Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Anonim

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

E i ai le lautele o feʻaveaʻiga o taʻavale mo fafie, e eseʻesega i lanu ma le faʻatusatusaina o le laʻau masani lava, aua o se matagofie matagofie ma siosiomaga mea faʻalelei. Peitai, pei o elemene moni uma o le au pala, o loʻo fefefe ai laupapa i le susu, ma o ni nofoaga sili ona fiafia iai i iniseti, fungi, faʻafiafia. Ina ia mafai ona faʻateleina le tautua ola o mea na faia i le fafie fafie, eseʻese fale ma mea e faʻaaoga ma antiptulenis. I le aso o le a tatou talanoa i se tala matagofie pei o se fuaiupu, ma lona fesoasoani e le naʻo le faʻaleagaina o mea ua le masani ai.

O le a le laupapa laupapa

O le laʻau o se mea e faʻamoemoeina ma e mafai ai ona faʻasino i le malosi o ituaiga o siosiomaga, o le mea lea, ia puipuia oloa mai fafo, e tatau ona togafitia i latou. I le maketiina o le maketi, e mafai ona e mauaina se numera tele o afficesfotics, vaeseʻesega ma isi lega, suia le lanu ma ni mea sili ona lauiloa ma sili ona taʻutaʻua ma sili ona lauiloa ma taugofie o le asilka. E manatu nisi o tagata simmotor na o le suia o le lanu o le mataupu, ae o lenei vailaau matagofie ei ai isi meatotino.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Filifili le lanu o le fafie mo fafie, fuafua i totonu o le totonu o le mamanuina

O meatotino a le vene e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i latou vaega. Peitaʻi, tusa lava pe e te faia se tutusa ma ou lava lima, o le a iai pea ni meatotino ua puipuia.

Meatotino o morilok:

  1. Afai e te manaʻo e sui e le gata i le lanu o le laʻau, ae o le faʻatasia foi i le tino, ona o le veli - o le mea e te manaʻomia. E le vali atoa ata, pei o vali, ae o loʻo maua ai le oloa uma o se paolo manaia.
  2. Woodwood o le a puipuia meafale mai iniseti ma faʻataʻamilomilo, a o taofia le malosi ma le ata o fafie.
  3. O le simulator o se malo puipuia e faʻateleina ai le umi o le tautua o le tautua o mea laupapa ma tu i le tele o taimi taugofie ma vali. I se faʻaopopoga, ona o lona vai o loʻo mapuea, o loʻo afaina ai i totonu o le fausaga laupapa.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a le veli, e mafai ona fai ina ia le faigofie ai le pai, vali ma lanu beyce, o le a foliga mai o se laau matagofie ma malosi o le tamalii ma le malosi mumu.
  5. Movilka TING e mafai ona faamanino mai fafie. O lenei auala e masani ona faʻaaogaina aʻo leʻi valivali oloa laupapa.
  6. O le na te matitiva o le a faʻamalosia ai le faatulagaga o le laʻau ma aumai ai se moli o le susū o le ava malosi.

E le o uma fuaiupu e iai uiga maualuluga. Ina ia malamalama i le ituaiga o fuaiupu e te manaʻomia, e manaʻomia ona faitau lona faavae, ma vaʻai poʻo le a le tala a le faʻatonuga. I le auala, e mafai ona e taulimaina tagata oti e le gata i le tasi-fasi laupapa laupapa, ae o le cheibboard, mea mai le plywood po o se tasi laupapa laupapa.

Tusitusiga i luga o le autu: Tulip Snks - SLANK i le vae i le faletaele

Vai-faʻavae laupapa laupapa ma 'ava malosi

Morlogs i luga o le vai faavae o le sili sili ona faauo-faauo. E le oi ai so latou manu feololo ma faigofie ona faaaoga.

O ia auala e mafai ona faʻatau atu e faʻamago ai, poʻo se faʻamalosi-faia paluga. O na dyes e sili ona lauiloa ona o le maualalo tau ma le ono mafai la latou faʻaaogaina, o galuega i totonu ma fafo.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

O vai o le vai-faʻavae o loʻo mafai ona faʻaleleia atili le faʻateleina o foliga o se laupapa laupapa.

