Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Anonim

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

O le fola o paliwood e mafai ona tuʻuina i totonu o soʻo se potu, tusa lava poʻo le a lona mafuaʻaga, o le palu o le palu o le palu o le palu i lalo o le fola autu. Mai luga, e mafai ona e taoto i totonu po o le laminate. Ae o mea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma le taufaʻatasi. O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma fasi ie e le tele le taimi o le a le tele taimi ma malosiaga, ma o le a faʻaletonu ai le iʻuga.

Filifiliga o Plywood mo igoa

Plywood ei ai se vaega tele. Laupapa laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻatasi i le faiga o le tau. O le olo o le punavai mea e fuafua i le mafiafia o ie. Gaosi e tupu mai i se tulaga le mautonu o tuusaunoa. Ina ia mafai ona iloa poʻo le a le mea e faʻaaoga ai, e tatau ona e faʻaogaina oe lava ma ituaiga eseese o mea.

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Faʻaleleia le faʻagaioiga o mea o le fola o le fola o le plywood mafai ona o le faʻapipiʻiina o le vevela-gaʻo mea i le va o peni

O le faʻavasegaina o le plywood e faʻalagolago i tulaga nei:

  • Foliga vaaia ma ituaiga o mea;
  • Gaosi foliga faʻapitoa: lanu lanu poʻo le faʻamamaina;
  • E tetee atu i le susu, e fuafuaina e le aofia ai o Glusi i fale gaosi;
  • Siosiomaga o le mama o mea o mea.

Uaʻi mai faʻapitoa e tatau ona totogi i le Eria Faʻatupu Malosiʻaga o Pisinisi. Vasega Faauta e faʻalagolago i le lelei o le vene ma le i ai o ni faʻaletonu. O le a fesoasoani lea ia te ia faia le saʻo filifiliga o laupepa mo le fale.

Ituaiga vaega plywood:

  1. O le vasega muamua e maualuga lona uiga. E mafai ona i ai ni mea laiti.
  2. O le vasega lua e mafai ona i ai ni mea se lua, toega o le kelu, faaofiina o ituaiga eseese o meaola eseese. Talafeagai mo le fola ogatasi.
  3. O le vasega lona tolu e iai le laʻei ma ua maeʻa le nofoaga.
  4. Lona fa lita - maualalo uiga. E tele mea leaga ma mea sese.

O le vasega muamua ma le lua o le sili sili ona lelei filifiliga mo le fola i totonu o le fale mautotogi. O le vasega muamua e mafai ona faʻaaogaina mo le foliga foliga. Valiina, e mafai ona e maua se moli lamolemole ma lamolemole.

E feagai ma le fola, e le manaʻomia le faʻaaogaina o fasi pepa ma le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina ma le i ai o le formaldehyde reslins.

O le sili fafie fafie mo se fale mautotogi - birch poʻo ni nila. O lea pcywood e malosi tele, tumau lelei. O le mafiafia o le pepa e tatau ona 12-16 mM.

Tusi i luga o le autu: O le mea e tapunia ai le tauemu i le va o ogalaau - filifili le sili sili ona lelei

E aoga le matauina o mea lelei a le Plywood Feusuaiga. E mafai e Plus ona tutoʻatasi tutoʻatasi. Ma o se auala vave ma faigofie lea e vaeluaga ai le fola. Plywood Auauna atu i le malosi ma le tumau lalo o le tele o isi fola.

Ae o le taoto o Plywood Cards e sili. E aofia ai faʻafitauli i le filifilia o le faaputuga. Ma le filifiliga le saʻo, o mea o le a taʻitaʻia ma o le a mafua ai. Foi, o le le atoatoa o le tomai e tele leotele le fola. Ae o nei mea faʻaletonu uma e le o matauina, pe afai e te filifilia ma faʻamama le vaega.

Fuafuaina o le mafiafia o plywood mo le itupa e lagas

A o le fuafuaina le Plywood Stake Card mafiafia, e tatau ona amanaia le tele o nusipepa. Muamua e tatau ona e gauai atu i le mamao i le va o le gasgs, e fausia i luga o le faavae o le fola foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai o le ovasia. Afai e te manaʻo, e mafai ona faʻateleina le malosi ma le mafiafia o le fola, tuʻu le laʻau i ni vaega se lua.

