Metallic vevesi puipuiga

Anonim

Metallic vevesi puipuiga

A aunoa ma se puipuiga o le anti-conroness, leai se metallic mamanu o le a faalauiloaina. E taua le puipuiga o le puipuiga pe a fai e te le fuafuaina e suia le pa i nai tausaga.

O le au uamea - leai se tuusaunoaga. Faʻalauteleina le ola o oloa e mafai ona mafua ai i le saʻo gaosiga. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i le tekonolosi kopi nai loa se atigilaau o le siteki, tufuga ma misa, ma matou faʻataʻitaʻia foi le lanu lanu e fetaui lelei mo le aumea luga.

E le fetaui le puipuiga

Matou te amata i le tapenaina o uʻamea e puʻe ai

O lenei taimi o se faʻavae, e pei ona fuafuaina le lelei o le a pa'ū i luga o pa mai le Europa poʻo le confelist, o le faʻamaeaina o vaega. I le amataga, e tatau ona fufulu le pa mai uiga o ata vali, le laa, suauu, gaʻo, gaʻo. O auala e tatau ona faia ma le malamalama i ai iinei.

  • Conservave e aofia ai le sasaina o le sasaina ma le scraper, uʻamea uʻamea, o se naifi faʻapitoa. O le iʻuga sili o le a tuʻuina atu le acetylene burner poʻo le sosolo o le lamepa.
  • A faʻaalia i le uʻamea, o le pito i fafo o vali ata, ma o le palapala ma le fua ua tuua ona o le vevela o le vevela. Afai e aveʻesea faʻailoga o le malulu e le manuia, filifili le lanu o le faʻavaeina, e talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o se mea e leʻi sauni.

Alofilima

O le isi tulaga o le faatatauina o le Primer, o le mea e sili ona puipuia ai le uamea mai le sologaina ma maua ai lima o vali ma luga. Mo meronal Melails, tagata atamamai fautuaina filifilia Anti-Lolomi le Priona.

Mo le lanu, i se mea e le tusa ai, o le mea totino o le aʻili (o le alisunum ma 'apamemea e le o ni uʻamea). Faʻaaoga le eleele o le eleele vaega e faʻaaoga ai le faʻaseʻe, pulumu poʻo shrayers.

Metallic vevesi puipuiga

Talosaga o le Faaeaina

A uma ona talosaga le PITER, e mafai ona e alu i le pisia. E mafai ona e faʻaaogaina le lkm e faʻaaoga ai le sprayer, fufulu pe faʻaseʻe.

E sili le valiina i le 2-3 faaputuga ma taimi mo le matutu. Lenei o le a maua ai se sili atu toniga luga e aunoa ma ni sese. Faʻaaoga le sprayer e sili ona fetaui. Ia faia lenei mea, faʻagaioia le laufanua mai le mamao o le 15-20 cm.

Mataupu i luga o le autu: Filifiliga o le loka mo le faitotoa ulufale - o le filifiliga o le saogalemu i le fale

O le taimi e le mafai ai ona faʻaalia le va o loʻo faʻaititia i le 20 minute. O rollers e faʻaaogaina mo lamolemole lamolemole. A o le i valivali, ua fautuaina le faʻamamaina o le paluga i se softven i se fua faatatau o 9 i le 1. O avanoa faigata ma tulimanu e togafitia ai le pulumu. Ma o le pa uma e tupu i le faʻaseʻe i le 2-3 vaega.

Uamea vali filifiliga

I luga o le upega tafaʻilagi Masterovit.ru (o le sili ona tele gaosi o uʻamea pa i le Rusia Federations mo le o le talanoaga, pe faʻafefea ona valiina.

Metallic vevesi puipuiga

Tagata tomai faapitoa a le kamupani fautuaina vai-faataapeapegaina ma faʻapitoa acrylic vali mo uʻamea. O le filifiliga mulimuli e sili ona lelei, e pei ona mafai ai ona e faʻatuatuaina le tele o le porosi ma leaga i fafo atu o mea (o le faʻaaliga, uv ua vave).

O se tali lelei o le filifiliga a Anti-Corroon o loʻo faʻatagaina, e faʻatagaina ona talosaga i luga o auala o le elefane ma toega o vali. O fatu e i ai le malosi, o lea latou te faʻamuʻese ai le vaega tuai ma puipui ia fausaga mai faʻafanoga. O loʻo i ai foi le faʻaaogaina o le maketi i luga o le maketi, o le faʻafanua: Rust Traveducers, Anti-eleele eleele. Latou te apalai i luga o luga.

O le faʻatinoga o le faʻavae o le faʻavae o le PITER e le manaʻomia, o loʻo faʻa faʻaititia ai le faʻagaioiga o le pa. Mo Memarging Melils, Ati-Ituaiga-Bandol-Basroon Afti-Cyroon Condoctions e sili ona lelei. O le faʻaumauga o le faʻamaeaina e iloga i se maualuga maualuga o le teteʻe atu i le ultraviolet, afa malosi, faʻafefeteina le tele o aʻafiaga.

Faitau atili