Mea laiti e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

Anonim

E fiafia lava tagata uma e faʻatonutonu lou fale, fai le popo ma le lelei. O le faʻamafanafanaga i totonu o le fale e fausia ai ituaiga uma o mea laiti o mea laiti o loʻo faia e tagata mamanuina e faia ma o latou lava lima.

Mea laiti e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

Oti, o mea o ipu, souilatitu ma aoina e atoatoa mo le mamanuina o le fatufatu.

Olaga lona lua o se ato tuai

Faia o mea laiti eseese mo le totonu o latou lava lima e masani ona manaia ma manaia. E mafai ona e faʻaogaina mea uma o loʻo i luga. Afai e fiafia le fale e feiloai ma malo, ona mafai ai lea ona avea le uluai pa ma se ato tuai.

Ina ia faia se ata faapena, o le a manaomia:

Mea laiti e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

Ina ia manaʻomia se ata faapitoa, e te manaʻomia: atopau, roulette, stosors, frhethester fabricy, naʻiliina.

  1. Atopau.
  2. Roulette.
  3. Meaafale talitane.
  4. Vaai.
  5. Fale e teu.
  6. Faasili ie.
  7. Ie mo le le gaoia.
  8. Seleulu.

Ina ia mafai ona filifilia se pa i totonu, o le atopau e tatau ona filifilia ma le faavaa o laupapa laupapa. Ina ia faʻaatoaina le fale mautotogi, e manaʻomia le fuaina o le vaega i totonu ma le lipine fua ma tipi ese mai le meaafale e puipuia ai vaega o fetu. I nofoaga na latou amia ai faʻavaomalo o le faʻavaʻa, e tatau ona e faia ni oti. O le a faʻatagaina ai ona faʻamafanafana fata malu "nofo i lalo" totonu. Talu ai o elemene uma o le a ufitia i ie, pe a inu, e tatau ona e faia se faʻasoa e tutusa ma le mafiafia o le tisu.

Ua maeʻa fata faʻapipiʻi i totonu e mautinoa ai ua latou teuteuina lelei ma le faʻavaʻa. Ina ia mafai e le atopaʻu ona ufiufi i le pepa tatala, e manaʻomia le oti o le tipiina o vaega o le manaʻomia o le sili ona manaʻomia le faapipiiina. O le umi o vaega e tatau ona fetaui ma le mamao i le va o le tapuni ma le pito i lalo o le atopau i le lafoina pepa.

O le ata loloto o le atopau o loʻo faʻapipiʻi ai fagu ma tioata o le a faʻapipiʻiina i le lumanaʻi, e tatau ona e faʻamalosia ma ie. Mo lenei, soʻo se faʻaletonu o le tisu poʻo le fatufatu o le a fetaui lelei. O le ie e manaʻomia ona filifilia ina ia le tu i fafo le pa o le lumanaʻi mai le lanu o loʻo totonu. O lona pito e tatau ona aumaia i le 10 mm ma malupuipuia le vaega. Amataina le fromhlstery e sili atu mai le ogatotonu, faasolosolo ona agai atu i tulimanu. I tulimanu e vavae ese le ie sili atu ma le, ina ua liliu le fagu, tuʻufaʻatasia.

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana fola i le taele mai le ogaumu: Fai oe lava, o le polokalame

Mea laiti e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

O se laʻau i totonu o le fatu o loʻo le mafai ona alu ese mai ai.

Ona tipiina lea o le lumanaʻi. E manaʻomia le faʻasaʻoina o se scaprar mai le isi itu o le a faʻatonuina i puipui ma le pito i lalo o le atopaʻu. Saunia auiliiliga faʻapipiʻi i le itu taumatau ma le tuʻufaʻatasia o le tagata lava ia.

Ia faʻailogaina nofoaga o faʻamau o fata o fata i le auivi o le atopau, e tatau ona faʻapipiʻi i totonu. Mai le itu i fafo e fai ai ni faʻailoga i na nofoaga i le mea o le pito i luga o le sisitema o le sprittal ma le pito i lalo o le faʻauiga o le a faʻapipiʻi. I nei nofoaga, kele o pa o le atopau ma nonoa o fata ma le fesoasoani o le tutoatasi. I luga o le tapuni o le atopau, e manaʻomia e faʻatulaga ai le laulau ma se ie. Ina ia faia lenei mea, tipi mai fasi fasi ie o le tagata manaʻomia ma, e ala i le faʻaalia o le pito i luga, malu le pito o le abpler.

