Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

Anonim

O le manaʻo o le tagata faʻatau e vaʻai i le lumanaʻi o le le lumanaʻi o le ie puipui ma le tulle o loʻo faʻaalia i le muamua ata ata na tusia e le tutoʻatasi pe faʻaaogaina se mamanu.

Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

  • Tusi se faamalama
  • Faavae o le ata
  • Rovica iebrics
  • O manatu o lē ua fofoliga penitala e sili ona le talafeagai ma saʻo, ona o nisi taimi e le malamalama atoatoa ia te ia i le mea e manaʻo e vaʻai i ai. O ata o le ata o le auivi o pupuni faʻaali manino pe faʻapefea ona uma ona pupuni mata o le a vaʻai i le faamalama.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Ata

    Ituaiga o ata o pupuni

    O loʻo faia ni ata o loʻo faia i ni auala e lua:

    • Faʻaaogaina komepiuta ata.
    • Penitala.

    O le komipiuta komipiuta o Windows ma ie puipui na faia i se faʻapitoa ata faʻataʻitaʻi. O lona uiga, e aunoa ma le mauaina o le tomai galue i polokalame, e le mafai ona faʻatino e le mafai, ma tele le taimi e aʻoaʻo ai le aʻoaʻoga mo le faʻapolofesa mo le faʻataʻitaʻi o le polofesa.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Ina ia mafai ona faʻaloaloa mai le embodimt o le faʻataʻitaʻiga manatu mo se taimi umi, ma agaʻi i le galuega, e sili le faʻaaogaina o le ata o se vaalele e faʻaaoga ai le ata o le ata O ata ua faaliliuina mai le Latina, pei o le "tusitusi pe ata", o le ata o le talosaga o ata e ala i nofoaga, manatu, strokes. O le faʻavae autu o le mafai ona tusia o le faʻamatala lea o mea o mea i le aofaʻi, avanoa.

    Le taua o le teuga tupe mo ni vaega ma lapoa

    Ile faʻagasologa o le tusiata, e taua le vaʻaia o le lapoʻa ma faʻatusa o le faʻamalama matala ma pupuni. Amata le manaʻomia mai vaʻaiga vaʻaiga vaʻaiga. E fesoasoani le talisapaia lelei o le ata o le tusitusiga tusi, o lona foliga foliga, matagofie.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Tusi se faamalama ma pupuni i le penitala. I se auala e le manaia ai le ata, ma le tino moni o le potu, e leai se iʻuga o le a ese mai le auivi.

    Nofoaga tusia ata o pupuni o pupuni i totonu o le potu o tamaiti pe o se isi potu, e tatau ona taofia se lanu masani i le fuainumera, tuuina atu ni mea vaivai. O se mea sese o le mea sese o le ata o le ata o le au ata, e ese mai le moni mai moni.

    Tusitusiga i luga o le autu: Parqutquet Heetoringbone: Ituaiga o Deck Style, Framework Tekonolosi, sikuea sikuea, filifiliga masini

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Tusi ata o pupuni mo le umukuka, e taua le faʻaalia o le laititi itiiti e faʻaali ai faʻamatalaga o le ata, mafaufau i luga o le fogalii o le paepae ma le pronice faʻataʻitaʻiga. O se ata faʻatuatuaina o le lumanaʻi i totonu e mafai ona mauaina, e tusa lava pe leai ni tomai faʻapitoa tomai. E fai ai ni ata o pupuni, na o le mulimuli i tulafono o loʻo faʻamatalaina.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Umukuka

    Tusi se faamalama

    Mo galuega, o mea nei e saunia:

    1. Tape.
    2. Malu ma le lelei penigofie penitala (vaivai crators, ma mautu stroke).
    3. Seti o peni lanu.
    4. Laina.
    5. Faapitoa "Kromka" mo peni.
    6. Pepa tusia.
    7. Sifile steppener.

    Muamua ofaina i le faiga o le ata, ma fuafua le avanoa i le va o le taualuga ma le fola. O lenei mea uma e tatau ona faia i luga o le fua. O tagata e puipuia e finau pe a tusia tusi i luga o le ata, ina ia aua neʻi sese, ina ia sili ai le tipiina o le cardboard "faʻapipiʻi uma i luga o le ipu, ma otootoga uma ai i le pepa.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    O loʻo iai le tele o faʻamatalaga i totonu o le faʻamalama e tatau ona faʻaalia i luga o pepa, pipii i le fua filifilia (masani 1:10). E fesoasoani i le muai aʻoaʻoina le filifilia filifilia e teuteu Windows.

