O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Anonim

E toʻatele tagata Rusia ua faʻamalosia e nonofo i ni tamaʻi fale ma tamai umukuka. O nisi taimi o lo latou vai e le sili atu nai lo le 5-6 m2. E masani lava, i totonu o se potu tele, e oo lava i kuka e le masani ai. O se aiga tele e leai se avanoa e aoina i le tasi laulau. O se mea e alu ese ai mai le tulaga e mafai ona avea ma umukuka-teney, tuufaatasi mai i potu e lua. Ma afai e te faʻapipiʻiina se meafaitino, ona i le iʻuga e le gata i le faʻalavelave, ae faʻapea foʻi ma se nofoaga tulaga ese i lana mamanu.

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Afai o le fale mautotogi ei ai se tamaʻi umukuka, e mafai ona faʻalautele i le tuʻufaʻatasia ma le potu malolo.

Toe fausia o le potu i Khrushchev

O le tulafono, o le potu malolo i Khrushchev (o loʻo taʻua i fale fale mautotogi i fale e fausia i totonu o le 6020s o le senituri mulimuli) e le o iai i totonu o se isi potu. O lenei foliga e faia e se tasi o potu malolo. Ae le o le mea lea e le mafaamatalaina o lenei fale. Mafaufau e toe faʻaleleia, e manaʻomia le amanaia isi mita o le potu. E aofia ai:

  1. O se tamai vaega o le potu, ona o lea e le mafai ai ona e maua ai le potu ma le maualuga o le fola po o se taualuga.
  2. Tamai faletaele (masani ona tuufaatasi) ma alalaupapa. Ole mea lea, e le mafai e faʻalautele le avanoa ile latou teugatupe.
  3. Sport Window Rection Recressings ma le le lava o le malamalama faalenatura.

I se faʻaopopoga, o se foliga o fale mautotogi ua manatu uma ai puipui i KHRRASHCHOV e manaʻomia. E tusa ai, e le mafai ona latou tolopoina tutoʻatasi (e le o le atoa poʻo se vaega). Mo le fesuiaiga o le fale ma le umusaina o le uelesa ma le potu malolo, e te manaʻomia se aga faʻapitoa lava, e tatau ona tuʻufaʻatasia i mea ua mataituina.

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Ata 1. O filifiliga masani mo le nofoaga o potu i Khrushchev.

Ma a o faia se toe faaleleia mulimuli ane, e tatau ai ona manatu e le mafai ona toe solomuli mai le poloketi faamaonia. O loʻo tuʻuina atu ni fetuʻunaʻi ma le faʻaaloalo i le usitaia o le fuafuaga. Ma o mea e tatau ona faʻaaogaina na e faʻamatalaina i le tusitusiga.

Ae o le iʻuga, o le a e maua ai se umukuka faʻatasi faʻatasi ma le potu malolo. Ma ina ia amanaia suiga, e te faʻatonuina ona o le tagata o le potu mamanu o le potu, ae o ou manaʻoga patino ma manaʻoga.

Tulaga lelei ma le le fiafia o potu malolo ma umukuka faatasi

Tele taimi, pe a toe fuataina i KHRRASHCHECEV faaaoga 2 filifiliga. Tuufaatasi umukuka avanoa ma se tasi o potu (potu malolo). Pe faʻapipiʻi i le potu o le faletaele. Ae o le a lava le metotia e te filifilia, e manaʻomia le tuliutu mai i le uluaʻi fuafuaga o le fale mautotogi. O le faigofie auala e mafaufau ai i luga o le suiga o le a sau pe a i ai sau fuafuaga-o le polokalame o fale nofomau. E mafai ona faia tutoatasi pe maua i BTI. O filifiliga sili ona taatele mo le nofoaga o potu i totonu o le fale i totonu o fale mautotogi o loʻo faʻaalia i le Ata. tasi.

Umukuka ma le potu malolo tuufaatasi i le tasi potu e i ai le tele o lelei. E aofia ai:

  1. Faʻalauteleina o avanoa e le gata na o ni tagata asiasi, ae faʻapea foi ona faigaluega.
  2. Mafai ona kuka meaai ma tautua i le potu e tasi.
  3. I totonu o se potu, e mafai ona uma ona faia ni isi nofoaga mo faʻafiafiaga poʻo mea fiafia.
  4. O loʻo iai le avanoa e faʻaaoga ai se ata taʻitoʻatasi.

