O a lauulu o lauulu mo pupuni ma auala e fai ai i ou lava lima?

Anonim

O le potu e foliga mai e mataga ma fasiotia, ma e leai se auala e faʻafou ai le faʻatulagaina? Avea ma Wizard: Maua le matagofie Picks po o lauulu lauulu mo pupuni ma avatu le pupuni o le muamua foliga. E vave ona suia le potu. Aua le manatu o le faʻatau atu o soʻo se fesoasoani, e vave ona e suia le vaaiga o le fale mautotogi. Afai e te le saʻo le pikiina o le ata, e oʻo lava i se matagofie o le o le a foliga mai o le a foliga mai o se nofoaga le talafeagai lelei, faʻaleagaina le foliga atoa. O se atigipusa taifau i luga o le au pa puipui e foliga valea, ma o le tele o buckle e le talafeagai mo le tuli po o filo.

O a lauulu o lauulu mo pupuni ma auala e fai ai i ou lava lima?

Tapuni i le sami

I totonu o le faleoloa na e fiafia i le uluai lauulu lauulu. Aua le faʻavave Ina ia maua se atotupe, muamua mafaufau pe o le a ia vaʻaia talafeagai mo nisi o ou pupuni. E le tatau ona ogatasi le avanoa i le lanu ma foliga ma le parters: Afai e te tofo ma se tofo, o mea sili ona talafeagai o le a faia mo le tasi. O le tagata tomai faʻapitoa e mafai ona tuʻu i luga o le sili ona pupuni rhombus ma le disk o le a latou faia le uluaʻi vaega.

Fono

Ia epa atu i le malosi o le oloa. E mafai ona e faʻaogaina le pikiune sili ona vaivai e faʻaleleia ai afi ma fanafana i luga o ie puipui, ma mo le mamafa tele o loʻo e manaʻomia tele le mauga.

I luga o umukuka ma verandas e masani ona faʻaaogaina pupuni malamalama lanu: mai le telle, filo. Faʻasaʻo i latou ma masini ma ni fuainumera o lanu, manulele, pamu, ma mea uma e oʻo i le potu, vave ona aliali mai se malie taumafanafana.

O a lauulu o lauulu mo pupuni ma auala e fai ai i ou lava lima?

Fuafua i le mafuaʻaga o le potu ma le tofo o le talita, oe mafai ona faʻaaoga sitaila eseese.

  • O tagata alolofa o le masani masani o le a pei o le apamemea mea lelei ma faʻataʻitaʻiga o le taua metal.
  • O le potu malolo ituaiga o le a aoga mai i paʻu paʻu ma isi mea masani na teuteuina i le fringe, filifili, Rhinestones, eseese tagata tau.
  • Tamaiti e mafai ona teuteu ma moli malamalama o toa o le toa o ata fiafia.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le tulle ma tamai tamai mamoe i luga o faʻamalama

Manatu o le a le ituaiga tofiga e te fiafia iai. E mafai atoatoa ona faʻailogaina ma i le taimi e tasi e le mafai ona suia le faʻamalama mamanu. O le faia lea o lenei mea, o le lanu o tagata gaosi mea e tatau ona ogatasi ma se valivali ie puipui. Mo teuteuga, fafie, ie, Macrame fetaui lelei. O le isi filifiliga o le leai se mea e pupuni ai pupuni ma susulu, tosina mea faigaluega. I lea tulaga, fai ni oloa tele ma mea tetele lanu lanu, nequins, Bead mamanu. Manaʻo i le potu atoa o le potu faʻamalositino faia se tasi e faʻapipiʻi? Faʻaaoga le motugaafa e tasi i le mamanu o aluga, lomiina, meaafale teuteu ma le au uma e umiaina.

O a lauulu o lauulu mo pupuni ma auala e fai ai i ou lava lima?

Faʻafefea ona faʻaaoga lau lauulu ma piki?

Sulu Sunny taeao, e te manaʻo e faʻatagaina le mafanafana mafanafana ma le mafanafana o ave i totonu o le potu. Tele gaioiga - ma o le ie e puipuia ma le saogalemu. Ua le tuuina atu au ie puipui i ni suelolo filemu, ma le fesoasoani a faleoloa eseese, e mafai ona tuuina atu foliga eseese, roughtac galu ma le lauu. E te fiafia i se ituaiga? Faʻatau pe faia ou lava lima o se lauulu faʻatuatuaina, ma mafai ona e sau i luga ma se fou mamanu o le tatalaina i aso uma.

Ia e foliga lelei le potu, e le lava le faʻatauina o mea mananaia, e tatau ona e faʻavasega lelei i ai. Prace Standard Court: Taatai ​​mo pupuni e tatau ona i luga o le sili atu o le maualuga o le 1/3 o le fola. Aisea e te le o faʻataʻitaʻi ai? O nisi taimi e faia ai e le Soymetryryryryry "," O le a maua le potu i le taimi moni ma le amataga. E le manaʻomia le mulimulitaʻi i ato faʻapipiʻi, taumafai auala eseese ma saili se tali o le ae manaʻo ai.

