Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

Anonim

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

A o le i faia le laumua, e matua fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa o le laumua - O lenei o se mea lelei na te fiafia i ai. Ae o le mea e manaʻomia mo lona faʻapipiʻi o se folasaga o le lamolemole. O le mea lea e tutusa ai ma le Plywood poʻo isi metotia.

Aisea manaʻomia se laupapa laupapa ogatasi i lalo o le laminate

A o le i amataina le faʻapipiʻiina o le laumua, e tatau ona e tausia le sili sili ona lelei o fola. O le tulaga o le tulaga e faʻalagolago i le tulaga muamua o le fola o le fola. Afai e te manatu o lenei faiga le mafai, o le laumua o le a vave ona o mai i le le mautonu, o le a amata ona gau, leiloa se foliga manaia.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

Folau i le laupapa laupapa ae le i faʻataʻitaʻia se lauiloa, e mafai ona e faʻalautele atu le olaga tautua

I nofoaga o faʻalavelave, o le faʻaumaina o le a taʻeʻelaina, ma suia le pepa. I luma o ova aʻe, o le laʻau o le a amata ona gagau. Afai o le faʻavae e faʻamalamalamaina, o lona uiga o le faʻaʻoleʻole o le a amata ona tufatufaina. O le mafuaaga lena e manaʻomia ai le faia o auala talafeagai uma e tutusa ai le itupa.

Afai o le i ai o le le masani ai o se paga o fale gaosi, ona le manaʻomia lea o le tauina o le tau. Ua lava lea e faʻaaoga ai le mafiafia.

O le laumua e matua lauiloa i le fola o le fola. E faia i laupapa ma o loʻo ufiufi i luga o le fale puipui, e puipuia ai le masini ma vailaʻau. E faʻaaogaina tele uma i fale nofomau ma fale o le ofisa.

Manuia o le laumua:

  • Lalelei foliga;
  • Le tau talafeagai;
  • Faigofie faʻapipiʻi;
  • Uiga.

Faatino le ogatasi o le laupapa laupapa ma ou lima lima. I le taimi lava e tasi, o le tau faʻavae o le mataupu e taliaina. O mea faigaluega mo le faiga e le manaʻomia tele, naʻo se manaʻoga.

Faʻafefea ona ogatasi o le laupapa laupapa tuai i lalo o le laminate: metotia ma metotia

E tele auala e tele ai le sauniga. O tagata uma e iai le atoatoaga ma le faaletonu. Ina ia iloa le filifiliga sili ona lelei mo lau avanoa, e te manaʻomia e faamasani ma i latou taʻitasi.

Tusitusiga i totonu o le autu: totonu o le Veranda i se fale tumaoti ma i le atunuu (58 ata)

Metotia o le ogatasi o le fola:

  • Tusi lesona po o le inisinia taamilosaga;
  • Faʻaaogaina o le plywood mai le OSB, chippopi poʻo le vaʻa;
  • Manatu faapito o le tagata lava ia;
  • Taofi ma kelu o pva;
  • Faʻaoga o CSG;
  • Laugatasi.

O le afa o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o masini faʻapitoa faʻatiga. O lenei togafiti o le a lava se taimi ma le malosi. E tatau ona e faʻatasia uma fao ma fao ina ia le vaʻai la latou caps. Afai e le faia lenei mea, ona le mafai lea le tulaga o le iunite.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

Ua manaʻomia e le Sourt Bood

Afai e iai ni eseesega i le fola, ona talafeagai ai lea o le gataifale ma palu. O se auala faigofie ma lelei lea. O Plywood Siitia le fola na o le lua o seneturi, lea e matua talafeagai i le tulaga o se potu maualalo.

Mo se aafiaga sili atu, e tatau ona e faʻaaogaina ni fasi mea e lua: O le muamua o le alalava, le lona lua - Plywood. I le taimi lava e tasi, e le tatau i sosaiete ona fesoʻotaʻi.

