Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

Anonim

E leai se mea e maua ai ni umukuka e matua faʻateleina lava i fale ma fale mautotogi o tagata Rusia. Muamua, o se filifiliga o loʻo avea ma o se vaega o loʻo iai ma se tamaʻi fanua o fanua, ae o le taimi nei ua le toe aoga i le 2 ma 3-potu potu, i totonu o fale o loʻo iai ma le atunuʻu.

Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

Tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo e le tupu i taimi uma ona o le tamaʻi tele o le fale mautotogi, e masani lava o le manaʻo o le tagata e manaʻomia le mafanafana o latou fale.

E pei o le numera numera o loʻo faʻaalia, o le fofo mai le umukuka o loʻo talia e le potu malolo e tagata e maua ai o latou nofoaga e mafai ai. E tele manatu taua i le zoning ma teuteuga o le umukuka o le saʻo fuafuaga e manaʻomia le amanaia le potu e fetaui lelei mo le faʻaaogaina o aso uma ma le taliaina.

Faʻaoga le faʻaaogaina o sikuea taʻitasi mita

E mafai ona e iloa atu le itu lelei o lenei toe faʻaleleia o lenei galuega faʻamalieina, ae o loʻo iai foʻi ma se sipuni o tar. Ae e te leʻi faia se potu malolo ma se umukuka, e manaʻomia le manatu lelei o le lelei itu o lenei fofo ma taumafai e puipui. Muamua o mea uma, e tatau ona e vaʻaia le 'ie lelei-lelei, a leai se mea manogi o le sauniaina o meaʻai o le a auai e tatau ona alu i le potu. O le isi laasaga e tatau ona fuafuaina ma faʻatino faiga mo le maualuga-tulaga lelei o le umukuka, aua o le leo o le fatu, o le a maeʻa ona faʻasoaina e le aiga. O le filifiliga sili ona lelei o le mauaina o se potu o faitotoʻa o faitotoʻa ma le sili atu o le sili atu o meatotino: palasitika poʻo laupapa. E i ai se mea e tatau ai ona amanaia: O faitotoʻa a le Coupe o se vaega o fale o aso o aso nei ma fale mautotogi, ae e matua maualalo lava i le le mautonu i totonu o le leo leo i totonu o le leo o le sundpoc

Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

Mo le potu o le umukuka-ola, maualuga-tulaga maualuga o le a manaʻomia, e le maua ai le manogi o le sauniaina o le 'ai le potu atoa.

O le faʻafitauli ma le faitotoʻa e mafai ona foʻia i se isi auala pe a fai o loʻo iai le aoga mai potu uma e agaʻi atu ai i se sauniga masani. O sea filifiliga fuafuaina o loʻo manaʻomia ai isi tupe faʻaalu, ae o se tasi o sili ona aoga. A tuʻufaʻatasia potu, o le faitotoʻa o loʻo uʻufu i fafo ma alu ese mai le umukuka, lea na sui i ai potu lelei, aua le ulufale atu i le alalaupapa. O faitotoʻa i totonu o le umukuka e masani ona faia tioata pe o le tioata faʻapipiʻi, o lea e tatau ona e gauai faʻapitoa i le malamalama o le auala lea, o le a faʻaleagaina ai pe a mou ese. Ae mafai foi ona e alu i se isi auala: tuu le faitotoa mai le umukuka ina ia fausia niche. O lenei gaioiga o le a fesoasoani e foia ai ni faʻafitauli i le taimi e tasi:

  • o le a faʻateleina le aoga o le potu faʻatulagaina;
  • faʻaititia le 'au e le ofi ai se avega tumau o le avega;
  • Faʻatagaina oe e tuu mea faigaluega i le fale i le ala savali i le umukuka Niche.

