Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

Anonim

O se ata manaia e maua ai o se tuʻufaʻatasia o le umukuka potu. . Ae, o le mea e masani ai i sisifo. Nei ua avea nei ma se masani mai ia i tatou. O nisi taimi o lenei metotia na o le pau lea o le auala e ala i le sela o kuka, ae laititi. O le mamanu umukuka o le potu malolo o se tamaʻi laititi, naʻo 20 sikuea mita, foʻi, e le gata i le faʻafitauli o se tamai eria, ae o se faʻasologa o galuega arthetic.

Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

Faʻatasiga faʻaalu le umukuka ma le potu malolo e le gata i lea vaega, ae faʻatuina foʻi le pito i fafo o le fale mautotogi.

Lelei o se tasi potu potu potu nofoa umukuka i totonu o le fale

  1. O le toe faʻaleleia ua mafai e le toe faʻaleleia o le vaega o le fale gaosi mai laʻititi, faʻatupu faʻamafanafana ma faʻamafanafanaga.
  2. E mafai ona e fatuina se ituaiga. O le umukuka o le umukuka e mafai ona teuteu ma le muamua.
  3. E faigofie le faatulagaina o faamanatu eseese ma le fiafia.
  4. E ala i le kukaina o meaʻai i totonu o le potu potu umukuka, e mafai e le tali a le tali i tamaiti laiti e aunoa ma le tuʻua o le potu.

Leaga o le tuʻufaʻatasia o potu malolo umukuka

Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

E mafai e vavae ese le sone e faʻaaoga ai se eseʻese fola.

  1. O le umukuka o se nofoaga pisapisao, i le tele o le umukuka masini faigaluega ii. O le mea lea, le Ati o le Faifeʻau Galuega, o 'oloa e mafai ona faʻalavelave ai i tagata o le aiga o loʻo malolo i totonu o le potu tele.
  2. E puleaina e ituaiga uma o meaai meaai. O le mea lea, e manaʻomia ona e faʻaogaina le malosi malosi ma faʻaseʻe vaega o loʻo tupu mai i le umukuka mai le umukuka e le ulufale i le potu. E manaʻomia le aveina ma le faʻaeteete e tausi le mama o le umukuka, a leai o le palapala o le a ulagia i le potu tele.
  3. E faigata ona faʻaofi le fale ma o loʻo ia te i latou se pepa faʻaiu.

Fuafuaina o le tuʻufaʻatasia umukuka o le potu malolo 20 sq m

  1. Muamua lava, e tatau ona e faaleaga le le mautonu o le le mautonu o le puipui. E tele tulaga e tele tonu ai, e tusa ai ma le tulafono a le malo o le ریس e tatau ona iloiloina pe a faia o se potu faʻafoega.
  2. Pe a o le faʻatinoina, e tatau ona e manatua: O lea o le a avea ma avanoa e tasi. O lea la, i le poloketi, o le umukuka o le a tatau ona i ai le tasi ituaiga o fofo.
Tusitusiga i luga o le autu: faʻaaogaina le laumua mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina faitotoa

Metotia o zogle

O le vaʻaia vaʻaia o le avanoa o le potu potu malolo o se lelei faʻapitoa o le tagata. E taua tele le usitaʻia o vaega o loʻo i totonu. Lauiloa auala o le vaʻaia vaʻaia o le avanoa o le avanoa mo le tutoʻatasi potu potu fale sone ma se potumoe 20 sq m depigeners mafaufau i mea nei:

Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

Bar hack e le gata o se fasi meaafale, ae o se auala o le valavala ai sone i totonu o le potu.