Mataupu i luga o le autu: Valentine ia Fepuari 14 ma o latou lava lima (43 ata)

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Ata 2. Toe amata le khrushchev.

Ae o le umukuka o le potu malolo i Khrseshchev e le aoga:

  • mataga i tagata mataga o le sauniaina o meaai;
  • Faateleina le susu ma le vevela i totonu;
  • Le manaʻoga mo le tapenaina o aso uma.

O le gaʻo ma palapala o le a le mafai ona i ai i meaafale ma le faʻaaogaina o le potu malolo. Ma o leo o le galue ai i fale e mafai ona faalavelavea i se taumafataga poo se taumafataga o aiga. Ae o nei faʻafitauli uma e mafai ona e faʻafetaui.

Filifiliga mo le toe fausia o le fale mautotogi

Tele o tagata foliga mai o le KHRUSUSHCHEVK e laʻititi lava o le lalolagi o le lalolagi i totonu e le mafai. Ae e lava le faʻaalia sina manaia, ma o lou fale mautotogi e mafai ona liliu i totonu o se malu o le malu o le malu o le potu malolo. E i ai 4 ituaiga autu o umukuka ma le potu malolo.

I le muamua e faʻasino i le paʻu o le pa i le va o potu e lua. I le taimi lava e tasi, o le ulufafo mai le umukuka i le auala e faataatia. O lea, o le avanoa o le lesitala o se tasi avanoa vaevaeina i le sone foliga mai. O se faʻataʻitaʻiga o ia toe faʻamatalaina o loʻo faʻaalia i le Ata. 2.

O lenei metotia faʻatagaina oe e tuʻuina i le potu e tasi, faʻaaogaina i le magoto, kesi kesi, kesi kesi ma le nofoaga autu, o se vaega o le potu malolo. E mafai ona nonofo se isi laulau poʻo se taʻavale buck, whehelsted meaafale, TV ma le tusi fata. A manaʻo i ai, e mafai ona suia le vaega o le fale i le komepiuta poʻo le tusi pasi.

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Ata 3. I se tasi-potu fale mautotogi e mafai ona e aveese ni vaega pe sui i latou ma susulu ma manino poto.

O se alii talavou poʻo se tagata tuʻua e lagona le lelei i le potu potu. I ia nofoaga, o vaega i totonu e le o iai, ma o faʻatinoga e ave ai le lagolago i le potu autu o le potu o le umukuka. Tele taimi, o lenei filifiliga e le o iai le i ai o le iai o se sone tele o loʻo vaʻavaʻaia i lalo o kuka. Faatasi ai ma lenei tulaga, o le vaega autu ua nofoia se potu malolo faʻatasi ma le ofisa poʻo le potumoe.

Mo lenei ituaiga, suiga e sili ona talafeagai mo le tasi-potu khrushchev. Ma afai o le a nofo ai se tagata i se mausa le tasi, ona e mafai ai lea foi ona tauaveina pa i le foʻe o le faletaele, le umukuka ma le Aau. O le a suia ai le maualalo pe vaapiapi le faigofie, translint panels, lautele. O lenei mamanu o le a faalauteleina ai le aoga o le aoga, ae o le a taofia le mea talafeagai utaina i luga o sone. O le mamanu o lenei potu o loʻo faʻaalia i le Ata. 3.

E le o ni filifiliga uma lea e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia le avanoa o le umukuka ma le potu malolo i Khrushchev. Oe ono maua o matou lava uiga toe totogi. Ae, mafaufau e uiga i le foliga o le potu malolo ua lumanaʻi, aua neʻi galo atu i le faʻamafanafanaga ma le faigofie o tagata o loʻo nonofo i totonu o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Mosaic i le faletaele - o le a le mea e tatau ona e iloa

Filifiliga Fuafuaina Filifiliga

O le tuʻufaʻatasia o le potu i le Khrushchev e tatau ona vaeluaina i le aoga sone. E manaʻomia le vavaeese manatu o le ata o le umukuka ma le potu malolo. Aemaise le faʻateleina avanoa o le a faʻatagaina oe e o ia e o ia e oʻo lava i le sili ona faʻamalosi manatu.

