Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

Anonim

Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

O Luka e le taliaina o le ituaiga o le tumama fofo, lea ua matua fiafia lava i le puipui, e aunoa ma le faʻalavelaveina o le potu o le potu o se faʻalauteleina ma le umukuka, o le, i totonu o le umukuka taualumaga ma isi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e faʻatautaia. Ina ia mafai ona le faalavelaveina le faʻavae o ata le lelei i le le-valiina o ata o loʻo i ai, o le tele o tagata, o le tele o tagata, o le toʻatele o tagata e faʻaaogaina i lalo o le paʻu. Ona o le mea moni o lenei fuafuaga o loʻo iai se mamanu ma le lelei foliga, e mafai ai ona toe faitio mai i mata, faʻapea foʻi ma aʻafiaga i fafo e faʻavae ai le tafe ma le pulea o vai.

O le a le mea e manaʻomia e se mea lilo i lalo o le Tile: Mafuaaga mo le faʻapipiʻiina

Aisea o se fofoa? Afai tatou te tautala i se gagana faigofie, e fesoasoani e nana mea uma o loʻo lomia, pei o fesoʻotaʻiga e fetaui ma le laʻau, faʻapea foʻi ma mea faigaluega tumau e tumau. O Luka e mafai ona mauaina ni mea talafeagai i totonu o le tulaga e manaʻomia ona suesueina pe suia, aunoa ma le faʻatamaina o le faʻamaoni o le puipui.

Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

Tele na masani ai, o le faʻapipiʻiina o se hatch o loʻo i lalo o le paʻu o loʻo faia i luga o le uʻamea (a o tapunia paipa ma le pusa o le palakalafa

O Luka e mafai ona nana le mita mo lea vai, lea e le o toe fetaui i totonu o le aotelega totonu.

O mea uma e faʻatau, e ui lava i le mea moni o loʻo ufiufi i totonu o le u, pei o le faleaiga, ua i ai ni tulaga e maua i ai. O le mea lena e mafua ai ma le mau o lenei ituaiga na faia. O lenei vaega na faapipiiina i totonu o le potu o se tamaʻi faitotoʻa o loʻo faʻamau i le pa puipui. Faafetai i se faalapotopotoga faapena, o le geometry o le potu e le solia.

Luka-le vaaia i lalo o le Tile e te faia lava: faʻafefea ona filifili le saʻo o le tino

O le faigofie ituaiga o le fofo, o le tele na sili ona fautuaina gaosi oloa o le mamanu o paepae palasitika. O lenei filifiliga e faasino i le tele o le paketi. O le le mautonu lanu e mafai ona faalatalata atu i soʻo se totonu lea o loʻo i ai le pupula lanu. Afai tatou te talanoa e uiga i isi lanu, e mafai ona tatou taʻuina atu o le tele la latou alatele, o lea e mafai ai ona e filifilia se potu tele mo le toetoe o so o se potu.

Mataupu oi luga o le autu: lulu alu i ona lava lima (2 matai vasega vasega)

Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

Tutoʻatasi faia se fofo, i le lelei e le maualalo i le avanoa o loʻo maua ai oloa, faigata

Faʻapipiʻi se faʻataʻitaʻiga e faigofie ma e aofia ai i le tasi tulaga. O le lagolago i totonu o le auala o loʻo faʻapipiʻiina i pito o le ata o le tipi, pe faʻapipiʻi ma fao. O lenei mamanu e mafai ona ofoina mai ni tele lapoa e fesoʻotaʻi ma le tapulaʻa. O le mea sili ona laʻititi o le 10 i le 10 cm, ma le tele o osofaiga 60 i le 60 cm. E talafeagai le maitauina o lenei filifiliga e le manaʻomia le maeʻa o fafo.

Uamea faʻataʻitaʻiga e iloga ona iloga i le malosi o le malosi ma le umi auaunaga olaga ua tele lava. O le mea taua o sea faʻapipiʻi o le faʻaalia i isi mea i fafo, pei o le le gaoia poʻo vailaʻau talimalo. O le tau tele i le va o palasitika ma uamea e matua manino lava, a o sili atu i le tau o le palasitika a itiiti mai.

