French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Anonim

French Bortins - Asthetic Intheric Orinaor decoation, nofoaga i le Jourseng faafetai i le ea.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

French Cortins

Talafaʻasolopito o Cuttain Marquiz

O le igoa o lenei oloa tusitusi e fesoʻotaʻi ma tagata ma se nofoaga o le amataga: ma anamua, maofa, ma matauina tu ma agafesootai o Farani. O le talaʻaga o tagata Farani o loʻo pupuni faʻatasi ma le atinaʻeina o le Broquaque style ma aʻe i le nofoalii o le la tupu - louis xi, na avatua le amataga o le la. I le taimi o lana nofoaiga, e oo lava i mea uma i aso uma, e aofia ai lavalava ma ipu fausaga ata, ma teuteuga, sa taugata.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Telefoni faamalama, o nofoaga taugata ma taugata, taugata meaafale - mea na mafua ai le fausiaina o se ituaiga fou o pupuni, telefoni Farani.

Talu ai nei, i le Luso ata, e le gata i faamalama na teuteuina i le ie. O le faapaleni o pupuni e faalagolago i le lanu o le ie, oa pa puipui e tele fua. Diepets ma FESStos ma le le mafaufau o mea taugata, ma o le French Curtnin ma Lablan na avea ma uiga masani o le fale mauoa Farani.

O le "Forre" o Farani ni vaega o loʻo iloiloina e le au puipui a Austrian, lea na maua ai le igoa lona lua - Fister. Ae afai o le tulaga muamua na taulai atu i mea taugata, ona i le lona lua - i le aoga ma le faigofie.

O pupuni i le gagana Austrian o loʻo faʻaaogaina i umukuka, verandas poʻo le taumafanafana o le tau. Ma afai e i ai se fesili e uiga i le mamanu o le faʻamalama matala i soʻo se mea na taofia ai ni tagata nofomau poʻo nofoaga lata ane - o tagata Farani e talafeagai ai.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Ua valaauina tauaso, uuina tutusa ma le auala pulea - Conian. Afai e i ai le manaʻomia o le aoina o ie ma avatu le avanoa i le la susulu, o le 'upega tafaʻilagi ma le fesoasoani a se mamanu faʻapitoa e siitia atu i le tumutumu o le faʻamalama. E le masani ai lea i le aufaitau i luga o le ie puipui, ae o oloa e taofia ai mea taugata e tusa lava i le potopotoga pepa.

O le suʻiiga o le ie puipui o Farani e aofia ai tautau o le tautau o oloa i totonu o le faʻamaumauga oona, ua fuafuaina mo le siʻitia o fausaga poʻo ogactic Eaves. O le auala e faʻatonutonuina ai ma le faʻatonutonuina poʻo le faʻaaogaina o le faʻamafanafana, pe a fai o le faamafanafanaga o loʻo faʻaoʻo atu ma se fofo eletise eletise.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻamamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

O le a le lanu e sili ai le pikiina?

O le lanu o le pamu o le conkile oloa e faʻalagolago i le nofoaga o le tino. I le taimi lava e tasi e toese mai ai mai le pito i lalo o mea nei:

  • meaafale;
  • pepa puipui;
  • Mea faigaluega.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Totonu

I potu pogisa, e sili le manaʻomia le faʻaaogaina o moli faʻa-Farani e faʻaaogaina ai le tino, e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o ese, e aofia ai le pogisa ma le mamafa. Ma o lea i le matagofie o le tau vevela e faigofie faigofie ona faigofie, e le fautuaina le faʻaaogaina o lanu pupula tele o le ie mo se faʻamalama e soʻona ai i le itu i saute.

Fautuaga: E fautuaina le faʻaaogaina o le Monophonanic Fabric poʻo se tapoleni ma le le mafai ona vaʻaia, talu ai o se ata iloga o le tino ua leiloa o le numera o le fanua ua leiloa ma le tele

Itumalo o Fabric

O le foliga mai o le ata e faʻalagolago i le a le ituaiga o ie o loʻo faʻaaogaina e suʻi ai le suauʻu o le ie puipui a le ie.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

O fea e te amata ai le suisui?