Ma le laiti, o le le masani ai, e mafai ona faʻaaoga le maualuga o le le masani ai. A o lei oo i le tulaga, e tatau ona e saunia ni galuega sauniuni: Suia ni avanoa faʻaleagaina, faʻamau laupapa tui, faʻapipiʻi le fola ma tausia le fola ma tausi le fola ma tausi le fola ma tausi le fola. O se isi faʻamalosia sili atu polythylene grid mafai ona faʻaaogaina, o le a tuʻu i luga o se tamaʻi vaega o le paluga. E faʻaaogaina pe a fai o le tele o le itupa i le maualuga e tatau ona sili atu i le 1 cm.

Spacire ogatasi o le taugofie auala. Ole galuega sauniuni ma lenei metotia e aofia ai le faʻamauina o mea faʻatonu. O le vaitaimi i le va oi latou e tatau ona 50-60 cm. O le paluga e tatau ona faʻaaogaina i le faʻamamaina o le fola ma le devist o lona uiga. Ina ua uma mago, e tatau ona e tuʻufaʻatasia mai luga o le vaega o le isi.

Ina ua pa'ū le fogafale tuai, e sili atu le faaaogaina o le lipine o cgs. E faia lenei mea, e tatau ona e aveese uma laupapa tuai. I le va o Lats, Clamzit Bear Wart Joy, lea o loʻo i ai se vaega o le puaa poʻo le gwl ma ufiufi uma Plywood.

Sima o loʻo malaga e masani ona faʻaaogaina pe a faʻatulagaina le fola. O le leai o se faiga o se mamafa tele o le sima. O le mafuaʻaga lea o le ata o le laupapa laupapa e tatau lava ona malosi lava e mafai ona maua ai le avega manaʻomia.

Mau i luga o le autu: vladioterkaya fale gaosi oloa: Insissi i totonu o nofoaga lisi o lisi o iloiloga ma tau

Fafie fola o le fola: Faʻafefea ona fuafua le auai i le auai

Ina ia feagai ai ma le fetaui lelei ma faʻamautinoaina le tumau o le fola o le fola o loʻo ufiufi, e manaʻomia le faia o faiga talafeagai. E mafai ona faia lenei i le tele o auala. Ae i luma o ia faʻatinoga, e manaʻomia le asiasia le tulaga o le laupapa.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

E mafai ona e fuafuaina le i ai o le le talafeagai o le laupapa laupapa faʻaaogaina le tulaga

Fuga o le tulaga tulaga fuafuaina:

  1. Le i ai o iniseti ma pala. E te manaʻomia e suʻesuʻeina ma le totoʻa le laupapa laupapa i itu uma e lua. I le toesea o tulaga o faʻamalositino malosi, e le manaʻomia le fola.
  2. Tutusa o le fola. Le faia o lenei mea, faʻaaoga se tulaga le saʻo poʻo se iloiloga vaaia. Afai e iai tomai e mafai ona e mafai ona fai i le fesoasoani a se fale.
  3. O le i ai o le faaletonu ma bug. Mo le faia o lenei mea, faʻaloaloa lua maea ma mulimulitaʻi i le faʻafesoʻotaʻiga o le filo ma le fola.

I luma o le taualumaga mo le fuafuaina o mea faʻaletagata, e manaʻomia le faʻasaʻolotoina o le fola mai soʻo se mea. Lenei o le a fesoasoani sili atu lelei iloilo le i ai o faʻamaʻi o le fola o le fola e ufiufi ai. E mafai ona e faʻaogaina ni metotia o le siakiina o fola o fola. E mafai foi ona e faʻaaogaina se tulaga o le malae vaalele poʻo le hydroalectricards.

Tikeri o le le masani ai:

  • Laiti - 5-20 mm;
  • Averesi - 20-60 mm;
  • Tele - mai le 60 mm.

