Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Anonim

Ata

O le ata puipui o loʻo matala ai le tele o faʻamoemoega mo le tulaga ese o le mamanuina i nofoaga eseese.

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Tagata faʻapitoa e le fautuaina se tuʻufaʻatasiga o leo tele i potu faʻafiafia.

Peitaʻi, o le potu o loʻo faʻaputuputu ai ata puʻe se isi pito o le sili atu muamua. Ae ia ausia mea lilo, e manaʻomia ona e iloa mea lilo, faʻafefea ona filifili ma tuʻufaʻatasia nei avanoa.

Mataupu Faavae o le Tuufaatasiga

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

O le polokalame o le fuafuaina o le vaega o le potu mo le shook homepaper.

E leai ni faʻatapulaʻa ile faʻaaogaina o ata pueata i totonu o se faʻapitoa - latou foliga manaia tele i le potu 'ai, potu ma le potu malolo o lana fanau. Peitai, e tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga o le nofoaga, pe a faʻaaogaina lenei ituaiga tini o mea, e manaʻomia le mulimuli i le faʻavae o tulafono:

  • Ata o puipui ata e le tatau ona gaosia ma totonu o mamanu;
  • O le ata i luga o le pepa puipui e tatau ona filifilia i se auala e tatau ai ma le faʻaaloalo i tuaoi o le potu, e aunoa ma le le fiafia, isi.;
  • O tala o loʻo i ai i talaʻaga o loʻo latalata i le ata, ia faʻaalia le ata ma i le taimi e tasi e le o tuʻituʻi ese mai le lautele o le potu.

Pa puipui i nofoaga eseese i le fale

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Pepa puipui sticking matagaluega i tulimanu.

O le manuia tuʻufaʻatasiga o lanu ma ata o le a fesoasoani vaʻaia faʻalauteleina le avanoa i le ala savali. Mamanuina ma le fesoasoani a ata pue o lo o avea ma lagona malamalama. Talu mai le alatele masani i le tele o fale mautotogi e leai se fua faatatau o le moli o le moli, e sili atu le filifiliina o moli malamalama. I le taimi lava e tasi, e mafai lava ona faʻapipiʻi luga puipui ma ata e le gata i pa puipui, ae o mea mafanafana, ia maua ai se mea ese o se tulaga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia se ata pupula, faʻataʻitaʻiga o se ata mai le faʻamalama poʻo le panisi, ma le filifili o le pepa faʻapipiʻi o meaafale.

E manaʻomia lemu le pikiina o mea ua maeʻa mo le potumoe. O le fiafia e sili atu e avatu ai leo filemu. O le ata puipui e sili ona mafai ona tuu le moega, o lea o le ata o le a le faalavelaveina le mafaufau o se tagata e fia malolo. O le toe faʻaleleia ma le fualaʻau fualaʻau o le pupuga o loʻo tuʻufaʻatasia ma masani masani foliga foliga muamua. I le taimi lava e tasi, e sili atu foʻi le nonofo iā o le a faʻaopopoina le ulaula ie lino, ua filifilia i le faʻailoga i le maeʻa o mea ma toe faia a latou ata. E taua tele le gauai atu i le mea o sau ai faamalama o le potumoe. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le la susulu o loʻo sili ona filifili le malulu o tamatanu o mea. Lelei mo le itu i saute ma le itu i saute o le fale mautotogi o le a ofi i le pepa puipui ma se lapoʻa lapoʻa: le sami, le matafaga, le paka, o le paka, o le paka, o le vaomatua.

Tusitusiga i luga o le autu: Na faʻaalia le faletaele: Faʻafefea ona aveese?

O mea saʻo e filifilia mo le potu malolo o le a fesoasoani e faʻatupu ai le ATMorspheric Sili ona lelei o le aso o le faʻaaogaina o le taulaga ata ma eseese vaʻaiga o le pepa puipui. E leai se filifiliga sili ona manaia o se faʻataʻitaʻiga o vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavae o lanu o lanu ma talaʻaga o nofoaga o loʻo pipiʻi, tuʻufaʻatasia ma se masani lanu tali.

Ina ia maua ni puipui mo le potu o tamaiti, e tatau ona e iloa le fiafia i le tamaititi, ma le maualuga o le mea sili ma le lanu o lona fasiotia. O ituaiga uma o ata o ata e talafeagai mo tamaiti laiti. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni mafuaʻaga masani, pei o le Sale Salerah, Beach, Jungle, etc.

