Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Anonim

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Faʻafetai i le mea e tupu ai, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻatinoga o Paretamarket o se tasi lea o sili ona taʻutaʻua i fafo. Ae o lona le mautonu manaʻomia se lelei lelei luga. Peitai e oʻo lava i se moli uila seleina e iai ona ni mea leaga. O le mafuaʻaga lena e faʻaaoga ai le mea e faʻaaoga ai. E mafai ai ona e faʻauʻuina ni faʻaletonu laiti ma tauaveina se isi galuega aoga ma talafeagai.

E galue ai le parqut

O le faʻataʻapeina o le mea o loʻo i ai i le parquet o se mea taua e maua ai le saʻo o le fola o le fola. O le le ogalaau o loʻo tauaveina ni numera o galuega e fesoʻotaʻi ma le faigofie o le faʻaaogaina ma le lelei o le laupapa laupapa laupapa. A aunoa ma le faatasi o se mea e auiliili ai, le fola o le a vave sau i le le mautonu.

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Faatasi ai ma le lagolago a le mea e mafai ai ona e faia le fola mai le kolisi kolisi e sili atu ma mafanafana

Cirquatch Umi:

  1. Nana uma mea leaga ma le le mautonu o le fola.
  2. Vevela vevela. I le gaosiga o mea na te faia, o mea e faʻaaogaina e le atoatoa ona mimiti le vevela. Ona o lenei, o le lokomonace vevela ua tausia.
  3. Lelei le galuega. Soʻo se gaioiga i luga o le fola, o le savali, o le galuega o le metotia faʻasoaina le faʻapipiʻiina.
  4. Susu susu. Faafetai i ai, o le le lelei aafiaga o le tamaoaiga ua aveeseina.

O le autu autu o le ogalaau. Faʻavae i luga o mea o le gaosiga, o le mea faʻamatalaina o loʻo faʻaalia e isi uiga. E aofia ai ma se taimi tuleagaina, natura, faʻatuatuaina, faʻaaogaga.

Tele pe a filifilia se mea mo le le ogalaau faalagolago i le tau. Ae tatau ona i ai i le mafaufau e taugofie filifiliga e ono maua ai le maualuga oona.

O le natura e mafai ona na o le lototele na o le tasi le ituaiga o mea e tupu. Toeitiiti lava o ituaiga uma o le vailaʻau o loʻo tupu mai o loʻo i ai i le faʻaʻavea pe a vevela. O le taimi e le o aofia ai foi i uiga o nisi o lofituina.

O le a le ituaiga mea e sili ona lelei i lalo o le kolisi kolisi: masani manatu

Pe a filifilia se paʻu o se paʻu i fafo, e tatau ona e maua se saʻolotoga atoatoa fola. Ae e oʻo i ai foi e le mautinoa le tumau o le tulaga ma e oo lava i le sili ona faʻaletonu le afaina e taitai ai i le pa ma le fola e taʻalo. Na te faʻatupuina le tele o faʻalavelave, o tagata uma o le fale ma tuaoi o loʻo amata ona faʻalogo manino i soʻo se gaioiga. O le mafuaaga lena e faʻailoa ai e tuʻu vave i lalo o le maʻi. E eseʻese ituaiga i le maketi, ma iloa poʻo le a le mea o loʻo sili ona faʻaogaina e faʻaaoga ai naʻo faʻamatalaga i ituaiga eseese o ituaiga eseese.

Mataupu i luga o le autu: tauaso mo se gazebo: O le tele o mea ma uta auala

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Suiga mo se ofisa sitiseni e ono eseese i le mafiafia, lanu ma uiga lelei

Ituaiga o suiga:

  • Oona;
  • Leoleoga;
  • Pocychylene;
  • Polypropylene;
  • Tofa;
  • Paradog.

O le oona i lalo o le kolisi komiti o se filifiliga masani. I se faʻaopopoga, o na o le pau lea o le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga. O le ata sili lea e sili ona lelei mo le mea na tupu.