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

O le filifilia o le mafiafia o Plywood e mulimuli mai mai le faamoemoe o le potu

Plywood mafiafia e faavae i luga o le i ai o faaputuga:

  • Tasi vaega (15-18 mm;
  • Lua vaega - 8-10 mm.

A faʻapea o le ostising o loʻo aofia ai se tasi vaega, o le le mafiafia i totonu o nei tapulaʻa faʻalagolago i le faʻamoemoe o le fola i luga o le fola. Afai o loʻo faʻaititia lenei faʻamatalaga, o le mamanu o le a le sili atu le malosi. Afai e siʻitia le faʻailoga o loʻo aliali mai i le tipiina o le mafuaʻaga. I le taimi lava e tasi, o le mamafa o le fola o le a faʻateleina ai, ma o se isi lea e avega ile ova.

Manaoga mo le mamao i le va o Lass mo le fola i lalo o le Fagala

Mo le Plywood Smit o le ae manaʻomia laupapa laupapa - taʻamilosaga. E pei o pa na o loʻo faʻaaogaina le fagogo. I le taimi lava e tasi, o le ituti o moli e tatau ona i ai i le lautele o le 70 mm, ma le maualuga - 40-50 mm. E tatau foi ona e amanaia le le fiafia mo le lags. O lo latou lautele o le 100-150 mm, mafiafia - 25 mm.

Lag Umi tatau ona le itiiti ifo ma le 2 M. I le taimi e tasi, e le tatau ona i ai le afi mumusk, mea sese, faaletonu. Ae le i faʻapipiʻi le pa, e manaʻomia le toe foʻi i le 10 aso i le potu vevela. A maeʻa, oe manaʻomia le manatua e leai se faʻalavelave o le laʻau ona o le faʻamago.

O le sili laupapa fafie mo le lag - o le aufatua poʻo laʻau taufaʻafefe.

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Filifili le mamao i le va o le lags mo le fola e tatau ona faalagolago i luga o plywood mafiafia

Tusiga i luga o le autu: punou mo parquet: punou ma lapisi parqut, pe faʻapefea ona tuu le foloa, vateali ma o outou lava lima

Faapipiiina o Timber o loʻo faʻalagolago i le nofoaga o plywood sooga. E tatau ona latou o atu i le faailoga. O le mea lea, a faʻavaeina le faʻavae, e manaʻomia le solo i le lapoʻa o fasi ata o Plywood. O le sili ona lelei i le va o lags o le 30-40 cm. Suiga i lenei faʻailoilo e faʻalagolago i le mafiafia o le faʻavae. O lumeme i le va o le pepa ma le puipui o le 3-4 cm.

Ituaiga o plywood pepa:

  • Sikuea ipu - 152,5x152.5 cm;
  • Faatafafa - 122X244 cm.

O le taimi lelei seti lapping i luga o le potu, aʻo tuu ni soʻotaga e latalata i le faamalama. Plywod pepa e tatau ona taʻoto i lalo i le gaioiga. Mo fale mautotogi, o le a saʻo i lalo o le Lass e tuʻu ai le leo faʻaaloalo i mea lilo.

Faapipiiina o ogalaau i luga o le fola i totonu o le fale mautotogi

O le metotia o faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o loʻo aofia ai le sauniuniga o le faavae o le fola. Uma faʻaletagata, o loʻo siʻomia ma le tau ma le tau o le tau togafitia. Ona faʻapipiʻi lea o le vai vai. O le lamepa e tatau ona togafitia ma afsissiptics ma le 'olo o le afi.

Faapipiiina o slats e le tupu i luga o se sima sima. O le faia lea o le mea lea, faʻaaogaina le faʻatumu i luga o le tulaga o faʻapipiʻi laupapa ma pa. E mafai foi ona e puʻeina ni lapisi ma linoleum. Mo le folasaga lamolemole, e tatau ona e mauaina le maualuga maualuga i luga o le fola ma faapipii le muamua lag. Uma i luga o le Inisepi a le potu, e tatau ona e maka le Makeupu, i le a le maualuga o le lags e tatau ona faapipiiina.

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

A o le i amataina le faʻapipiʻi o ogalaau i luga o le fola, e aoga le iloiloina o le faʻataʻitaʻiga vaega o le faʻagasologa

Ina ua uma ona faʻapipiʻiina le pito i totonu o pa, e tatau ona e amata faʻapipiʻi i luga o le ogatotonu. O le sitepu i le va oi latou e tatau ona fuaina i le 40-60 cm. E taua le amanaia o le tele o fasi plywode. O latou soo e tatau ona o mai i le ogatotonu o le pa.

