O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

Anonim

O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

O le taimi faʻamago o le lile kelu e faʻamoemoeina i le tele o mea e maua ai o loʻo maua ai le tele o ato - o se gaioiga umi ma vevesi e manaʻomia le tele o le malosi ma nisi tomai. Ae o galuega uma e mafai ona tuʻua le igoa, pe a e le iloa le taimi sili ona faʻamagona o le kulimi. Lenei e masani ona faʻaalia i faʻatonuga, ae e le afaina foʻi ma isi mea e aʻafia ai taimi e faʻamamaina, ma isi tulaga taua.

Faʻaolaina mea moni: E fia le paʻu o le palapala i luga o le fola

E i ai le numera o mea e mafai ona afaina ai le umi o le mumu mago. E aofia ai ni lanu eseese o le microclite. E taua le mea o loʻo faʻamamaina ai mea ua faʻauma.

O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

I le tele o auala, o le faʻamamaina o le faʻaputuputu o le a faʻalagolago i mea o le tau mafanafana ma le ea vevela i totonu o le potu

O mea e afaina ai le umi o le mago:

  • Vevela vevela;
  • Ea le tamaoaiga;
  • Mo 27istare miti o le kolotia;
  • Le vaʻaiga ma le faʻavaeina o le kulimi.

Fola vevela i totonu o le ea ma le ea vevela i totonu o mea autu. O le sili ona lelei o faʻailoga o le 20 tikeri o se feusuaʻiga ma le ea. I le taimi lava e tasi, o le faʻaogaina o se tauina ole tau i fafo e mafai ona faʻatino i totonu o le 5-30 tikeri. Afai o le vevela o se minus, a le tatau ona faia le taoto i le pile.

Mo vave ma faʻasaʻo faʻamago, tagata atamamai fautua e faʻamafanafana le fogafale ae leʻi galue. Aemaise i potu malulu pe maualuga le susu. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina ni masini faʻapipiʻi poʻo se faʻamafanafanaga mafanafana. A maeʻa ona maeʻa le faʻapipiʻi, e manaʻomia ia faʻavaivai le ea i le vevela manaʻomia.

O le masani a le susu pe a faʻataʻapeina le faʻaumaina o mea - 60%. Afai o le Faʻaaliga e oʻo i luga, ona faʻateleina lea o le vaitaimi o le a faʻateleina. Afai e taunuʻu le mea le fiafia i le 100%, o le kelu o le a le mamago, ma o le a amata ona faʻapipiʻiina ma le taʻele o le a sosolo.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia chammers i le fale: fautuaga

O le faʻamamaina o le faʻamamaina o le ogaumu e le tatau ona matauina. Aemaise pe a galugalu le susu-le-malosi. Suavai mai le fofo o le a le tatalaina mo le aveeseina. I lenei tulaga, o lenei faʻailoga e tatau ona sili atu le sili atu. O lea e matauina pe a uma le susu mo ni nai minute, vai vai.

O le palu faatasi ma le gaoia o le mea e galue ai le taua i lenei mataupu. Fuafua i luga o le tuʻufaʻatasiga, o le taimi mamago ua fuafuaina. E masani ona faʻaalia e tatau ona faʻaalia i luga o le afifi.

O le taimi sili ona lelei: O le a le tele e te savali ai i luga o le Tile

Muamua, e manaʻomia le fuafuaina o le faʻaonana o le kulimi i lalo o tulaga sili ona lelei. O le masani ai e manatu o avanoa avanoa. Ia faia lenei mea, ua ou gauai atu i le microcolite o le potu.

O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

I le avea ai o se tulafono, o le taimi taimi e faailoa mai i luga o le kuli afifi

Sili ona lelei i totonu o le faatinoga

  • Vevela - mai le 22 i le 26 tikeri;
  • Susu - 60%;
  • Leai ni ata;
  • Le lava o lona vevela faailogaina;
  • E le tatau ona paʻu le leo saʻo i le paʻepaʻe.

Ae o le taimi e tasi, e eseese ai faailoga e ono eseese ai. O le mea autu o loʻo latou i totonu o faʻatusa o loʻo faʻamatalaina i faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina. O loʻo avea o se masani o le vevela mai 5 i le 30 tikeri ma le faʻamaualuga i totonu o le 50-70%. Afai e te mulimuli i tulafono uma, e mafai ona e savali i luga o le solo i se aso mulimuli ane.

O le taimi tonu o le a le tele o le matutu mago, o le GLere gaosi oloa e fuafua. O le mea lea, i isi tagata gaosi, o nei numera ma e eseese ai nei. E fuafua lava e le eseʻese tuʻufaʻatasiga ma gaosia tekonolosi.

O nisi ituaiga o kefu e mafai ona faʻaʻaisa 5-7 itula pe a maeʻa le faʻamutaina o le paʻu o loʻo taʻoto.