Ina ua uma ona fuafuaina le le talafeagai, e mafai ona e filifilia le auala e fetaui ai. Le sili sili ona lelei o le omea o Plywood. O se filifiliga faigofie lea e mafai ona faʻatino faʻatasi.

Failaina o le failaina o le Plywood i lalo o le laumua

O lenei metotia e le avea le tele o le malosi ma e le manaʻomia tomai faʻapitoa. Ogatasi o le fola oe lava i ou lava lima. E manaʻomia naʻo le manaʻo ma se seti o mea talafeagai ma mea.

Meafaigaluega mo Luga Taavale Plywood:

  • Hammer Hammer;
  • Uafu;
  • Sikulukalaiva;
  • Rofautte;
  • Maualuga.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laumua: ogatasi ma au lava plywood lima, matua nai lo sili atu, fiberboard ma putty

Faafetai i le Plywood, e mafai foi ona e nanaina le ogaoga le le fiafia o le fola, mafua ai le sologa lelei

Faapipiiina Plywood o le auala sili ona aoga e ogatasi ai le fola. E mafai ona faʻaoga pe a faʻaputuputu le faʻavae pe o loʻo i ai ni faʻalavelave matuia. Ae i le taimi lava lea, o le mana malosi uma o vaega e tatau lava ona malosi.

Mataupu i luga o le autu: maualuga-tulaga lelei laminate o le lalagaina ma o latou lava lima i luga o faneru

Faasologa o fola ogatasi plywood:

  1. Muamua e tatau ona e faʻasaʻo ai le lags. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuafuaina o le leai se mea o le a faʻapipiʻi ai le plywood o le a faʻapipiʻi. O lenei taimi e amata i le pito sili ona maualuga o le fola tuai. E manaʻomia le faʻaopopoina o le mafiafia o le plank latou lava (lags). Le isi, e manaʻomia le faʻaalia o le lautele o le potu, faʻailoa le maualuga o le fola fou.
  2. Ona e tatau lea ona e faia le feteʻenaʻi o le fausiaina o le 'au. O le fogafale i luga o le foloa, e tatau ona e faia osooso i le maea. Lenei o le a tautua o se tusi ma isi galuega.
  3. I le tulaga o le pointer e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le pags. O le vaitaimi i le va o nofoaga autu o ata e tatau ona sili atu nai lo le 60 cm. Afai o le lang e le o taunuu i le fola, ona e tatau lea ona faia se ufiufi.
  4. Ina ua maeʻa le lamolemole o fuafuaga ua fuafuaina e faʻaaoga ai se tulaga, e manaʻomia le toe amata fusi o le vaega. O mea o loʻo faʻapipiʻi i le faʻapipiʻi o le tagata lava ia ma le 2-3 mm cap chluge.
  5. A maeʻa lena, e manaʻomia ona toe siaki le saito le taloa.

I luga o lenei fogaga o le faasalaga faagasologa ua uma. O le ie e mafai ona togafitia ma mea tatau ona fefiloi po o vali. E manaʻomia le manaʻo o le aneti-parasitic ma afi fusuaga gaosi o loʻo i itu uma e lua o laupapa.

O le Junction of Plywood e tatau ona tutusa ma le lagsi. E le tatau ona i ai i le ea ma fofo le kilia. A le o lea, o le taulepale o le a le umi.

Ina ua maeʻa ona manaʻomia le tausiga o le ventration. E faʻateleina ai le tautua o le faʻatulagaina o le fola. Ia faia lenei mea, ua lava le mea e fai ai pu laiti i itu faafeagai o le potu.

Fautuaga: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola laupapa i lalo o le laugatasi (vitio)

O le tulaga o le fola o fola o le a faʻaaogaina ai le plywood leai ni faigata. E tatau ona tatou sauniuni atili ma suʻesuʻe i taimi uma ma foliga o le faʻaaogaina o le Pitwood. E manaʻomia foʻi le i ai o meafaigaluega talafeagai.

Faitau atili