Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

Anonim

Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

O le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasiga mo le faaputuga e mafai ona faʻatauina i totonu o se faleoloa fale o le tele o mea o loʻo faʻaaogaina e fausia ai fale e manaʻomia se mea faʻapitoa e ese mai le tasi ma le isi. Mo se sima, o le mea lea ua atili ai ona malosi le malosi ma e mafai ona mitiia lelei susu. O lenei faigata e faigata ai ona uma puipui o le laupapa laupapa. A o le i amataina le galuega, e manaʻomia le faʻatusaina o le tulaga ma le filifili o puipui ma faʻavae o le a fiafia i ai se tasi.

Faʻafefea ona faʻaoʻo le paʻu paʻu: matou te malamalama i mafuaʻaga

Tele tagata e masani lava i le tulaga pe a maeʻa se taimi pe a uma ona toe faʻaleleia ona o le faʻamoemoe poʻo le faʻamanuiaga o mafuaʻaga, o le taʻele o le soʻotaga e paʻu i luga o se vaega.

Ina ia mafai ai ona iloa mafuaʻaga o se a avea o se mea sili ona lelei, e le gata i le suʻesuʻeina o mea uma na faʻaaogaina pe a o ma le tele o itu o loʻo faia i le taimi o le taotoga.

Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

Vave vave le paʻu paʻu e mafai ona faʻaaogaina le taligalu

I totonu o mea autu o le puleaga faaleagaina, 11:

  • Le saʻo le filifilia o ituaiga o le paʻu;
  • Sese filifilia muamua vaega;
  • Teuteuina faavae;
  • Le fetone na ofuina faaletino;
  • Le laualuga e leʻi muamua aʻo leʻi faia le koniting;
  • E le tutusa le faavae;
  • Le lelei le taua o le kenefu;
  • Le saʻo le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina;
  • Faagaoioi;
  • Faʻaleagaina mai le faʻalavelave ma masini masini;
  • Gaosi o le mutiaina ma le tekinolosi ituaiga pu.

E moni o nisi o mea taua, aemaise, o latou tuʻufaʻatasiga e mafai ona oʻo i le faʻaumatia o se vaega atoa o Cerarac Coating poʻo se isi vaega.

Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻiina climic nila i le sima

Poto masani poto masani iloa le mea e faʻaaoga pe a galulue ma ceramoric lapisi i le tulaga o le faʻapipiʻi i le sima. E masani lava, afai o le ogaumu, i lona galue latou te faʻaaogaina le kulimi o le Paste-pei o le ituaiga poʻo le matutu fefiloi. O le a le auala e te faʻaogaina ai oe, o le tulaga lea o lau filifiliga.

Fua faatatau i luga o le Autu: Faʻafefea ona Glue pepa pepa pepa: Mata e mafai, keke, o le a le sili atu, vitio, vinyl sticker ma o latou lava lima

O le tala faasee o meafaitiko poʻo le mastic e i ai le mafiafia o le malosi ma aofia ai le vai i lo latou fausaga. Ona o le mea moni e tusa ai ma le faʻaaogaina o le susu o loʻo maua ai - o le faʻailoga o le faʻailoga o loʻo faʻamautu. O ia mea e faigofie ona faʻaaoga.

Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

A e pipii, o le fuʻa e le manaʻomia e faʻaaoga ai le mafiafia o le palu o le glue

Afai tatou te talanoa e uiga i se mamago matutu, ona aofia ai lea o la latou tuufaatasiga ma le sima.

Fefiloi maua se tele o tulaga lelei i luga o le sui muamua:

  • Avanoa i le tau;
  • Mafai ona faʻaaogaina i ituaiga uma o galuega;
  • O le sili ona faatuatuaina;
  • Ua matou talosaga mo le faia o galuega i fafo.

O le faʻapipiʻiina o le tuufaatasiga mo papatusi o loʻo i ai a latou fua, lea e iloa ai lo latou mafuaʻaga i le gau i se pito i luga.

