Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Anonim

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

O se isi filifiliga e faʻatau ai pallets o pallet na faia e o latou lima, aua o le le aʻoaʻoina atoatoa e le talafeagai e faia a latou taumafaiga. Lenei o le a sefe ai tupe, ma i le taimi lava e tasi e faʻaalia ai lou faʻafanofo ma fatufatu agavaʻa.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Filifiliga o le maualuga, foliga ma tele

I le faʻatulagaina o le Malaga Fuafuaina i le faletaele, na e filifili e faʻapipiʻi se fale taʻele poʻo se fale taʻele? E tele ni nai auala e faʻatino ai lenei manatu. Faʻatau le fale o le faleʻoloa, faʻatau se pallet plillet mo le taʻele pe fai se fale taʻele ma ou lima.

O tulaga lelei o le lava faia e aofia ai finauga nei:

  • Tauagal tau le taua;
  • le mafai ona faia se pallet o soo se foliga ma tele;
  • Filifili se ofe o loʻo galulue faʻatasi, tusa ma le mamanu o le potu atoa;
  • Faʻatulaga tonu le mea e te manaʻomia ai oe;
  • Filifili pe oka le pa.

O le iʻuga, o le a iai sau meaʻai faʻapitoa, i le tulaga lelei o le a e mautinoa mautinoa. I lenei tusiga, o le a tatou taʻuina mai ai le auala e faʻamalosi ai se agaga iso, oa mea ma mea faigaluega o le ae fesoasoani e 'aloese ai mai mea sese i le taimi o fausiaina ma le maeʻa.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Matou te filifilia se nofoaga e fausia ai se palle tallet. E fautuaina ona faʻatu i luga o fesoʻotaʻiga, ae o lenei fesili e le taua tele, ma le faʻapitoa o fesoʻotaʻiga, e mafai ona e faia se paleti i soʻo se mea i totonu o le faletaele. O loʻo manatu faʻapitoa e le 'aʻai i le lalaga ma le suavai o le fola i totonu o le faitotoʻa:

  • Mo se taulaga fale mautotogi, o le uila uila e sili ona talafeagai, ma se ata lanu o le pale.
  • I totonu o se fale tumaoti poʻo se atunuʻu, o le mamafa o le faʻatulagaga mea e sili ona taua pe a faʻatautaia le faletaele i luga o le fale i luga o le fale. I lea tulaga, e manaʻomia le faʻatulagaina o le uta uta i luga o le faʻapipiʻi.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Matou te filifilia le foliga o le pallet. E faʻalagolago uma lava i ou mafaufauga, faʻamanuiaina ile fau ma le lapoʻa o le potu. Taua taua o loʻo i ai le faigofie o le pallet i le lumanaʻi mo tagata uma o le aiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te atoatoa pe matutua, o le lapoa o le pallet e tatau ona tele ma manaʻomia le i ai o se faʻalauteleina. O le leai o se mea e mafai ai ona avea ma se puipuiga malu o le saogalemu.

Matou te filifilia le maualuga o le pallet itu. O le filifiliga o pallet maualuga filifiliga e tele, e mafai ona e faia e aunoa ma se itu e aunoa ma se itu, mauaina se lapefai faʻapitoa pe fausia se mini-vaitaele. Ae ui i lea, o nei filifiliga e masani lava i tagata e ona o fale tumaoti, talu ai o le faʻapipiʻiina o le ta puipui "i le fola" manaʻomia le faʻavave o le fola masani o le fola. O le mini o le mamafa o le mamafa o se mamanu, ma e mafai ona tumu uma i vai e mafai ona oʻo atu ai i le maanu o le fanaina o fausaga po o luga.

Mataupu oi luga o le autu: decor o le kofe laulau e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

O le maualuga maualuga o le taʻele pallet e mafai ona mafaufauina o le maualuga o le tasi piliki mai le totonu o le pallet.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Galuega sauniuni

A maeʻa ona sauni le fuafuaga mo se lumanaʻi mamanu ma uma mataupu, e taua le faʻatauina o mea talafeagai uma, e mafai ona:

  • apefai;
  • pili kolisi;
  • sima sima ma oneone;
  • vaivai vaivai po o isi mea, tutusa mafuaʻaga;
  • Sparproof ata po o le rubbroid;
  • Faʻaiʻu mea ma le kulimi poʻo le fofo mo le faʻapipiʻiina o teuteuga teuteu.

E manaʻomia foʻi mea faigaluega nei ma faʻamau:

  • faasee po o pulumu;
  • faailoga;
  • Uafu;
  • lafoa;
  • Master Ok;
  • Fausia tulaga, vanimonino;
  • O Samoa Worts, ogalaau ma pakete.

