Puipui o le tino ma tuli

Anonim

Fugalaau i totonu

Mo se taimi umi, tele faʻataʻitaʻiga o meaola na faʻaaoga e le taimi. E le tuusaunoaga ma flora, ma le tele o siama matagofie, lanu ma laau. E leai ni faʻailoga o mea ma mea teuteu mea mo le puʻeina o le puipui. O le aso o le a matou talanoa ai e uiga i ata puipui. Tuilis i totonu, lanumeamata, paʻepaʻe, mumu poʻo le samasama o se faʻaaliga matagofie o le auala e mafai ai ona e teuteuina le totonu o le potu, faʻaaogaina o ata masani.

Puipui o le tino ma tuli

O le filifiliga o tagata faʻapitoa i le fiafia i ai o fugalaʻau e le faʻafuaseʻi. Soʻo se fugalaʻau, ona maoaʻe lea, masini faʻamalosi, poʻo faigofie tele fanua mananaia, e mafai ona suia atoa totonu o lou fale, faʻafiafiaina Faʻafetai i lanu, i lou fale i le tausaga atoa o le a faʻalagolago i le tautotogo lagona. Faʻapefea ona filifili le ata taumatau, o fea e taia ai ma o a tulafono mo le manuia tuʻufaʻatasiga o le ata puipui puipui ma tulilu? Sei o tatou mafaufau i faʻataʻitaʻiga sili ona taatele, faʻapea foi ma le tatou talanoa e uiga i mea sese ma i se isi itu, e uiga i fofo manuia. O le mea muamua, ou te fia nofo i isi auiliiliga i le sao o puipui puipui i totonu o totonu o fale mautotogi, faapea foi ma potu potu, ia faʻatafunaina ma le potu umukuka ma le potu malolo.

I fale mautotogi o se tamai sikuea

Mo le mafuaʻaga pe a foʻia faʻafitauli o faʻafitauli i le faʻatulagaina, o le tele lava o lau fanau laiti, e masani lava ona ave i amioga faʻapea le faʻasoasoaina o le faʻafanua. O le a le mea e fai mo? O le mea moni o loo i totonu o tamaʻi fale e le mafai ona maua se isi potu mo ni manaʻoga poʻo vasega. Ma isi mea foʻi e moni lava e faʻatatau i le tamaʻi potu laiti o potu laiti.

Mataupu i luga o le autu: Solitulafono mo le Cropping Fautuaga

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

E mafai ona faatinoina le zoning i le faʻaaogaina o ni metotia, e aofia ai le faʻaaogaina o elemene eseese o le taualuga, puipui, masini moli, mea teuteu mea, ma isi O le galuega autu e tu i luma o le vaevaega o le avanoa avanoa i soo se nofoaga o le vavaeeseina o nofoaga, poʻo le vaega o le potu, e tusa ai ma le aoga. O lea, e mafai ona vavaeʻese le potumoe o le potumoe mai le Desktop eria poʻo se faʻataʻitaʻiga, o le potu malolo. Lenei mafai ona faia faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ie faʻatosinafao, poʻo se vaega faʻapitoa e feagai ma fata ma ata puʻeina.

Gauai atu! Ma le zoning avanoa, o puipui puipui-soa e masani ona faʻaaogaina i totonu. E mafai ona e faitau e uiga ia i latou i le tele o auiliiliga i lenei tusitusiga i luga o la matou upega tafailagi.

O lea, ata pueata i le umukuka, ata o loʻo mafai ona e vaʻai i totonu o le laulau, i le potumoe, i totonu o le fale ma isi nofoaga, peitaʻi o loʻo faia se galuega aoga. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le manatua e uiga i le tele o foliga e faʻapea e tutusa ai i fofo i totonu:

  • E leai se aoga o le faʻaaogaina o ia fofo (vavaeeseina e le fata-pito i luga o le fata) ma ata pepa i mataupu o loʻo iai le potu. O le mea moni o lena mea, aunoa ma lena faʻatapulaʻaina avanoa, oe, ioe. Ae o le iʻuga, o le ae le fetaui mo le faʻaaogaina o sone ua fuafuaina ma laititi, penitala ", matua tapulaa i le tele.
  • A o le tusiata o taualuga, e fautuaina lava e suʻesuʻe i ai, talu ai o le pule tele tele i naloaloa tatau, o le laʻau o le nuu lata mai, faʻapea foi ma meaafale aʻiaʻi.
  • E pei foi o auala malamalama, e manaʻomia e faʻaaoga ni moli laʻau, poʻo le pito i luma o le fotu. E faʻatagaina ona faʻaaoga le puipui puipui.

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

  • Ioe, o le lanu o meafale e tatau ona i fafo atu o le aofaʻi o lanu ma puipui. Ioe, valivali o se vigal e mafai ona eseese, ae o le tatau ona tuʻufaʻatasia ma faʻatasi e fesoʻotaʻi ma isi. O le mea e tasi e faʻatatau i le ituaiga o meaafale eseese, faʻapea foʻi ma eleeleaina elemene. Afai e mafai, e tatau ona faigofie le foliga pei ona mafai ai male lakic.

