: matamata

Susu susu o se potu umi i se tau tau gafatia. O se mea na eʻe mai ai le sitaili-oneone fefiloi ua saunia (faʻamalolo i le solomuli ma taʻoto), patipati tali ma le malosi ma le ola o le ta coting).

O le masini forchansized o loʻo atagia mai: Masini metotia, susu susu, semi-faʻamago masini gaosi

Afai e te filifili e fai se susu susu na e alu ai, ona e tatau ona e faia se paluga o oneone ma sima muamua.

O le filifilia o le susu susu e faʻamoemoe i le faʻaumaina o mea mo le fola. O lea, o le closet coungs-oneone fusi e sili ona talafeagai mo le teuteuina o le chiralic pou. Mo le laugatasi poʻo le kapeta e ufiufi, o le auala sili ona lelei e saunia ai le faʻavae o le a avea ma filifiliga: cherete - suavai foloa - vai susu - plawood

Ma leSau mai foliga o le tapenaina o le faʻavae o le faʻavae o le faʻauma, iloa ai:

  1. Naliina. Ose filifiliga faigofie lea e mafai ona faigofie ona faia i ou lava lima, ae le o le mauaina o se fale gaosi (O le vela e tuu i luga o le fasi vave).
  2. Faasaienisi ma vaega gaosi. Ua faʻapipiʻi le suavai i lalo o le fao i luga o le faʻavae.
  3. Susu susu ma le le fiafia o le vevela. O le vevela o le vevela o vaega o loʻo masani ona faʻaaogaina i luga o le eleele o le eleele. Ua tuu i luga o le oneone, lalo o le vai vai. I le taimi lava lea, o le puʻeina o ia lava e tatau ona faia i le faamalosia. O le taʻo i luga o le faʻavae o le faʻavae e mafai ona faʻatino e aunoa ma se oneone vaega.
  4. Se fusiua ma le tele o polymer kamela. O le faʻafofoina o loʻo faʻaogaina e saunia ai le faʻavae o le pito i lalo o le poto, maaleale ofutino (linoleum, kapeta) pei ona maua atoatoa le lelei e aunoa ma ni faʻaletonu. O le vai o le vai o loʻo liligiina atu i totonu o se faʻaʻaisa atoa le fusifusi.

E i ai foʻi le tulaga masani o loʻo i ai, mo le faʻapipiʻi o le suavai o le suavai o loʻo faʻaaogaina. O le faʻafefiloi e faigofie ona tufatufa e aunoa ma le faʻaalia o le tino. Ae ona o le leai o se faʻaosoina o se tagi, o le olaga faʻaalu o se ofu mafanafana e mafai ona faʻaititia tele.

Mataupu i luga o le autu: Chandelier o filo: faigofie faatonuga ma se vasega vasega ma ata

Masini o masini e lalagaina (vitio)

O le masini o lo o lalagaina o se faigofie, vave ma lelei le auala e toe faʻaleleia ma saunia le faʻavae mo le maeʻa o le taina o le taina ma laupapa, panoleum ma isi mea. O le faʻagasologa o le faʻatumuina o le Smi-Mago e faʻapipiʻi ai masini faʻapitoa, e mafai ona iai le pule poʻo fea tagata. O lea la, e mafai ai ona faʻaaogaina lenei metotia e oʻo lava mo fale i le atunuʻu ma ou lima. Faʻatinoina le vaega sosoo na faʻamatala i luga ma o le ae mauaina foi, tumau le faʻavae mo le tini!

Faitau atili