Lelei o le saga:

  • Faamaonia le mafaufau;
  • Taofi le vevela;
  • Siosiomaga faauo mea.

Pau le mea leaga o le le atoatoa i le gaioiga o le susu. I lalo o le faʻamalosiʻau o le vai, e amata ona fulafula le amea. Ma auā o se galuega lelei e sili ona lelei, e manaʻomia ona e tausia lona mafiafia, lea e tatau ona i lalo ifo o le 2 mm. A leai, o le faalupe o le a amata ona nutimomote, ma le matati tamaʻitaʻi.

A o le i faia se filifiliga o le cork, e tatau ona e faʻapipiʻiina le paprar pa. O nisi filifiliga ua faʻatau atu atoa ma ia, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le mea e suia ai.

Ava le suia o mea talafeagai e maua ai meatotino. O le fagufagu e masani lava ona talosaga atu i le polythylene laina. O lona sili sili ona faʻapipiʻi pe a tuu le laumua i luga o le rugid lags.

Polyeynetyy-lomiga o le a fiafia i le tau maualalo ma avanoa. I le taotoga, o loʻo le saʻo lona aga ae tatau ona iai lona taʻutaʻua. O le mafiafia mo le paneta o le 2 mm.

Plures Polynevenveylene:

  • Susu tupe-afua mai;
  • I ai uma meatotino a le au tupe;
  • Tetee atu i vailaʻau faʻafitauli ma e le pala.

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Tuu le mea e sui ai i lalo o le parquet, oe o le a faʻaleleia atili ai o loʻo i ai le vevela

Ae o loʻo iai foi le tulaga le alualu i luma o nei mea. E le o se mea masani ai, afi, e le maluelue. I le aluga o taimi, ua amata ona ia nofofua mai ua sili atu lona maualuga i le setete o laminare.

Polystnipropylene o loʻo faʻaalia i le oona ma le ono mafai ona vave faʻavave. O lenei filifiliga e le talafeagai mo fale nofomau. I le taimi lava e tasi e iai ni masani masani ma le filifiliga muamua. Ae o loʻo iai foi ni faʻailoga iloga.

Polysto Foam nonoavave vave ma e sili atu ona oona nai lo le polyearthethylene. O le tautua ola o lenei mea e vagaia foi. Ina ua mavae 7-10 tausaga, o le a liua i le efuefu. O lona tau e matua taugofie, ae o mea faʻagaioiga e le faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi se kesi i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se malamalama-faʻamaoniga pupuni uliuli i le IKEA ma Lega Merlin

Paradog o se filifiliga lelei mo le faapipiiina o le mea e tupu ai. Ae o le taimi e vevela ai, e mafai ona sili atu ona faamamaina mea leaga. O lenei ona o le mea moni o le mea moni o le gaosiga o paka e faʻaaoga ai bitsumen mastic.

I totonu o tulaga lelei o mea o loʻo aoga le matauina lelei o se faʻatinoga lelei. Faamolemole faʻamolemole ma le tau o se tuʻuga. Ae ua mafua ona o le gata o mea, o ola o nofo i le fale e mafai ona lamatia.

O faʻataʻitaʻiga - o le tele-vaega o loʻo i luga o le sili ona lelei filifiliga filifiliga. Faʻafetai i le tolu vaega, o mea uma e aʻafia ai galuega. I le taimi lava e tasi, ua faapipiiina i luga o se sima sima. Faʻafetai i le averesi o meaʻai susu, e faʻamaea ma faʻaleleia.

Meatotino o vaega taitasi o tuprel:

  1. O le pito i lalo o se ata ata. E faʻapipiʻiina le vaega ogatotonu ma pasi le vai i totonu.
  2. O le ogatotonu o le vaega o loʻo fuafua i le ituaiga o tamaʻi polo e taofi ai le ituaiga o le mea e tupu ai. Ma le isi, faʻafetai ia i latou, o le ventiter galuega e tupu ai.
  3. Pito i luga, polythylene. E maua ai le autososa.