Ae peitai, tusa lava poʻo le a le mea aoga e faʻatino ai le faʻapipiʻi o le muamua lua filifiliga muamua e lua, latou te ripoina i soʻo se tulaga. E mafai ona latou aumaia se lagolago e tuʻufaʻatasia le puipui ma le fofoa. Afai e te le manaʻo e faʻailoa, o tagata atamamai fautuaina faʻaaoga le palu

O mea taua e sili atu ona faigata o le mea e sili ona faigata ona iai le tele o foliga. E le pei o faʻataʻitaʻiga muamua, ua faʻaauupegaina i uʻamea faʻavaʻa e lavea i pu. O le autu autu o le plumbring hadch o lona amoina, e pei lava ona mafai mai le prying mata. O le pulou e le aofia ai le lagolago, ma o le lanu e tasi ma le mamanu autu o le puipui. I le talanoa atu ma upu faigofie, pe a fai o loʻo e fai mai se malo fiafia i le afioaga o se faʻatofu i se potu faʻapitoa, na te le faʻailoa ai.

E talafeagai le manatua o le mea taua "o le lalelei e manaʻomia e tagata aʻafia", ona o se mautaʻo o le a mafai ona "matagofie" tau.

I se faʻaopopoga, o se maumau faʻavave e sili atu ona faigata ona o faʻataʻitaʻiga muamua. O le siakiina e faigata tele, ae o le taunuuga mulimuli e aoga lea.

A o le faaputuga, e le manaʻomia o se ata. E mafai ona teuteuina i luga o le hatch i le vali ma le vali, palasitika, puipui puipui po o le sima. I le iʻuga o le le manaʻomia, e le atagia mai ai lenei. Homemaded Reddation Hatch mo Cellars e le na o. O le gaosia vali ma le malosi, e le mafai foi ona e faʻataʻitaʻia ma ata. E sili le vaʻai i le vitio, pe faʻapefea ona fofoa le foloa poʻo le faʻamalama ma ua faʻaaoga le paʻu paʻu.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona faʻataʻalo le faaputuga i luga o linoleum: O le faʻagasologa o le taoto

Faapipiiina le hatch i le pito i lalo i lalo o le Tile: Lelei ma le le lelei

A o le i amata ona faʻapipiʻi, e te manaʻo e filifili pe e te manaʻomia tele se potu i lalo? E mafai ona foia mea na fofoina ai na faigata o le a tofi ai ia te ia po o le a avea ma avega i le fale.

Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

Afai e te faʻapipiʻiina se pulou mafanafana i totonu o le potu pito i lalo, ona mafai ai lea ona faʻaoʻo atu ai i le potu aʻoga poʻo le pili potu

O le potu i lalo o le potu o loʻo i ai le fola e pito i lalo ifo o le leai se faʻailoga o le fale o le fau. I se isi atumo o le lima o lona lima, e leai se sili atu i lo le fola.

O le fale i le polaina o loʻo tauaveina ma latou numera o pati lelei:

  1. E mafai ona faʻatulaga se avanoa aoga i totonu o le fale, e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina o faʻasao ma mea. E masani ona i ai i le pito i lalo e mafai ona vaʻaia e le tatau ona pipili, ae o le uaina aso naina o loʻo tuuaia, o se fale faigaluega poʻo se taʻaloga a tamaiti.
  2. Afai o iai sau cellar i lau 'upega tafaʻilagi, ona e le fuafuaina lea e faʻaaoga ai lau mea taua sikuea o nofoaga e mafai ai ona fausia se potu aoga.
  3. O le pito i lalo o loʻo i ai pea le saoasaoa o le auala o le fola i le fale, faʻapea foi, ona o le potu faʻapitoa, o le a mamago o le fola;
  4. O se faamafanafanaga faaopoopo, e pei ona leaga le tau, e te le tau alu i se faʻaopopoga i luga o le auala mo oloa, ua lava naʻo le alu i lalo i le potu i lalo.

