Sela mo lapiti e faia oe lava

Anonim

Sela mo lapiti e faia oe lava

O sela mo le lapiti e te le faigata tele, ae e mafai ona i ai se faafaigaluegaina o lau aiga o le paketi a o oe na o le amataina o manu.

O lapiti o loʻo tele le tausiga o loʻo umi lava ma aoga, e faigofie lava ona latou nonofo i le fale, ae latou te manaʻomia le fausiaina o fale, e mafai ona faʻatau i latou lava.

O le faia o sela mo lapiti ma ou lima, e manaʻomia i luga o le faʻavae a le a tele le olaga o le a ola ai, ma o a a manu. I le averesi, o lapiti a lapiti e mafai ona vavaeeseina e le 7 i le tasi sela, o le umi o le fale e tatau ona sili atu i le 3 mita, o fafine e sili atu e faateʻaina le tasi i totonu o fale uma pe a toe faʻatuina ua fuafuaina.

Sela mea mo lapiti

Fai se sela mo le lapiti o le a tutoʻatasi lava le matua faigata, aua o loʻo e manaʻomia le faigofie.

E te manaomia

  • Laupapa laupapa po o laupapa,
  • Reiki,
  • Plywood ma Chipport
  • Faʻataʻitaʻi mo le soliina o vaega
  • Le mea mo le taualuga
  • Mesh mo puipui ma faitotoa,
  • Hammer, fao, o le faʻapaologa o le faʻaʻaisa, fao, scorwvever, tepes, vale, fafie ma tagata inu
  • Manaʻomia foʻi se rofautte mo le fuaina.

I le amataga, latalata mai le pa le faʻavaʻa o foliga o le faʻatagata, afai e te manaʻo i lau sela e i ai le tele o mea, o ese i le va o le prellet.

Sela mo lapiti e faia oe lava

I le va o le pito i luma ma tua i le itu, lolomi le alatele Roveversi, o se lagolago mo le muamua o le Ater, e tatau foi ona fai ma faifai pea.

Toso le itu itu mai laupapa i faʻatonuga, fuaina i le taimi muamua e i ai se faʻasoa e oʻo atu i le 40 cm mai le eleele ina ia mafai ona faigofie le sela ma mama.

Ma le isi, mai nofoa ma fao, mimilo, ma faʻataʻitaʻi i faitotoʻa, mai totonu o le grid, mai totonu o loʻo tumau ma le faʻatonuga e fai ai le stuck.

Mataupu i luga o le autu: lipine mo pupuni: uluai uluai manatu

O faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le matasele ma le faʻamalosi i le sikoa, e sili atu le faigofie o le a avea ma faitotoʻa faitotoʻa mai luga i lalo. O le Deck o loʻo faia i le ituaiga o le mataʻitusi v ma o loʻo taofia e le grid.

O le musika o le musika e siosiomia i pa talitulalo, latou te manaʻomia se paluga mo latou fale gaosi, e manaʻomia foʻi pe a oʻo ina afaina le alii talavou ma faʻaaoga le alii talavou.

O le faitotoʻa o le moligaʻo o loʻo tutuli foʻi ma nonoa i luga o le matasele. A o leʻi faia e le fili taʻitasi se palu foliga, o loʻo i ai i tua i tua, o le a sili atu ona faigofie ona aveʻesea ai le Manumalo.

O sea talanoaga e mafai ona sili atu le tautua i le tasi le tausaga, i le taumafanafana e mafai ona faigofie ona ave ese mai le auala i le auala ma sii a ia, e ui ina lava tolu o le tamaoaiga.

E mafai ona e faia se pa i luga o lenei metotia e uiga i le afa o le aso. E taua foi le malamalama i mea sili atu le faʻagaioiga o fafie, pei o le gafataulimaina ma le lelei o vaega o laupapa faʻavae o le a faʻalagolago i ai lenei.

Faʻafefea ona fai sela mo lapiti e te faia ai oe lava

E i ai isi ituaiga o laʻei o laʻei fale e talafeagai mo lapiti ia i latou na faia le faamoega. O se tulaga faatusatusaga, e le mafai ona e tuʻuina mai se mea, o loʻo fausia eseese i latou, soʻo se sela e mafai ona tu i luga o le auala poʻo faitotoʻa.

E fausia ai sea sela, e te manaʻomia le mea lava ia e lua meafaigaluega e fai ai mo se fale talafeagai, ae o le atei iinei le i luga o le mesh i luga o le faitotoʻa mo se mesh tufuga.

Ile amataga, o le faʻavaʻa, na tui i tu ma pa ma totonu o pa mau i tua, ma autafa o autafa, poʻo le Plywood. Ma le isi, o le faitotoʻa o le musika ma le vaega autu o le a alu, o le grid ua lavea i le lona lua.

O faitotoʻa o loʻo soloi i luga o le matasele, o le moli o soʻo se foliga ma se 'au mo le tatalaina o loʻo lafoina ia i latou. I le vaega mulimuli, e pei foi o le taualuga, e ufitia foi mea i le vai-ie, e le talafeagai mo lea mea, e vevela tele i le vevela.

Mataupu i luga o le autu: O le mea sese tele o le moli moli ma la latou toe faaleleia

O sea fale e mafai ona ave i fafo i le togalaʻau ma tuʻu i le taumafanafana umukuka ina ia mafai ona e vaʻai i taimi uma pe a uma fagafao. O le paesa ma lapiti e taua tele mo le mama pea, ona le oi latou nei lapiti, ma o le a tele ma ola maloloina. Soʻo se popolega mo lapiti e amata i le sela faʻamamaina. O le pallet ua faʻapipiʻi i aso uma.

Sela mo lapiti e faia oe lava

E le mafai ona faʻatagaina le lapisi e paʻu ai i le inu pe fafaga, o lea ia mautinoa e faia le tapuni. Afai ei ai le fola mai le nofoaafi, e tatau ona e faʻamamaina le sela ma mai totonu, aua e le o le mea uma ua aveʻesea mea uma i le va o le va o le va o le va o le va o le va o le. E taua le mataituina o le tulaga o le suāsu i totonu o le sela, aemaise le susu mai lava e mafai ona faʻaalia o ia lava i aotelega o sela tetele o le tele o manu.

Afai o le sela o le a faʻateleina le susu i totonu o le sela, o lapiti e mafai ona atiaʻe ai le koko, e masani lava ona faʻamalosia ai le sela faʻatolu, aveese le lapiti i le isi sela o le fola, fafaga ma sasaa vai.

Fafaga uma luga o le fale o Villane Lamp, ae o le mea taua tele e i ai ma le mesh fola ma pa, e masani ona faʻapipiʻi i luga o le tele o mata o le bopping .

mafatia sela i fafo le tele o uma le faalava, lea ua faavaeina ai le fausaga, faapea foi ma le mea mo le taualuga o le fale, o nisi taimi e tatau ona suia lea e le o le mea lapiti tauemu i le timu ma e leʻi mafatia mai le la sili. Afai e te faitauina le fau fale i luga o la matou nofoaga, o le ae mauaina nisi faʻamatalaga i lenei mataupu.

Faitau atili