Faʻatau ni seti o ni seti o masini eseese: Pickuss, fulufulu lauulu - ma e mafai ona e faia ni galuega moni o le tusiata mai le sili ona pupuni. Maua le ie i nofoaga eseese e faia ai se faʻavae o galu, pipiʻi, pateta. Afai o loʻo ia te oe se le manuia o le faʻamalama matala le faʻatulagaina, o le tomai faʻaaogaina o mea e mafai ona fesoasoani ai i le sasaina o lenei pepa ina ia foliga lelei le mea. O se vaapiapi ma le umi matala o le a liliu i totonu o le papala gock, puipui faʻapipiʻi tautau tele, tautau o se mea matagofie.

Tusitusiga i luga o le autu: o le maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa o le 'au i totonu: Faʻapipiʻiina o laupapa ma sima i luga

Faʻafefea ona fai se lauulu ma oʻu lava lima?

E te manaʻo e faʻapipiʻi i luga o le pupuni o se teuteuga muamua, lea e le o se tasi, - fai piki ma lauulu ma lau lima. Mo la, o le mea lea e te le manaʻomia ai tomai faʻapitoa, e oʻo foi i tamaiti o le a fetuunai le galuega.

O a mea e mafai ona faʻaaogaina? E faigofie atu le fai atu o le le mafai ona faʻaaogaina:

  • fua faatatau i mea le aoga pe le fiafia;
  • mea puifetuli;
  • aitema e mafai ona manua;
  • Oloa e mafai ona taofia ai lima po o pupuni.

O isi mea uma e mafai, e iai tagata, e oʻo lava i lo tatou lole lole, fatuina lelei mea. Ma le atoatoa, afai e te tosina mai tamaiti i le faiga fatufatu, o latou manatunatuga e mafai ona aofia ai se talitonuga valea, ma o le iʻuga e ia te ia i le teuteuga o le a lotoleaga.

Mo aʻoaʻoga e mafai ona e faia se lauulu mo moli moli pulumu mai le masani cd disc disc. Oti ese mai le ogatotonu ma afifi le iʻuga o le tatagi ma se teuteu teuteu poʻo lipine. E mafai ona e teuteuina le oloa ma rhisinestones, Beads, fugalaʻau mai le lipine poʻo pepa, mamanu, mamanuina o le makane. O lau fantasy ua uma ona gaoioi? E mafai ona e sau ma lau filifiliga. Ina ia malu puipuia le pupuni, o se manifinifi manifinifi laina e talafeagai, e mafai ona teuteuina i le auala lava e tasi e pei o le faavae.

Soʻo se fafine e i ai ni ituaiga o nila, ma faʻatupu ai se vaega vaaia o le laulu mo ia e le o iai se faigata tele. O le mea sili ona faigata o le faia o se togafiti. Aua le soloia lou ulu i luga o le fausiaina o le tagata e umia, faatau se lapoʻa malulu o le paʻu, lea o le a mafai ona faʻapipiʻi lau ie, ma faʻapipiʻi lau vaega o loʻo iai. O se tasi o filifiliga: ou te iloa le pupuni na nonoa ma le Node, ae mafai naʻo foliga manifinifi, ma pe faʻapefea ona faʻatulagaina pupuni mamafa? Ave se malosi malosi ma malupuipuia le rhombus i luga o le faavae ma afifi ma se mafiafia fusi o tutusa mea mai le pupuni o le ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: Chest Laulau faia oe lava mai le fiberboard

O a lauulu o lauulu mo pupuni ma auala e fai ai i ou lava lima?

Gaosiga

E toʻatele tagata e na ona e le toe faamalieina i le sili ona pupuni i luga o le etaves, o loʻo tapunia le tatalaina i le po, ma i le aoauli na latou tautau ai ni tagata e leai ni mea e tupu ai. Ou te manaʻo i le malamalama e ati aʻe lelei i le faamalama, ma e le o se faʻatagata maʻesega, ae o se matagofie matagofie. O ituaiga o tamai paseloa, piki, pulumu, lauulu lauulu o le a maua ai se avanoa tele mo le fausiaina o le tele o teuteuga. E mafai ona faʻatulaga se potu i ona po nei, ma i se itu tuai, e suia ai le potu i potu tautupu poʻo le knightly Castle.

O i tatou uma lava e masani i le tulaga o loʻo iai le tele o oloa, ae leai se faʻataʻitaʻiga, e tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai taugofie i le tulaga o ata eseese, maʻa, ova, ae e le tasi le disk o le fetaui lelei. E te manaʻo i mea tulaga ese, faʻatumu le potu ma le malosi lelei o lau lava fatufatuga - faia piki ma lauulu mo pupuni mo ou lima. Afai e te fefe ia vave faia se togafiti lavelave, e amata usu ai le talatalanoaga tele mo umukuka pupuni. O le a e vaʻai i foliga ma faʻamalama ma faʻamalama na vave ona suia, ma o le ae malamalama e te manaʻo e faʻaali se manaʻo ma mafaufauga, ma o mea uma o le a tupu ai mea uma.

Faitau atili