Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

Anonim

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe
I le faʻatoʻaga o le faitotoʻa poʻo se fale tumaoti e le mafai ona faia e aunoa ma le vai. E mafai ona e faia se faʻasoaina o suavai pe afai e te nofo i le 'aʻai, ae pe a oʻo taugata le vai, e pei o le vaipuna i tausaga uma. Afai o loʻo auai se tagata i se nuʻu pe o loʻo matou talanoa e uiga i le taumafanafana, ona foliga mai ai lea o se suavai e avea ma se miti le mautinoa. I fafo o le tasi - Vave i lau vaieli mo le sapalai vai.

I le taimi nei, e tele penefiti na faʻatino mai i le va o le aiquirer i le faʻaaogaina patino. O le TO pasene ua sauni e tuʻuina mai auaunaga totogi e tuʻuina atu ile suavai ona tuʻuina atu i tekinolosipo nei. Ae ui i lea, o le fiafiaga na te le o avanoa i tagata uma. O le mea lea, ave i lima o le uo teine, e taumafai tagata e vaevae le vaieli ma o latou lava lima.

Muamua e tatau ona e filifilia le nofoaga mo le manuia lelei. E masani ona iai le Aquirer i le loloto o le 10-20 mita. Afai o loʻo i ai se vaitafe poʻo se vaituloto lata ane, o le vai o le eleele o le a tuʻu latalata i luga. Iloilo le nofoaga e sili ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mataala i le vaipuna, o le faʻafanua o le vai o vai o loʻo fesoasoani, o loʻo avanoa i komiti faʻataʻitaʻi taʻitasi. O ituaiga nei o le amio uiga o lenei nofoaga.

Lelei ma ou lima lima mo le vai

Afai o le vai e manaʻomia naʻo le faʻafesoʻotaʻiga, o se mea lelei e mafai ona faʻaaogaina ai le ulu faigofie, saunia na muamua vaega o le eleele eleele, e le sili atu nai lo le 3 m) mai luga. O le umi o le borax e tatau ona faʻateleina i paipa o tamaʻi lapoa, pe faʻamalosia faʻamalosia. A pasia le sili atu mafiafia o le eleele o le eleele, o se isi avega e mafai ona tautau i luga o le 'au e faʻaititia le avega i le tagata. E tatau lava ona manatua o nei vai e le o talafeagai e feinu, aua e leai se faʻamamaina o se matua maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti mo le afafine o Elena Sparrow

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

Faatasi ai ma le fesoasoani a se aufa, saei i se uʻamea toʻotoʻo, e tatau ona e taia aʻa o laau o le ala lea o le ala a le bora.

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

O le loloto e tusa o le lua mita, susunu oneone o le a amata ona o mai i luma atu. E manaʻomia le aveese o le le fiafia ma se isumu o le onil i le 10-15 cm, a leai e mafai e lea ona talepe le masini le masini.

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

A o le oneone o Bilush-efuefu, ona latalata lea o le Aquirer i le Aquarer. A foliga mai o le vai, o le talosaga a le BIRA o loʻo le toe aoga, aua o le eleele vai e le taofia i luga o mata. E tatau ona e faaofi le tagi. Lelei mo le vai ua sauni. E fuliina le vai, e mafai ona faʻaaoga se kolisi tusi lesona poʻo se pa eletise.

Lelei mo le inu vai o le vai ma pamu

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

Afai o fale teu oloa o eleele o i le loloto o le tusa o le 10 mita, e i ai se eseʻesega lelei ma faigofie metotia e soli ai le vaipuna.

Ina ia amata, e manaʻomia le eliina o se pu i le loloto o le 1.5 mita e aveese ai le paʻu ma lapoʻa pito i luga o le palapala, le lapoʻa o le sikuea mita. Filifili Pit Pors laupapa mo le faigofie o isi galuega.

O le paʻu uʻamea i le tasi itu o loʻo tipi i nifo i luga o le mataupu o le faʻavae o Hacksaw, faataapeapeina o nifo i itu eseese. I le isi itu, fai se filo mo le fesoʻotaʻi ma isi paipa e ala i le fetuunai. Faatasi ai ma le fesoasoani a se alalaupapa, faʻapipiʻi i le 'apa' ato ia e mafai ona faia i se tulaga saʻo, i se tulaga maualuga, o le a faʻamaoni i le tagata o le a taofia. I le isi itu o paipa e fai ai se filo mai le lua itu. O le umi e tatau ona i ai i le 3 mita.

