Toe faaleleia Motocos e te faia oe lava

Anonim

Toe faaleleia Motocos e te faia oe lava

O le vaega atoa o le tusi lesona o loʻo i totonu, ma faʻamanatu ai i le mea faigaluega o isi mea o loʻo faʻaaogaina ai meataʻalo meataʻalo mo le tamaoaiga. Motokos e aofia ai se penisini o le penisini afi afi, o se tusi lesona amata ma le malulu o le ea.

O se mea faigofie tele lea ma le fetaui lelei mo le faʻaaogaina i se nofoaga tumaʻoti pe a manaʻomia le aumaia o le fanua. O tulaga lelei o lenei ituaiga masini e le naʻo le maualuga, ae o se tau tau gafatia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatauina se faʻataʻitaʻiga sili atu, ae maualuga le faʻataʻitaʻiga o le motocos e mafai ona e mafai i http://zakazik.a/pwaks.htms.html. Lenei o le a e mauaina se tasi filifiliga tele o mea tau mea faigaluega o le a faʻatagaina ai oe e taofi lau '' upega tafaʻilagi.

Ae paga lea, o le mafanafana lelei ma mea aoga e pei o Motocos, mai lea taimi i lea taimi e manaʻomia. O se tulafono, e seasea ona tagofia le tagata e ona le tautua, ma auai i le tutoʻatasi o le tutoʻatasi.

Afai e te mautinoa o lau toe faaleleia o Motocos o le a maua ai e ou lava lima o le a maua ai sili atu le aoga, nai lo le afaina ai, fuvili mo pisinisi. O le faigofie o le mamanu ua faʻatagaina ai le toe faʻaleleia o le masini i se taimi puʻupuʻu.

Faʻafefea ona fai le faʻaleleia o le motocos oe lava?

E aoga le fai mai e tele ni vaega o malologa, fuafua i le lavelave o le mea e mafai ona e filifili ai pe faafesootai oe i le sauniga autu.

Laititi lipea e talafeagai avanoa mo oe lava-aveese. Ae afai e pa le afi, ma e te le o se faʻatusaina o le eletise eletise ma inisinia, e sili le talitonuina o lenei pisinisi i le Matai, ae e te paʻu ese i lenei pisinisi.

Faʻafitauli e ono tulaʻi mai ma se kapeta poʻo se afi:

  • Le mafai le kapeteni
  • faaita afi;
  • Faaitiitia le malosi i le afi.

Afai ua uma ona feiloaʻi o ia faʻafitauli ma ua maeʻa ona aveesea, taumafai malosi e galue. Afai o le lisi lisi e le manino mo oe, avatu le uila afi i le toe faaleleia o tagata tomai faapitoa.

Toe faaleleia Motocos e te faia oe lava

E mafai ona tutoʻatasi le tutoʻatasi le tyggle tape pe a amata ona galue ma faʻalavelave pe faʻaopopo. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se totoa uʻamea, o se suiga fou ma rosinin. Na o le faʻatauina o se ki fou, o se mea tuai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e suʻeina se tamai tamai tamai tamaika: o mea lilo ma galuega polokalame

Gau rodd motocos e mafai ona e aʻe ma faʻamalosia ma le uʻamea puipui poʻo laupapa laupapa.

O le fuatia o naifi, aemaise palasitika, i le taimi o galuega motocos fai mai pe a e le iloa oe e le o le iloa le saʻo o le trimmer.

Lelei vave i le taimi lava na e matauina ai na mala na aumaia pe malepelepe, suia i latou i le malosi tele, mo se faʻataʻitaʻiga, sipela. E mafai ona e tosoina i latou mai uʻamea pepa faʻaaoga le masini, ma le poʻo le apota lava ia, o atu kilu ua faʻapipiʻi ma le mauga ma fulufulu manu.

E taua le manatua o Motocos, pei o isi mea, manaʻomia le vaitaimi faʻaletupe, faʻapitoa, faʻapitoa, sui le libriction. O loʻo faʻaaogaina le fiafia o le lipine. O le masini lava ia e faigofie ona ou vavaeeseina ma le liburite. E sili pe a fai o le ae gaosia le faʻamalosiʻau o le uunaʻia o lau mower a itiiti pe a ma le tasi i le tausaga.

Ma le isi, o se isi mea masani malepelepe o le pa'ū i le uaea faʻatapulaʻa mai le ulu. I lea tulaga, ia faʻapipiʻi i tua, faʻaaoga se uamea uaea.

A aotelega, e aoga le manatuaina o le saogalemu ma le tele o le olaga meafaigaluega e faʻalagolago i le aofaʻi o taimi, ae mai le saʻo o mea ma le saʻo o a mea. I le tasi mataupu, o Motocos e leai se tuusaunoaga.

Tautino talafeagai o Motocos

E pei ona taua, e taua le suia o le lubrictant motocos i le taimi. Afai i le taimi o le faʻagaioiga na e amata ona lagona le le masani ai o le masini, o le faʻailoga lea o le libricant ua uma. Ma le isi, e tatau ona e iloa:

  • E tatau ona e asiasia le suauu faamama i le taimi ma ia suia pe a na ofi.
  • E tatau ona mama Motor faamama motocos ae leʻi galue, e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi ma herbs i le grid.
  • Afai e tatau ai, ua fautuaina le faʻamamaina o le mapuesega mai Naraar, o le a faʻalautele le gaioiga o le masini.
  • O le afi e vave ona laeiina pe a fai o le masini e leaga tipiina tisiki. E tatau ona toso mai i totonu taimi o taimi e tatau ai, e tusa ma faʻatonuga faʻapipiʻi.
  • E tatau ona e galue i taimi uma le Motocosa, lea e iai le puipuiga. O lona toe soifua mai e ono lamatia ai mo oe ma isi. I se faʻaopopoga, Motocos e aunoa ma le taʻe vave le afi o le afi ona o le sologa lelei.

Mataupu i luga o le autu: vai vai mo galuega i totonu ma fafo

Ia mautinoa o le suʻesuʻega e tumau lava le faʻamamaina. "Souba" mai le palapala i luga o le laualuga o Motocos e mafai ona oʻo atu ai i le tele o faʻafitauli. Aemaise lava, i lenei mataupu, e le i maua e le afi le mafai malu ona malu, vevela ma afaina i taimi vave. I se faʻaopopoga, Motocos ma CLLGASES e manaʻomia ni suauu tele nai lo mama.

Faitau atili