Mataupu i luga o le autu: Filifili pepa faʻapipiʻi mo le 2019 Hall: Ata ma 7 ituaiga

Ae faʻapefea pe a fai o potu i totonu o le fale mautotogi e matua laititi lava o le tuʻufaʻatasiga o potu e lua o le a le fesoasoani e fofo ai le galuega? I lea tulaga, e tatau ona e faʻaleleia le potu teu-ola mau ma mea faigaluega a le aiga. E mafai na o le faʻatinoina lelei e foia ai le faʻafitauli o le a tatau ona toe iloiloina a latou stereotypes. O se tasi o le mea sili ona masani ai, o le na faia e tagata e faamasino i le faasologa o le potu malolo o le umukuka, o le naunautaiga e sapasapaia meafale ma le aoga i aiga i totonu. A tele le potu, e moni lava lea. Ae a faʻapea o loʻo i ai se pa o loʻo i totonu o le fale mautotogi, lea e iai le faitotoʻa i le umukuka, e mafai ona tuʻuina se pusato. Ile tulaga faapea, e mafai ona e lesitala i le microwave oved ma, i le lautele, ma mea uma eletise eletise, aʻo le faʻaaogaina o le tamai umukuka.

Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

O le faapaologa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se potu malolo, tuʻu se laulau 'ai poʻo sofa.

O le faapapenisi o se auala taua tele i le faʻateleina o le itu aoga i fale ma fale mananaia. E mafai ona faʻaaogaina lelei ai i le mea na tupu, e leai sona sea i le potu malolo. E mafai ona faʻaauʻutia i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu suesue laʻititi, ma le avanoa faʻaavanoa e faʻaaoga e pei o le moega. O le taimi lava e manaʻomia le tuʻuina atu mo le itu o le laulau 'ai mo le potu tuʻutuʻuga. O le laulau atonu o se avanoa mo le potu ona o le i ai o totonu o mea i totonu na faʻapipiʻi i luga o le fola. Ae i le isi itu: o le fesoasoani a se laulaufaiva, e le na o le sofa, o le mimini o le potu ua faia. O le laulau o ia lava e vaevaeina i le galue ma le le faigaluega sone. I le sone muamua, mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻalua aupepa o le aiga e faʻamaninoina, o le lona lua o loʻo faʻaaogaina mo le tautua. O sea laulau e mafai ona vaevaeina e se tamaʻi soʻeuti, e le gata avanoa ma o le a foliga sili ona lelei, aemaise pe a faʻaaoga le pito i lalo. O le mea mulimuli i le afiafi o le a fausia ai se siosiomaga fiafia i totonu o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata faitotoʻa mo taele - lilo o le maualuga-tulaga lelei filifiliga

O le a le mea e fai i se sofa, TV ma isi mea

I lenei fesili, i latou na filifili e toe suia le umukuka ma faʻateleina le aoga o le potu e masani ona feagai ma lenei fesili. O se Sofe masani, o le mea lava lea na vaʻaia saʻo i le potu malolo, e mafai ona le sau mo se potu fou. Tagata mamanu i luga o ia mataupu na fautuaina e avea ma tagata i luga o le tulimanu sofa. O ia meafale ua le faʻatagaina e le nofoia le ogatotonu o le potu, e mafai ai ona faʻavasega le tamaoaiga ma faʻaaoga lelei. Tagata tomai faapitoa fautuaina mo le autasi nofoaga e maua ai le suia o meafale. E le gata e uiga i le STAP mo le umukuka, ae o le fale papatiso, ma laulau. O le mea mulimuli e matua lauiloa e tuʻufaʻatasia ma loka. Ae e tele atu faʻafaigofie kapeneta talu ai nei, faʻatagaina le "nana" le fata, efuefu, o le fale teu oloa mo asini, sipuni ma isi mea totino.

Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

Filifili i meaafale i le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

Tufatufaina atu o fua faatatau o le umukuka e sili ona lelei mo le lua sone:

  • Galue;
  • Lautele.

E fetaui lelei lava ma ona o mea faʻapitoa o le potu o loʻo fuafuaina mo kuka i aso uma, malolo i le afiafi i le lio o aiga ma le taliaina. A aunoa ma le TV, o le olaga faaonapo nei e le mafai. E tuu e se tasi i le fale faigaluega, ma se tasi o tagata lautele. I ia tulaga, o manatu o tagata totino o tagata e aofia ai e masani ona vaeluaina o ni faʻamaʻi faʻafeagai. Atonu o loʻo ina ia o le TV, siitia i le umukuka, o le a le fiafia i mea uma i le tutusa ma isi atunuʻu. O tagata mamanuina mo le saʻo fuafuaga umukuka na fautuaina e faʻatau ai se sidecreen plasma televise ma faʻapipiʻi i luga o le puipui i le ogatotonu i le va o sone i le va o sone. O lenei filifiliga e faigofie mo le faʻaaogaina ma o le a fesoasoani e aunoa ma le faʻaopopoina o tupe faʻaalu e vaevaeina le avanoa o le potu.

