3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Anonim

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

E mafai ona fai le totonu faʻatasi ma le le masani ai ma le tulaga ese le faʻaaogaina o se tele o le tele o le fesoasoani i tekinolosi o aso nei, e mafai ona e faia le tulaga sili ona faigata, ae aumai le uluaʻi potu, pei o le tulaga o le potu. Faitau atili e uiga i le 3D fola - lalo.

O le a le lelei ma le le atoatoa o le 3D fola

E i ai i le lalolagi fua o le fola o fola, i le ova o le mea o loʻo latou i ai toetoe lava o le lalolagi atoa. O tulaga lelei e aofia ai le iai o le tetee atu i aafiaga tau tamaoaiga, ma o lea, e le o le taufaamatau pe a e pa'ū i luga o se mea mamafa i luga o le uamea mataupu.

Pros ma i le le agavaa i le Horsh vevela mataua, o le agavaʻa e faʻapipiʻi i le potu le saogalemu.

O le iai moni o foliga o se foliga, o le agavaʻa e fatu ai le tele o faʻafitauli o faʻafitauli, o le agavaʻa e filifili ai le totonu o le foloa tutoʻatasi, fleclement, e faʻafefeteina, o le tino, lea Aveese le faʻavae o nofoaga pe a faʻaalia.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Le lava-tulaga 3D fola o loʻo avea ma sili ona lauiloa i tausaga uma, pei ona faʻaalia e foliga matagofie, siosiomaga faauo ma le aoga

O le tagata matala lafu e i ai a latou mea leaga, ae na o latou 3 o latou:

  • Maualuga tau;
  • Leai se tomai e suia ai ata pe a tatau ai;
  • E ui i le mea moni o fola o loʻo maua ai le suavai, o le tapenaina o le faʻavae e manaʻomia.

O fola o loʻo faʻailoaina e le saogalemu mo le soifua maloloina, faʻapea foi ma le pepelo, lea e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi, o le agavaʻa e faʻatumu ai ou lava lima.

Faʻafefea ona sauni le faʻavae i lalo o le auvae

Afai o le faʻatumu o loʻo faia i potu ma le maualuga o le vevela, mo le umukuka, i totonu o le faletaele poʻo le faleuila, o se masini gaosi tele o le a faʻateleina.

Mo le gaosiga o mea teu o mea manogi o fuʻa, o le a manaʻomia e tape le muamua:

  • Tuai le tuai, ia paga, laminate ma le pava;
  • Tulaga;
  • Faitotoa.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Afai e te filifili e tutoʻatasi o le tele o le feusuaʻi 3D, ona e tatau lea ona e faitauina ma le totoʻa faʻatonuga poʻo se sitepu-sitepu-laasaga

Mataupu i luga o le autu: fausia se atunuʻu faleuila: Poloketi, ata, lapoʻa

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga o loʻo faia ai le faʻapipiʻi o se fou foloa o loʻo faʻatinoina e tatau ona ausia i le tele e mafai ai ma e aunoa ma le oso i ni sitepu. Ina ua maeʻa se vaega o se vaega o le susu manava, fai se faʻaseina o le siʻosiʻomaga, o le sima poʻo se fofo mai le oneone ma le siʻosiʻomia tuʻufaʻatasia ua faʻaaogaina. O le taimi lava e faʻamago ai mea, ma le faʻaeteete totoʻa logisi ua faia.

I le leai o se masini faʻapitoa, o le Bulgarian e talafeagai, o loʻo faʻapipiʻiina ai se ata tifaga ma se lapoa o le 18 cm.

A maua ai ni faʻafitauli e seasea, o le faʻaaogaina o se ua toʻatasi e manaʻomia e faoa na mea. Afai e i ai ni taufetuli laiti, e tatau ona la atu i le saoasaoa. Ina ua maeʻa le tuʻufaʻatasia o le lautele, fufulu mai lapisi, pefu ma o loʻo faʻatino. O se mea e tatau ai mo le Prices, ina ia mafai ai ona aofia ai le faʻatulagaina o pos pe a liligiina le polymer coting, ma o le faʻaaogaina o le loloto o le lautele o le lautele e manaʻomia. E matu o le sima i le tele o vaitafe ina ia faʻamagalo ai vaega taʻitasi.