Mea lilo o le maualuga o fugalaau ma ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Valivali tuufaatasiga matagaluega.

O le e ona le fale mautotogi o le a faigofie ona maua le tali i le fesili pe faʻafefea ona filifilia le pepa puipui, mulimuli i lanu o le tuʻufaʻatasiga o lanu.

Tagata faʻapitoa e le fautuaina le faʻaaogaina o ofu pupula mo le ofutino e sili atu le matagofie o le ata: e sili atu le filifilia o le monophonic totini mea. O le tuusaunoaga e mafai ona totoina ni mafuaʻaga, ae naʻo le mataupu pe a faʻafesoʻotaʻia le ata ma le ata puʻeina le tasi, aua le faʻalavelavea le aotelega o manatu, aua le fesuiaʻi.

E faigofie ona piki i luga le pepa puipui i le ata pue ma le ata o le metropolis, aua e toetoe lava o soʻo se tagata o le a fetaui, ae o le faʻaumaina o mea e sili atu ai ma pastel. Fautuaga o le tuʻufaʻatasiga o Tutotonu o Puipuia ma le Basew Lang Lanu lanu ma talapatu mea o beige poʻo paʻepaʻe paolo o le a fesoasoani e fausia ai se aoga. E tatau ona manatua o loʻo i ai i le pito i luga o le leo o le mafuaʻaga autu i luga o le ata pepa e mafai ona nanaina le ata o ia lava ma faʻaititia le tulaga atoa.

I le faʻaopopo atu i ni mea faʻapitoa, o le ata pepa puipui e faia ai le matafaioi a le Space Space. O lea, ua faʻatagaina e tusi tetele ona e vaʻaia atili ai le eria o le potu. Faatasi ai ma se galuega tutusa, o faʻapipiʻi ma se faʻatusatusaga o fugalaʻau o fugalaʻau atoatoa. O moli pepa laulau faaopoopo i le WHAMS i le vanitia, ma tulaga masani ma le malosi o mamanu. Afai o le filifili tagata e ona nofoaga e nofo ai e teuteu ai le potu malolo po o le potumoe i le faatusa o le a mūmū tulai fugalaau, lea ena, penina ma e oo lava tones sinasina ua atoatoa talaaga. O le faʻaaogaina o se pato pogisa o le a avea ma sili atu o le potu, ae i le taimi lava e tasi le pule e mafai ona vave ona lelava i se faʻasega.

Tusiga i luga o le mataupu: alavai alavai. Faʻafefea ona tuʻu se vaipati?

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Tala i luga o puipui.

Mo le ata pepa puipui, o loʻo i ai le lanu samasama, o le pito i tua o le bende, gugu lanumoana ma agamalu poʻo lanumeamata lanu e atoatoa . Afai o le violec, belac, beig, paʻepaʻe, agamalu, beig, paʻepaʻe, agamalu o lanumoana o lanu autu o le ata mataga

O tagata mamanu e le fautuaina se tuʻufaʻatasiga o leo pupula i potu ua mamanuina e malolo ai. O se tuusaunoaga e mafai ona avea ma fanau, ae i le mea lea e le mafai ai ona fai, o le ata ata o le pepa puipui e mafai ona faʻatonutonuina naʻo se vaega o puipui poʻo le isi itu o loʻo manaʻomia isi manatu masani e ogatasi ai le avanoa atoa.

O le ata puipui e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia e faʻatasia ese lanu ma faʻapea ai ona fai se potu e le masani ai. Faʻatusatusa e talafeagai mo potu malolo ma meaʻai 'ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata puipui ma almunim roses mafai ona faʻapipiʻi i luga o le talaʻaga o le khaki lanu, ma o le ata o le oona o le a fiafia i ai.

O le fofo o le fofo o le faʻaaogaina o le Monochrum. O sea lanu e talafeagai lelei mo se potumoe fale, potu malolo ma taumafataga nofoaga.

Zoning ma le ata puipui

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Polokalame o faapipiiina o ata pupuu ata i luga o le taualuga.

O le tuʻufaʻatasiga o talaʻaga ma ata puipui o le manotuao. O sea tali e mafai ai ona e faapaleni lanu ma taulaʻi i le ata autu. E fa autu o le talia:

  • faasaolotoina faasaoloto;
  • faamamafa faamamafaina;
  • taulai talotalo i le tupu;
  • Faʻaaogaina o le faʻavaʻa.