Saunia se 200-Liter po o le sili atu vai paepae, o le "pepe" vai pamu, o le faʻamoemoe o le umi e maua ai mai le paepae i le ogatotonu o le paipa e toetoe lava o le parpa pei o le eleele.

O le lapoa o le paipa e tatau ona i ai le 120 mm, i le lumanaʻi o le a faʻaaogaina o se pa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni fusi i le taʻele ma ou lima

E le sili ona e maua mai na o oe, e sili ai le sailia o se fesoasoani.

Liliu le paipa laititi o le tasi itu i le isi, e loloto ai i le mamao e mafai ai. Ona liliu lea o le pamu. O le a solomuliina le vai i lalo o le eleele i le pito i lalo o le paipa, ma o loʻo i lalo o le mamafa ma faʻafetai i taumafaiga a se tagata o le tagata e feola i ai, o le a paʻu'ū ma loloto ai mea uma.

Le faʻatumuina o le paelo, oe mafai ona faʻaaogaina le vai o le a liligiina mai fafo o le pai, ma ia saunia e le SIVE, pe sauni le isi. Faʻafesoʻotaʻi le paipa lea, e mafai ona vave ona e alu i le Arilofer. Ou te aveese ni laupapa le aoga, o le lua e tatau ona tanumia, faʻamalosia le paipa i le ogatotonu. Luga e faʻapipiʻi le tapuni ina ia le paʻu lapisi i le vaieli. O le aau o le vai i le faʻaaogaina o se pamu loloto poʻo le pamu o le pamu.

E le o le pau lea o le auala e faia ai se vaieli ma ou lava lima, ae sili atu ma le le manaʻomia ni meafaigaluega taugata poʻo se vaega lavelave o galuega - faʻafefiloi, tipiina, maʻai.

Faaputuputu lelei le Shock-Cable Metotia

Ia manuia. Tolu auala e vili lelei ai oe

O lenei metotia o le vai gaosi e sili ona taatele. O le 'aisa o le rig, o le verteex o le tatau ona tuu i luga taumatau luga o le le mafaufau loloto o le vaieli.

O le pu o 1.5 x 1.5 mita ma le loloto o le 2 mita o le le 'eli. E fautuaina foi le folosiina o puipui, ina ia le taitoa le lalolagi.

O le clut e tatau ona uʻamea e aunoa ma le lima o le tino, o le puipui mafiafia e le itiiti ifo i le 5 mm. I le pito i lalo o le mea lea, o le cone o loʻo faʻafefeteina ma le lapoa o le 4-5 cm sili atu nai lo le paipa lapoa.

I le pito i luga o le paipa, o le vaneina o loʻo tafe ifo, ina ia mafai ai ona faʻaauau ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma isi fasi paipa i le sifi.

O loʻo faʻapipiʻiina le paipa ma le fesoasoani a se pipili i se pu, e le faʻasaʻoina ai i totonu, peitaʻi e le o le aau. O loʻo tuʻuina i totonu o le, nonoa ma le malosi o le fusi ma le mafiafia o le itiiti ifo ma le 20 mm poʻo se uamea uaea ma le tino, ma o le lelei e amata.

Mataupu i luga o le autu: Tusi se maneta

Sisiina o le uʻamea i le maualuga o le tasi mita, tuʻu i lalo i totonu o se paʻu fua. O le eleele, o le pipiʻi i le ogatotonu, e tatau ona faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa, siitia le masini i luga e le Manumalo.

O le tele o le mamafa o le vent, o le saoasaoa e mafai ona e alu i le aquir. E masani ona fuaina i le va o le 50 kg. E le tatau ona sili atu ma le 2 mita.

E manaʻomia le faʻatumuina o se eleele ma se eleele mo le 2/3 o le umi, talu ai i le mamafa tele, e mafai e le vaega ona taia le paipi o le paipa ma o le a faigata ona motusia le paipa.

Afai o le a latalata ai le papa papa i le ala, e tatau ona gau, suia ai le taupulega.

A foliga mai o le vai, o le faʻaaogaina o le nofoaga o le a le talafeagai, e manaʻomia le pamu i se tulaga mama ma se pamu loloto. Ona e manaʻomia lea ona e faʻapipiʻiina se faamama i totonu o le togafiti, ina ia le maua e le vaipuna.

I lenei auala, e mafai ona e punou lelei i le 40 mita loloto. Ia vai, o loʻo pasi le faʻanatura faʻamamaina, e malu ma manaia. E talafeagai mo soʻo se talosaga - mo kuka, inu pe tamaoaiga.

Faitau atili