O uiga autu o le aquatic taavale:

  1. Mosleeons i luga o vai-faavae lanu o ese. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e faia se manaia manaia tele o lona uiga.
  2. E mafai ona e faʻaaogaina pi vai e aunoa ma le fefe o lou soifua maloloina. E oʻo lava i le maualuga o le saoasaoa, o faʻamatalaga e le tuʻufaʻatasia ai le faʻafoliga o le lelei.
  3. Afai e te mafaufau i le faʻataʻitaʻiga, ma e te mafaufau: "O le a le ituaiga o taʻavale e filifili ai e mafai ona faʻaputuputu?" - O lena vai beyz o le mea e te manaʻomia. O sea aoga e mafai ona fufuluina ma vai, ma e le mafai ona vali le foloa.
  4. O loʻo tiʻetiʻe se laupapa i lenei auala, o lona uiga, e sili atu ai se faʻaopoopoina. Ae paga lea, o le oloa e sili atu ona nofouta i le faʻamaʻatia, o lea e manaʻomia ai ona sopi atu.

TININIATE O LE SUI O LE MAFAI ONA LELEI O OLEGA O LE MATAGOFIE E LE MAFAI ONA FIAFIA ona e mafai ona latou maua ni sogasoga mataga. Mo ia oloa e sili le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le 'ava.

E fia le afaina o le ava malosi? Toeitiiti lava o nai sekone! O lenei mea totino e tutusa lelei le lelei ma le leaga. Faafetai i ai, e mafai ona e ufiufi i le ava a Byyca ma se taʻaloga fana, ma ia mafai ona matelaina o le oloa o le a ufiufi ma pipili o le a leai fesoasoani e faasaʻoina le tulaga. Ava malosi o le ava malosi ma dyes.

Tau atu togafitiga ma ia le talitonuina o le a sili atu le tetee atu i le ultraviolet ma maualuga le susu. Peitai, ona o le manogi le lelei o sea auala, o le galulue ma e mafai na o le avanoa avanoa.

Aoga o simulators i luga o le suauʻu paʻu ma wax ma acrylic pi

Mormid i luga o le suauu pito i luga o le tele o lanu ma ata. E sili atu nai lo meaola o anaquitic pi, ae e tele ana mea e aoga. O sea vailaʻau e mafai ona faʻaogaina e le gata e suia le lanu o le oloa, ae faʻapea foi ona vase lalo o lona tino.

O le faʻagaioiga o fafie ma le suauu-faʻavae mea e faigofie ma faigofie, e faʻaaoga i se manifinifi ma e le o siitia i le alala o le oloa. E faʻapea foʻi ona faʻaititia ai se ogatotonu i lalo o le malosi o le susulu ole nofoaga ole mea tino lea e maua ai le vevela o le vai ma puipuia ai mai le susu. E mafai ona e aveesea avanoa o le povi povi i le faʻaaogaina o se malosi paʻepaʻe, e mafai foi ona faʻafefeteina ma se laʻau vali. E eseʻese mai le faʻapena o mea totino a tuʻufaʻatasiga ia e le manaʻomia ai valentish mo lona faʻafouina. Mo le le fiafia o pertrolers, o le suauʻu a, ua leva ona faʻamamaina o le faʻamamaina o le peʻa ma lonaona.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Mafai ona faʻaaogaina i luga o le suauʻu paʻu faʻaaogaina se pulumu masani

E taua tele le mauaina o le mea e maua ai le tagata e nafa ma le mafaufau gaosi oloa. Sudi, e tusa ma iloiloga, o le sili ona lauiloa lauiloa o Vaart, sonest, Novbythim ma Herlack.

Acrylic ma popolega e matua faigofie i le faʻaaogaina, latou te paʻu i totonu o se homogenous vaega ma le le tuua nofoaga ma tetea. Peitaʻi, ona o le vave mago o sea pi, e manaʻomia le galulue faʻatasi ma i latou.

Mataupu i luga o le autu: O lo o matou ofuina se puipui o Plasterboard card e aunoa ma se talaaga

O le taʻavale o Wax o loʻo faʻaaoga e puipuia ai le laʻau mai le susu. E mafai ona taulimaina paga. O le BEESZ e le mautu i mea leaga, e faʻaalu mai ai lona ola tautua, e sili lona faʻaaogaina ole vanina.