O le teuga tupe e ofoina atu le tele o filifiliga mo sauni fou fou. O le averesi o le tau o tagata Farani pupuni o le tau mai le 2 i le 5 afe rotabs.

O lea e masani ona faʻataʻitaʻi i le suiina o tagata faʻafomaʻi Farani i o latou lava lima. E manaia le, fiafia, ma e le gata i lea, faʻataga oe e faʻailoa atu mea e fiafia ai tagata. Afai e le taugata e faʻatau ai ni ie faʻatauvaʻa, o se moli moli poʻo se silika siliki e talafeagai mo le aveeseina o le tosoina o tagata Farani.

O le taugofie ma faigofie Farani fabrics mo pupuni - E sili atu le matagofie, ma pe a faʻaaogaina le paoa ma mamafa palda, o Sulda e sili atu le lapotopoto ma foliga mai o le "sagging."

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Fuafuaina o Fabric

Muamua, ua e faʻataunuʻuina le ie o loʻo fuafuaina i le gagana Farani. Ia faia lenei mea, ave le Fono Aoao tutusa tutusa i le 1.5 lautele ma le faʻaaogaina o le 2 i le maualuga (ina ia mafai ona ave lelei le bractins (mita le maualuga).

O se taua taua - i le suʻisuʻi o le suʻisuʻi, o se brad faʻapitoa e faʻaaogaina mo Farani pupuni, e mautinoa o le faʻatasiga i le taimi o le oloa e le vaeluaina. E taua foi le amanaia o le fasi pepa o le maualuga o le 5 cm i le pito i lalo o le tisu o le nonoa ma 2 cm i le gaioiga i le pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: O le a le manoa o linouum ma ou lava lima: tipiina lauulu, folalau auala (vitio)

FESTOS o loʻo fuafua e tusa ai ma polokalame e mafai ona maua i nofoaga faʻapitoa. O iina foi na lolomiina le mamanu o le Frentaina Falani, o lona tali auiliili ia malamalama lelei i le faʻavae o le galuega.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Suisui

O isi taimi e suʻi ai fusi faʻaleagaga ma o latou lava lima, e tatau ona fesoʻotaʻi le tapoleni. Ina ia mafai ona faʻauigaina le iʻuga o loʻo i ai, e suʻe ma se teuteu teuteu i le leo o le ie.

TAUA: O le mamao i le va o laina autu o le 50 cm! E manaʻomia foʻi le iloiloina i sauniuniga o mea mo le suisui.

Sauniuniga o Meafaigaluega ma Mea

Mo le galue, o loʻo taofia ai i mea nei:

  • le ie;
  • filo i leo;
  • 'Aumai, ma le fesoasoani ia o loʻo faʻamalamalamaina ai le ie;
  • Fuafuaga i le lautele o le faamalama matala pe ua uma le mamafa.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Vaega o le suisui:

  1. O ie puipui o tagata Farani i o latou lava lima, tuu le ie ma lamolemole le uʻamea.
  2. Ona iai lea o laina, lea na maua ai o se fono faifaatoaga. Poto masani tagata e faia, toso filo i luga o le umi o le ie i le afa o le afa o le afa. Ae afai e leai ni faʻataʻitaʻiga - o le faʻagasologa e ave i ai le faʻaletonu, ae maise, E le talafeagai ituaiga uma mo ni faiga faʻapitoa. Ma o le ie i nei nofoaga e lamolemole ai le uʻamea.
  3. O le tapoleni na faliu i lalo le pito i lalo ma faapipii le itupa o le itupa ma le pine.
  4. O le faʻamalositino o le 'olo na fuafua mo le laʻei o le itu o laina o mata o le tino e latalata i tulimanu. O le pito i lalo o le pito i lalo o lo o faalumaina, ona valea lea.

