Taele

Anonim

Taele

Aisea e te manaʻomia ai?

I le talaʻaga atoa o lona olaga, o 'O taele na faia i maʻa, fafie, apamemea, apamemea, ma le siliva ma auro. Ae o le mea e sili ona manaʻo i ai pea e sili atu ona faʻaalia mea: uamea ma lafo i uʻamea ua ufiufi i enamel, ma faʻateleina le faʻateleina o le taʻutaʻua. Ina ia mafai e le faletaele ona faʻaaoga se sitaili, ma sa lelei le faʻaaogaina, e manaʻomia le taua o le faʻagaioia, e pei ona le mafai ona tusia, o se elemene e pei o le faʻavaʻa pesini ma itu. Afai e apu ai, talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga filifilia, o le vai o le a saogalemu ma le saogalemu, ma le faʻaeteete.

Taele

O le faʻavaʻa e manaʻomia tele pe a filifilia se foga o se foliga le masani ai:

  • O le tele;
  • Tonu;
  • Ova.

E masani lava, faʻafitauli ituaiga oloa e le mafai ona faʻamautu malupuipuia i luga o puipui, ma e manaʻomia le faʻavae i se tulaga o le tulaga. O faʻailoga faʻapitoa e faʻavae i le itu lautele o nei vai taele, lea e maua ai se tulaga tutusa.

Taele

Taele

O le tino maliu mo se vai taele mai le faavaa mo le lafoina o le uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea?

O mataupu faavae o le faʻapipiʻiina o le taele e tusa lava ma le tutusa mo le sili ona taatele ituaiga:

  • Lafo lilo;
  • Steel;
  • Acrylic.

Faʻapipiʻi le taele mai le uʻamea poʻo le uʻamea, ua lava le faʻaaogaina o vae, pe faʻapipiʻi i puipui ma le uʻamea tulimanu. O le sili atu le lagolago e sili atu ma piliki, o le mea lea na ofi mai i se tagata sauni-faia poʻo le homemade mata. Oloa maimoa mai amoli, o le e fiafia i foliga sili ona matagofie ma foafoaga, manaʻomia se lagolago malosi i ai na puipuia i latou mai le avega ma Debations. Ma le matagofie uma ma le poto, o le pito i lalo o le lanu samasama, ae maualalo le malosi i isi mea o le vai o le acrylic e mafai ona fafagaina, pe sili atu foi. I se faʻaopopoga, pe a fai o itu o le a faʻailoaina mai i taimi uma, o le a iu lava ina mafai ona agaʻi atu i le ofi atu i luga o le susu i le va o le faletaele ma tuʻuga o le fale ma isi faʻafitauli. O le mea lea, afai mo se tapula o le tufuga uʻamea po o le faʻatuatuaina o uʻamea, o le faʻavaʻa e manaʻomia, ona mo le filemu o le vai. E le gata i lea, aua e le taugata tele oloa o loʻo i ai se mafiafia e le sili atu 0.5 mm.

Tusiga i luga o le autu: cross-chrodidery actim: white potu, ata o se kiona, fox ma bulfsushes, vave i le pro

Taele

Taele

Taele

Manatu

E masani lava, pillowing faleoloa ofo ofo atu faʻavaʻa na o ni ituaiga o ofu taele o loʻo o mai. Ae paga lea, e le o le lagolagoina uma o fauina e mafai ona faia se tele o se vai taele, tumu i vai i miti i ai, aemaise ai pe a fai o se tagata e tasi ma le lapoa. I lea tulaga, o le filifiliga o se lagolago mautu ma i le saʻo faʻapipiʻi e tatau ona e masani ai i mea matuia ina ia mafai ona aloese mai le le fiafia e le fiafia.

Fautuaina e tagata faatau vaega o le Real Framen mafai:

  • 'Au;
  • Uma-fananau.

Afai e le mafai ona faʻatau le faʻataʻitaʻiga manaʻomia i totonu o le faleoloa, e foliga mai e le mafaitaulia pe e le fetaui ma lana fuafuaga (lautele faʻataʻitaʻiga e seasea maua ma lou lava pai.

Taele

Fautuaga mo le Filifilia

E tatau ona totogi i le faʻalagolago i le malosi ma le lelei o le siʻitia o le taʻele mai le numera o manatu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa faasino: O le mea sili ona fuafuaina e manaʻomia. Matagofie pe a na o le fa mea e faʻaaoga mo le lagolago. Afai o le vai e le masani ai ona iai se faʻasologa, e manaʻomia se tulaga faapitoa i le lagolago, talu ai o le tino masani o le a lē amanaʻia.

Taele

Togafiti

O faʻavaʻa faʻavaʻa na ofoina atu i se faletaele e faia i sikuea-vaega o sikuea vaega ma puipuia mai le faʻaleaga ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa.

O elemene autu o le faʻavaʻa, tusa lava pe o le fetuunaiga:

  • Lagolago, i tulimanu o lo o uuina le ipu o latou;
  • O vae autu o lona maualuga e mafai ona fetuunai;
  • O ivi o le papala, leai se mea e le o le acrylic fornt.

Taele

Faʻafefea ona fai o outou lava lima?

Afai e le faia e le faʻamalosi oloa, aua le fetaui le faʻatulagaina, e iai manaʻoga mo le sefe ma faʻaaogaina le tomai ma le poto o le fale.