Afai o le faʻatuina o le faʻapipiʻiina o le prcelain ipu ua fuafuaina, o le sitepu i le va o lags e tatau ona 30 cm.

Pe a tuʻuina le faʻavaʻa, e mafai ona e amata le fola o le fola. O le Interval i le va o lags ua tumu i le fulufulu pulou po omea. O le mafiafia o le fulufulu e tatau ona 5 cm. I tafatafa o le paprar papupuni. O mea o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga o le faʻafefeteina ma le stapler.

Tusitusiga i luga o le autu: umukuka pupuni - Faʻafefea ona filifili?

Faʻavae faʻavae o le faʻapipiʻi lag i le fale mautotogi:

  1. Faapipiiina o pa o pa e masani ona masani i le faʻamalama poʻo le itu o le gaioiga i totonu o le fale;
  2. O le vaitaimi i le va o lapisi e fuaina e 40-50 cm;
  3. O le va i le va o le puipui ma le faavaa o le 2-3 cm;
  4. Faavaivai e tatau ona tuu i le va o laina;
  5. Afai o le plywood o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le parquet, laminae poʻo linoleum, ona manaʻomia lea o le faʻaaogaina o se fola mafolafola o le vasega lua.

O le vaitaimi i le va o le puipui ma le lag e tatau ona matauina ona o le mafai ona faʻalauteleina le faʻalauteleina o le pa. E tatau ona ua siitia le ita tele. O le alaga o le a puipuia i le foliga o le teteʻe ma uiga o le laʻau, lea e mafai ona tuʻuina i luga.

O le o le fola mai fola mai le plywood i luga o pou ma o latou lava lima

O le faʻaputu o fasi pepa o palu i luga o fasi ma o latou lava lima e tatau ona e amata i le tapenaina o le faasaolotoina o latou. Afai e tatau, latou te tipiina latou, tipiina uma tulimanu ma toega. A maeʻa lena mea, e mafai ona e tuʻuina le psiwood i luga o le faʻavae.

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Mo le taoto o Plywood i Lass, e manaʻomia le faʻatauina o se sikulukalaiva, fao ma maualuga

Le faʻatulagaina o le faʻatulagaina:

  1. Muamua e te manaʻomia e fuafua plywood pepa. A maeʻa lena, e manaʻomia ona faʻamatala mai le faʻatulagaina ma faʻatupu ai le faʻailoga mo ni mea faʻasalalau.
  2. I luga o vaega taʻitasi e tatau ona e tipiina pito i se tulimanu ma fai pu mo le fao.
  3. Ona faia lea o le Zenkovka. E manaʻomia ina ia aua le vaʻai atu ia pulou o le au pamu.
  4. O le isi laasaga o le taʻoto o le palu o le plywood. E mafai ona e amata mai i se tulimanu o le potu. O loʻo manaʻomia e le fasi vaega o le kipi i le laualuga.

Toʻatele Plywood tatau ona faʻasaʻo i luga o le atoa faiga ma fao. O isi faʻapipiʻi e faʻalagolago i le tele o le laupepa. Mo sina mea, e mafai ona e faia ni mea faʻaopopo naʻo le ogatotonu. Mo le tele, o le a manaʻomia le faʻaogaina o se polokalame faʻasāina.

O le vaʻa i le va o le foloina latalata le taligalu. O vaa o vaa e lafi foi ma le faʻapipiʻiina faʻapitoa.

O le laasaga mulimuli o le togiina o sooga. Sili atu mea faigaluega o hermonic e faigofie ona aveese e ala i le oneone. Ona mafai lea ona e valiina le fola pe ufiufi i le vale.

Tafa Plywood i luga o lags (vitio)

Faʻapipiʻi le palu palu ma ou lava lima e matua moni lava ma faigofie. O le filifiliga taʻutaʻu lea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma iloa. O le mea taua o le faamasani lea ia te oe lava i mataupu faavae o le uma o le taotoga plywood.

Fola mamanu o Plywood (ata i totonu)

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Paulo mai le Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le faatafunaina o le fale mautotogi, o le mamao i le va o le las, o le faapipiiina o le la

Faitau atili