Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Anonim

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

A gatoina le pili, e manaʻomia le fuafua lelei o lona mamalu mai le taimi na lio, o lona lauiloa o le tuputupu aʻe lea i le itulagi. O le faʻapipiʻiina o se faaputuga o loʻo faia i se lautele o potu o potu, ae tele i le faleuila, faletaele ma umukuka. Mea e te maua i le aoga, tele o le tele o auaunaga olaga.

O mea e mafai ona faia mo le tataina laupapa i luga o le fola

E i ai le tele o le faʻatusatusaga o Cermic Casevic, lea e eseese foliga, lapoa, mamanu, togafiti o le faʻapipiʻi, faʻamoemoe o le faʻatuture. O le aesthetics ma le aoga o le taʻele e le mafai ona faʻatusatusaina i se isi mea faʻauma.

A faʻapipiʻiina, e aoga le taliaina i:

  • O le a foliga o le a foliga ai;
  • O le a le tele o mea e manaʻomia;
  • O le a le auala o le a faʻatinoina ai le upega tafailagi o le a faʻatinoina.

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

E mafai ona e faamasani i filifiliga eseese mo le lalagaina o nonoa i luga o le fola i luga o le initaneti

O filifiliga mo le gasologa nonoa i luga o le fola e tatau ona galue i le tulaga faʻavae, e pei ona o le a fesoasoani i le sili ona agavaʻa manatu i le aofaʻiga o le faʻatauina o le papos ma lelei. O le filifiliga o le fola ma puipui puipui o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma nisi tulaga. E manaʻomia le amanaia le nofoaga ma le foliga o le potu, e mafai ona aʻafia ai le filifiliga o filifiliga. I se isi faaupuga, o le mataupu e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faalauteleina o le avanoa pe o le faʻaopoopoga o le maualuga o puipui. O nei mea e mafai ona aʻafia ai le filifiliga o le lanu clamoc pou.

Talitonu i luga o meafale o le ai ai i totonu o le potu ma o a ituaiga mea, auala o le faʻasoaina o nofoaga cordaf Canvases e filifilia foi.

O le moli o le potu o loʻo tata ai le vaega, talu ai, afai e tau le malie, e manaʻo lava e faʻaaoga le nonoa o le malamalama o le malamalama i sone. O le filifilia o le fola o le fusi e faʻalagolago i le lelei o le faʻavae poʻo le fola uliuli. Afai o le le mautonu o le le mautonu, o le a manaʻomia le faʻauʻuina o le vaega na tosoina, o le a tulia le laufanua o le potu, o lona uiga o le faʻatatauina o puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo se palasitika i le fola: galue malosi

O le titina e manaʻomia le gauai atu e le gata i ituaiga o 'auʻapu ma le faʻapipiʻiina, ae mo le faia muamua i le faiga o pa ma le fola. Mo le fale ie, e tatau ona atoatoa le tauevaina e oʻo i le faʻavaeina o ia leaga i le lumanaʻi, pei o se olo i luga o papatusi.

O le Fuafuaina Lelei o Tiles "Kerisimasi Laau"

O lenei aso, e foliga sili atu sipine se ata o le lafoina o pou ma se Kerisimasi laau po o sini. E foliga mai o mea fiafia ma le masani ai. O le tulafono mo le faʻataʻape atu o fusi i luga o le puipui ma luga o le fola atonu e ono eseese i luga o le tekonolosi o le tuʻuina saʻo ma le filifiliga o tuʻufaʻatasiga.

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Afai e te filifili e faʻataʻalo ma se laʻau Kerisimasi, muamua e tatau ona avea muamua muamua o le fuafuaga faʻatulagaina

I le tulaga lautele, o le fola e tatau ona:

  • Sao;
  • Maualuga-tulaga;
  • Faia e le fuafuaga muamua.

