Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

Anonim

Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

Afai o le fufuluina i taimi uma fufulu ma soʻoga ma fofo faʻapitoa, ona o le masani ai faamamaina o le a alofia e le faʻagaioiga o le taʻe uila ma faaseʻe. Faʻafefea ma sili atu le faʻamamaina o le pito i le va o le fola i luga o le fola? I le avea ai o se faʻaputuga samasama, liliu i se paʻepaʻe ma mama, o le a matou taumafai e iloa.

Faʻafefea ona faʻamamaina le faʻailoga i le va o le ti

O le fusifu o le faʻamaufaʻailogaina ua faʻamamaina atoatoa, ae o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e mafai ona mama ma leaga ai ma le sili atu o taimi, palapala ma gaʻo o loʻo faʻaputuputu ma o le "houngs. O le faaputuga o le a tuu i totonu o le umukuka, lea o loʻo i ai le faiga o le kuka, gaʻo ma isi faʻafitauli e usitaʻia tele i le vaega o le fesoʻotaʻiga. I le faletaele, o loʻo faʻaaogaina foʻi le olo o se tau mafanafana, lea i le faʻasologa o mea e susu le poto taumafa, sa iloa ai fale teu oloa ma le soifuaga o Gacter.

Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

Manaʻomia le ave o se scraper ma faʻasolosolo, centimeter i le centimeter, faamama le pito i luga o le vaega o lotoa faʻatasi ma le palapala

E tele auala o loʻo faʻaogaina mo faʻamamaina o au puipui, o auala vailaʻau, auala faʻatautino, tafega o meafaitino ma povi mama.

I le taimi o le faʻagaioiga o le sui o le va o le pale, na paʻu mai i le ua lelei o fola, faʻaputuputu eseese vaega. O nei mea uma o fesoasoani i le atinaeina o funtus ma le tino tele o siama. Talu ai o tamai ofutino e masani ona maua i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka ma i faletaele, e manaʻomia le totogi ona o le totogi i le faʻamamaina i totonu o nei potu.

O se tasi o metotia mo le faʻamamaina o le fuʻa i le va o le taʻele o le faʻamamaina o le vaʻa. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se masini faʻapitoa e taʻua o le Steam Comaner, o loʻo faʻagaioia i le vevela mode pe a ma le 170 ° C. Ua galulue e steam mama le faʻaaogaina o vailaʻau, o se tulaga lelei, faʻamamaina mai i ni vailaʻau ma o funtus o loʻo faia i se siosiomaga auala. Ma le taimi e galulue ai ma le aumea uʻamea e le manaʻomia le ofuina o totigilima e puipuia le paʻu o lima, ae e mafai ai, ona tatala faʻamalama ma faitotoʻa. A maeʻa ona faʻaaogaina le Steam mama, o nofoaga gaosi e tatau ona fufuluina i le vevela vai vai vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se hammoc ma ou lava lima i le fale?

Faʻatonuga: Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o tili i luga o le fola

A fufulu le ausa i le va o fafie, e le tatau ona e faʻaogaina, pei ona mafai ona uʻu le faaputuga o le atola, faʻaleagaina lona pito i luga, maʻea le talau. Sopoia o loʻo tumau pea e faʻataunuʻu ai ma le mamafa o vaʻa, gaʻo, siama, siama, siama, e afaina ai le soifua maloloina o tagata.

Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

O le faʻamamaina o tagata taʻavale e mafai ona faʻatino i auala eseese ma isi mea e faʻamamaina ai mea.

Ina ia faʻamamaina le au i le va o le Tile o le a manaʻomia:

  • Vai mama;
  • Vai malosi;
  • Spong ma ieie;
  • Pulumu nifo ma vaivai afi;
  • Spalaula ma naifi.

Ia faʻamamaina le tileʻe fesootaiga, e mafai ona e faʻaogaina ia vailaʻau: ipu lapisi (Biolan, Hilam, Chil, AOS, Aai); o lona uiga mo le faʻamamaina o mea mai le tioata clamics (geel poʻo le kulimi faamama Sunta, Sakeok, Cif ma isi); Meafaigaluega mo Ceramic Tiles ("Hg" mo le fola laupapa, mafolafola ma isi). Talu mai le faaputuga e le fiafia i luga o le fola, o le a faʻafaigofie ona faigofie ai ona faʻamalieina le faʻagasologa. O le rag e tatau ona faʻatasia i le ituaiga o le aluga ma tuu i totonu o le afifi, o loʻo faia lea e le o alu, ona faʻapipiʻi ai lea o le auala i lalo o le fola. Ina ia puipui le paʻu o lima, faʻaaoga totini paʻu.

Ma le faʻafitauli tele i le va o soteolo, e mafai ona e faʻalauiloaina se naifi poʻo le spalale, ae o lenei metotia ona faʻamamaina o nei gaioiga, ma e tatau ona e faʻaaogaina se galuega fou.

Afai o le sui i le va o le Tile na leiloa le pupula ma sa avea ma paʻepaʻe, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se saohox ma le pulumu, o le a fesoasoani i le timu ma paʻepaʻe. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le gel i le soʻoga soʻoga ma le steam, faʻatali 10 minute ma le pulumu nifo e faʻamamaina ai le ie mama. Afai o Slids samasama na aliali mai i nofoaga pueata, o le funā, ona e tatau lea ona aveese le ie tuai o le SHAPRA, fufulu, mamago ma faaaoga se fou fou.