  1. Faʻatulaga meafale ina ia mafai ai ona faigaluega le pito o le umukuka o le umukuka e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le lapoʻa paʻu poʻo isi mea i totonu. Bar rack e masani ona vaai i totonu o le taimi nei. E masani lava o se numera faʻapitoa o le tulaga o loʻo iai le masini ma se laupapa o loʻo i ai se fale sili ona lelei. E mafai ona faʻaaogaina ni fata laupapa o se laulau 'eseʻese. O le isi filifiliga e mafai ona tuaoi i le 'autafa laulau.
  2. Tele faigofie mo le zoling moli moli. O lenei faiga e taulaʻi i totonu o le totonu o loʻo taʻamilomilo, o loʻo i ai, asymmetric, ma le faʻaleleia o le malamalama.
  3. Faʻaaoga mo le pa puipui o le pa puipui, faʻa -fuga, folasaga faʻatasi ma eseesega, lanu spome, tino. O vaega uma o lona lava lanu ma le paolo. Tautalaga o le a avea ma mamanu o le umukuka ma loloto, manifinifi lanu. I totonu o le potu malolo o ni tagata talafeagai. I lenei sone, o le teuteuga o le potu e mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai lanu le mautonu ma ni lanu enaena pe efuefu gamma.
  4. Faʻatu se isi ituaiga o moli i totonu o le potu malolo ma umukuka. O le potu malolo o le potu e tatau ona mafaufau lelei e fai ai le lagona lelei o le potu. O le lautele lautele e sili atu i le imomine o le le fiafia o le faʻamaloloina, o le moli, ma le nofoaga galue o le umukuka - ma le fesoasoani mo le matagofie o le faataatiaga o le malamalama. O loʻo faʻaauauina le totonu o le potu malolo faʻatasi ma le umukuka. Ia, afai o le a iai le tele o le malamalama masani i le umukuka i le aoauli.
  5. Lolomiina fuaitau na faʻapipiʻiina, tele faʻailoga ma fola.
  6. O le filifiliga masani o le faasologa itu mautu vaega. O le sili ona faigofie ma sili ona lelei auala e suia ai le avanoa o le fausiaina o le plastersboard vaega. O nei malamalamaʻaga uila ua fausia mai fafie, tioata, palasitika. O le potu malolo o loo i taimi uma e masani ai fiafia i se vaega. Fai ma fausia se masaniga masani, ma fau faletusitala. I Galue, Mate, i le Wated Grass faamalama.
  7. Mobile Vasega e faigofie i totonu o le fale e mafai ona aveese pe faʻapipiʻiina. O nei laupepa, e pupuni mai ie, paʻu, tioata, uʻamea, fafie.
  8. Talafeagai vaega i le potu malolo o le 20 SQ M, lea e faigofie atu ma vave faamamaina. E le tatau ona faigofie, ae ia tumau foi ina ia tumau le mamafa o soʻo se mea e mafai ona: faʻatusa, fale, atavali. E foliga sili ona manaia i le potu malolo o le 20 sq. M foliga pei o se faila ma le tele-maualuga faamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se amufrotiot upega i luga o le palasitika faamalama: faʻaaoga fesoasoani

Umukuka mamanu: Filifili meafale mea

Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

I totonu o le potu malolo faʻatasi ai ma le umukuka, o le lanu o meafale e tatau ona sologa lelei ma faʻamasani.

  1. O le umukuka seti e tatau ona sefe se sitaili e tasi. O lenei mafai ona ausia i le filifilia o ata eseese o le tasi lanu. I totonu o se tamai potu, o meafale e talafeagai ai, e sili atu le avanoa fua avanoa.
  2. O le umukuka o le umukuka e tatau ona pulea i le tele e mafai ai ona e fausia ai le lelei o le athhegrass i totonu.
  3. O polokalame faʻapitoa komepiuta e mafai ona faʻaogaina e fausia ai se potu malolo potu ma meafale faʻapipiʻi nofoaga o loʻo tusia i le umukuka. O le a maua ai le avanoa e vaʻai ai pe faʻapefea ona faʻaputuputu le potu faʻatasi, pe toʻafilemu, faʻalelei.
  4. O le isi laasaga o le a avea ma faʻatau o meaafale. E mafai ona faatonuina, faʻatau mai i totonu o le faleoloa, e fai ai lava oe lava. E sili le faʻatau o le umukuka.

Auala e Filifilia Ai:

Faʻafefea ona fausia se ata faʻaonapo faʻaona i onapo nei o le 20 SQ m i o latou lima?

Filifiliga mo le tuʻuina atu o meafale i totonu o le potu malolo ma umukuka.

  1. O le mamanu o le potu malolo o le 20 SQ. M o le a avea ma le uluai mataupu i le saʻo fofo i le faʻapipiʻiina o faʻafitauli o meaafale. E tatau ona filifilia faʻatasi le foʻia o le galuega o le vavaeeseina o le potu i sone aoga.
  2. Meataʻalo mea e manaʻomia ona filifilia i se auala e faʻaaoga ai le avanoa o le potu tamaoaiga ma faigofie ona saunia meaʻai.
  3. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina fale faʻapipiʻi ma fata, kapeti.
  4. O le galue i luga o le countertop tatau ona tumau ma mafanafana. Ole mea e sili ona lelei, le maʻa e fetaui lelei mo ia. E foliga mai o le sili, tumau, fufuluina lelei.
  5. O se mea aoga i totonu o se tamai umukuka o le a avea o se auala transformer po o se laulau tusi. O le faigofie ma ergonomic fofo o le a avea ma se laulau gagau. E mafai ona e faia se faamafanafanaga o loʻo liua i se laulau umi pe a tupu i le tele o malo.
  6. Fofoga le galuega o le sefeina avanoa fesoasoani i le sili shfa ma toso faʻapipiʻi, e mafai ai ona lafoai le mauaina o nofoa ma e talafeagai mo ni meafale.
  7. A faʻaaogaina i totonu o le tuʻuga o loʻo i totonu o le faʻata i lalo o le laulau i lalo o le laulau pe a o malo.

Fausia se ata iloga ma faaonapo nei o le umukuka o loʻo i ai ma ou lava lima malosi i tagata uma pe a iai se manaʻoga sili.

Malamalama fiafia ma le fou manatu o le a avea ma puna o le musumusuga a le aiga matai mo le itu taumatau o le umukuka avanoa ma le 20 sq

Mataupu i luga o le autu: leo o le Inter-Systey Wooden Flaors - Le filifiliga o mea ma metotia o masini

Faitau atili