Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

Anonim

I aso nei, o isi vaega o kamupani na ofoina mai ia i matou a latou oloa mo le toe faaleleia ma le teuteuga o le fale mautotogi. Faʻaopopo atu i le masani ma masani masani, fou, ma e masani lava ona masani ai. E aofia ai le ata o le ata i luga o le taualuga, pipiimau o lena, e mafai ona e matua faʻatonutonuina le totonu o le potu.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

Lagi i totonu o le potu ...

I le faʻaopopoina o le tau maualalo, ma o le mea lea, faʻaaoga, sa pei o loʻo i ai i le taualuga faafalepuipui, e tele isi tulagavaiga.

O Vieturies o ata o ata

I totonu o le ituaiga atoa e mafai ona iloga i le tele o ituaiga o ata o le ata ata mo taua. Tatou te nofo i nisi auiliiliga i luga o ituaiga uma o lenei taualuga ufiufi:

Pa puipui o loʻo faʻavae i luga o ie poʻo le pepa ma se mea teuteu teuteu o tamaitusi.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

... pe o le tele o le togalaau

Lolomi ata pepa puipui e faia e ala i le faʻaaogaina o isi fupe i luga o tekinolosi tulaga ese. I le avea ai o se tulafono, o le flax filo filo, pomonippylene fibrongs ma le faafoliga o ie masani, atoa foi ma le silik.

O le supa o loʻo i ai o loʻo o le pupou o le velo E tusa ai, o se faaputuga faʻapitoa e faʻaaoga i le tisu poʻo le pepa faʻavae, e masani ona foliga mai o le moli malu o le velor. Ma e masani - ma le moni o tagata e fai O lenei ituaiga o ofutino e lauiloa ona o le lautele ituaiga o lanu. O loʻo iai le ata o loʻo tusia ai le puʻeina o le potu pupuʻu mo le potu malolo, potu malolo poʻo le umukuka.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

Partpaper Starry Sky

Pepa puipui e taatele. E mafai ona e puʻeina i latou i totonu o potu i totonu o potu eseese, e amata mai i le vasega pepe ma faʻaiʻu i le potu tele, umukuka poʻo le potumoe. E i ai la latou matematika po o le glossy masini teuteu. Ma leisi lea, o lenei vala e puipuia foi ona ua uma ona faʻapipiʻi e faʻaaoga se ata faʻapitoa. O le faʻaaogaina o nei fuainumera ua faʻaopopo ai le isuʻaga o loʻo tetee i ata puputio.

Mo le taualuga e mafai ona faʻaaogaina voluponis 3D ata pepa puipui. O le aʻafiaga o le voluma e ausia i le faʻaaogaina o ni tekinolosi faʻapitoa. Lenei tisiolotia ua avea ma taʻutaʻua ma le taʻutaʻua, ma e le gata i nofoaga fiafia, ae faʻapea foi i totonu o potu masani, faʻapea foi ma le atunuʻu. Peitaʻi, e le gata i le mauaina o tulaga lelei, 3D ata pue faʻapitoa e tasi le faʻatupega faʻapitoa: maualuga tau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona glpuppaper i tulimanu o le potu saʻo: faʻatonuga

O le faʻaaogaina o ia kopi o kopi mo le faʻauiga, ua i ai le 3D lona iʻuga, o isi mea, ua faʻatagaina e faʻaosofia le avanoa, lea e sili ona aoga mo ni potu laiti. O le mafuaʻaga lena e masani ona saili ai e faifaʻavaʻa e fausia se siosiomaga faʻapitoa, ofoina atu ni uo ma fetu uma, matagofie o ao poʻo laufanua masani. A o le teuteuina o faletaele, o ia lava i na tulaga, e masani ona faʻaaogaina ni togafiti autu.

E aoga le iloa! Talu ai nei lava, na amata ona manumalo le lauiloa o palu ata o 3d i le 3DA na amata manumalo faapitoa ai. O le eseʻesega ma sili atu le masani a le masani ai o loʻo latou faʻaaogaina se faʻapitoa polymer stammer, o loʻo tapuni ai le teuteuga o le faʻapipiʻi, o loʻo faʻateleina ai meatotino o le susuga ma masini faʻaleagaina.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

Vinyl ata pepa

Vinyl ata pepa (faʻavae i luga o le PVC, i luga o le mea e faʻatonutonu ai poʻo le ata ata ua faia). Ese ma le faʻaleleia o le malosi i le susu. O le mafuaʻaga lena o lenei ituaiga o ata puʻe o le pepa puipui e manaʻomia e faʻaaoga i potu talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga - i le faletaele poʻo le umukuka. I totonu o isi mea, o le laualuga o nei ata puipui e mafai ona faʻataʻitaʻiina ai eseese mea teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, natura masani poʻo pou.

