O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Anonim

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le taofia o se fale laupapa ua fautuaina pe a maeʻa le suʻesuʻega o le faʻamatalaga o le faʻasologa o le faʻasologa. E le o se mea fou. Peitaʻi, o loʻo manatu pea o se tasi o sili ona matagofie ma matagofie, ituaiga o fola. Ae le fua, aua o le fale laupapa laupapa na faagaeetia e potters foliga tele o le matagofie ma sili atu le matagofie nai lo linoum po o le lili. Talu mai le tau o lenei mea e sili lona maualuga, e manaʻomia le faʻatali lona faʻapipiʻiina ma le saʻo atoatoa. O le mea moni, e mafai ona e valaauliaina se tagata tomai faʻapitoa tomai, lea i se taimi pupuu o le a tuʻu ai se tamai laupapa i luga o le fola, ae o tautua e taugata tele. Matou te fautua atu ia e faamasani ia te oe lava i auala uma o le tagata lava ia-faʻapipiʻiina le parqut.

Filifili mea i luma o le tuu o le parqut

O le fola i totonu o le fale mautotogi e taua tele. E le gata i vaega autu o fale i totonu, ae ia faia foi le gaioiga o le lagaala ua tu ai mea vevela. O le mea lea, e taua tele e foliga manaia le fola, ma i le taimi e tasi e maualuga lona malosi ma ofuina le tetee.

O se tasi o mea sili ona sili ona lelei o le parquet. E le gata i le valea ona foliga e sili ona foliga, ae sa lelei foʻi ona lelei faʻailoga matai.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Filifili se ofisa faletusi e mulimuli mai mai le tele o le potu, lona fausaga ma tomai faaletupe

O le tau o le laupapa si tamaʻitaʻi ua matua maualuga lava, aua e faʻaaoga laupapa moni mo le gaosiga. Ae paga lea, le le mafaitaulia tagata gaosi oloa e masani ona faia mo le lelei o polofiti e le maualuga lelei ma o nisi taimi e sili atu le lamatia i oloa maloloina. O le mea lea, filifili mea manaʻomia i ni tausiga faapitoa.

O le kolisi e tatau ona aofia ai ni vaega se tolu. Muamua, e foliga mai o le vaega o le tagata lea e le o ni laʻau taugata, o mea fai tamalii o loʻo oʻo ma lanu mumu. I luga o le ata o le foliga, o le tele o faaputuga o va eseese poʻo se suauʻu faʻapitoa e faʻaaoga. O le vaega lona lua e aofia ai faʻamatalaga pupuu puʻupuʻu, ona o le tauofoga e taugofie, e mafai ona faʻaaogaina filifiliga tau feaveaʻi. O le vaega mulimuli o le lua-milimiliater far vaega.

Afai o le a e alu i totonu o le palu pamu i luga o se sima, ona ono mafiafia le elemene o le tasi elemene mai le 10-15 mm. Faʻagaioia le Komiti Faʻapitoa a le Faletalimalo, e manaʻomia le mafiafia o mea e uiga i le 2.5 cm.

Ma le mea e mafai ai ona eseese le masini o paneta i luga o le fola o paneta i le numera o lamellae. O laupapa e mafai ona tasi-ata-ponesi po o le tele-vaega. E faʻalagolago i le tele o elemene o laʻau e aofia ai le pito i luga o vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pepa puipui i totonu o le potu o tamaiti - 110 ata o le sili ona lelei o manatu o mamanu. SAUNIUNIGA MA LE FAAAʻOAʻOGA FILIFILIGA

Faatulagaina o sauniuniga tapenaga: Faʻapipiʻi le laupapa laupapa ma o latou lava lima

Parquet o, e ui lava mea faitino, ae ua faʻavaivai i le faʻapipiʻiina. O le le mautonu o le fola o le faʻavae e mafai ona oʻo atu i le deformization ma cracking o laupapa, o lea e taua tele le faia o le tini ia atoatoa.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

A o le i faʻapipiʻiina le laupapa laupapa, o le fola e tatau ona faʻamamaina ma le totoʻa mai le lapisi ma le pefu

Faʻafefea ona saunia le sima faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai le maʻi ma ou lava lima:

  1. O le mea muamua o le sima ua siakiina mo le i ai o faʻalavelave, o vaega uma o loʻo tuʻituʻi i lalo ma le uʻamea spalala, ma faʻanoanoa uma e le countion. Uma le pefu ma palapala mai luga ua aveese.
  2. Afai o le a le ese le eseʻesega o loʻo tumau pea (sili atu nai lo le 3 mm i le sikuea mita. M), o le a le mea e tatau ona faia ai le fola. E faigofie ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le tagata lava ia.
  3. O isi mea e faʻamamaina ai e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le afu o le vasa barrier, aʻo tatau ona alu i luga o puipui i le 5 cm.
  4. O lea la e tatau ona tuu le fola. E mafai ona aofia ai ma le plig flewarethane po o isi mea leaga. O sea faʻatulaga e faia ai le vevela-feololo o galuega, ma e nana foi le faʻaletonu o le faʻavae ma puipuia le pauna mai le pefu.