Mataupu i luga o le autu: Ogatasi lelei o puipui i lalo o puipui puipui: 3 auala tele

Faamama tile ie

Afai e tatau ona e faʻamamaina le fusi o le faʻamamaina ina ua maeʻa ona toe faaleleia ma faʻauma, ona manaʻomia lea o le fofo poʻo le suauʻu. Ina ia togiina toe o le Prices o le Pright o vali ma vao, e manaʻomia le faʻamutaina o le kerosene i le rag, poʻo le solvent o le muaʻi tuga totini lima. Faʻasolosolo faʻamalosi faʻamalosi le feeseeseaiga i luga o le vaivaiga, ona fufulu lea ma soʻo se mea filogia, mama ma mamago ma mago. A oʻo i le va o vae i le va o aʻa, e mafai ona e faʻaogaina ni lapisi eseese ma faʻamama oloa, ae le mafai ona mafaufau i vailaʻau, o loʻo iai ni faʻaopopoga o le fafie.

Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

Afai e leai ni tupe alamanuia i le taimi o le faʻamamaina o le faʻamamaina, ona mafai lea ona e faʻamamaina le paʻu i le faia lelei i totonu i totonu o le fale

E faʻaaogaina e tagata atamamai le faʻamamaina o tale e faʻaaoga se fofo e faʻavae i luga ole peroxide ma le tino. Saunia i le faiga o le aʻoaʻoina o kulimi kulimi. O le sauniaina o le faʻafefiloi e faʻaaoga na o le pito i luga, tuʻua mo le tolu pe fa itula e alu i le tali ma le palapala o loʻo totoe. O le nifo nifo na fufulu ai soʻoga o le ie, ona fufulu lea i le vai mama, solo le isumu ma mago.

Fautuaga: Faʻafefea ona fufulu le sui o le i le va o loʻo i luga o le fola

O le sui o le i le va o le fusi ua leiloa o latou lanu i lalo o le faʻamalosi a ni vai, o le vevela, suluia o le la, gaʻo, gaʻo ma fufulu oloa, vailaʻau ma vai faʻamamaina. O le pogisa o le sui i le va o le fola e masani lava ona masani ai o le foliga o le foliga mai o le mamanu ma le taliga.

Faʻafefea ona faʻamamaina le au vavae i le va o le fuli i luga o le fola: Swing fufulu, fesoʻotaʻi ma palapala, fafo Whiten

Fufulu le sui i le va o le malupuipuia e faigofie lava ma na o soʻo se ituaiga o filogia e faʻaaoga ai ni vaieli.

Ina ia aveese le fungis ma teuteuina i intertater sootaga, faaaoga tulaga faapitoa:

  • Meafaigaluega mo faletaele ma faleuila (e aveese ai le GLD i Babi Foi "Anti-GAP-GLD", Unicum ma isi);
  • Oloa faʻamamaina faʻapitoa ("HG" e aveese le fungis ma le mageso, capitix capitox, eco dematox e aveese ai le gugus ma le moldew finus ma le greeew fingus ma isi).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e fuafua le lelei o potu faʻatasi?

Peitaʻi, e mafai ona 'alofia le mauaina o mea taugata e aveese ai fungus ma suia i luga o le ato. O le faʻafitauli ua foia ma le fesoasoani o le faigofie o meaʻai, pe a faʻafefe poʻo le vineta. Faʻamamaina o le Tile i nei uiga o loʻo faia i totini lima o Ruber, faʻapea foi ma le muamua applix, e manaʻomia le faʻataliina i le 10-20, pe a maeʻa le vaipuna i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i le nofoaga o lona pulou i le nofoaga o lona fungis i le nofoaga i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i le nofoaga o le fusuʻaga o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i totonu o le nofoaga i le nofoaga o le fusu i le nofoaga i le Nuu i le Nuu i le Nuu i le Nuu i le nofoaga o le Nuu. O le malosi o le fingus ua matua le fiafia lava i le chlorine. O le isi mea e tatau ona e fufulu ma vai mama ma mago. O le samasama matala ua aveʻesea e se faʻailoga faʻapitoa, e aofia ai ma le funganicide, e puipuia ai le faʻavaeina o le suia. Na i ai le lagona o le vai i totonu o vaitusi ma le leai o se aoga. Ina ua maeʻa ona faia le faia o gaioiga o le faʻailoga i le va o le mulivae, o le a paʻepaʻe le lulu ma mama.

Filifiliga: Faʻafefea e faʻamamaina le au vavae i le va o nonoa i luga o le fola (vitio)

O le asthetics o le taʻe uila e faʻalagolago i lou taimi. O ofu masaʻa i luga o le fola e faigofie ona faʻaulu, ae e masani ona le palapala i totonu o tagata o lou aiga. O mafuaʻaga ma filogia o le vavae i le va o nonoa o le pefu, palapala, o uʻu o meaʻai eseese, o mea na paʻu'ū eseese o meaʻai pe a uma ona lalagaina mea. O le mea lea, e tatau ona e filifilia se mea faigaluega e mafai ona faʻamamaina ma fufulu ai le au e aunoa ma se afaina o le soifua maloloina.

Faitau atili