Namu i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Anonim

O auala lelei o le puipuiga mai i isumu ma isi tamai iniseti - namu upega. E mafai ona e faʻatauina se ata faʻatulagaina, ma e mafai ona e faʻaleleia ou lava lima. O Le Aoina o Mea Taua Lona Faʻatagaina e te faia ai se puipuiga a le namu mo se faʻamalama a methersh o le a faʻamautu mausali i le faʻamalama faʻatagata ma ia maua ai se foliga manaia.

Namu i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Ituaiga o Puipuiga Puipuiga

A o le i amataina le gaosiga, e tatau ona e faia le mea e manaʻomia ai le ituaiga grid. E eseese i latou i tulaga eseese:

  • E tusa ai ma le mauga - i luga o matau, i luga o velcro, luga o pine, luga o le z-faʻapipiʻi tino;
  • E ala i le ituaiga o le tatalaina: le mautonu, ma le le mafai ona magalo, manifinifi, fulafula;
  • E ala i le iai o le faʻavaʻa: i luga o le faʻavaʻa (faʻavaʻa),
  • I le nofoaga o fusi: totonu poʻo fafo.

Lalo o le a faʻamatalaina pe faʻafefea ona fai le faʻavasegaina - faʻaitagofie ma le faigofie, faʻapea foi ma le asquido puipuiga filifiliga - o se mesh i luga o le alavai mai le uafu o le cable.

Namu i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Faʻafefea ona faia se paketi o le paketi o le faʻapoloki?

O le faigofie faʻamatalaga o le pupuʻu grad faia e o latou lava lima e le tumau. O le tapoleni na o le faʻapipiʻiina i le faʻamalama. Ae talu mai le matagofie o ia lava ua leaga, a uma lona tulaga sili, e tatau ona e suʻeina se ie fasi mea ma le lelei aʻiaʻi. E mafai lava ona avea ma se tissue lipine. Afai e te faʻapipiʻi i luga o le faamalama laupapa, oe mafai ona toe faʻasaʻo le ie ma faʻamau. O le faʻaogaina o lenei metotia o le sili sili ona fetaui lelei, faʻaletonu - o le ituaiga e le mafai ona pupula, ma aveese foʻi le faʻamamaina o le faʻaleagaina. O lona uiga, pe a uma se taimi o le a maua ma toe fai le gaoioiga atoa.

O le filifiliga lona lua o se velcro mesh. Ina ia mafai ai ona faia i ou lava lima, o mea nei o le a manaomia:

  • anti-lackquio ie;
  • Velcro lipi (velcro, "Burner");
  • Fale kelu.

O le vaega o le faapipii o loʻo faʻapipiʻi faʻaaogaina le fa 'faʻamaumauga i le kuata i totonu. O lona uiga, i lena vaega o le faʻavaʻa lea e lata ane le faʻamalama a le faʻamalama pe a tapunia. O le vaega lona lua o loʻo seʻe i le tulaga o le tino o le anti-asquito. Ae le i faʻaaogaina ni pepa, o le faʻavae o le a faʻaaogaina le kulimi o le a faʻaaoga, e te manaʻomia lona tigvase ma mama mai le efuefu. O tulaga lelei o lenei ituaiga o le faʻasao o le "lotomaulalo", pe a manaʻomia, e mafai ona pupula pe matua aveesea. I tulaga o tau, e tutusa foi ma se filifiliga o tupe.

Fono

Mo le faapipiiina o le velcro i le faʻavaʻa, e sili le faʻaaogaina o le paʻu paʻu pu, faʻataʻitaʻiga, Tyntan, ona faigofie ai lea o le totoa. E taua tele lea mea pe a fai o le palasitika faamalama o le olo ma le talipale, pei o se laupapa, e le aoga iinei.

Namu i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Mamanuina o le ituaiga ituaiga e faia oe lava

Mo le gaosiga o le faʻavaʻa, o le a manaʻomia mea nei ma ou lima.

  • Reclongungalar Cable Cable (15 × 10 MM). O le umi ua fuafuaina e faʻavae i luga o le faʻavae o fafo o le faʻavaʻa, lea o le a faʻapipiʻi ai le faʻavae.
  • O uʻamea tulimanu (10 mm) - 4 PCs.
  • O le asitalaina o Raivets - 16 PCs.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o chimneys mo le kesi ponaivi

Mai le mea faigaluega o le ae manaʻomia se milli ma 'ai. Muamua o mea uma, o itu ua aveese - maualuga ma lautele. Mai le Cable Channel na matou tipiina 4 fasi i le 45 tikeri ma le gagau i le ituaiga o se faatafafa. Alu i luga o le tulimanu, e tatau ona e tautua pu i totonu o le talaaga ina ia latou tutusa tutusa ma pu i tulimanu. Ma, ma le fesoasoani ai o rivets, e fesoʻotaʻi le mamanu - ma le faʻavao ua sauni. Faamolemole ia maitau pe a tatau ona nofo le tagata tau le malulu i fafo atu o le cable channel.