Faatumu le 3 o fola ma ou lima lima

Ina ia faia ni fola matagofie ma le 3D aoga, o le a faia ai le tapenaina o le polymer lua-vaega o le tuʻufaʻatasia mai le faʻavae lanu ma se faʻataʻitaʻiga, o mea o le a faʻatupu ai le anite. Faʻafefea Ona Faaputaina Fitu Oe - E ui lava i Ukraine, e ui lava i Amerika, e le faigofie i lologa o le taina o le falesa i totonu o le fale tekonolosi.

Igoa:

  • Saunia le faavae;
  • Faʻaaogaina le faʻavae polymer, o le laina o le fola o le fola;
  • Fugalaʻau ata poʻo le faʻapipiʻi o swedches ma se mamanu;
  • Porru strepparent polymer faalenatura;
  • Faʻaaoga le suauu mulimuli poʻo se isi upu, le nofoaga puipui.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Mulimuli saʻo i le tekonolosi, e mafai lava ona faia se maualuga-lelei ma faʻaaoga lelei le afi o le 3D ma o latou lava lima

O le mea lea e olaola ai, ae naʻo ata na foafoaina i luga o le fola, ma le ata e mafai ona avea ma kopi o tagata o lou aiga poʻo ni uiga masani o manu ma matagofie o manu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu vevela e tatau ona le itiiti ifo ile 10 ° C, ma i le taimi o le taumalulu vaitaimi, o lenei faʻapipiʻi e leai lava Na fua, talu ai o le ofu o le a taʻe lea o le a taʻe, o le a le mea o le a tupuina se faʻalavelave faʻafuaseʻi, toe-pito ma taugata tele.

O le pulea o faiga o nofoaga e manaʻomia ai faʻapitoa faʻapitoa faʻapea ma le sauniuni galuega.

Ina ia faʻavaeina nei falaoa e tolu, e manaʻomia seisi numera o mea talafeagai ma mea faigaluega o le a manaʻomia. Igoa: O le mea tatau i le auai o se spatila, pulumu, sima, sima, oneone, palufika, paluga masini, polarethyne po o ata puipui.

Mataupu i luga o le autu: Tamaoaiga Douptors vasega ma le amataga vasega: O le a le eseesega o eseesega

O le a le mea e manino fola

E foliga sili ona manaia i le ofi atu i fafo. Lauga o fola, e faapefea? Le uiga o le polymer starvase o ia ua ia ulagia ai le mimita.

O le asō e mafai ona faia le fola laupapa:

  • Teuteu;
  • Ona po nei;
  • Le talafeagai ma le fiafia i foliga vaaia.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Matua matagofie ma le masani ai i totonu o le a foliga mai o le a foliga manino o le fola

O le lelei o ia fola o oe o le mafai ona faia le sili ona matagofie le tali o foliga i totonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina e le naʻo le foloa manino, ae i le 3D ata mamanu ma se ata o le pulufana ata poʻo le faʻaopoopoga i le balin Toun.

E mafai ona avea Flant Parts e mafai ona avea ma tioata ma le polymeric.

O le tioata maualuga tioata tioata e faia e le tele o le tele o tioata o loʻo faʻapipiʻiina i le sili atu 2.5 cm mafiafia. E faʻafesoʻotaʻi le tioata e manaʻomia ma o le ata e manaʻomia tele . O le muina o le koluse, e tatau ona e faʻatuina se pupuʻu mai faʻamatalaga i luga o le ata fola, ma faʻavasega vaega faʻapitoa. Afai o le fola e malie tele, ona mafai lea ona e le aofia le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. A o le vai tioata, e mafai ona latou vaeluaina pe manino lelei.

O Polymer e masani ai fola o loʻo faʻatulaga i luga, o le atoa-faamama mai le pefu ma palapala. Ina ia mafai ona avea le tufatufaina o le tuʻufaʻatasiga o le toniga, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o rokel. O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o polymer o loʻo faʻaaogaina e avea ma faʻamaeaina le suauʻu, lea e tatau ona faʻaaogaina ma se vaega o le 2 mm i le tele o vaega, e tatau ona faʻaaogaina le faʻamago o le tasi.