Lalo o le vaega autu o le Glue afu:

  1. Le lautele. O le sili ona lauiloa, pei o le tele o le faaluaina o lona uiga o lona uiga.
  2. Kelu faavae. Sa masani ona kelu pupuu i luga o lamolemole luga.
  3. Faamautu kelu. Apalai mo papatusi lapopoa, faʻapea foi ma le faʻasalaina o le taofia o feusuaʻiga
  4. Paepae kulu. Mamanuina mo le gase o le assuc pe manino elemene.
  5. O alavai e sili ona faapitoa. Faaaogaina mo luga o mea o loʻo matauina ai le vevela maualuga poʻo le faʻateleina o le susu.

Faʻavae i luga o lenei lisi, e mafai ona e filifilia le mea lea o le kelu e talafeagai mo lau ituaiga galuega.

Tile pauu i le umukuka: Faʻafefea ona kelu

O le sili ona ono filifiliga mo le faʻaumatiaga o le paʻu i le umukuka o le le saʻo filifilia o le paluga mo le prim, poʻo le le lava o lenei laʻasaga aʻo leʻi faʻapipiʻiina le alavai.

O le tele o mea sese i le faʻagasologa o le primer o le faʻaaogaina o le tino loloto, lea na mulimuli ane faia se ata puʻe o le puipuia e puipuia ai le faʻaosoina o le faʻaelu o mea.

Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

O se tali lelei mo le faʻapipiʻiina o ato o le faʻaaogaina o le kulimi mai i createrit

A o le i amataina le faʻapipiʻi o le Pa'ū Vaega, o le atoa o loʻo ia tatau ona suʻesuʻeina i le mataupu o chips poʻo ni taupega, faʻapea foi ma le fesoasoani a le october. Afai o le luga luga o le silia ma le 20% o le toe faʻaleleia o le le mautonu, o le le mautonu o le ufiufi atoa e le maalofia, talu ai o le faʻaumatiaga o le a faʻaauau pea.

Mataupu i luga o le autu: O le mea e tapunia ai le faapaologa mo le taumalulu

O galuega faʻaiʻu mo nei galuega o le a faʻaauau pea i se faʻasologa:

  1. I luga o le mea na le fiafia ai le fanua, ua aveese le minyritiis. O vaega uma ua aveeseina i se tulaga maualuga.
  2. Faʻaoga le ato ato poʻo le fana, e tatau ona e aveese le mea tuai. O le laualuga e tatau ona faʻamamaina mai le kusi o loʻo i ai i se lelei atoatoa. Ona mafai lea ona faasee.
  3. Afai ei ai sau tupe i le tuai o mea tuai, faʻaaogaina, pe faʻatau ai se fou. I le mea e tupu, e leai se avanoa e faʻatau ai papatusi fou, e mafai ona e faʻaaogaina na mea na paʻu'ū, o le mea sili ona taua o le fufuluina lea mai le luko tuai o tolotolo.
  4. O le otootoina o le otootoina o le cerac. Ina ia maua ni avanoa, e fautuaina e tagata atamamai i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o satauro. O le kelu e apalai i tua o mea. O le mafiafia o le mafiafia e tatau ona sili atu nai lo luga o papatusi tuaoi.
  5. O le Tile o loʻo ootia i le faʻavae, o le kelu o loʻo taʻua e itu e tatau ona aveese vave.

E leʻi umi ae fuafua le upu a le fola o le paʻu lea, e faʻapea foi ma le faʻamaoni o le koea atoa.