E mafai tele le faia o le teuteu ma isi vaega, o loʻo tusia ai le uluaʻi ata. O le faʻaiuga o le Kerisimasi laʻau e manatu o loʻo lelei mo soʻo se potu, ae maise pe a iai se sese le faʻatulagaina.

Ina ia mafai ona faia se sili atu fatufatu manatu, e aoga e faʻaaoga ai le pipi i lalo o se laʻau poʻo le maʻa, o le a fausia ai se sili atu le mautinoa o le aoga.

Ina ia maua le sili ona manaʻomia le laʻau Kerisimasi, e tatau ona e faʻaogaina pito o le faʻatapulaʻaina o nofoaga masani ma, o loʻo taʻoto ai le taʻele i foliga o le Kerisimasi, Ma i le itu taumatau mai le tasi tulaga o le faavae.

O lo oi ai nei tiley ocout filifiliga

O le fuafuaga faʻataʻitaʻi e mafai ona sili ona eseʻese ma ae o le tulaga o lo o faʻasolosolo ona faʻasolosolo lemu atu i totonu o le pito i tua atu o le faʻamamaina.

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Manaia le paʻu o le a fesoasoani o le a fesoasoani faia le totonu ma le masani ai

Igoa:

  • Uausi;
  • Ma laina lamolemole;
  • Ma le laina sopoia;
  • Ma se mea teuteu;
  • I foliga o le kaleidoscope;
  • Ma le fesuiaiga;
  • I foliga o se Kerisimasi laau.

Ina ia maeʻa se taele, taʻele o soʻo se ituaiga e mafai ona faʻaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Farani, foke, zebino, Martinique. E tutusa lelei ma le tele, o le filifiliga e faʻalagolago i mea e faʻalagolago i le potu ma tagata tomai faʻapitoa i le faʻatulagaina o vaega e le fautuaina le faʻaaogaina o tuaoi ma o latou lava lima pe a fai o latou lima. Ina ia sili atu saʻo, e le toe fetaui, e le o se mea faʻaletagata ma maeʻa uma fai e vavae ese laina, e ui lava ile puipui ile 2 vaega. Lenei e le gata e faʻamaonia ai faʻamoemoega, ae mafai foʻi ona mafua ai le maualuga o puipui ma le avanoa masani.

Tusitusiga i luga o le autu: amuina i totonu o le paoa puipui e faia oe lava

Metotia o le faʻapipiʻi o nonoa i le tuʻufaʻatasia o lanu

E pei ona maitauina, o le faʻamau mafai foʻi ia tele ituaiga eseese, o se faʻataʻitaʻiga, 20x20, 20x60, 20x30 cm ma le tuʻi. Taitasi tavana ua vaeluaina i le Matua ma le susulu, faapea foi i luga o le fola ma le puipui. Soʻo se ituaiga o kuka e iai lona tulaga lelei ma le le lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga, gloss:

  • Foi faiai;
  • Niseti;
  • Manaʻomia le faʻamuta uma e susulu;
  • O le a faʻaalia soʻo se mea matamuli i luga;
  • E le manaʻomia le taoto i luga o le fola, aua a maua mai se vai, e faʻaleagaina foʻi, ma e ono afaina ai.

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Sili ona lelei i totonu o le a tilotilo i le taʻele lea e tuʻufaʻatasia e lanu

E sili aoga le aoga o le faila le matte, a o leʻo seʻesega, e toetoe lava a leai ni tamaʻi maʻua ma mafai ona vaʻaia ma auala eseese.

A o le lanu lanu, e tele foi nileni.

Faʻavae i luga o le aoga, e aoga le filifilia o se leo pogisa, ae e te le manaʻo e faʻagalo pe afai o le potu atoa e uliuli, ae le o se pu o le potu malolo.

