Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

Anonim

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga
O le faʻaaogaina o le faʻamasinoga e mautinoa e le o le faigofie ma le mafanafana o tagata o le fale mautotogi poʻo le fale o loʻo faʻapipiʻiina. O lenei masini e mafai ona avea ma le saogalemu o lou aiga. O le faʻafefea ona fesoʻotaʻi le inteocom, e mafai ona e faitauina i totonu o lenei tusitusiga.

O se faʻataʻitaʻiga aoga mo le faʻafesoʻotaʻiga o se video formophone mafaufau i luga o le faʻataʻitaʻiga o le sili ona masani ai-auala auala faʻataʻitaʻiga comax dpv-4MTN. E mafai ona e mafua mai i ona itu lelei e faʻafesoʻotaʻi ai le lua telefoni laina e tasi le taimi.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

Fesootaiga Ata Lua-Channel Intercom

O le mamanu e mafai ona aofia ai ni faʻafanua poʻo le, e pei o le mulimuli o faʻataʻitaʻiga - plug fesoʻotaʻiga. Ma i totonu o lena mea, ma i se isi tulaga, 4 fesoʻotaʻiga fautua mai: Audio gene mea - i le muamua, meaʻai - i le lona fa fesoʻotaʻiga. Faʻamolemole ia matau o se faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai le pule o le eletise eletise.

A o le faʻataʻitaʻiga, e foliga mai o lenei: E kiliki e le Tagata Asiasi le faʻamau i luga o le Tae Valaʻau, e te vaʻai i ai, talanoa ma fetaomi le faʻamau e tatalaina ai le eletise. O ia fesoʻotaʻiga e masani ona faʻapipiʻiina i fale mautotogi e pulea le eletise eletise i le faitotoʻa o le faitotoʻa o le ulufale poʻo le tambour. O faʻalapotopotoga e lua o loʻo avea ma lauiloa i le au o fale tumaʻoti, pe a faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi oe e lua eletise i le taimi e lua, i luga o le faitotoʻa faitotoʻa i le faitotoʻa ma luga o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale ma luga o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale. Afai e te le fuafuaina e pulea ato eletise eletise i soʻoga, ona ua mafai e uaea i le potu valaʻau, ua fuafuaina mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e tuufua.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

Fesoʻotaʻiga ata o le intercom ma mea pueata

O le i ai o le lua auala i totonu o le intercom manatu isi suiga o fesoʻotaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le camcorder nai lo le Vaega Lua o le Valaʻau. I lenei tulaga, na o le komiti vitio o loʻo fesoʻotaʻi ma le atoa ma + gagana v, ma o le leo ala le faʻaaogaina. E tusa ai ma lenei fesoʻotaʻiga polokalame e ala i le kiliki i luga o le Intercom button, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma le tagata asiasi i le faagaau. A toe oomi le faamau, o le laina lona lua ua filifilia, ma e vaai i le ata.

Mataupu i luga o le autu: Primer mo le tele o le itupa: o le a le mea e sili atu ma talafeagai i le amataga

E matua taliaina lava e fesootai soo se mea i le lua auala. I lea tulaga, e faigofie mea uma: ua faʻaaoga e le tagata asiasi le Vaega o valaʻauina, na e talanoa atu ia te ia ma le kilikiina o le ki talafeagai, tatala le 'autū ma faʻatagaina le tagata asiasi. Ae afai e te puipuia ni faigofie manaʻoga i totonu o le faʻalapotopotoga, e sili atu le muaʻi faʻatau atu i se faigofie-auala faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Polokalama Fesootaiga

Ata o le fesoʻotaʻi lua intercoms i tutusa

E i ai tulaga o loʻo aumaia e sili atu le faʻamafanafanaina o soʻo se fesoʻotaʻiga o le lua fesoʻotaʻiga i le taimi e tasi. O se tulafono, o ia fesoʻotaʻiga fuafuaga e filifilia mo i latou lava o fale tumaoti lua fale ma fale fai faʻavae i luga o fogaga taʻitasi. O le lelei o lenei filifiliga o le agavaʻa lea e pulea ai telefoni uma mai soʻo se isi vaega. E le afaina i le foloa o le a e mauaina se valaau a tagata asiasi. I se gatase, e mafai ona e talanoa ma ia ma lenāina le faʻaaogaina o le eletise eletise, ma pe a uma ona kiliki e le Atua tusi le ki o le telefoni,.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga? Ata

O lenei ua e iloa faʻafefea ona fesoʻotaʻi i le faʻalapotopotoga e sili ona talafeagai e faʻaaoga ai.

Faitau atili