O lea ua iai se matua lauiloa e suia ai le maketi. O se mea masani ai lea, ae le faʻatagaina ai e ona le mafiafia o le faʻaaogaina o sea taga i lalo o le tulaga o le fale. Afai o faʻafitauli i le lauiloa iloga, o gaioiga uma o le a tumau pea i le tagata faʻatau.

Taunuuga o le tau o le paʻu: Parquet Boards ma se mea e sui ai

O lenei fesili e tatau ona naunau i tagata uma na filifili e faʻapipiʻi se maʻi i le fale. O le mafiafia o le aafia ai le lelei o le mea na te totoina ma le fola. E tatau ona e fuafuaina sili auiliiliga i lenei tapulaa.

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

A o le i taoto i le fola i le fola, e aoga atoatoa mama i le lapisi

O le mafiafia mafiafia e le tatau ona tele tele pe laiti. O le maualuga o le mataua o le 3 mm mo le 2 cm. O le numera o se numera e mafua mai i le ono mafai ona faʻaitiitia o mea ma le faʻaleaogaina o fola. O le maualalo o le mafiafia mafiafia o le 2 mm.

O le liligi malu e faasolo ai ma le mamafa. A tele le tele o latou lapoʻa, o le maualuga o eseesega o le a aliali mai. Ona o lenei, o le a amata ona tataina fanua e ui mai ai, o vaʻaiga ma ua amata ona maʻa le fola. Ae o ia faʻafitauli o le a tulaʻi mai i se taimi pe a maeʻa ona faʻaaoga le laumeni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le OS i le fale, i luga o le taualuga ma i totonu o nofoaga faigata

O le faʻapipiʻi o le cork e suia i lalo o le fale laupapa

O loʻo i lalo o le laminate e mafai ona nana ni fasi maʻoti papala, ae le o mea uma. I nisi o tulaga, e mafai ona Ia faʻaleaga ia i latou ma faʻatele le faʻafitauli. E mo le mea lea e manaʻomia le faʻavae aʻo leʻi faʻapipiʻiina le mea e te suia. O lona uiga e tatau ona maualuga. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga se fusiua faʻaaloalo. E faavae i luga o le ufiufi.

A gaia le pau lea o ia ona e manaʻomia e manatua le manaʻoga e faʻaaoga le faʻavae atoa i le taimi e tasi. O lenei e fesoʻotaʻi ma le avanoa o le tau mafanafana e sui ai ona fua. O lea, ua uma vaega taʻitasi ua faʻatulagaina ina ua uma le taimi faʻamutaina. O vaaiga taʻitasi o loʻo iai lona lava uiga o le styling. Manatu o le gatoina o le ark mea.

Suia mo se ofisa sitiseni: O le a le sili ona lelei le parqut, cork mafiafia ma faailo i luga o laina, stalex ma luga

Faʻaaogaina se 'olo e tupu, e mafai ona e nanaina laʻititi le faʻaletonu ma faʻaleagaina le fola

Cork pad faapipiiina tulafono:

  1. I le va o le puipui ma e alualu i luma, e tatau ai le tuua o le lotoifale o le 10 mm;
  2. O le pepa e tatau ona tuu le apamemea ma nonoa i le scotch;
  3. Le itu o le fola fuafua le faatonuga;
  4. E le tatau ona fesoʻotaʻi soosooʻava i fesoʻotaʻiga.

A faʻapipiʻi le polystornopropylenene, e tatau ona e faia se alatele i luga o puipui. Ina ua uma ona taina le ato autu, o le laina e tipi. Lenei ua faia e fausia ai le soloia o le susu ma le ea.

O ituaiga o le mea na suia i lalo o le fale laupapa (vitio)

O le tele o iloiloga o le a fesoasoani e filifili le saʻo filifiliga latou te fai mai o le sili sili ona lelei mo inisinia ma le sitaili itupa o faʻataʻitaʻiga. I le taimi lava e tasi, o le a vai o se siosiomaga faauo mea. Ma o nisi o gaioiga e faʻaavanoaina se gaioiga faʻatalia.

Faitau atili