I se tusi! Afai o oe e te fiafia i mataupu o taulaga pe a atagia ai le avanoa i totonu, matou te fautuaina oe e te masani ai ia te oe i mea e uiga i le ata puipui ma Lonetona i totonu o fale mautotogi.

O nei mea uma, faʻapea foʻi ma isi fautuaga, o le mea e leaga ai, e mamao lava, e oʻo i taimi uma lava. E mo le mafuaʻaga lea e aoga ai le talanoa e uiga i mea sese e masani ona faʻatagaina pe a pipii i le potu o ata puʻe ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Booden Comtins: ituaiga ma matafaioi i totonu

O lenei e tatau ona alofia

Seʻi tatou iloiloina le mea taua ma sili ona masani ai ni mea sese e mafai ona faʻaititia ai au taumafaiga uma o le liua:
  • Glue ata ata o loʻo i ai ma tagata 'auvae i avanoa vaiti (alarridors, etc.) - le fautuaina.
  • Aloese mai le tausiga vaʻaia, faʻapea foi ma Jets i totonu o le potu.
  • Afai ua e filifili e gagau le ata o le pepa puipui ma tuli i totonu ma le faʻatapulaʻaina avanoa (e mafai ona e vaʻai i faʻataʻitaʻiga i faʻataʻitaʻiga o le ata, mamafa lanu.
  • Aua le "faʻalautele" fugaʻau i luga o le lautele lautele o le puipui.

O lanu sili ona masani

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Ma o lenei - o ni nai upu e uiga i le sili ona lauiloa lanu ma lanu, o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o ata puʻeata ma mea. O le mea moni, o le faigofie lanu lanu auala e masani i le ata o tuli i luga o le pepa puipui o le lanumeamata ma ona fesuisuiai suiga. E ui i lea, e iai isi mea manaia filifiliga. Tatou talanoa e uiga ia i latou uma:

  • O filifiliga manaia o le lanu piniki, lea e fesoʻotaʻi ma agamalu, agalelei ma le toalima. I le taimi lava lea, e le mafai ona faʻatagaina le lanu piniki e avea ma se paolo o le paolo, pei ona oʻo i le aʻoaʻoina o le faʻatamala ma le ita. O le Pink Wallpaper e faʻatagaina i soʻo se potu, incl. Ma i le vasega pepe.
  • Pa puipui ma lanumeamata lanumeamata, e pei ona uma ona tusia i luga, e sili ona lauiloa. O le avea ma faʻataʻitaʻiga o le natura o lanu masani, masani, o le lanu lanumeamata e faʻatusa mai ai le manaʻo mo le ola, filemu ma le toʻaga ma le mafaufau. O le lanu samasama o le lanu lanu meamata e matua tamaoaiga tele, aua e aofia ai le tele o lanu, faʻaluaina mai le malamalama-salatoina i le pogisa "fagu fagu" fagu fagu "botsus" papa.
  • A o le laumua o le mumu, o lo latou faʻaaogaina e teuteu ai le totonu o loʻo avea ma faʻamalosia le malosi ma le fiafia o le olaga. O lenei ua faamaonia e tagata faʻapitoa i le mafaufau, ma o le autasi o le itu i sasaʻe i sasaʻe o le itu i sasaʻe.
  • Afai e te filifili e faʻaaoga le pepa puipui ma paepae e teuteu ai le avanoa i totonu, o le a fesoasoani ia te oe, i se isi tele, o le faʻaaliga " O le mea lea, o paʻepaʻe paʻepaʻe e atoatoa mo tamaʻi potu.
  • E pei ona samasama malē, e tele lava fesoʻotaʻiga ma le fiafia ma le susulu o le la. Laulau samasama, pei lava o le ala, ma paʻepaʻe, o le a mafai ona avea ma se tali sili ona lelei pe a ia fuafuaina le avanoa o potu pogisa, pei ona latou faia le sili atu malamalama ma lanu.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se taimi faʻatulagaina: Lua auala sili

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Puipui o le tino ma tuli

Faaiuga

E fia ata ma e mafai ona, i le lelei auala, fiafia. I soo se tulaga, o le mea e sili ona taatele o ata lanumeamata lanumeamata. Faʻaaogaina ia te i latou, faʻapea foi ma isi lanu, e mafai ona e suia i totonu o soʻo se potu, mai le hall ma potumoe, fale ma le faitotoʻa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona maitauina o le maketi mo le toe faaleleia ma le faʻamaeʻaina o nofoaga o loʻo taʻutaʻua o loʻo avea ma tagata faʻatau oloa (mo se faʻataʻitaʻiga, mai Siamani) ma tamai kamupani) .

Faitau atili