    French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

  5. A maeʻa lena mea, i le pito i luga o le auala o loʻo faia o tamaʻitaʻi (e fia laina o le lalaga e tele ma faʻailoga). Latou fuafua latou pei o lenei: ave le lautele o le tisu o le tisu, vaevae ile 2.5 lelei. O le iʻuga o le numera e vaevaeina i le 8. O le aofaʻi o le ulufale mai ma le itu o loʻo mauaina.
  6. O le braid o loʻo suʻiina mai lalo ifo, tuʻu le fusi pito i le ogatotonu i le va o le 2 itu o le piad.
  7. O ie pito i lalo o ie puipui e faataatia, ma mo le faʻasaʻoina o folugatiti i le pito i lalo o le laina taʻitasi o le laina o loʻo iai le paʻu.
  8. O le pito i luga o pupuni o loʻo faatapulaaina ma se lipine, ma o maea na faʻamalosia i le tele e mafai ai e mafai ona tuʻu i lalo o le toniga, lea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia se paipa paipa i se fale tumaʻoti

Pei ona vaʻaia e suʻi ai ie puipui o Farani, o le faigofie suʻi suega ma mea e manaʻomia e manaʻomia.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Faafaiona auala

Tausia o pupuni

Ina ia mafai e le faʻamalama ona fai le tagata e fai ma sui o le faʻamalama ma malo i le fale, e taua le tausia pea o le pupuni. O ie puipui a Farani na manatu o se tuʻufaʻatasiga lavelave, o lea latou te talafeagai mo i latou ma le faʻaeteete, ma le faʻaeteete.

I le fale, e mafai e le oloa ona tuu avanoa le faʻaaogaina o se faʻapitoa tele meaʻai, ae le o le tapaa o le tapoleni.

Afai o le oloa o loʻo suʻi mai se moli moli o upega tafailagi (okeni, veli, veli), o le pupuni ua soloia i luga o se alatele. E mafai ona fufuluina le ie puipui ma ou lima, ona togi mamago, e aunoa ma le ugged.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

Afai o loʻo suʻiina le tele o faʻafitauli mai le mafiafia o faʻafitauli, e fautuaina i oloa mama i se faʻamama uʻamea mama. E tatau ona i totonu o le ironing French compians na o le tulaga sili ona ogaoga, faʻaaogaina ma le faʻaeteete le faʻaaogaina tele o uʻamea ma e aunoa ma le solia o pepe.

Vailaau o totonu

French Chic e talia i potu malolo, potumoe po o le kapeneta. Marquete mo le umukuka ua filifilia e faʻavae i luga o le mafuaʻaga fuafuaina o nofoaga. Ua latou suʻi mai le synthetic tisu e le tuʻuina atu le solomuli ma le fefe i le filogia.

O tagata mamanuina o loʻo fautuaina i totonu o le Windoder o loʻo teuteuina i le vaitusi Farani, tuu se moega poʻo se fata mananaina - e maua ai le matagofie o le siosiomaga.

Vaʻai vitio ata

Ina ia faʻamamafa i le Falani agaga, tuʻutuʻuga poʻo Panels ma ata o loʻo tuu i luga o puipui o le potu: O le Eiffel Tower, Vinea.

E le gata i le faʻaaogaina i totonu o fale tifaga, Marquis o loʻo faʻaaogaina i nofoaga faitele e pei o falemataʻaga, fale tifaga, faʻaaliga o nofoaga.

French Cortins faia oe lava: Faʻafefea ona suʻi

O le potu e teuteuina i pupuni i totonu o pupuni i Farani sitaili o le a le foliga mataga ma monononos, ona o le diperay ma green foai mai le lagona o le aso malolo faavavau. Aua neʻi galo e matamata i le vitio, pe faʻapefea ona suli Farani ie puipui i ou lava lima. E i ai le vasega pule.

Faitau atili