Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

Anonim

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

Na ola lelei ma lauiloa e tafao faamasani o se ata mafanafana o le tele o iloiloga o latou na uma ona faʻaaogaina se mafanafana mafanafana e fatu ai le mafanafana, ae e le o ni mea mataʻina e le maua ai le tele Avanoa. Faʻalenatura, ma le faʻatau atu o le tulafono fou, o le le talitonuina o tala ma feeseeseaiga ua tulaʻi pe o le ata tifaga, a o le mea e tatau ai ona e taliaina lona tulaga lelei ma faʻamatalaga e fai sau oe lava faʻaiuga..

O le a le lelei ma le le atoatoa i le va o feusuaiga

Ole taua ole ata e maua ai le tele o le toto, faʻafetai i le mea o loʻo faʻatatau i soʻo se mea ma e le gata i fale mautotogi ma fale tumaʻoti. O penefiti e aofia ai le iai o le faigofie o le faʻapipiʻiina, pei ona le manaʻomia e taoto ai se sima.

O le mea moni, o le i ai o le itiiti ifo o le tele o le taimi i le faʻapipiʻiina o le fausaga, pei o se tasi o taimi o itula.

O tulaga lelei e aofia ai le tuʻufaʻatasiga o le ono mafai ona tuʻufaʻatasia se faiga o fola mafanafana ma soʻo se ituaiga o fola o fola, mo se faʻataʻitaʻiga mafiafia o le a le afaina ai le fola.

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

O le tulaga lelei o le mamafa feusuai o le faigofie lea ona o le Mauga

Tulaga lelei foi i:

  1. Maualalo o le malu puipuia i le Intertia, ona o le saoasaoa o le vevela ma ata ma potu e tupu.
  2. Laei o le teteʻe i avega maualuluga e aliali mai i le faʻaiuga o le maeʻa.
  3. Toniga le toniga mafanafana.
  4. Fai le tetee i le vevela vevela.
  5. Sili ona lelei.
  6. Avanoa e faʻaitiitia atu le taumafaina o le eletise eletise i le taimi o le faʻamafanafana ai o le potu i le 30%.
  7. Avanoa e faʻapipiʻi ai vevela i luga o le puipui.
  8. Maualalo electromagnetic fanua malosi.

O le mea moni ma le leai o se afaina o le tagata i le soifua maloloina o le tagata, o le agavaʻa e faʻaumatia ai le manogi le lelei mai le potu, ma o le 'ai o le ea o le ea, e mafai ai ona e faia se lautele o le ea. Faʻapipiʻiina, fesoʻotaʻiga ma feoaʻi faigofie, faigofie ma vave, ma o lea, ma o lea e le tatau ai ona suʻe i tagata faigaluega faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: tuʻufaʻatasia se umukuka ma se faitotoʻa faitotoʻa

Saogalemu o le infrared wee ata

O le fale talimalo e iai, eseese uiga ma iloiloga, peitaʻi, o le manatu o le le lava o le tino e mafai ona tauaveina se aafiaga afaina i le soifua maloloina o le tagata e le tatau ona manatu.

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

Tele e sili ona manaʻomia se ata faʻamafanafana faʻamafanafana, pei ona aoga ma saogalemu

Soʻo se fale ma le fale mautotogi e tatau ona:

  • Mafanafana;
  • Solomuli;
  • Fiafia i ai, aua e nofo.

E taua le maitauina o tagata atamamai o loʻo suʻesuʻeina ma le totoʻa le eletise eletise e le tumau o le fola i lenei tulaga. O lenei iunite o loʻo i ai i le tele o le maualalo o le malosi o le eletise eletise, o lenei aʻafiaga le lelei o loʻo i ai nei, ae le mafai ona mafua ai ni faʻafitauli tau le soifua maloloina.

O tagata atamamai e talitonu o le i ai o se eletise eletise e ono maua ai se aafiaga lelei i le soifua maloloina o tagata i le taimi o le vevela i le vevela o le tino.

E faigata ona mautinoa o lenei taimi e faigata i le fale, e pei o le potu o le a i ai i le 36 ° o le a faigofie ona faʻailo le valevale. I se tulaga lautele, o ia oloa e saogalemu, ma mo le soifua maloloina, ma mo le potu, pei ona latou le faia ni afi, ma mafai foi ona aoga mo se taimi toe faaleleia.

O fea le mea na faʻaaogaina ai le ata faʻamafanafana

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le ata faʻapipiʻi i totonu o lona fale mautotogi, tele le maitauina i le maualuga o le lautele, tau, fautuaga a tagata faʻapitoa, le lautele o masini. A o le i suʻeina le faʻamaoniaina o le ata mafanafana o le a sili ona lelei filifiliga filifiliga mo lou lava fale, e aoga tele le faʻalogo i le lautele o le oloa.

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

Faʻaaoga se ata mafanafana o le fola mo le maumau e mafai ona toetoe lava i soʻo se potu.

Mafuaaga, o le ata tifaga:

  • Lautele o 0.5-1 m;
  • Lisi umi o 50 m;
  • Mea mafiafia o le 0.2-0.4 mm.

Mataupu i luga o le autu: o le uluai mamanu o faitotoa ma ata

O le mana o le taumafaina o le 25-80 w / h, ma le ogatotonu o le vevela o le vevela o le 30-50 ° C. O le ata o le ata e mafai ona faʻaaogaina lelei o le maʻa autu i se fale mautotogi poʻo se fale tumaʻoti.