Mo kuka ma mauaina malo

Mo le zoning, eseese tali lanu i totonu o ofu ufiufi, pine ma le fola e masani ona faaaogaina.

E tatau ona faʻapogisaina le nofoaga faigaluega nai lo tagata lautele e le gata mai ia teʻi, ae e ala foʻi i se māgā.

E le tatau ona faʻaliliuina ma le soona teuteuina o le fale faigaluega, pei ona uma ai le tele o le televave avega, faʻatusatusa i tagata lautele. I le avea ai o se mea e te fiafia i ai, e le mafai ona faʻaaoga se fata o le pa puipui, o le umukuka.

Mataupu Faaaloalo: Pepa Laupapa: Ata mo pa o le potu, laititi, O le faʻaeloga ua matagofie, faʻapefea ona faʻatulagaina, 3D, manatu, vineg, vineg, vineg, vine, vineg, vineg, vine, vineg, vine!

A faʻapea e laʻititi le potu, e aoga le apalai e fofo ai lenei faʻafitauli:

  • pupuni;
  • pupuni;
  • Jameee.

Peitaʻi, e l ¯ eina la tatou faʻasalaga e uiga i le filifiliga o ofu mo pupuni ma pupuni. E manaʻomia le tausia o le filifiliga o invoice, o lona foliga foliga e le o tigaina i le susu ma le vevela mata o le a i ai pea i totonu o le potu ma potu malolo.

Togafitiga Faigata

Faʻafefea ona ou faia se potu malolo mai le umukuka

O le faasee i le va o le umukuka ma le potu malolo e matua talafeagai ma faatagaina oe e vavae ese le potu i soo se taimi.

O se filifiliga aoga ua manatu e mafaufau i le mauaina o tauaso nai lo le masani ai ie puipui. O mea e fiafia e sili atu ai le tuʻuina atu o le le lalagaina o faʻataʻitaʻiga na faia e faʻaaoga ai le palasitika o lo o susu. E i ai le isi filifiliga mataina, faʻafefea ona iloa ese le va o avanoa, faʻaoga pupuni ma tauaso i le taimi e tasi. O le mea muamua na tuu i totonu o le lautele o sone, o le lona lua o loʻo i le galuega. O iinei, o le mea autu o le "pito i fafo mo Windows" o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasi ma latou lava i le sitaili ma lanu. E i ai le finauga o le fesili: O se mea manaia pe le mautonu e tatau ona avea ma mataupu o totonu, foliga mai o le umukuka i luga o sone pe a tuu i le ogatotonu. O le malaga masani o le faʻaaogaina o meaafale o le le mautonu lanu. E tusa ai ma le filemu, e leai se tasi iinei. I nisi o tulaga, o tagata faʻapitoa i le mamanu o le mamanu ua fautua mai le pupula, i isi - faʻailoilo faʻailo. O le mea lea e taua tele le maitauina o le atoa o le lanu o le potu, faʻamafale mai meaafale ma mea e le faia se mea sese i le filifiliga. Pe sili atu ona faigofie ona sau: e faʻatau ai tioata faʻaseʻe i luga o uili.

O loʻo faia mai i le syumatic gragy gragy, o faʻataʻitaʻiga na misia atoatoa le malamalama ma faʻatagaina oe e "toe faʻaleleia" le umukuka i soʻo se taimi. E faʻapena foi le aoga e mafai ona faʻatino se fata, ae ui i lea, e itiiti ma le telefoni. I le isi itu, e i ai mea mananaia i luga o le fata e faʻamamafa ai le faʻapitoa o le potu.

E i ai le isi taua taua: pe a fai o le tuaoi i le va so sone o le a taofia i luga o le taualuga, e tatau ona e tausia le faʻailoaina o le tutusa i luga o le fola. O le tuaoi atonu o se suiga i le fola i le 10-15 centimeters. Faapena foi mai ma le taualuga. E mo vaega tele o le pule, e sili le aloese mai ia i latou, a o latou fuaina le potu avanoa ma faʻaitiitia lona aoga.

Faitau atili