Nofoaga faafiafia i le atunuu

Anonim

Nofoaga faafiafia i le atunuu

O le fale o le taumafanafana e ese mai i le nofoaga masani i le taulaga, omai iina, o le tele o lona taimi, o tagata e faaalu le ea fou, ma malolo.

Ma le isi i le fale uma ia malamalama lelei i lona lava ala: Mo nisi, o nofoaga lelei lea, mo isi - o le paʻu i totonu o le aiga o loʻo na o oe.

O le mafuaʻaga lena mafuaʻaga o filifiliga mo le tusia o galuega faʻafiafia i le atunuʻu e iloga e ala i le ituaiga eseese.

O a vaega o faafiafiaga i totonu o le atunuu?

Ina ia malolo ma fiafia i le taimi faʻaalu i le fale, e manaʻomia le fiafia i le faʻatulagaina o se nofoaga faafiafia ai. O le manatu faʻamaualuga o mea uma e ese, a o le i faia se faʻaiuga mulimuli, e tatau ona e mafaufau i filifiliga uma.

Nofoaga faafiafia i le atunuu

Faapaologa

Patio - o le lelei-tausiga lelei tulaga, o se tulafono, tuaoi ma o puipui o le fale tele.

E puipuia ai se nofoaga nofo mai le timu ma le scorching la e masani ona faaaogaina Myques mo Dacha Faia o se togafiti sili atu le lelei ma manaia.

O le tele o le Pati e pei o se potu i fafo, lea e faʻatinoina ai le matafaioi a le puipui e le ola ma le fiafia laʻau. I se tulaga sa ia te oe suli, faʻavasega pati tane ma faʻafilemu le lua fale.

Nofoaga faafiafia i le atunuu

Fanua i fafo

O fafo atu o le nofoaga - nofoaga faafiafiaga, o loʻo i le ogatotonu o le moli-ea. O lenei filifiliga o le a i ai ou laugutu i le fiafia o se aso malolo aso malolo i se fiafiaga kamupani.

E mafai ona faigofie ona liliu se togafiti i se nofoaga mo le faʻagaioiina o taʻaloga poʻo se po disco. O le mea leaga tele o le leai o se puipuiga mai le la ma le asmosphertic invipication.

Nofoaga faafiafia i le atunuu

Tapunia malae taalo

O le faʻavae Tapunia o se malo mai sisifo, lea e galulue faʻatasi. O le autu autu o le faʻapotopotoga o le avanoa i lenei filifiliga o le faia o se potu atoa i le ogatotonu o le atunuʻu eria.

Mataupu i luga o le autu: matagofie tautau i totonu o se taavale toso ma ou lima

Foliga pei o se paotio? Ioe, ae le o le - O le malae tapunia e le o se vāega o ni fale ma o ni isi vaega o laufanua mamanuina.

Lenei e manaʻomia le faʻaalia o puipui o pu ma ata puʻeina, pei o le fala, puna, matriko, ma isi.

Nofoaga faafiafia i le atunuu

Malae taalo i lalo o pale o laau

Afai o le atunuʻu o le atunuʻu o loʻo i ai i le auai o le tasi o le laʻasaga ma se pale sili ona matagofie, ona aoga lea o le mafaufau i le mafai ona filifilia le vaega o faʻafiafiaga i lalo o le nofoaga o faʻafiafiaga i lalo.

I tua o mea uma, o le natura masani ua sauni, o le a naʻo le faia o se nofoa talafeagai poʻo se laulau talafeagai ma nofoa e mafai ona sauni.

I le iai o le avanoa avanoa, e mafai ona e faʻauʻuina sili atu, siosiomia le vaega o mea taua, pei o timuga ani.

Nofoaga faafiafia i le atunuu

Apoota

Tuʻufaʻatasi o Gazebos mai le tele o tagata mafua ai fegalegaleaiga ma le mea mamao mai le prying manatu ma matagofie tele, siosiomia e lanu malamalama.

O mea lelei, o loʻo iai se faʻasaomaliga, i le vai o loʻo atagia mai ai tagata faʻatau laʻau o loʻo atagia mai ai ma a afio mai. I se nofoaga e sili ona fiafia i ai i le inu se ipu ti, talanoa i uo pe na o le faamemelo i ai le natura. Atonu e avea ma ata tifaga ata tifaga.

Meafale mo le nofoaga faafiafiaga a le atunuu

Filifili i le ituaiga nofoaga e malolo ai, o le taimi lenei e alu i lona faʻatulagaina. O le mea muamua tatou te manaʻomia e faʻamaumaina o togalaau meaafale, lea e tatau ona aoga ma faigofie.

Umi luga o meaafale - e le o le sili fofo mo avanoa avanoa, e sili atu le tuʻuina atu o ni aluga, lea e mafai ona faʻaopopo le tau leaga i le fale.

Ole manatu faʻapito tatou te fautua e liliu ai faʻataʻalimilo ma faugofie mea, e ui lava e faʻasaina se tasi i le faʻaaogaina o oloa palasitika.

O le mea autu o le meaaʻosi atofaina o loʻo lelei i le maualuga o le suamalie o le susu, tolopolu vevela ma sa le talafeagai i le tausiga. I le taumalulu, o meaafale ua manaʻomia uma e faʻaseʻe atu ai i le fale poʻo le fale o le fale.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea e te tausia ai le tania i le fale ina ia faia

Le fatu i le nofoaga faafiafia i le atunuu

O le faʻaletonu tulaga mo faʻafiafiaga o le a leai se mea e aunoa ma se tau. E mafai ona e tu lau filifiliga i le tulaga mangale, afi, tufatufa atu i ai, o le a mafanafana ai i malo uma ma malo fiafia uma.

Ia, o faʻailoga laʻau e tuʻuina atu i ai ia e manatua saʻo i nei mea o loʻo auai. O le isi suiga o se auala faʻapapa i le auala, faʻaalia i le saogalemu sili atu, ona o le leai o se matala matala.

Ioe, o nei togafiti uma e taugata tele, o lea la e mafai ona e faia ma se tamai ituaiga.

Decor ma isi ala

O le ata o le taulaga o le atunuʻu e aofia ai le iai o faʻafitauli eseese o lea e mafai ai ona faʻatino i luga le tele o tagata uma, fale ma isi mea.

Tele taimi o loʻo i luga o le malae taʻalo o le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga ma foliga fiafia ua tuʻuina. E manaʻomia le tausia o le uila, e fesoasoani i togalaʻau tetele ma isi masini moli o le mafai ona fesoasoani.

O le ata o le Faafiafiaga nofoaga e mafai ona matuaʻi iai, lea e mafai ai ona faʻatinoina ni manatu faʻapitoa manatu.

O le mea autu e le fefe e faʻataʻitaʻi, aua naʻo le pule o le upega tafailagi iloa tonu le mea e tatau ona avea ma nofoaga lelei e malolo ai i ana mea. Fausia se mea moni i lau taumafanafana fale, pe a mafai ona e malolo atoatoa ma galo le olaga i aso uma.

Faitau atili