Faʻafefea ona Glue ata o loʻo pipiʻi i le taualuga

I le tekonolosi mo tekinolosi o le faʻapipiʻiina o le ata o le Wallpaper i luga o le faʻamanatu, i le aotelega, e le eseʻese a le faʻagasologa o le tulaga o loʻo faʻataoto ai le pepa puipui. I le gasologa o sauniuni galuega, faʻapea foi ma le faʻapipiʻi saʻo, e te faʻaogaina le kulimi, faʻapea foi ma le tele o masini. Faatasi ai ma i latou:

  • Tulaga mo le tapenaina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi.
  • Tofo e palu ai glue.
  • Faasee mo le oomiina ma le feololo.
  • Faapitoa Faʻasalalauga e faʻamaligiina ai ni faʻalavelave ma le palu.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

Meafaigaluega mo le Shokspaperpaper

Faʻatino lelei au galuega uma ma ou lava lima, tuʻuina atu o loʻo e suʻesuʻe lelei i faʻatonuga, ma e te mulimulitaʻi i fautuaga a tagata tomai poto masani. Ma, ia e manatu i se tulaga lautele, e lua le vaega taua o le galuega i luga o le pepa o le alaga, ia taofi le sili atu auiliili ia i latou uma.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaega o loʻo i ai

Sauniuniga

O le amataina o tapenaga e mulimuli atu ai o le galuega o loʻo faʻamamaina mai i le wompad wall (pe a iai) pe mai le isi pili. I taimi o loʻo i ai ni faʻaleagaina i luga aʻe o le taʻuaina, e tatau foʻi faʻamagaloina, faʻatasi ai foʻi ma chips uma ma tauemu ma le pulupulu.

Fautuaga mai Matters! I mataupu o le mea o loʻo i ai le tulaga o le taualuga o le taualuga o le faʻauiga poʻo le le mautonu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le GLC Plasben Card. O le faʻaaogaina o le plasterboard o le a faigofie tele ona faʻafaigofie ma faʻateleina le faʻaiuga o le galuega autu.

Ina ua maeʻa ona ogatasi o le laufanua o le taualuga, e tatau ona e faʻaaogaina se vaega o le Primer. Ina ia mafai ona toe faʻafouina le laʻasaga i luga, e mafai ona e faʻaaogaina uma se vaega faʻapitoa ma se lapoʻa-lapoʻa pepa puipui.

Faʻapaʻu

Ina ia taia le pepa puipui i luga o le faʻatafunaina, e tatau ona e malamalama vave i se faʻasologa laiti o gaioiga, lea e aofia ai le tele o sitepu.

Pa puipui i luga o le taualuga: o pritiminirs

O le mea autu o le matauina o le fefiloi gaioiga

Lenei ua:

  1. Sauniuniga o le fiafiaga tali. Ina ia mafai ona saunia le faʻailoga o le kulis, e manaʻomia le iloiloina manino o faʻatonuga e faʻapipiʻi e le tagata gaosi. A o le filifiliga o le kelu, e tatau ona faia e tusa ai ma le ituaiga o papatusi pupuu. Mo stackers o le mamafa ituaiga o tapoleni, pei o le PVC, o le faʻaaogaina o le "fao vai" Gelu e faʻatagaina, o le mea e mafai ona faʻatatauina ai le tele.
  2. O le isi tulaga o le faʻailoga ma le tipiina o le upega tafailagi, i mataupu e sili atu ai le tele o le lapoʻa o le laualuga. Tulaga e le tau le saʻo. E manaʻomia le tipiina o le pepa puipui ma se tamaʻi mata poʻo seleulu.
  3. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tease tele, e faʻaaoga i le saunia muamua o le ie puipui, tatou te faʻatinoina le ie i luga o le taualuga (E manaʻomia e feoai faʻatasi) ma faʻasaʻoina ma se palasitika scalulo.

Manatua afai e faʻatasia le ata puipui, ona tatau lava lea ona tatalaina a latou vaega taʻitasi, ae le o se faʻafefe. I le taimi lava e tasi, ia faʻamautu lelei le mea e sili ona saʻo ma e sili ona lelei.

O lea la, matou te faʻamoemoe o loʻo ia te oe tali i le fesili pe o le a le ata puipui o loʻo sili lea ona taofia mo le taualuga, faʻapea foʻi ma le auala e faʻasili ai le ata.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o fola fola i luga o le faapaologa ma loggia

Mo le manino e sili atu o le tafe tekonolosi, o le taualuga o cuvettons e fautuaina oe i le masani ai o oe ma le faʻapipiʻi vitio faatonuga:

Faitau atili