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

Ata 4. Pa puipui ma meafale i lanu pupula o loʻo vaʻaia vaʻaia o le umukuka-potu potu.

O le potu umukuka e mafai ona vaevaeina i ni nofoaga ma isi auala. Ae o le tele e masani ona faʻaaogaina metotia nei:

  • tusiata zoning;
  • Tauofoataʻalo faʻatulagaina;
  • Vaega talafeagai i sone.

O le ituaiga muamua e aofia ai metotia e manaʻomia le fausiaina o ni tala faʻapitoa fausaga ma elemene. E aofia ai vaega, faigofie, stack shops ma panels. O loʻo faʻamauina mai i latou 'eseʻese mai mea eseese, ae o le nofoaga o loʻo sili ona taʻutaʻua, pei ona faigofie ona faʻaaoga ma e tau le taugofie.

Ae o le tali mai o le zonging e taua tele. Soʻo se mea faʻapitoa o loʻo iai i le potu puʻupuʻu. O le faʻafitauli e mafai ona foʻia le faʻaaogaina o ni vaega maualalo, pa puipui, motu o ia, ma isi. Toe iloa e aofia ai le vaneina ma tioata lautele, o le a le faʻaalia vaʻaia le potu e aunoa ma le tapunia avanoa.

Afai e lava le tupe, ona mafai ai lea ona talosaga ma sili atu auala o le tuueseeseina o le umukuka-potu potu i Khrushched. Na fautuaina e tagata mamanuina tagata o loʻo taofia e mu ai le vaega o le potu ma se lapoʻa lapoʻa poʻo se puipui vai. E leai ni fofo o loʻo faia i le ituaiga o ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi lea i le tumutumu o le lauiloa o le lauiloa o loʻo i ai ni mea e tuʻuina atu i le itu i sasaʻe o le potu atoa.

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

O le Zonging o le umukuka-ola potu e mafai ona faia e faʻaaoga ai ofu tino eseese.

O le vaʻaiga vaʻaia e aofia ai ia auala e fesoasoani e faʻaavanoaina ai le potu naʻo le vaʻai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina mea eseese e faʻauma ai le fola ma le faʻavae i le totonugalemu o le galuega galue ma le malo. Vavaeese le mea e tasi mai le isi lanu lanu (O le umukuka ua tu i le tasi lanu, ma le potu malolo o loʻo i ai i le isi). E le o le sili atu foliga foliga pei o se moli tele-maualuga.

Faatasi ai ma le mea talafeagai o le umukuka potu, o mea taua lapoʻa o ni tuaoi poʻo ni vaipuna poʻo le seleselega, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tusi fata. O le faigofie sili lea ma le faigofie le auala i le zong space e le manaʻomia faʻaopopo tupe faʻaalu.

Tulafono mo le mamanuina o nofoaga

Soʻo se mea o loʻo tusia ai le umukuka o le potu malolo o loʻo e filifilia, e manaʻomia le usitaʻia i tulafono lautele o loʻo atiaʻe e talaʻaga faʻapitoa. Latou te le taumamaloina atoa, ae fesoasoani ia te oe e fai ma le matagofie lou potu ma agavaʻa.

O le ata o le umukuka ma le potu malolo e tatau ona tuʻufaʻatasia i le lanu lanu.

  1. O le laʻititi o le maualuga o le moli eletise, o le moli o le moli e tatau ona avea ma lanu o le mamanu.
  2. E le tatau ona e faʻaogaina ni potu tele i le tini, susulu pupula.
  3. Eseese sone e tatau ona vaʻai vaʻaia paleni.

O le tulafono mulimuli e faʻaaloalogia le tele o taimi. E masani lava i le umukuka o loʻo iai le saʻo ma masani ai meaafale pogisa. I le taimi lava lea, o le potu malolo e foliga e ulagia i lenei mageso. Ina ia aua nei faia se mea sese faapena pe a fuafuaina le foliga mai o ou foliga, faʻalogo i le fautuaga lea:

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i faitotoʻa mai le lele ma le amukalati

O le potu galue o le umukuka i le khrushchev

E mafai le vaevaeina o le potu malolo ma le umukuka e faʻaaoga ai le maualalo o vaega o loʻo teuteuina i le ituaiga o le pusa.