Afai o loʻo e tuʻuina le maʻi i luga o le fola laupapa, ona mafai lea ona e iai ni faigata. Afai o le fola e le o i le tulaga atoatoa, ma nisi o laupapa na fesili ma tolotolo, o le a e foloina ni laupapa, ma suia i mea fou. Ua le mautonu pe le tutusa pe le mautonu, ae o se foloa atoa, e mafai ona e faamalosia le faaaogaina o le ponaiona.

O lenei la ua e iloa le tapenaina o le fola e faʻapipiʻi ai se laupapa laupapa, e mafai ona e alu saʻo i le suʻesuʻega o le lau tekonolosi.

Laina palu parqutt i le kelu

E i ai auala eseese e faʻapipiʻi ai se laupapa laupapa. O i latou uma e faatatau i se isi vaega. Ma o latou uma e i ai o latou vaivaiga ma mea e le manuia.

O polofesa e mafai ona faʻaalia ai ni leo ofoofogia tele mai le tulaga o le maʻi. O lenei auala e manaʻomia ai le sili atu le poto masani ma sili atu le mafaufau, o le mea moni o tagata fou faia ata mai le paneta o le a le mafai.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Glue mo se komiti sisitema mafai ona faʻatau i luga o le initaneti pe i soʻo se faleoloa fale

Le sili ona faigata, ae o le kapeta e sili ona faʻatuatuaina e faʻapipiʻiina tekonolosi e manatu ai se metotia glue. I lea tulaga, e mafai ona e tuʻuina atu laupapa i luga o le sima i luga o le sima, e aunoa ma le muaʻi foloina o le ata ma le saito vaega. O le foloa mo le faʻaaogaina o sea metotia e tatau ona lamolemole faʻalelei.

Faapipiiina o palu burds ma auala faʻapipiʻi:

  1. Ina ia maua lelei, o laupapa ma le faʻavae e tatau ona faʻaaogaina i se sima mafiafia vaega o le maualuga-tulaga maualuga.
  2. O lenei ua tatau ona e faia laupapa i luga o le fola. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e tutoʻatasi faʻapitoa i se ituaiga e le faigata tele.
  3. O lenei e tatau ona e faia kulimi. E mafai ona e faʻaogaina le faʻatonuga o loʻo i luga o le afifi.
  4. O le faʻaaluina o le laupapa muamua e amata i le tulimanu o le potu, o loʻo sau mai le itu faʻafeagai o le puipui. O le elemene muamua o le malamalama i le kelu ma faaputuputu le tulimanu i luga o le puipui. Faʻapipiʻi i lenei auala o lona uiga o le gaps i le va o le puipui ma le fola mai le 0.6 i le 1 cm. I lenei kilia, ua faʻapipiʻiina le tina.
  5. O le Komiti lona lua e tatau ona faʻapipiʻiina i le muamua. E tuʻituʻi le tasi i le isi ma se laupapa laupapa ma paʻu paʻu.
  6. O le laupapa mulimuli i le laina, e foliga mai e tatau ona tipiina. O le tusi pasi mulimuli ma le penisiona e sili ona faigata ia i latou lava.
  7. O le toega mai le fuafuaga mulimuli o le faʻasologa muamua o loʻo avea o le laupapa muamua o le isi. Lolomiina laupapa i le tasi ma le isi, e manaʻomia le vave ona vave ina ia leai se taimi e faʻamamaina ai.
  8. Ina ua uma ona faatasia atoa le iuniili, ua aveesea le uti. Ma o soʻoga ma fusi e tapunia ma le nutimomoia o le ark o le ork ok poʻo se taligalu i luga o le acrylic faʻavae

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni lanu e manaia tele i totonu

E mafai ona faia paneta parqut ma le alatele e mafai. O le mea autu o le saʻo ona faʻataunuʻuina tulafono uma ma ia matua mataala.

Parqut Committer styling tekonolosi opeoting mode

O le tuʻuina atu o kamupani pisinisi e ala i le alavai o loʻo sili atu le faigofie. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faʻapipiʻi pe na o le faʻapipiʻiina o loka i luga o laupapa. O le sili aoga o lenei fonotaga o lenei fonotaga o lena ma lana fesoasoani i lalo o le mana e aoina le fola i totonu o nai itula.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Afai e te le o maua le poto masani o le taotoga palu laupapa e se ala o le opeopea, e sili atu le liliu i polofesa o le a faia vave galuega ma lelei

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale sinia e ala i le folasaga

  1. O le faʻasologa mo le faʻapipiʻi fautuaina o loʻo punou le tulaga mai le puipui pito sili ona umi i le itu tauagavale o le mea saʻo. O le aofaʻi o laina e fuafua, ma le lautele o le tagata mulimuli, pe a i lalo ifo o le 4 cm, o loʻo tipi ese ai laupapa uma o le laina muamua.
  2. I le laina muamua o le laupapa o loʻo fetaui ma le loka i le puipui, pe a manaʻomia, ma le au mulimuli o loʻo tipiina le umi.
  3. Mai le teʻiina, lea na totoe mai le vasega mulimuli o le muamua laina, e amata ai le laina lona lua. O laupapa o le laina lona lua i lalo o le inisi o le a faaofi i totonu o le au elemene o le laina muamua. A faʻafesoʻotaʻi vaega e tatau ona avea o se kiliki, o le a faʻaalia ai le saʻo o au gaioiga.
  4. O laina uma o loo tuu, e tasi lava. I le maeʻa ai o le o le a le faʻatulagaina o le fale laupapa i le nofoaga o le vaʻa o le va o puipui i le va o puipui ma le foloa, e faʻapipiʻiina ai le pl pro.

Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi lua laupapa e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi, e mafai ona fusia ma se paʻu paʻu. O le folasaga i fafo mai le laupapa laupapa e lalagaina vave ma faigofie, e le tatau ona iai ni faʻafitauli i lana faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona faʻataʻalo se kolisi o le palu e faʻaaoga ai ni faʻailoga faʻapitoa ma kelu i luga o pou

E mafai ia i lalo ifo o le tamaʻi maʻi, e le gata i le sima ma le simanatu ma vali pa puipui, ae faʻapea foi i pou laupapa. Peitaʻi, o le saunia o se tulaga o le a umi ai. Ioe, ma o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o laupapa i luga o lags e sili atu le alofa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le 'au mai le faitotoʻa: potu pe ulufale

Faatasi ai ma lenei auala o le faataatia, e manaʻomia le faʻatulagaina o laʻau ma le faʻapipiʻiina. E mafai ona e tuʻuina se laupapa laupapa o le faʻapipiʻi ma loka. O le taoto i luga o le lags e sili atu ona talafeagai pe a e manaʻo e faʻaautuina se fola mafanafana.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

A o leʻi tauina se kolisi stiftht e faʻaaoga sikolasie auiliili, e aoga le matamata i aʻoaʻoga vitio ma faitau fautuaga a polofesa.

O le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o pou palu laupapa mo lags:

  1. E tatau ona asiasia lap mo le auai i iniseti, e le mafai ona faʻaleagaina ma isi faʻalavelave.
  2. O le talatala e faʻapipiʻi ma se laʻasaga laiti ma plywood pepa faʻapipiʻi. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻailoga i le faʻaaogaina o le tagata lava ia.
  3. O le mea e tupu o loʻo tuʻuina i luga o le Plywood Backwood ma Prquet laupapa e faʻapipiʻi i ai. I lena lava taimi lava, latou loka tagata moa e le tau fesootai, ae tusi le tasi i le isi.

A e tuʻuina se ofisa o se kolisi kolisi, e tatau ona e faʻapipiʻiina pms ma tu i luga. E manaʻomia tele o nei elemene elemene e faʻapipiʻi i latou lava, ona foliga manaia ai lea o au puipui ma lima gatasi.

Fusi tausiga pe a uma le paketi laupapa laupapa

O le maʻi o loʻo i ai se taualuga o mea o le mataʻutia, e fefefe i le susu ma manaʻomia le puipuiga malosi. Puipuiga o le fogafale mai le afaina o le siosiomaga mea o le a fesoasoani i ofu faʻapitoa e pei o le vale poʻo wax.

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Ua mafai ona faʻamamaluina le Komiti Faʻatonu Paʻaga e faʻaaoga se mea tausamiga ma vai ma se mea faigaluega faapitoa.

Lucky faia se mea e tumau ai ma le vai o le vai i luga. Latou te i luga o le aquatic po o le synthetic tulaga. E masani lava, o tuufaatasia a paaga ua uma ona ufiufi i auala uma, ae sili atu pe a uma le fiafia i totonu o le paga e taulimaina ai se tasi vaega sili o va eseese o eseese eseese o varnash o eseese.

O se fale puʻe o le pamu e puipuia e le Wax e le o le teteʻe i le susu, ina ia mafai ona fufuluina na o se ie puipui lelei.

O le puipuiga malu ma le puipuiga o le vai puipuia e le o malosi e pei o se laka, ae faʻafetai ia te ia, e maua ai lava le maʻi foliga ese. Ma le isi mea, o tupe na e saogalemu tele mo le soifua maloloina, na faatonu ai i latou i mea faalenatura. O le faia o ia togafitiga e manaʻomia le faʻaaogaina o sina tamaʻi suauʻu i luga o le ie ma fufulu le fola i totonu, ona ki lea o le suauʻu o le suauʻu. E tatau ona faafouina le puipuiga o le Suauu-Fofoga.

Faʻafefea ona faʻataʻalo se laupapa laupapa ma ou lava lima (vitio)

Cistquit Komiti laupapa o le tele o auala sili ona matagofie e faʻauma ai le fale mautotogi. O mea ia e faigofie ona faia i le i lo se fale matua, ae e leai se leaga!

Fola mamanu mai le laupapa sisitema (ata i totonu)

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

O le tuʻuina atu o le fale laupapa a le Purwitt: Faʻafefea ona tuu i ou lava lima, tekonolosi ma vitio, faʻapefea ona tuu se tulaga mo kulue, o le faʻapipiʻi e saʻo

Faitau atili