Tulaga muamua - O le sauniuniga lenei o le Faʻavae o loʻo fausia ai le Palet. Matou te fufuluina le laualuga o le fola ma fusi puipui. Afai e leai se fola o le fola o le sipuni nalita, matou te faia foi. Pasi le faavae. Lenei ua faia tatau ma ina ia mafai ai ona tuʻu le lumanaʻi ma ina ia mafai ai ona taofia le faʻavae o fungi ma siama i le taimi o faʻagaioiga. Afai o iai se manaʻo e faia le pallelet e sili atu le mafanafana, o lea i lalo o le ata o le fola e mafai ona e faʻaaogaina se "mafanafana o le fola".

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Vaega lona lua : Lagolago paipa i lalo o le tigā o le apefai ma se ivi, faʻapipiʻi malosi. O le tulimanu o le faʻanaunauga o le alavai e tatau ona le itiiti ifo i le tolu tikeri.

Tulaga tolu - Faʻatumuina le sima o le sima ma oneone i le pito i lalo ma le itu o piliki, tuʻuina atu le maualuga o le lapefai ma le malifa i ai. Le isi, o loʻo faʻamaufaʻailogaina ma le faʻaeteete le mamanu atoa. O le pallet ua sauni mo le faʻamaeʻaina uma.

Gaosia

O le pallet e mafai ona faia mai le sima poʻo le faʻaaogaina o le sauni-faia sima o poloka poʻo piliki. O piliki e sili atu ona faʻatau e le sili le sili, ae o le faʻataʻitaʻi, talu ai o lenei ituaiga piliki e tetee i le vai.

Mo le fola laupapa, o le a saʻo le fai o se fusipaʻu ma tuʻu ai le apefai o loʻo ia faʻatuina le paleti o le apefai. I lea tulaga, o le a manaʻomia le faia o se pepa ma faʻatali i ni nai vaiaso seʻia oʻo i le sima. E leai se mataupu e le mafai ona faʻaaogaina sima-lime faʻatulagaina mo tulaga maualuga. E manaʻomia le ave o le siʻosiʻoina o le simaina ma oneone.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Foliga o le sima cratapa

O le lalaga apeddia o se alavai alavai mai le pallet. E masani lava, o palasitika faʻataʻitaʻiga ua filifilia mo faletaele. O i latou o le tootoga namuia, faigofie, tatou te faigofie ona mama, e tetee foi i aafiaga o mafatiaga o aiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le saʻo o le uʻamea faʻapipiʻi le Cornice Cornice i le potu malolo

O faʻataʻitaʻiga o onapo nei e faaauupegaina i le siphon, e puipuia ai le pipiʻi o le manogi leaga o le manogi mai le sami i le potu.

O le alavai o le apefai mafai ona o i le tulimanu o le pallet, ma atonu i le ogatotonu o le mamanu. Manatua e sili atu le faigofie i le faia o le sao saʻo i le tulimanu.

Afai e tutusa uma, ua e filifili e seti le alavai i le ogatotonu o le pallelet, faasaʻo le vai faʻaopopo tulaga i ai. E i ai fofo e faʻatagaina ai ona e faʻapipiʻiina o se apefai i le fola, ma i le puipui, o le taimi mulimuli lea o fesoʻotaʻiga ma le malamalama o le faʻapipiʻi mālumaʻoina ma le iloaina o le faʻapipiʻi māluina ma le malamalama o le teʻena ai le teufaatasiga.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

O le foliga o le tamaʻitaʻi e mafai ona eseese: sikuea pe feoaʻi, lapotopoto pe ova, ma ova ma le tafatolu. E mafai ona faʻauʻuina i le tele o vaegamata, faʻamaumauga tao, ma eseʻese lapoʻa o le sifi ma le faʻateʻa paipa. E i ai le tele o fale taele e sili ona faʻamatalaina i lalo o le taʻele ma le alavai o le a le mafai ona vaʻaia atoatoa.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

O le mea taua e uiga ia manatua e tatau ona manatua i taimi uma, a o feagai ma vai o le sili sili ona susu. Soʻo se faʻatasiga ma nofoaga o le faʻapotopotoga o loʻo vaʻaia na o le faʻaaogaina o kesi ma faʻamau. Afai latou te le o saunia foi i le battal, e sili atu le faʻatau atu o paketi vavaeʻese ese ma faʻaopopoga gaioiga uma o soʻotaga uma ma se faʻapitoa sili ona lelei.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Faapipiiina le apefai e masani ona amata i le faʻavaeina o paipa e tatau ona faigata ona faʻapipiʻi i le pallet i le pallet ina ia leai ni aʻafiaga ma le faʻatuatuaina o le tino. Manatua e uiga i le tiʻetiʻe o le alavai. Afai o lau pallet e maualalo ifo nai lo le sowage vai tafe, ona le mafai lea ona ausia le le itiiti ifo ma le 3 tikeri, i lenei tulaga, e siʻitia le tulaga lelei o le alavai. Ina ua faʻapipiʻiina le alavai atoa, seti ni punou o le maualuga o le maualuga o le iner i totonu o le pallet. Na fesoasoani Beacons e fai le sao o le pallet o le pallet. Le isi, alu i le faʻavae o se faʻavae faigata.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Laasaga-i-sitepu faatonuga