O le ituaiga muamua e mafai ai ona e faʻamamafaina se meaa o meaafale: moega, laulau. Faʻapea foi, le tuufaatasiga o le ata puipui ma talaʻaga faʻamaeʻaina mea e mafai ai ona e iloga i le faʻailoga tagata (mo taumafataga, moe). O sea mea e tuʻuina atu e faʻatagaina ai le vaʻaia e faʻateleina ai le nofoaga ma fai le laʻau i luga. O loʻo faia le Zizrizeal Zonging i le mata mata i se vaega faʻapitoa o le potu - luga o le sofa pe momoe, i luga o le laulau 'ai. O lenei fatuina o le aʻafiaga o le avanoa i le avanoa ma faʻaopopo nisi matagofie i le mamanu o le potu.

E tele auala e tuʻufaʻatasia ai ata o lomupeʻapeʻa ma mea i tua atu o mea. O lea, o le ata e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le atoa itu o le puipui poʻo le ogatotonu. O lenei tali vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma le tasi o le taimi e iloa ai le tasi sone. O le auala lona lua o le faʻatulagaina o ata ata i itu uma e lua o se mea faʻapitoa: faitotoʻa, sofa, ma isi mea Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni isi tulaga se lua, vaevae se tasi tutusa tutusa tutusa tulaga pe piki se pepa puipui ma eseʻese mamanu ma satanitic mamanu. O loo foliga sili ona manaia le auala o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le pu o loʻo feagai ma le ata ata; I lea tulaga, o le mea e tatau ona toe siakiina ai le lisiti i le mea o loʻo i ai ina ia aua neʻi tulaga lelei le iʻuga o le faʻalauteleina.

Mau i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le masini tuai?

O le foafoaina o ni meaʻai i se potu vai o aso nei o se auala talafeagai e faʻaopopo ai le malosi o le potu. O ia togafiti ua faʻataʻitaʻia atoa ma ata puipui. O le taʻaloga o feteʻenaʻiga e matua aoga lava.

O le taliaina o ata puʻe ata i le faʻavaʻa e sili ona lauiloa ma tagata e na te ausia ai le uluaʻi aafiaga o atavali. E mafai ona e faia oe lava.

Faʻavaʻa mo ata pepa pepa e mafai ona faia o Ofafa, Fetu, puipui, palai ma isi mea e mafai ona 'ausia poʻo le fesoasoani o le sticco.

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Togafitiga o nofoaga o le feʻaʻei i latou i paoa pusa.

E tele ituaiga o ata ata tifaga i totonu o le faʻavaʻa. O le mea muamua na mafai ai ona e faia atoa le ata. O le filifiliga lona lua e mafai ai ona fausia muamua Triptychs poʻo le sili atu lavelave i le foliga tutusa o ituaiga eseese ma le solia o vaega eseese. O ia ata pepa e masani ona teuteuina potu malolo po o potumoe.

O faʻatonuga mo le fausiaina o mea matagofie ma o latou lava lima e faigofie lava, e manaʻomia le faia o se faʻasologa faigofie o gaioiga:

  1. Fuafua le nofoaga e te manaʻo ai e tuu le ata pepa puipui, ave i le tele o le puipui, le puna o le malamalama masani, ma isi mea.
  2. Oti vaega o le faʻatusa o le mamanu mai le tasi palu o ata pepa puipui poʻo ni isi e faʻalagolago i le manatu.
  3. Tuu se nofoaga i luga o le puipui mo le lumanaʻi ie, ae aua le faʻatapulaʻaina i le symetry.
  4. Faʻapipiʻi faʻavaʻa vaega i luga o le pa: faʻamautu o elemene, tuʻuga ma vali.
  5. O le mafaufauina o ata tipi mai i le faavaa.

E mafai ona suia sitepu mulimuli i nofoaga - muamua le fausiaina o ata, ma luga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Faʻapea foi, ua fautuaina le auto i luma o le fausiaina o ata o loʻo iai i totonu o le faʻavaʻa o le pre-puipui o le pepa puipui. Faʻatasi le tuʻufaʻatasia o lanu ma ata, e mafai ona e faia le saogalemu i le atunuʻu i totonu lea o le a e malie ai e te nofo ai.

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Auala e Filifiliina ai le Ala Lau Afioga i Ata

Faitau atili