Ecrylic, o se gents, o le 'au o loʻo faʻamamafaina ma le manino le ituaiga o laʻau. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e maua ai le tele o paolo, o lea e matua lauiloa ai lenei fualaau. O le laʻau na o ia Beata nei Beaz o le a manaʻomia pea le galue ma le tele o vaega o va eseese.

Lanu o le morilok mo le laau

O laʻau simulats eseese e le gata i le faʻavae, e eseese lanu ma lanu. O le pogisa le palu o le tele e masani ona faʻaaogaina, e tuʻuina atu oloa o se isi vaaiga sili atu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai o ia ituaiga fuaiupu, o laau masani masani ma le maple e mafai ona liua i se oak laupapa.

O pi o aso nei e mafai ona avatua i le laau o se paolo sili lea ona le masani ai. Peitaʻi, i lenei aso, o le sili ona lauiloa o le gamma o lanu masani o laʻau.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Ae le i filifilia se lanu o le fafie mo fafie, e aoga le iloiloina o fautuaga taua

Le sili ona lauiloa lanu lanu faifaatoaga:

  • ʻA;
  • Tapasa;
  • Paluga;
  • Aitago;
  • Palu uafu;
  • Plum; o le lanu mumu;
  • Olive;
  • Rosewokod;
  • Beech.

E tele na faʻataʻitaʻiga. E matapea e taua o igoa o le tasi paolo i kamupani eseese e mafai ona ese mai. Filifiliina o le Valivali o Fagasani, muamua o mea uma, e le o manatu uma lava i le lanu lanu, o loʻo lolomiina i luga o le afifi, ma faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina e faʻaoʻo ai le bolech.

E taua foʻi le amanaia o le malosi o le lanu o le veli e faʻalagolago i le laʻau o le laʻau o loʻo faʻaaoga. Aumai se ata pouliuli o le oloa pe afai o le fafie lea e faʻamalosia ai, o le a sili atu le faigata nai lo le faʻapogisaina o le oak mea. O le le mautonu o le a le mafai ona faʻamamaina le pou laupapa, pe a le manaʻomia muamua, ae o pi i luga o le vai o loʻo le talafeagai mo le saogalemu o le woody.

White Motematika mo Laau

O le faia o meafale papaʻe, e le manaʻomia le vali. Mo se galuega lea, o le faamalamalamaina o le puipuia e talafeagai, lea e le gata i le mafai ona faia le moli oloa, ae faamamafa atu lona fausaga.

O le laupapa Silaiator ua fuafuaina e le gata i le tuʻuina atu o le oloa o se paluga malamalama, ae o le puipuia lea mai tulaga le lelei o le lalolagi siʻosiʻomaga. E taua tele le amanaia, mafaufau i ituaiga eseese o ia faaputugatupe o le mea e te faaaogaina ai. A iai se lamatiaga o le susu o le a faʻamaligiina atu i luga o le pito i luga o le mea e gata ai, ona sili lea o le faʻaaogaina o le wax, suauʻu ma vailaʻau o le a fetaui ai.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Faatasi ai ma le fesoasoani a paepae o le fuaiupu, e mafai ona e vaʻai ai i le potu, apalai i le fola poʻo luga o puipui o le laʻau

Faatasi ai ma le fesoasoani mai paʻepaʻe taʻavale, e mafai ai ona ausia se sili ona manaia aoga ma faʻatino se tuʻufaʻatasia o le ogaumu. E manaʻomia muamua le valiina o le ipu paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o se vai faavae, pe a uma ona mate, o le aitema e tatau ona togafitia ma le pulumu maa. I le taunuʻu mai o posa i luga o fafie, o le vaipuna poʻo le suauʻu paʻu o lanu uliuli o le lanu pouliuli.

Faʻaaogaina o se vai susu, aua neʻi galo e uiga i le nofoaga puipuia. O le mea e tatau ona togafitia ai le oloa ma le paʻu poʻo le suauʻu.

E le masani ona faʻaalia le lanu pupula E i ai le palasitika lanu, lea e faʻaaoga na o loʻo puipuia lava le laʻau mai le le lelei o mea faʻalenatura.