O le iloiloina o vaega faʻapitoa uma e tatau ona mafaufauina, ma o filifiliga uma mo le faʻaalia o lau metotia o loʻo faʻatulaga ai le tele o le sailia.
  • O le fola ma se vaega o le puipui o le a sauaina i lou agaga, e manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete mata o le faʻailo o loʻo iai ma le ata faʻapipiʻi.
  • Ona faapipii lea o le apefai ma sasaa ma se sima sima. O le fola e tatau ona i ai i se taimi mulimuli ane o le a liligiina le taʻele o le a latalata atu i le apefai. O lona uiga, o le mafiafia o le seevae ma le mafiafia o le kesi mo le nonoa. Matamata le fola slope e tatau ona faasino sao i le pu o le alavai alavai.
  • Ina ua maeʻa faʻamamaina, faʻapipiʻi le fale laupapa, o laupapa lautele e tatau ona le itiiti ifo i le 4 cm, ma faʻatumu itu. O le matai e fautuaina i le mafiafia o le sili atu o le malosi sima e faʻatali mo se faʻamago atoatoa o le itiiti ifo ma le lua vaiaso.

Tusitusiga i luga o le autu: taele mo le lua - lotogatasi o lagona

O le faamau ma le puipui ma faauma le suavai

E pei ona taʻua, o le vai mafanafana o le sili ona taua tulaga i le fausiaina o se palle tallet. O le muamua faamau o le sui sui i le va o le fola ma puipui e tatau ona tupu i le taimi o taimi faʻatulagaina, pe a maeʻa tele o le fola ma le fola. . Ina ua maeʻa, o le foloa ma tino latalata e togafitia ma le faʻaeteete ma le tele o le gaosiga o le vai - o loʻo faʻaaogaina e pei o le Prey palu ma le mafolafola vaega. O le mea e manaʻomia ai le mafiafia mafiafia e fuafuaina i faʻatonuga i luga o le afifi. I le sooga o pa ma le foloa, o le a atoatoa le papetia fua faʻapito.

O le isi vaega o le totoina e fai ina ua maeʻa ona faʻamago le pito o le palleleti o le palleletila, aʻo leʻi amataina galuega o feagai ai. Toe tasi lava, taumafai le tutusa le paluga, tuʻu se faʻailoga faʻapitoa i soʻo. Ina ua maeʻa le faʻauma, o soʻoga uma o le taʻele fata ma puipui poʻo le pa o loʻo i ai ma le taligalu.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Faaumaina mea ma o latou taotoga

O se tutoʻatasi o loʻo taofia e mafai ona vavaeʻese mai lona tofo, o le naʻo le manaʻomia mo le faʻaaogaina o le suauʻu o le susu o le susuga ma meatotino o le anid. O faʻamatalaga e uiga i nei faʻailoga e mafai ona maua i luga o pale poʻo isi mea ua maeʻa. O le laʻei o le fasi i luga o le fola ma o puipui o le laufanua pallet e le motu ese mai le faʻapipiʻiina o laina masani i luga o le fola. O le nifo nifo ua ave, o le kulimi mo le Tile o loʻo talosaga, o le vai o loʻo lelei ma le saʻo. E manaʻomia tele o soʻoga i le va o tupua.

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

Taele pallet ma o latou lava lima: aoaoga

E sili mo le pallets e faʻaaoga ai le mosaic paʻu. E faʻafaigofie ona faʻapipiʻi, e le faʻaseʻe ma mafai ai ona iloa agavaʻa fatufatu. Afai o le taʻele fata o loʻo latalata i puipui poʻo ni vaega, e mafai ona vavaeʻese atoa le avanoa e latalata i le mosaic pe taʻoto i totonu o le ospac pane)

Ina ua uma ona faʻamamaina, e manaʻomia le faʻamamaina o sui o le i le va o le tele o le sami ma mostic susu-faʻamalosi.

O tulimanu o le itu ina ia mafai ona aloese mai manuaga e mafai ona vavaeeseina e tulimanu faapitoa. Aua neʻi galo e filifili se taʻele.

Afai e te maua uma tulimanu tuumuli i ai, Ma o le a iʻu ai lea o le paʻu, matagofie ma e fiafia i le mata, ma le pale mo se taimi umi ma le faʻaletonu.

Faitau atili