Mo le fausiaina o se faʻavaʻa, e tatau ona e filifilia mea e matua faʻaleagaina ai ma gafatia. O ituaiga masani o fale o le fale:

  1. Mai se pa puipui, o vaega lelei o tau maualalo, faʻafetaui o le gaosi ma le malosi, ma se manino le soifua lelei - o le faʻaalia e sasa i totonu o le faletaele faletaele siosiomaga. O le mea lea, togafitiga vaimanuʻa puipuiga maualuga le tulaga lelei o le fogaeleele po o le faaaogāina o le laau, e tetee atu susu: arasi, tapeneto, alder, larch ma isi;
  2. Mai le faʻaputuputu faʻamatalaga faʻaaogaina mo fausaga paka. E le faia se avega tele, o lea o le soʻotaga atoa o le taele e sili atu le talafeagai e suia i vae ma le pa laupapa, ma o loʻo faʻaaoga le faʻamatalaga mo se faʻavaʻa ma le teuteuga.
  3. O le uʻamea faʻapitoa o le paʻu o le sili sili ona lelei filifiliga mo le faʻavaʻa e taofia le vai mai soʻo se mea. O le paipa e mafai ona avea ma lagolago e oʻo lava i se tulaga-faʻatanoa o uʻamea vai taele, ae o le papufanua ma sipai e manaʻomia le i ai o le uning masini ma ni tomai o le tagofiaina. O faʻafitauli o le mea e mafai ona foia ma le pristar.
  4. Bricker, toe fai atoa le feʻau o le taele, o se galuega faigata, ia ave na o oe o se tagata tomai faʻapitoa, ma le matai, e le faigata ona faʻamalosia ai le asini.

Mataupu i luga o le autu: O le fausiaina o se sofa europe books faia o oe lava: ata ma faamatalaga

Taele

Taele

Taele

Taele

O le mea e sili ona maua e le fale na maua ai le ata o loʻo fai ai se faʻavaʻa o fafie ma le susu-dodies-tetee Plywood poʻo le Chipboard. O le taualumaga mo gaioiga o:

  • Faia le faavae i le pito i le tino o le taele mai se pa;
  • Faapipii fata faʻapipiʻi i ai;
  • Na latou tuu ni laupapa po o se pa - o le a latou tietie i le faavaa.

Mo le faʻatafafa o lenei mea, ua lava, mo se faʻataʻitaʻiga, ogava, ona tuʻi ai lea o le faʻavae i se laupepa e manaʻomia.

Taele

Faapefea ona aoina?

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o se laupapa laupapa, e manaʻomia le fuafuaina o le maualuga o fata, e faʻalagolago saʻo i le maualuga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. E tatau ona i ai i sina taimi puʻupuʻu e te fiafia ai i le faletaele i le lumanaʻi e talafeagai mo tagata uma o lou aiga. Fuafua le numera o fata e le faigata foi: E tatau foi ona latou i tulimanu uma ma faaeeina atu i le afa afa le mita i le itu.

Faʻaaogaina se fale - o se mea e manaʻomia mo le manuia galuega.

Taele

Faapipiiina algorithm pei ona taua:

  1. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le anti-rixlizing faʻapipiʻi fao e faʻapipiʻi ai se laupapa laupapa i le folasaga o le fogafale;
  2. Faʻamau fata faʻavae e faʻavae i luga uʻamea tulimanu poʻo palau laupapa;
  3. Afai o le fata e latalata i le pa - teuteu ai;
  4. Tuu se laupapa i luga o fata ma fusi i le fao i puipui ma fata;
  5. 15-milimalmeter Plywod Laf po o le 25 mm chipboard e malupuipuia i luga o le lautele i le lautele;
  6. E tusa ai ma le faʻaaliga o loʻo faʻaalia, poʻo se faʻailoga faʻapitoa poʻo se eletise eletise, tipi se pu;
  7. Tapuni le faavaa i autafa o taliputi.

Taele

Taele

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

O le vai taele e sili atu le faigofie e faʻapipiʻi pe a maeʻa le teuteuga o luga o luga o le tele o mea eseese:

  • Palakalafa;
  • Palasitika;
  • Cafe.

Taele

O le filifiliga e faʻalagolago i mea ma tofo i mea e fiafia ai i le e ona. Ile tulaga lea, o se comploce aluga ua sasaa i luga o le pito i lalo o le faavaa ma tuu loa le taele i luga. O sina mea sili atu faigata na tupu, gaosia ae leʻi feagai ma le:

  1. E manaʻomia le tuu i lalo o itu o le lalagaina o Plywood, fafie, e tutusa ma le mafiafia o le lumanaʻi Faivai ma le kulimi kulimi i lalo ifo;
  2. Faʻapea foʻi ona tufatufa le kesi i autafa o le pesega;
  3. Tausi ma le faaeteete le taele i totonu o le pu i luga o le cyste base.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau le cornice i luga o le puipui: o le vaega o galuega manaʻomia

O le taimi lava e toasiso ai i lalo o le malosi, e mafai ona e agaʻi atu i ai seisi faiga taʻimua: Faʻafesoʻotaʻi le suavai sapalai ma otaota.

Taele

Faitau atili