Tusitusiga i luga o le autu: o le spiling metotia slinge

Faʻafefea ona fai se faʻataʻitaʻiga ma ou lava lima

E le manaʻomia le faʻatau atu o se fotoʻa sauniuni. Faapipiiina Dyes, pei o le kofe, ni nai mataua o le iodine po o chips o uliuli comrx, ma nisi vailaʻau, e mafai ona faia i le fale. O le ie puipui e le gata, e le gata o le aoga, ae e masani foi.

Nio fautuaga, pe faʻapefea ona faia se fuaiupu oe lava:

  1. I le ipu vai o le vai, tapaa mai i se ipu arch pork. E mafai ona aofia ai oloa mai le uila i le taunuuga o le pese a le pese a le pese.
  2. Vaeluaina mago Walnut Shell i Powder ma Sourlor mo le sefulu minute. O le iʻuga o le faʻatupega e tatau ona fefiloi ma soda. Ufiufi i se fofo ma moli moli ma le moli o se lanu enaena enaena. Afai e te manaʻo e sui le lanu o le oloa, e mafai ona e taulimaina i ai ma le vineta poʻo le posasi i le pecheromate. I le tulaga muamua, o le paolo o le a lanumeamata, ma i le lona lua mumu.
  3. Custard Tea po o le kofe e mafai ona togafitia ma eseese ata. O le malosi o lanu e faʻalagolago i le 'olo o le mavaʻa.
  4. O le tele o le fofo e te vali ai le oloa i totonu o se lanu sipela.
  5. O paolo mumu e mafai ona ausia e ala i le faʻaalia o fao fao i le vineta mo le tele o aso. O le uliuli simulator ua mauaina e ala i le faʻaopopoina o le oak lau poʻo le walnut i le sili atu fofo.

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Ia faia lelei le ie puipui ma ou lava lima, e tatau ona e vaʻaia muamua le aʻoaʻoga vitio

E masani lava ona faia e le tagata lava ia. Ua liliu i latou i luga o le eco-faauo ma e leai se afaina. Ae paga lea, o loʻo ia i latou uma se mea totino e mou atu, o lea e sefe ai le lanu o le oloa, i luga o le 'ie e manaʻomia e faʻaaoga se vaega o varnish.

O le fafie o le fafie e le morililka: Laasaga-i-laasaga faatonuga

Ina ia lelei le oloa e foliga manaia ma matagofie, e manaʻomia le ufiufi i le faʻanoanoa. Ma le le faaaogaina e le faʻaaogaina o aʻu, ona mafai lea ona ia usitaʻi i ni nai vaiaso, e aunoa ma le matauina o le tekonolosi o le sami, e te ono afaina ai le laʻau.

Faʻafefea ona ufiufi lelei le vaʻa:

  1. Muamua lava, e tatau ona e aveese le vaega o le ata tuai mai le laualuga o le oloa. E mafai ona e faia lenei mea e faaaoga ai le oneone.
  2. Le isi, o le laufanua ua faʻasolo ma ava malosi, paʻepaʻe ma le agaga poʻo penisini. Afai o le oloa e faia i laau nofo i luga, e inosia.
  3. O le veli o le vevela ma faʻaaogaina ma se manifinifi manifinifi i luga o le laualuga o le oloa. O le pito i luga o le mataupu e faagasolo muamua. O mea e faʻapipiʻi ai mai luga, tasi i le isi seia oʻo ina manaʻomia le paolo manaʻomia.

A maeʻa ona tafiesea le simulator, e tatau ona ufiufi le oloa i le tele o vaega o va eseese. Ae le i faʻaaogaina se vaega fou, o le tele o le tele o vale o loʻo togafitia i le pito i lalo o le tele o le vevela.

Laʻau simulator (vitio)

Morilka o se auala sili e sui ai le tasi lanu o le laau i le isi. O lona uiga o ituaiga eseese o ituaiga, e mafai ona eseese tutusa o fuainumera ma lanu. Faʻaaoga saʻo le simpliflifier saʻo, ma o lau tuʻuga o le a avea ma oloa matagofie.

Auiliiliga: lanu o taʻavale mo fafie (ata faʻataʻitaʻiga)

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Laʻau Silator: Vai-faʻavae lanu, paʻepaʻe ma o latou lava lima, ata suauʻu ma le paoa o vaʻa, toning

Faitau atili