    A tusia le faamalama i luga o pepa e le naʻo lona faʻaseseina, ae o le faʻamalama, o le faʻamalama, ma le lautele o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    E faigofie ona faʻaaoga e srokes, e aunoa ma le faʻamalosi, manino i fafo atu o tuaoi o le faʻamalama. Faia o ata o pupuni ma payrequins, e taua ona malamalama o le faamalama ua na o se faʻailoga o le faʻailoga, o le ata i tua atu.

    Tusa lava pe faʻafefea ona e taumafai, ae e aunoa ma le avea o se tusiata mai le fanau mai, e le mafai ona faʻatosina se ata puʻeina, e leai sona manaʻoga o le pupuni. Ua lava na e tetee atu i le tele, faapea foi ma le amanaia o mea uma. E sili le tusia o le ata o se penitala penitala mai le tele o tulimanu.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Faavae o le ata

    O tali a Shuden ua muamua faia se peni faigofie, ona teu lea o fou fou fou, tau uma lava e maua ai le fua masani.

    Mataupu i luga o le autu: faavae mo le Wallpaper: kuka puipui mo le pipii

    Filifilia o pepa e galue ai, e taua le manatua o moli moli e filifilia mo le lanu toe gaosiga o le la, ma manaia samasama). Mo potu pogisa, lanu uliuli ua fuafuaina e tusi ai pastels.

    O le a le pepa e filifili ai:

    • maimoaina, A4 vaega;

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Ata pepa

    • Millimeter (fuafuaina mo le tipi);
    • saili;
    • Manumalo.

    Fautuaga mo Tagata Faigata: Afai e leai se avanoa e fai ai ni fua manino, ae o le ata o pupuni i le lumanaʻi e manaʻomia i le lata mai o le Windows, e tatau ona tatou faʻaloaloa mai ai lima ma le lima matua i luma, e te tausia se penitala ma le lima matua. O le pito i luga o le penitala ua siitia atu i le pito i luga o le faamalama, ma le pito sili ona maualalo (fola po o le faamalama sill) ua matauina i le lima matua. I le tuʻuina o se penitala i luga o se laupepa ma le le faʻailogaina o le iʻuga, e tusa ai o vaʻaiga tusa lava mea.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    Rovica iebrics

    Ina ua uma ona faʻaaoga le ABRRO DB, o le Windows tusia le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga: E masani ona tupu le tulle. E taua le tuʻuina atu o le sili ona mafai ona fesiitai e fesiitai ai foliga ma papeti o le malamalama o ie. I le taimi lava e tasi, o le utinitia o aʻu mea e tatau ona maitauina nai lo le faamalama e talanoa, ae o laina manino ma lamolemole.

    O le tusia lelei o togi o pupuni mo le potumoe, e manaʻomia le matauina lelei o saito, faʻailoa mai ai peleni o le faʻapipiʻi. I nisi tulaga, o le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻavavevave mo ni ata.

    Faʻafefea ona fai ni tusi faʻapipiʻi penitala

    O le galuega autu a le tagata mamanuina o le aofia ai i ata o tamai paseloa ma pupuni i lacles: mai le fogafale ma tipi i luga o le ie, ae e te alu ai i le ie. O le decors mo pupuni vave faanatinati atu i mata, o lea, ua latou vavaeina ma le totoʻa faaaoga se penitupe gaʻo.

    Vaʻai vitio ata

    Tusi i luga o ie, o loʻo faia i le ata o loʻo faia i le talosaga a le tagata faʻatau, ae masani ona manaʻomia, aua o le tagata o tausia e filifilia se ie.

    E taua le faia o mea o elemene e faʻamalamalamaina ma le le mautonu ina ia malamalama le tagata i le mea o loʻo malamalama ai le tagata i le mea e gata ai le tasi. E faigofie atu le tusia o se ata o le pupuni o pupuni o le Romaina nai lo le auivi o se ie puipui mo se fale puipui mo se faleʻaiga poʻo se faleʻaiga sili, o le a le i ai o le tele-tele. Peitaʻi, afai e manaʻomia, e faigofie ona e aoao le faia o le tusiaʻuga faigata.

    Mataupu i luga o le autu: Saili mai o le a le ituaiga o Allocond vaega

    Faitau atili