Mata i lalo o le taele taele

Anonim

Mata i lalo o le taele taele

Foliga

A maeʻa le mita, ma o loʻo faʻataunuʻuina le moega, ma faʻapipiʻi uma ni galuega, e manaʻomia le tausia lelei o le auala o le gaioiga. E faapena foi le nanaina o mata o le tagata o le suavai o le vai, lea, i le eleiti, o le a faʻaleagaina le gutu atoa o le faletaele. O le i ai o le mata faigofie na foia ai lenei faʻafitauli ma o le laʻasaga mulimuli agai i le faʻavae o se faletaele malulu.

Manaia, pe a e ulufale i le faletaele, o le pupuni o le muamua faanatinati. Tuʻu i lalo, O le mataituina i le potu. Faatasi ai ma le saʻo ma manaia filifiliga o lanu ma foliga, o le faʻamoemoe e mafua ai le faamemeni i le faʻamafanafanaga, faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi.

O le logo e le mitiia vai, talafeagai e tausi.

Mata i lalo o le taele taele

Mata i lalo o le taele taele

Manatu

  • Faapitoa le ata. E le maua ai ni avanoa e tilotilo ai i lalo o le taele. O le laumua lea, e tasi-mamanuina mamanu e leai sona faitotoa. O le vaʻaia vaʻaia o se mata e lelei, ae o tulaga o le aoga e tasi e te le alualu i luma: o le malosi o le toe faʻaleleia o le faʻaleleia o le suavai. Ioe, peitaʻi o soʻo se tasi e toʻaiva poʻo seisi lava malologa, ua le mafai ona amata ile tulaga o lona maʻi. E tatau ona e mimilo le mata e alu ai i totonu. Ma e sili ona le le lelei o le mea e sili ona le fiafia i le mea moni e le mafai ona iloa vave le malologa. O le a maua le taimi o le vai o le vai o le a faʻaleagaina ai le faletaele ae le gata. O le toto tuaoi o tuaoi o le a ola ai foi o le a veteina foi. E tatau ona e faʻaalu e le gata mo le toe faʻaleleia o lau lava fale mautotogi, ae ia tauia foi le afaina ai o tuaoi.
  • Avanoa matala. O lenei ituaiga o mata e matua aoga ma saogalemu. Fata ma fana, o fea e mafai ona tuʻu ai i le pa puipui poʻo se isi mea, o le a avea ma faʻafitauli talafeagai mo se tamai faletaele. O le auai i le faitotoʻa e maua ai le ulufale faʻatasi i le vai sapalai ma faʻatulu tino.
  • Faasee. E mafai ona fatuina se laupepa, ae o le faiga o le a faigata tele. Ae le gata i lea, o le totonugalemu - o le mea e le o ni mea sili ona talafeagai mo ia.
  • Mata ma se malifa. O se tamai slope foliga foliga o se nichh i le mata lea o le mea e mafai ai ona tuu. O lenei ituaiga mata e lelei i aiga ma tamaiti laiti. O le tafeaina o le pepe o le a faigofie tele.

Tusimatau i luga o le autu: Fuafuaina o le kapeneta cuupe faia o oe lava - lagolago ma faitotoa

Mata i lalo o le taele taele

Mata i lalo o le taele taele

Mata i lalo o le taele taele

Mata i lalo o le taele taele

Faʻafefea ona fai o outou lava lima?

Mea

Nonoa, faatasi ai ma nofoaga sima, o le mea sili ona taatele o le faia o se gaioiga fesootai. E masani ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi: O le mamanu e faʻatino mai Mrwall, ma o le Tiē o le ato.

Mo le gaosiga o le mata, e tatau ona e faʻatauina le susu-puipuia o laupepa sima, o uʻamea faʻapitoa, faʻapipiʻi elemene manaʻomia meafaigaluega, cereacic pou.

Mata i lalo o le taele taele

Vaega o galuega

E mafai ona e faia ma tagofia le lau lau. E le gata i lea, o le mamanu e le aofia ai se tuʻufaʻatasiga o elemene.

O le galuega e amata i le mea moni e pei o fua talafeagai e faia. O latou uma e faia o se tulaga. Le isi mea e tonu ia e fuafua lelei pe o le aofaʻi o meaʻai o le a manaʻomia mo le lumanaʻi mamanu.

O le isi tulaga o le gaosia o se faʻavaʻa. E mafai ona faia i laupapa ma uʻamea. Muamua, o faʻailoga e faʻaaogaina i le fola ma puipui. Ia mautinoa ia amanaia le taimi e le mafai ai ona aliali mai le ofu taele. E fai lava le faatofuina i totonu o le taele.

Mata i lalo o le taele taele

O loʻo faʻaaluina i luga o puipui o le laina o loʻo fesoʻotaʻi ma Mareko i luga o le fola.

Le isi, matou te galulue faʻatasi ma le taʻiala (PP27X28). O se faataoto ua faia i lea mea, i foliga, e tutusa ma le faʻataoto o le tolu vaega. O le 'olo i puipui ma semi ma le fesoasoani o fao. Latou te fesoasoani e faʻapipiʻi le kulimi i le faʻavaʻa.

Ia mautinoa e tipiina se fasi fasi fasi pepa o loʻo faʻamatalaina ai le faʻamaeaina ua maeʻa ona faʻapipiʻiina ma e le pa'ū. E te le tau mafai ona nonoa. O lenei togafiti o le a tuʻuina atu avanoa i paipa. O se isi filifiliga o se mea natia o le fusuʻaga o loʻo tumau ma le fesoasoani a maneta.

A maeʻa ona sauni le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi, agai atu i le faʻaauauina o gaioiga. O le pale filifilia e mafai ona faʻapipiʻi ma fao fao. O loʻo tausisia e le vaega o le fesoʻotaiga o loʻo tausia e se vaega faʻapitoa.

Mata i lalo o le taele taele

Fautuaga

  • O le faʻavaʻa e tatau ona faʻapipiʻi i le latalata latalata i le pito i fafo.
  • A o le i alu i le faiga o le feagai ai, degwall tatau ona lolomiina. Aemaise le amanaiaina o soofaatasi. E fautuaina e ave le muamua le amataga.
  • Sili ona lelei o le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo le fofoa - ogatotonu-mata.
  • I le foafoaina o se laupepa mo se tagavai lapoa paʻepaʻe, naʻo le tasi le laupepa o migwall (180cm x50 cm) o le a manaʻomia.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o platbands i faamalama ma ou lima lima

Mata i lalo o le taele taele

Faitau atili