Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

Anonim

Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

O le faʻatumuina o tekinolosi o le tele o le feusuaʻi e mafai ai ona e faia le atoatoa o le mea e sili atu ma le tumau o le faitau sili atu nai lo le tuʻuina atu o le fola o fola lea, na e manaʻomia le faia o le fola. O le masani masani o le ogalaau o le siʻosiʻomaga ma oneone e faʻaaoga mo se tetete ma le mafiafia o le itiiti ifo 7 cm. O le maualuga o le mea o le a o ua umi le vaʻa. E le gata i lea, mo le faʻavaeina o le sili atu ona faʻatulagaina, o le le masani ai-tulaga o le le masani ai. I ofutino uma o loʻo faia o le tulaga o le tagata lava ia, o le upu "o le tele o fola" ua faʻaaogaina, aua O nei fefiloi e fafagaina i le vai, ma o le a avea ma suavai, vai, o le fofo e mafai ona liligiina atu i luga. O mea saʻo e le saʻo ma faʻatumu e le au tekonolosi mai le tasi ma le isi. O le a matou masani i le tekonolosi o le sasaa tele o fulafula latalata latalata.

O le a le fulafula o fuʻa ma le tekonolosi o latou faʻatumuina

Soʻo se mea tele na faia i le sasaʻeina e ala i le liligiina o se faʻamagoina ma le mama palu. I le ituaiga o le faila, o le fefiloi e vaevaeina i minerale-aofia ai ma polymeric. Laʻufa o le iai o fefiloi i lona tuʻufaʻatasiga e iai le tuʻufaʻatasiga o mea, pister, manoa ma ninii. Polymer Sgasets o loʻo i ai fale repoloky, polyrethhane, methytolokylate. Polymer Faʻaopopoga e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i le faʻatusatusaina o vailaʻau oona. O loʻo i ai i totonu le palu o loʻo aofia ai o le faʻavae, mo le tulaga muamua o le tulaga o le Peraimeri, pei o se vaega lona lua mo le tulaga mulimuli o le fola, pei o le fola o le fola o le fola o le fola.

O polymer palu o loʻo vaevaeina e tusa ai ma le tuʻufaʻatasiga i luga o le epoxy, Epoxy-urethane, polyhythane, methythylathy.

Ile faʻaleagaina o nei feʻelaiga nuʻu, i le taimi o le vailaʻau tali atu, o loʻo toe fausia, lea e na maaa atoa. Soʻo se ituaiga o resin, i le taimi o le faʻamanino, o lona malosi uiga o le laualuga ma avega faʻagaioiga uiga, talu ai o le lasolithic.

Mataupu i luga o le autu: toe faʻaleleia o faitotoʻa faitotoʻa: Ofaina o le loloto o le tele o scratched ma chips

Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

O le saʻo le fefiloi o le tele o le fuʻa o loʻo i ai ni pepa faʻapipiʻi e maua ai le palasitika ma le le lelei

O le faʻatumuina o tekinolosi o le lapoʻa o feusuaʻiga e aofia ai le lisi o mea nei o gaioiga talafeagai.:

  • Atoa ma le malosi e tapenaina le faavae, ia e faʻamasia mai i ituaiga uma o fausia ma le faʻaleagaina o tagata faatau;
  • Tapuni uma a avanoa o le a sasaa ai le foloa;
  • Tuʻu faʻavaveina le au faʻalilolilo pe a oʻo le maualuga o le pito i lalo o le pito ia;
  • Mow i le fale talimalo o le palasitika (pito) lipine;
  • Togafitia se tulaga faʻapitoa faʻapitoa mo se lelei lelei o luga o luga.

Aʻo leʻi faia le paluga, e tatau ona e faitau i faʻatonuga ma tausisi i fautuaga. O le matutu paluga o loʻo sasaa i totonu o le vai malosi e tusa ai ma le faʻapitoa o le faʻatonuga i le faʻatonuga, ma le 'au o le faʻauiga faʻapitoa poʻo se faʻafanua faʻafefeteina i le tulaga o le atoatoa o le tagata. O le solia o vaega o vaega e le mautinoa le gaosiga o le maualuga-lelei luga. O le tufuga e tatau ona faʻaaogaina i le taimi na faʻaalia i faʻatonuga.

Faʻasaʻo le faʻaseʻeseina o le tele feusuaʻiga

A o le i amataina le tele o le suauu, e manaʻomia le siakiina o le vevela vevela, e tatau ona fesuisuiai totonu + 5-25 ° C. Faʻatulaga le faʻatumu o le fola e leʻi amataina i le muamua 2 aso pe a uma le talosaga.

A o leʻi lafoina le fola, o nofoalii o loʻo faʻaalia, o le tali lelei o loʻo faʻamalosia i luga o le pito i luga, tutusa faʻatasi ma le paʻu paʻu pe pule.

Ogatasi o le fola i totonu i le maualuga manaʻomia, sasaa le fofo.

Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

Fofoina fofo fofo fou mo le aveeseina o le ea o le ea, tiʻetiʻela nila swlelle o lea o le fola e lamolemole ma lamolemole

Mo le gaosiga o le fola, e tatau ona amanaia:

  • Afai e i ai se tulaga lamatia o le faʻaleleia o le avega, tuu i ai le atigi pusa;
  • Afai o le malosi o le foloa o loʻo faaputuputu i totonu o se potu susu, e manaʻomia le faia o le suavai toto le vaega pito i luga;
  • Aua le sasaa se vaifofo o le tasi taimi, ae e sasaa tutusa i luga;
  • Afai e lapoa, e fautuaina le faia o se suforiana fua;
  • E tatau ona faʻamamalu le paʻu tele i le maualuga o le vevela.

Mo le manuia, ua fautuaina ai e tausisi i manaʻoga o le aʻoaʻoga, ia faia le galuega e faʻaaoga ai le mea talafeagai. Ona lamolemole lea o le foloa, e aunoa ma ni faaputuga.

Mataupu i luga o le autu: O le laupapa-chipstatoo mo puipui o loʻo fai ma sui o le paketi faʻaumaina filifiliga

Tatala tatau Faatumu seevae

Faʻafiafiaina o fofo e tutusa ai le fofo, savali i luga o le fola fou e manaʻomia i seevae faʻapitoa. O seevae e faʻaaoga mo nei faʻamoemoe ma fetuu. E tatau ona sili atu nai lo le 2.5 cm, le umi o le tasi e tusa o le 30 cm, e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o seevae faigaluega.

Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

A faʻaaoga ni seevae faʻapitoa mo le faʻatumuina o le fola, o le pale e le o tuʻua, o le foloa ua sefe ma lamolemole

O seevae faʻapitoa e taʻua ese o ese, ai:

  • Tupua;
  • Seevae;
  • Avanoa vaalele;
  • Tauemu.

Seevae e faatau atu i faleoloa. A o le galue, ua faʻaaogaina e fai ma tagata, i.e E aveese ai le ea o le ea. E moni, e mafai ona savali i luga o le foloa fou seia oo i le polykarizations, i se mea mo le afa itula.

Aisea e fai ai le tele o le fola i le lua faaputuga

O folasaga lava ia e faʻaaoga i totonu o Alamanuia, Faʻatau, Fale teu oloa, nofoaga faʻapitoa. I le taimi nei, o le tele o feusuaiga o loʻo faʻaaogaina i totonu o le fale. O le maualuga o le faʻatumu o fola i le potu e masani ona i lalo ifo o le 2.5 cm, ae i totonu o le potu gaosi, o le maualuga o ia ofu e mafai ona oʻo atu i le 10 cm.

Ina ia mafai ona faʻamalieina mea uma o le tulaga o le tulaga o le masani ai lea, e le o le 2 vaega autu - o le autu autu o loʻo liligiina pe a uma le 24 itula , o le paluga mo le tele o ato o loʻo filifilia e faʻavae i luga o le malosi o le malosi ma le toʻalua. O ia ala i le fola e maualuga lona fetuʻunaʻi i avega ma e le o faʻailoaina.

Faʻatumuina o tekonolosi o le tele o fuʻa: o loʻo taoto ma gaosia, seevae mo galuega, apalai i lua faaputuga

O le tele o le fola e faʻaaoga i le 2 vaega e faʻamautinoa ai le maualuga lelei ma le malosi

O le vae-vaevaega o le tagata lava ia o loʻo fautuaina e faʻapipiʻi ma se paga poʻo ni faʻamatalaga faʻapitoa. O lenei fola e toetoe lava a le mafai ai le le fiafia, vagana lava e valaʻaulia ai miners ma le Jackhammer. O ia fola, e manaʻomia se sili atu o le fesoʻotaʻiga, pei o le tuʻia, maʻi, laminate, laminate, ma isi.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻata ma Mose i totonu o le faletaele e faia oe lava

O le faʻauma le faʻamamaina o le tele o le itupa ma i le taimi lava e tasi o se sili ona lauiloa filifiliga e mafai ona avea ma lapoʻa 3d fola. 3D kenera fetaui lelei i soʻo se tagata i totonu o tagata nofomau poʻo nofoaga faʻapitoa.

O le faʻaogaina o le tekonolosi o le faʻasoaina lea o se fola e aofia ai ma le faʻaopoopoina o gaioiga nei.:

  • Ua sasaa mai Polymer Nusigy;
  • Faapipiiina mamanu po o ata puea;
  • O se laʻau o le manino manino polymer o loʻo sasaa;
  • O le faʻauma o le tau e faʻateleina ai le leaga o le teteʻe.

Faatumuina lelei Tekonolosi o le tele o le tele o fula (vitio)

Faatasi ai ma lenei faiga, o le tino tele na mauaina ma le aafiaga o se ata e tolu-loloto. A o galulue ma mamago mago a latou fefiloi, e manaʻomia le amanaia o puipuiga e tusa ai ma manaʻoga o galuega fausiaina.

Faitau atili