E te manaʻomia i taimi uma ona ia mulimuli saʻo i faʻatonuga. Le manaʻomia le solia o le faʻatulagaina taimi fuafuaina. Mo inisiua, e mafai ona e amata galue atili galue faʻateleina faʻateleina le vaitaimi faʻapitoa.

O le a le tele o le matutu lapisi i potu ma tulaga le lelei

O tulaga faigata e tatau ona faʻailoa i le maualalo o le vevela ma le faʻateleina o le susu. Afai e malulu le potu, ona umi lea o le pale i se taimi umi. O lenei faiga e mafai ona tumau e le gata. I le mataupu lea, o le lelei o le fesoʻotaʻiga o le a le mafai ona leaga.

Mataupu e uiga i le autu: polokalame orpromment croroyry cross tamaiti: faʻafefea ona aʻoaʻo e ofi mo le maua fua, tamaiti download, autu ma video, motiis

I le vevela i lalo ifo o le 5 tikeri, o le vai o loʻo i ai i le faʻapipiʻi paluga e amata ona faʻaʻaisa. O lea la ua na maaleale, ae le matutu. Faatasi ai ma se suiga ese mai le masani ai, o le a le mafai ona fesoasoani ai vave.

O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

I le malulu vaitau, ma le le lava e faʻamago ai le vevela, e fautuaina e faʻaaogaina se fana vevela

O le a le mea e fai i le maualalo vevela i totonu:

  1. E oo lava i le aso ma e le mafai ona toe gaoioi faataamilo i le pulu tata. A leai, o le saito o le a amata ona faatoilalo ma faaofu. O le vai o loʻo liliu i le aisa o le a amata ona faʻalauteleina ma faaleaga le faaputuga.
  2. A o le i gaʻo le kulu, ua vevela o ia i le vevela manaʻomia. E manaʻomia foʻi le vevela i le fola, ae leʻo le ea i totonu o le potu. Mo lenei faamoemoe e maua ai fana vevela.
  3. A taunuu i le tulaga e manaʻomia, e manaʻomia le faʻamalieina o le sili ona vevela vevela.

A e faia ia tulaga, le taʻele o le a faʻavaivai pe a uma ona lua aso. Peitai e leai se isi faʻafitauli taua o le faʻateleina o le susu. Afai ua siʻitia lenei faʻailoga, ona e mafai lea ona e faatali e faʻaitiitia ma le fesoasoani mai faʻamafanafana o le potu.

Afai e ufitia atoatoa le foloa i le vai, o le a tatau ona e faʻaʻoleʻole le nonoa ma taʻoto se mea fou.

Ae a o le i faapipiiina le faleʻoloa fou, e manaʻomia le tuʻuina atu o le ono mafai ona faʻamamaina ai le laufanua. E tatau ona foaʻiina i le Gliue vave faʻaaogaina le suavai. Tusa lava pe a uma le mago, e mafai ona suia le faaputuga.

Siaki metotia: O le a le tele o le foloa pale mago ina ua uma

E leai se metotia na fuafuaina ai o le fola luga mago. Tasi e mafai ona taumafai e vavae ese le tasi ma le pale. Afai o le taʻele o le tino, ona e leʻi pasia le taimi ua maeʻa ai. I lenei tulaga, e le aoga ona savali, tusa lava pe mafai ona mafai lea ona mafai e le cafles o le kau o le kapoega.

Ae e mafai ona e faamatalaina le pipili e le pipii i le foloa i totonu uma po o le mea na siitia ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻituʻi teisi. O se leo tutuli e tautala ai o tagata palota.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale moe ma pupuni mo le potumoe e faia oe lava: Le filifiliga o mea, suʻisuʻi

O le a le tele o le taʻele mago i luga o le fola pe a uma ona lalagaina: savali i luga o le fola o le fola, o le fola, o le a le tele o le afaina ai

Taumafai e tuʻuina atu se taimi faʻamago sili atu le taimi nai lo le faʻailoaina i le laulau i luga o le afifi o le paluga

O le a le mea e fai i ni tulei eseese:

  1. Ma le sili atu le saʻo vavaeʻese ese mai le faʻavae;
  2. Fufulu toe toega o mea sili atu;
  3. A oʻotia se kulimi fou e faʻapipiʻi ai se paʻu.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le mulimuli i le faʻatonuga ma e le mafai ona savali i luga o le paʻu i luma o le taimi. Tusa ma se mautinoa mautinoa o le fola e sili ona faʻatali mo le tasi afa i le aso. Ina ua maeʻa, e mafai ona e amata galue atili ma fola, fusu i totonu o auala.

Taliina o le tali mai: O le a le tele o le alu i luga o le fola ina ua uma ona taoto (vitio)

E le manaʻo se tasi o le tasi lena faʻamatalaga ua vali ai le faʻaiuga o se umi ma galue malosi-tele gaioiga. E manaʻomia le manatuaina o le savali i luga o le foloa tino e faʻasaina. I le taimi lava e tasi, e taua le usitaʻi i mea uma o le microclite ma faʻatonuga o le faʻatonuga ina ia pasi vave le metotia.

Faitau atili