Mo le faoa o nofoaga, ae le mo le mānava, o le a manaʻomia le ufiufi i le tele o le itu o le potu (a itiiti mai;

Ae paga lea, i le vevesi tau o le Northern itumalo e le mafai ona faia na o se nofoaga o le faʻamafanafana, ma o lea e masani ai o se faʻaopopoga faʻamafanafanaga, pe a oʻo atu i le fale tumaʻoti. I se faʻaopopoga, o le fola fola e mafai ona avea ma faʻalavelave poʻo se faʻatagaina atili ai, ma le faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le bodicer, poʻo le faʻatatauina o fale i totonu o le folasaga.

Uiga o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana

I le faʻatau atu o le le talitonuina o ia oloa e pei o le taʻele o le ata palasitika, o le filifiliga o le a faia e ni tapulaʻa pei o le maualuga, malosi, lelei, tau, o le lelei, o le tau, o le tagata gaosi tagata gaosi.

Ile aotelega, o le filifiliga o ia oloa e lautele tele oloa, ma e faalagolago le tau i le auala e tu ai le lisi, ma le a le ituaiga ituaiga ma le lelei. O nei tapulaʻa e faʻalagolago i le faʻailoga ma le faʻatulagaina o oloa.

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

A filifilia se ata faʻamalosi mo le vevela vevela, e tatau ona e mafaufau i ai i lona tulaga lelei ma uiga.

O le mea e sili ona manaʻomia o le Europa - na faia le ata mai le PSC, a o fausia e tusa ai ma faʻavae faʻavae uma ma tulaga vaʻaia o GTA, ma e alu foʻi i le faʻatulagaina o le GTA. E ala i le faʻatauina o na oloa, e mafai ona e aloese mai faʻafitauli ina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina ma faʻagaioia, o le tau o ia oloa o le a mamao mai le taugofie. Afai tatou te manatu o se sili atu le tamaoaiga filifiliga, ona tatau lea ona e faia le fiafia i le faʻataʻitaʻiga o Korea gaosiga, ma se gafatia o le 150-220 w i le 1 M2.

Latou te faʻapipiʻiina i potu e tele ai le vevela o le vevela leiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga:

  • Fanua;
  • Loggia;
  • Semi i le tambour ma e le gata.

O ia oloa o loʻo gaosia toetoe lava o atunuʻu uma ma i totonu o atunuʻu, ma o lea, e le faigata tele i le filifilia o se filifiliga mo le tele o le fola i luga o le ala ma fautuaga .

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e filifili Teracotta Faʻamaumauga mo totonu

Faʻafefea ona 'alo ese mai le faʻaseʻe pe a faʻapipiʻiina se ata mafanafana

A faagaoioia se ata mafanafana o le fola, o na fesili atonu tulaʻi mai e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, aisea e pisa ai le pusa mata le fiafia. Ina ia e aloese mai ai, o le a manaʻomia ona e vaavaai atu i le tele o gaioiga e manaʻomia ona faia pe a faʻapipiʻi, ma o le a latou fesoasoani e aloese mai le ogaoga o tutupu ma faʻasaina.

Ata mafanafana o le foloa: o le faʻasolo atu o le ata o le ata, vevela o le faila faila faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puipui

Ina ia mafai ona faʻailo se ata mafanafana fola, e sili atu le saili i aʻoaʻoga agavaa i tagata faʻapitoa.

Igoa:

  1. Afai e te le saʻo le faʻatinoina o sipuni, o le a mafua ai le vaivai o fesoʻotaʻiga i le va o le fola elemene, o lona uiga e faʻaititia le lelei o lona faʻagaioia i lona faʻagaioiga.
  2. E pei ona maitauina, o loʻo faʻapipiʻiina se foloa mafanafana, o le faʻaaogaina o se sima sima e le manaʻomia, ae o le faʻavae i luga e tatau ona tupu, pe a fai o le ata tuai se mea fou.
  3. O le ata tifaga mafiafia o le 1-2 m, e faʻatino ai lana faʻapipiʻi, o le keke e mafai ona manaʻomia ma le mafiafia o le 20-35 mm mafiafia, o le a manaʻomia plywood, chipper pe suia.

O sea tulaga mafanafana-na o ia o le a faʻatuatuaina, tumau ma faʻaoga-faʻamaʻi pe a uma ona pe a fai o ia faʻamatalaga mai le gaosiga mai le tagata gaosi oloa. Ina ua filifilia se faaputuga foloa, e mafai ai ona sefe i le 20% o le eletise, ae i totonu o le fale e sili ona lelei e aunoa ma le malosi. O le ata mafanafana o le fola e le faʻamamaina ai le ea, a faʻaopopo atu i totonu o loʻo faʻapipiʻiina totonu o le vevela o le vevela, ona manaʻomia lea o le tele o le susu.

Faapipiiina o ata mafanafana (vitio)

O se ata mafanafana o le foloa o le a atoatoa filifiliga mo se fale tumaoti ma se fale tumaoti, pe a e manaʻo e fai le potu mafanafana ma faʻalelei. E le tatau ona e fefe i se taua tele, e pei ona mafai ona totogi i le muamua 2-3 masina o le taotoga. O lena falaoamata e puipuia ai ma aoga tele.

Faitau atili