A uma ona sauni le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻasaʻo le ie i totonu. E sili atu le maualuga i luga o le faʻavaʻa ma na oso i totonu o se uaea-channel tapuni. Ina ia malupuipuia le lamolemole, e aunoa ma le sefeina, oe manaʻomia le amata o le kiina o se tasi o le umi itu. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e sailia se mea faapea e leai se kakesa. Ma o le tapoleni ua faʻasaʻoina i se tasi o le itu o loʻo taʻua i le faʻavaʻa.

O itu faafeagai e sili atu ona tuʻufaʻatasia i le fesoasoani, pei ona manaʻomia e maua ai ni feteenaiga faigofie. Ole taimi lava e tasi, e sosoʻo ai le tapoleni, ia mautinoa e leai se skew ma snap le pa e le atoatoa, o lea o le isi lima o le a i ai iinei i le ala o lima o le a i ai iinei i le ala o lima o le a iinei i le ala o lima o le a i ai iinei i le ala o lima o le a i ai iinei i le ala o lima o le a iinei i le ala o lima o le a i ai iinei i le ala o lima o le a i ai iinei i le auala. O le namu mesh o Mesh Foret ituaiga e mafai ona faʻapipiʻi i le faʻamalama i auala eseese. O le mea e sili ona taatele - plunger, faʻaaogaina z-foliga puipui.

Fono

Ina ia 'alo ese mai le faʻaititia o le pa, e sili atu le faʻamauina atu ma le kelu. Mo lenei, pe a sauni le mamanu, i le va i le va o le cable channel ma lona faavaa (pa) e tatau ona e talosaga se laititi o kelisi.

Namu i luga o le faamalama ma lou lava lima: stal ma le malosi mamanu

Faʻafefea ona ia filifilia se tapoleni?

O le vaega autu i totonu o se mea tutusa o le tapoleni. O loʻo faʻatau atu i lafoga ma le faʻaaogaina. I totonu o le lisi, pe tusa o le 30 ofu. Afai e tatau ona e faia 1-2 mamanu i ou lava lima, ona sili atu lea o le faʻatau i luga o se meli. O le faʻatusatusaina o tau, faamolemole ialiga: E mafai foʻi ona faʻailoaina i le sikuea, ma mo le tagata tepepolo mita. E ala i faʻailoga agavaa, o le tapoleni e ese mai i ia tapulaʻa:

  • sela tele;
  • O le mafiafia o le tapoleni;
  • mea;
  • Malosiaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona gagau ma faia se tuai o lo o taʻele?

O le faʻailoga mulimuli e taua mo le grid "antikishka". E mafai ona ia faia le "osofaiga" o le fagafao, e le fefe o ia i pusi e auvae ma nifo. O mea e sili ona manuia mo le gaosiga o le asticire, upega o upega o polyester ma le le iloa faapitoa.

Fono

Afai o le fale ei ai le pusi, e mafai ona e faʻapipiʻiina se faavaa o le upega o le aitalafu. A faʻapipiʻiina, e tatau ona e tausia ni isi faʻamaumau - le tapoleni i le faʻavaʻa ma le faʻavaʻa i le faʻamalama faʻapipiʻi. E manaʻomia le mea e le felelei ai le manu i fafo ma le grid.

O le tele o le sela ua filifilia e faʻatatau i luga o le iniseti le tele i se vaega faʻapitoa ma mai le mea manaʻomia. O le laititi o sela e iai le vaega o le 0.25x1 mm. Latou te puipuia mai na o namu, ae foi mai ni nai papa o oneone ma le efuefu. O le tapoleni ma sela o lenei tele o le a avea foi ma faʻalavelave mo le pophar fluff. E puipuia mai le timu mata, o le satauro vaega e le tatau ona sili atu nai lo le 1x1 mm.

O mea na faia e le tapota e sili ona taua. O Ia lava e nafa ma le lanu o le tetee ma le ola. O le sili ona faʻatuatuaina filifiliga o se tapoleni o le fiberglass ma se polymer taletila.

O loʻo faʻaalia ai se mea lelei le mafai, e mafai ona e faia se mea lelei namu, upega o le faʻavaʻa poʻo le ituaiga faʻaʻai. O le a iai se foliga sili ona manaia, faʻapea foʻi ona tali atu i galuega uma e tatau ai. E mafai ona e faʻaosofia potu, e aunoa ma le fefe o le a feaua asia o tagata asiasi ia i latou: o le a puipuia le fale ma le namu, ma le faʻalu ma le ita tele.

Faitau atili