O le tapuni o le atopau o le a avea ma se mea e mafai ai le "laulau" i luga o le mea e mafai ona e fefiloi cocktails. Mai le pepa saisaite e tatau ona e tipiina se faatafafa, o le tele o ia e fesoʻotaʻi ma le tele o totonu o le faavaa, ma tuu i totonu. E mafai ona e teuteuina le tapuni mai le fua o koko e tipi mai ogalaau tuai, po o isi mea faʻapipiʻi. O sea pa o le a avea ma teuteuga o totonu o kamupani e le gata i le umukuka, ae o le potu malolo foi lea.

O laʻau e faʻaogaina manatu i totonu

O le mea sili ona mafai ona gafataulimaina, matagofie ma matagofie mea mo le totonu o le leaga faia oe lava - o lala o laau ma togavao.

O a latou foliga, tagata masani i le natura ma milo, matagofie lanu ma sili atu fetuutuunai lelei mo fausiaina mea laiti e teuteu ai le fale, e sili atu le mafanafana ma mafanafana.

Soʻo ni mea laiti i totonu e mafai ona avea ma stroke, o le a faʻamamafa ai lona tagata. Tusa lava pe faia nei mea laiti i ni mea faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le matutu mago.

Ina ia fausia se vaega, o le ae manaʻomia ni seevae o tafola poʻo isi laʻau tutusa. O mea e sili le maua o le seleselega mai le iʻuga o le agehona ma aʻo leʻi amataga o Oketopa, seʻia amata le faasalaga o vai. Muamua, o lala e fufuluina mai le lau ma paʻu. Ona tatavale lea ma gagau i totonu o le apa. E faʻalua ona laa e le itiiti ifo i le 2 itula. Ina ua maeʻa, ua latou fevaʻa i vai malulu ma mimilo solo i luga o se lapotopoto. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻaaogaina le vae o le nofoa, o le paipa mai le moli uila poʻo se isi mea tutusa. Ina ia le motusia le mamanu, e mafai ona mausali ma se maea faigofie pe faigofie. O le tele o "curls" i luga o le tootoo e faalagolago i le a le mea o le a latou feoaʻi ai. I lenei tulaga, o le galuega e tatau ona i lalo ifo o le 48 itula.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau fafo e fai ia te oe lava

Ina ua matutu le aufana, e mafai ona latou aveʻesea ma faia ia i latou eseese ituaiga o le a avea ma se faʻalelei i totonu o le tino.

E le gata e mafai ona faʻaaogaina manifinifi manifinifi mo le paʻepaʻe manifinifi, ae o isi vaega foʻi o laʻau: lala, vaega o le ogalaau, paʻu. Mai lala masani, e mafai ona e faia se mea manaia o le sikalati, o le a teuteuina le puipui i le alatele po o tamaiti. E mafai ona tuua i le Palemia foliga poʻo le teuteuina i lanu eseese poʻo ni vaega o le ie na faʻapipiʻiina i le faʻasologa o le faʻasologa. A o leʻi togafitia, o lala uma e tatau ona faamamaina o le paso ma ua ma ua ma le samoa.

Mai le masani masani e mafai ona e faia se manaia o le laupapa mo le moega. O le paranesi, na tuu faataati faataati o fata, o le a faigata i se isi nofoaga o mea manaia, ae o se foliga manaia tele i totonu, aemaise lava le eco-sitaimaga.

O le tutoʻatasi o loʻo faia i se mea e maʻi ai. E mafai ona faʻapea i soʻo se mea i totonu o le fale. Mai le pito sili ona sao poʻo se ogalaau o se laʻau laʻau, e mafai ona e faia se masoa mo le faasitepu i se atunuʻu. Ina ia faia lenei mea, filifili se lala e aunoa ma bech ma isi sese, mama ma le paioti. O le limatusi ua ufitia i le vanimonimo.

E le mafai e le tasi tagata pese ona faʻatapulaʻaina ma atoa le fevaevaeaʻi mai vaega o le paelo ma lala laiti. Aemaise le faʻamalosi, o se fasilaau o le a vaʻai i se fale laupapa.

Faitau atili