  • Filifili le umukuka meafale ma le malamalama (ae le o le susulu) tele;
  • Faafeagai ma le umukuka module, ia mautinoa o le a fai meaa lapo i totonu o le potu potu malolo;
  • Vaelua Vaelua le potu ma se vaega maualalo, pa tu pe motu.
  • Faʻaaoga le moli mai le sone sone e faʻamalamalamaina ai le malamalama mai le fola.

O nei metotia o loʻo faʻaogaina i totonu o loʻo faʻaalia i totonu o le Ata. fa.

Manatua o le potu ua tatau ona foliga pei o se avanoa e tuʻufaʻatasia ma se fofo fou. Sii i luga le tagata le mafai ona le poto masani tagata e talafeagai le tasi ma le isi e faigata tele. O le mea lea, e sili atu le faigofie le faʻaaogaina o lanu eseʻese o le lanu lava lea.

Tasi teuteuga o le umukuka

Na faʻaalia e le Kitchen Shechen mea faʻatau i mea faʻapipiʻi ma le pupula. Afai e te manaʻo i lenei filifiliga, ona faʻaaoga lea o le faʻamaeʻaina o mea o le taofiofi lanu: efuefu, oneone, samasama lanumoana. O lenei tulafono e faʻatatau i le nofoaga faigaluega ma le potu malolo.

Manatua e uiga i le maualuga o le moli i totonu o le potu. I KHRUSSHCHIV, e matua vaapiapi faamalama. Ma pe a tuʻufaʻatasia potu e lua i le faʻamalama matala o le la susulu, e le lava le malamalama i le potu o le umukuka. O lea la, e manaʻomia le vaʻaiina o isi mea.

O le sili ona talafeagai e faʻaaoga ai le tele-maualuga moli.

O le a na o ni isi faamafanafanaga i tagata, ae na te fesoasoani foi e sili ai le manaia o le mamanu.

Aua le saili e tuʻuina atu se tasi moli moli mo le atoa tuʻufaʻatasia avanoa. Tele moli i Khrseshchev Vaʻavaʻai cumumme. E le gata i lea, e le o iai le leaga. E talafeagai le iloiloina o se eseʻesega moli uila mo le potu faigaluega ma le potu malolo. I totonu o le umukuka, o le laʻau tutotonu e masani ona manaʻomia. Ae o le malamalama e manaʻomia i luga aʻe o le laulau i luga, fufulu ma ogaova. O isi mea faʻaopopo o le moli o le a avea le galuega o le talimalo e sili atu le faigofie.

I totonu o le potu malolo, e tatau ai ona tuu le pito i luga o le vaega 'ai. O sea moli poʻo se vaega o ato o le a taua tele i aso o aso o faʻamamafa ma tauʻai o tagata. O le ae manaʻomia le faʻaopoopoina o le sconce ma le foloa moli i le nofoaga faafiafiaga. E talafeagai ona tuu i tafatafa o le meafale mai luga. Ma isi meafale mumū o le a faʻaopopo le tofo i totonu.

O le tautala e tuʻu ai le umukuka ma le potu malolo o le a fesoasoani ia Bill Bealeful. I fafo o le masani, tele tagata soona fai agafetuli i le umukuka ma le potu malolo e eseese mata pupuni. Ae o le mamanu o le Poloaiga e mafai ona faia i se sitaili e tasi. Ma o le mamanu i luga o le ie e mafai ona toe fai mai i le mamanu o le moega, tago ma umukuka tama mea fiafia e pei o lipine ma solo.

Faʻaaoga mea tutusa teuteu vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, maua tupe faʻaalu mo fugalaʻau, fualaʻau 'aina, tioata ma laʻau mai le tasi faʻataʻitaʻiga. Ma e mafai ona e faʻaleleia ia e tasi le solosolo tutusa. O le a fesoasoani nisi mea laiti ina ia aua le mafai ona lelei foliga foliga o lau potu malolo, ae e mitamita foi.

Faitau atili