PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

Anonim

PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

O le taʻe le faaputuga, e fautuaina le filifilia o le maualuga-tulaga ma saogalemu PVC cuck i luga o le fola i faletaele i le faletaele. O le mafuaaga lena o se tuʻuga o le faʻaaogaina o lona faʻaaogaina i ituaiga o potu eseese ma le maualuga o le susu. Ina ia mafai ona i luga o le fola i luga o le fola poʻo isi luga o le fola e aoga mo se taimi umi, e tatau ona togafitia i taimi uma e mafai ai ona fai le kelu.

O le a le oona o PVC Tiles

O le palasitika taleti e mafai ona faʻataʻitaʻi i luga ma valivali eseese mata, amata mai linouum, faʻaiʻu ma fafie o mea masani, maʻa masani ma isi mea. I se faʻaopopoga, i le laina PVC e pei o le lanu tele o lanu talimalo.

E mafai ona piki i luga le tasi-photon fafie pe a fai o ni tuufaatasiga faʻapitoa o loʻo manaʻomia i totonu, poʻo se mea ma lanu lanu.

O foliga manaia o foliga ma eseese foliga o le lanu e mafai ona apalai i mea na tutupu i tamaiti uma poʻo potu, tele fuafuaina mo le aofia o laiti ma talavou. Ituaiga uma o polyvinyl calyvingl chlorid crandive e vaevaeina i vasega. Tagata atamamai o loʻo tuʻufaʻatasia 3 vasega pvc tvc laupapa.

PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

E mafai ona e iloa oe lava i ituaiga eseese o tumutumu ma o latou uiga ma le faigofie i faleoloa faʻapitoa.

Vasega o le maualuga o le avega o le fola laupapa o le taʻele o le faʻaaliga:

  1. Vasega 23-31. O le mea e mativa, o se vasega paʻepaʻe lea, o loʻo masani ona taʻalo mo le faʻaaogaina i totonu o potu, pe a fai e leai se avanoa tele o tagata. O le mafiafia o le utiu e le sili atu nai lo le 2 MM, a o tatau ona manatua o le meaafale i luga o uili e konasetiina manifinifi.
  2. Vasega 32-42. Tele taimi, e fai lava se leo uʻamea e maua i potu mai aso faʻa-gata ma fale. E le o se mea mataʻutia na faia faapea ma uili. O le mafiafia mafiafia eseese mai le 2.1 mm i le 3 mm. E tatau ona manatua nai lo le lautele o le lautele o le nonoa ma lona malupuipuia, o le maualuga o le tau o le kopiina.
  3. Vasega 43. O le vasega o le pa tuaoi o le vailaʻau e mafai ona maua muamua i faʻatekinisi ma fale mo faleʻiga ma falelotu. O le Tile ei ai le sili ona tele puipuiga vaega, o le a mafai ona faʻafoʻi atu i luga-maualuga avega e maua ai taavale.

Mataupu i luga o le autu: tamai samasama samasama i le fale mautotogi: Faʻafefea ona e aveese

O lea, e mafai ona faʻamoemoe o le polyvleyl chlotide clolode o se sili sili lea o le fola e le gata i fale, ae mo fale gaosi tele. I lea tulaga, e le gata i le fetaui o ia lava, ae faʻapena foʻi le lasi e faia ai le faʻapipiʻiina i uta mafai.

Auala e Filifili ai Glue mo Plastic Tiles

O le mea faapipii o le lanu vinyl e tatau ona faia e tulafono uma ina ia o le mulimuli uila moli moli mo le tele o tausaga. Mo lenei, e ao ai ona faia le tele e mafai ai ona filifili e le gata i le ogatotonu o le PVV, ae o le kulimi na ia.

PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

A o le filifilia o le fusifusi kulu, o lona tulaga lelei, saogalemu ma tulaga masani e tatau ona amanaia

Ina ia mafai ona filifili le mea sao, e tatau ona manatua e tatau ona faʻavae ai le filifiliga i luga o tapulaʻa o le potu o loʻo e faia ai le taʻe, ma lona uiga e pei o:

  1. O le potu i totonu (nofoaga e nofo ai pe le nofomau) tulaga o le le fiafia.
  2. Mafai ona i ai o se matala matala o afi.
  3. Taavale le vevela o le vevela: maualuga tele pe maualalo tele i le tumau. E talafeagai lea i potu ma mea teu i masini, ogalaau, magafagafa, poʻo ni mea e fai ai mea.
  4. Maualuga pe maualalo avega tulaga. I soo se tulaga, e i ai ni vaega o le folasia ma le filifiliga o le faʻapipiʻiina.
  5. Le i ai o le mafanafana fola mamanu. Afai e fuafua e tuʻu se palasitika mafiafia i le mafanafana o le fola mafanafana, e manaʻomia le faia o le fiafia i le faʻaaogaina o le laulu ma le malosi o le fatafata.
  6. Le i ai o se siosiomaga malosi. E mafai lea i totonu o le aufaipese ma le gaosiga.
  7. E masani ona faʻaalia le tele o aʻafiaga i le maualuga i le maualalo i le maualalo ma tua. O lenei tulaga, o le molimau e tatau foi ona i ai se palasitika. A leai, e tatau ona faalauteleina ma uʻu i le taimi o le vevela, e mafai ona faaleagaina ma totigime.