O itu le lelei, e mafai ai ona tufatufa mea o loʻo taugata ai le faʻalapotopotoga o lenei potu. Ole tau e mafai ona ausia ai se tutusa tau o le kuata o le tau o le fale, o le mea lelei lea. O loʻo avea foi ma oloa i isi vaega e faʻaaoga ai mea faʻapitoa e fesoʻotaʻi ai ma galuega i fanua.

Ioe, e mafai ona e faia le galuega ma lou lava lima, ae o le a tele le taimi o lenei tagata ma taumafaiga? E le gata i lea, e manaʻomia le faʻatulagaina o le galue ai ma le galue ai pe a e faʻaaogaina le nonoa, faʻapea foi ma le faʻamaloloina.

Tusitusiga i luga o le autu: Arbor 2 i le 2 mita: filifili mea ma fautuaga i le fale tufuga

Toe iloiloga i lalo o le Tile e fai oe lava

O le Suʻega o le fofo e faʻasino i le faʻamalologa o le le vaaia ma e matua lauiloa.

Nana natia i lalo o le Tile: O se mea lilo i lalo ma le le vaaia o oe - oe lava, o le suʻesuʻega o le fola o le fola

E le afaina le suʻesuʻega o manufasi. Ua tuu i luga o le taualuga, i lalo o le faletaele po o le puipui ina ia leai se vaaia

O le faletalimalo o le tumama-e le mafai ona i lalo o le nonoa i lalo o le tele o vaega:

  • Faʻatuʻaga mai le Aluminim ma le faitotoʻa, o loʻo feagai ma ia na faia se pepa mai le GVVD (hypus ala tioata tioata);
  • Maginetic ituaiga loka;
  • Popoto i luga o le heigh ma fetuunaiga.

Ina ia mafai ona tatalaina se fofo, e tatau ona e kiliki i luga o le hinge Vaega nofoaga. O lea, e matala le loka, ma e sau le faitotoʻa i le faʻavaʻa.

Tele taimi, o lenei matata faʻapipiʻi i luga uʻamea faʻavalua. E tupu ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i piliki poʻo poloka. I le mataupu lea, o le a manaʻomia se malae tewy, ma o pa pupuni e faʻafefe i fofoga o talo.

O le mea e sili ona taua i lenei faiga o le saunia o ia faʻavae o le a mausali mausali, e le aofia ai soʻo se tagata.

O le mamanu e tatau ona gide, o lea e manaʻomia ai ona e mafaufau i se faʻavae malosi muamua. O le mokesi e manaʻomia ona faia ia le itiiti ifo 2, o le a fetaui ma le lautele ma le maualuga o le fofoa. E sili pe a fai o 4 mokesi e faia e faʻapipiʻi mai itu uma.

O le faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻamatalaga, mo le faʻaaogaina umi o le fao, o fesoʻotaʻiga mo latou e fausia ai se fale gaosi. I le tulaga lea, o le talaaga ma le tino vaalele e tatau ona fetaui. A uma lena, o le tino ua magoto ma digwall. Afai o le fofo e laʻititi, ma tulei pe gagau, ona tele lea ona faʻapipiʻiina i le faitotoʻa. E faʻapipiʻi ai le tele o faʻataʻitaʻiga i le mea o loʻo faʻaaogaina ai le magnets poʻo le faʻailoga e aveese. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i luga o le matasele, e fetuutuunai e faʻaaoga se ki HEX.

Faʻapipiʻi le mea na natia i lalo o le Tile: Faʻataʻitaʻi (Vitio)

Natia i lalo o le Tile. O le mea sili lea ona taua mo i latou e faʻatauaina lo latou atoatoa i totonu o se potu faʻapitoa. O se mea mataʻutia lea e le gata e mafai ona faʻatulaga se foliga malamalama o le ata i le vanimonimo na nana ai paipa poʻo mea faigaluega, ae ia tuuina atu le faʻaaogaina tatau ai. O lenei faʻapipiʻi e iai faʻapitoa faʻapitoa ma le mafai ona lagolagoina vaega.

Faitau atili