Fautuaga: Faʻafefea ona maua ata mo 3D fola

E mafai foi ona mafanafana le fola, ae tele a latou faʻamatalaga auiliili e aofia ai vaega o vaega, faʻapea foʻi ma le le lelei le ata ua filifilia. E tatau ona faamauina le ata faʻapipiʻi i lalo o le Wallpaper e ufiufi i puipui.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Filifilia le spraming 3d fola, e tatau ona e mafaufau i totonu o le potu ma le lanu o le

I le lautele, filifili se ata mo le polymer 3d fola, e tatau ona e gauai atu i le:

  • O le a setiina potu;
  • O le a le mea e tasi e tatau ona faʻaaluina ai le paketi;
  • O a lanu o le a filifilia e pei o talaaga ma decor.

O nisi e faʻaaogaina tagata fuʻa i tino uma, e pei ona faia i ni latou faʻasologa faʻapitoa, ma e iai foi le manino faʻalelei o le fola e faʻatino ai le fola.

Mataupu i luga o le autu: atoa vaega o le fale

Fola i luga o tekonolosi fou

E tofu lava le tagata ma le manatu o ia tekinolosi, pei ona iai se maʻai mataʻutia, e pei o se tala fatu, ma mo le isi potu, o loʻo mafaufau i ai le fogafale. Ina ia fausia se pito i fafo o le maualuga o le tulaga maualuga ma i le taimi lava e tasi ma le 3D aafiaga, e aoga tele le faaaogaina o fautuaga i luga.

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Ina ia mafai ona matagofie le fogafale 3 i le afi, aoga ma maualuga le lelei, e sili le sailia o se fesoasoani mai tagata tomai faatino.

E manaʻomia le faamasani o oe lava i le auala o le sili lea o le manaia o le mafuaʻaga na faia.

  1. O le ata e tatau ona faʻaliliuina atu i le pito o le fola o le fola poʻo se isi upu, le faʻavae. A o mea uma, e le manaʻomia le togi o le ata faʻaiʻu, aʻo mafai ona e okaina se ata tusiata, o le a faia ai le tagata taʻitoʻatasi.
  2. Afai e manaʻomia le teuteuga mai le tele o le maamora, oneone, oneone, atigivae, ona e tatau lava ona ia faʻatatauina i latou i le taimi o le faʻavae o se faʻavae o le teuteu.
  3. A faʻapea o loʻo fuafuaina le ata faʻataʻitaʻi, ona faʻatumuina lea o galuega faʻaumaina pe a maeʻa faʻamago.
  4. Le isi, o loʻo liligiina atu e le au faimea le faʻata o le faʻaumatiaga, lea e mafai ai ona faʻaleagaina.

Fai ni moli lapoʻa ma se aʻoaʻoga e mafai lava ma o latou lava lima, ma e mafai ona faʻaaoga pe a uma le taleʻeina o le matutu, mo lea mea ile 2-3 aso ua lava.

E aoga le matauina o le faʻapipiʻiina o se vaega o le lapoʻa o le sili ona agavaʻa e aofia ai taimi uma e faʻateʻaina ai o taimi e ono aʻafia ai le ola o le oloa, i lenei taimi e afaina ai.

E le gata i lea, faʻatautaia tutoatasi o le koleni, o le a talafeagai ma le faaeteete i le faʻapipiʻiina o tekonolosi ma le mea sili ona taua o le tuʻuina atu o vailaʻau taʻitasi. Naʻo lenei mataupu o loʻo i ai le faʻavasegaina e le aofia ai le faʻavae o faʻatusa faʻapitoa, o le solia o lona faʻamaoni poʻo le uiga. E le fia manaʻomia tele le faʻaaogaina o le faʻamagoina o tagata faʻafetetena, ona latou mafai ai lea, ona foʻia lea i le lelei o le tau.

3D fola e faia oe lava (vitio)

O le tele o le polymer o le atoatoa, sili ona lelei tekinolosi ma se avanoa sili ona manaia e fai ai se potu sili atu aulelei, sitaili ma ofuina.

3D mamanu mamanu (ata i totonu)

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

3D fola: 3D ma ata, tele ma o latou lava lima, faatumuina tolu o le d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Faitau atili