E sili atu le tuʻufaʻatasia o le pogisa ma le malamalama o loʻo faʻaaoga ai se metotia fatufatu mo le faʻamutaina o le taʻele. Mo tagata malolosi, susulu ma le mautinoa o tagata, o le faaputuga tamamata sili ma suamalie, samasama, salati, mumu, e atoatoa. Faʻavaeina i latou uma, e mafai e se tasi ona maua se sili ona lelei le taunuʻuga i foliga o se mamanu e mafai ona faʻaalia ai naʻo lagona lelei, faʻapea foʻi ma le faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga. E aoga le aloese mai le mamafa ma le mononomen borkeres, talu ai o le faletaele ma le faleuila o potu o potu lea e tatau ona e malolo ma toe setiina le popole i le aso.

O le faaputuga o le faʻata o le faʻata lea e seasea maua, o le mea moni, o loʻo iai le faʻata o le faʻata. O ni ituaiga faleatatau lena o le vaa o le potu e tasi le laina, o le a lelei ai, o le a fetaui lelei, o le a talafeagai i totonu o le lautele o le avanoa e manaomia ai le lautele o le avanoa.

Mataupu i luga o le autu: modular sofa mo le potu malolo ma le moe moe

Muamua o le lalagaina o fati ma le sui

O le vaega tuʻuina atu o loʻo iloiloina o loʻo i ai i manaoga ma e masani ona tupu i totonu o fale mautotogi, ae i nofoaga faʻatoa fai. Ae a fua i ai, mo se faʻaiuga faapena, o le tamaʻi foliga sili ona masani ona faʻaaogaina, e ui lava o se faʻafitauli e faʻataʻalose.

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Filifiliga mo faaputuga nonoa ma le tapeina lelei talafeagai mo le fola uma i le faletaele ma i le umukuka

O le metotia o le faʻataʻapeina o pou ma se fesuiaiga e mafai ona faʻamanatu ai le vaʻaiga o le piliki, ae tusa lava pe faʻapea e foliga sili ona manaia ma mafai ona sau e:

  • Taele;
  • Faleuila;
  • Umukuka.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia o se pepa, e mafai ona e faia se siosiomaga faʻasolopito, faʻapea foʻi lelei lea e nana ai ni faʻaletonu ma puipui. O le faʻauma i le ituaiga o le faʻaaliga o loʻo iai ana lava uiga, talu mai lona fesoasoani i se ituaiga faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga ua faia. O le Stainging Metotia e matua faigofie lava, talu ai o le laina mulimuli ane o loʻo agaʻi atu i luga o le fola i se isi itu.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le tapoleni o lanu eseese e faia ai se manaia ma susulu manaia.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina o pou i se faʻaaliga, a o manaʻomia, e manaʻomia le utagia e le sauniuniga o le poloketi. O le mea e manaʻomia ona tatau ona amanaia uma le avanoa o le potu ma faʻasolosolo lelei le faaputuga i luga o le puipui po o le fola. Lenei o le a fesoasoani e fuafua le aofaʻiga o mea, faʻapea foi ma le le faʻatauina pe sili atu nai lo manaʻomia.

Ina ua uma le fusi, o tulafono lava e tasi na mulimuli mai pe a faʻapipiʻiina le masani masani inisiua, e manaʻomia, e mautinoa o le faʻaaogaina o le auala.

Tile Lisi filifiliga (vitio)

A tele tulafono faigofie ma fautuaga ma le mafai ona faia lau oe lava lima le uluai teuteuga o le potu o le a aliali mai i totonu. E taua le aua le feteenaʻi ma le usitaʻia o faʻatonuga, faʻapea foi ma le usitaʻia o se fuafuaga fuafuaina o le galuega.

Faʻataʻitaʻiga ma metotia o le faʻapipiʻi lapisi i luga o le fola (ata o manatu)

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Tile Lauyout: Filifiliga mo le fola i luga o le fola, ata alatoto, Kerisimasi tufatufaina, ituaiga ma polokalame, faʻapipiʻi i le umukuka

Faitau atili