E ui lava i le mea moni o le mea moni o nei o loʻo tupu ai le polyvlonyl chloride o loʻo mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se laufanua, pe o se lipine o le a togafitia i le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: meaafale mai le pepa malo: Faʻatonuga, Master Vasega, Ata faʻataʻitaʻiga, kopi o tuʻufaʻatasiga

Gaosi oloa ma ituaiga o kenue mo le faʻataʻamilosaga PVC Tiles i luga o le fola

I le faʻaumaina o nei ma faʻaumaina mea o loʻo iai i le maketi, e mafai ona e mauaina se numera tele o eseʻese gaosi o Glurers mo Polyvyl Clloride Clloride Tilland.

O le sili ona lauiloa o le au o fafo ma tagata gaosi oloa, o mea nei e mafai ona faʻasoaina:

  • Polynomol;
  • Kstoto;
  • Bostik.

Faʻateʻa ma ia mea faʻapipiʻi e maua ai le iʻuga lelei, tusa lava pe ua filifili e faʻataʻalo ma ou lima i ou lima.

PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

Sii i luga le keke mo le faʻataʻamilosaga PVC o loʻo avea ma tutoʻatasi uma ma faʻaaoga tagata atamamai.

Manaoga:

  1. Faigofie tusi i luga. A leai, o le a faigata i se tagata ona tuu se fola laupapa ufiufi na o oe.
  2. Le avanoa o le umi-taimi galue ma kelu. E tatau ona i ai i le mafaufau o nisi o faʻafefeteina faʻamalosi e faʻamalosia tele faʻafuaseʻi, e aʻafia ai le saoasaoa o galuega. Amataga e sili atu le filifilia o se paluga ma se taimi umi o le faʻaaogaina.
  3. Maualuga le galue o le vevela. E sili lea ona taua mo folapue mafanafana o fola.
  4. O le le gaoia o le susu. E pei ona iloa, e masani ona faʻaogaina ni fusi lima i potu ma le maualuga o le suavai, o lea o le faʻaputuputu e tatau ona iai sea meatotino.
  5. Laei o le tetee. O le tiʻetiʻe mai le vinyl e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i fale gaosi manu, i lenei tulaga e tele avega i luga, ma o le kulimi e tatau ona fetaui ma le vasega faʻafetaui.
  6. Vevela Tetee o le maʻea o le kulimi.

O le ituaiga o le faʻapipiʻiina o le faʻafefeteina e i ai nai lo le tele o aofaiga: o le faʻapopoleina o le cliue, copolymer, e lua vaega, screens strippess o le gluew, fefiloi ituaiga o kusi o le gluses ma lauiloa Lautele aofia ai mo PVC Tiles.

I le faʻaopopo atu i mea uma, aʻo le i filifilia le faʻafefeteina o le paluga, e aoga le fuafuaina muamua o le a le ituaiga kelu o le a sili atu i se mataupu.

Tusa lava poʻo le a le mea o loʻo feagai ma tumutumu, tusa lava pe o le vailaʻau poʻo le osb - conding, mamafa mamafa e tatau ona tausisi i ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le pasi le ultraviolet

Fautuaga: Auala e Lauina PVC Tiles

PVC Tile o se polyvyll chloride chloride o le chloride, e manaʻomia ai se faʻapitoa faʻapitoa o tekonolosi i le fola luga. Ina ia mafai ona faia lelei le faʻapipiʻiina o le PVC Tiles, e manaʻomia le galue malosi e tusa ai ma le algorithm. Muamua, e manaʻomia le faʻatinoina o le mapu o le fola. O le vali vali e faʻafesoʻotaʻi ai igoa ogatotonu o ni isi vaega e lua. E sili atu le fiafia o le laʻei e maua ai le tasi itu o le faʻailoga.

PVC Glue Tile: Faatooto i luga o le fola, vitio ma Plywood, i fafo o latou lava lima, pe faʻapefea ona tuu le vinyl

O le a faigofie ai le faatatauina o le PVC fafie, ma le mea e mafai e se tasi ona taulimaina

Asthezing city i se tamai fanua o le fola. E le tatau ona sili atu le ata i le nofoaga i le 1 M2. O le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasiga e tufatufa atu e se homogenous vaega faʻaaogaina o se spatthd spatala. O le faʻapipiʻiina e tatau ona ave ma le faʻaeteete, puipuia le kulimi i luma o le ogaumu. Afai o ia e tupu pea, e manaʻomia lava le vave solo i le mea sili i le tele o kusi ma le susu susu.

Tafa PVC Tiles i luga o le fola (vitio)

E mafai ona alu i luga o le polyvinyl chlololodide luga pe a uma le aso talu ona faia le faʻapipiʻiina. Meafale e faʻapipiʻi i luga o se peleue fou e tatau ona i ai ma le faʻaeteete uma, e sili pe a o vae o meaafale o le a tuʻuina atu i le paʻu poʻo le pupu. Lenei ua faia e puipuia ai le faaleagaina o le tau.

Faitau atili