Faʻafefea ona glue se paʻu paʻu i le nofoaga tuai

Afai o le faaputuga i luga o le fola po o le puipui na masii pe ma ua amata ona pa'ū, aemaise lava pe a na e leiloa, e te le gata i le mea e pipii ai pe suia le mea na tupu. Masalo o le mea na faʻapipiʻiina o le mea sa faia ona o le mea moni na le mafai ona tuu pe le saʻo le faʻaaogaina o le fofo. I soo se faʻafitauli, o le paʻu i luga o le puipui poʻo fafo o le pa poʻo fafo mafai ona vave toe foʻi i lona tulaga. Ina ia faʻaitiitia le faʻafitauli, e le manaʻomia le alu i le fale gaosi fale mo se mea fou. Ina ia faʻaputu faʻatasi le ipu malulu faʻatasi ma le puipui. Matamata i faʻasaʻoga e tumau pea mai le toe faʻaleleia atili. O le mea moni, o lenei filifiliga e faigata ona talafeagai pe a ootia le faafitauli i le tele o le luga.

Faʻafefea ona Gelu le Tire i le sima: O se folasaga o le chramic sstado, o le puipui i le umukuka, o le na pa'ū i se nofoaga tuai

A o leʻi fufuluina le paʻu paʻu, e aoga le faʻamamaina o le laualuga ma lapisi ma le agavale gliue toega

Ae ui i lea, pe a fai o le vai taele e tasi pe sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina mo le glung:

  1. O mea o totoe o le tuai o le ata tuai. Fai mai faapitoa e uiga i le matutu paluga. Tuʻuina atu na saʻo e lona teuina, o le a le faʻatagaina ana fanua foʻi pei ona i ai tausaga. Afai tatou te talanoa e uiga i le suavai le tumau, e mafai ona faʻaaogaina e tusa ai ma le aso faʻamutaina. Tele taimi e le sili atu i le lua vaiaso.
  2. Matutu le sima. Le faʻaaogaina o le sima, e mafai ona e faia le aofaʻi o tali o le a manaʻomia mo galuega. Mo lenei, e fefiloi ma oneone i le vaega o le 1 i le 3. pe a e masalosalo i le malosi o sea vaega, faaopoopo PV kelu.
  3. Silcone ituaiga keyd. O nei mea e faʻaogaina faʻapitoa i mataupu pe a leiloa se vaega laititi. Mo vaega tetele, e le faʻatagaina le faʻaaogaina, ma e foliga mai latou te toe mou atu.
  4. Suavai fao. Na matua faʻavaeina lava e faʻatatau i le faʻamau o le Tile. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le aitema, e manaʻomia le faʻaaogaina o fao i le auala auala i luga o le laʻasaga atoa o mea. A maeʻa ona faʻaaoga le fao, e tatau ona e faʻatali e uiga i le 40 sekone i luma o le Mauga. O lenei metotia e le fautuaina e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le taʻele i le fola, aua o le faʻatuatuaina o lenei metotia o loʻo i le nofoaga mulimuli.
  5. Faapipiiina kelu. E mafai ona e faʻaogaina pe a fai o le toe faaleleia o se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O lona apalai mai o le tulaga lua, ma le nofouta ma le nofouta ua saunia. I le maeʻa ai o le maualuga, o le taʻele e le mafai ona paʻu ese. Pau le mea e mafai e se ituaiga ituaiga mea, o le tau lenei. O lenei toe faaleleia o le a taugata tele.

Mataupu i luga o le autu: meatotino ma tekonolosi mo le faaaogaina o se sipai o le coroede

A o mafai ona e vaʻai e faʻapuu le paʻu paʻu i le mea tuai, aemaise lava pe afai o loʻo iai se tasi o loʻo taua o loʻo taua o lona uiga. O le taimi o totoe o le taimi.

Filifiliga: Faʻafefea ona glue se paʻu i le sima (vitio)

O le ofu manaia o le sitaili e le o se galuega faigata e foliga mai e foliga mai i le muamua vaai. E tele metotia mo le faʻatinoina o lenei galuega. O nisi oi latou na faasinomiaina i totonu o le tatou tusitusiga. E oʻo foi i se tasi e na le galulue ma se ofufaʻafe lea e fetaui ma lenei faʻafitauli, lelei, pe a fai e te masalosalo pea i ou tomai, feutagai ma se faʻapitoa.

Faitau atili