E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

Anonim

E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

Laminate i totonu o le fale mautotogi foliga aulelei tele ma neuttonel nofoaga nofomau, taugofie, mataala, e le o tagata uma. Ma e tele lava taimi, o loʻo mauaina se fale mautotogi poʻo se fale i le Maota Lona Lua, e mafaufau tagata uma e uiga i luga, ina ia toe faʻafouina. LE FAFOAGA O Nofoaga, O ai isi tagata tetee na nonofo mo le tele o tausaga, mafua ai le tele o mataupu masani. O se tasi o ia mea, e mafai ona faʻataʻatia o se laumei mo le maʻi? Afai e te mulimuli ia te oe le poto o tagata, e faigofie atu le faia o oe lava nai lo le toe fausia, ona mafai lea ona tuai le galuega mo le tasi masina. Faʻafefea ona faʻafaigofie ai le galuega ma o le a manuia mai lenei mea?

Faʻafefea ona tuu se laumei i luga o le parquet foloa: fofo le faʻafitauli sitepu i le sitepu

E i ai ni faʻapitoa faʻapipiʻiina o taʻiala, pe faʻapefea ona tuʻu le laminate mo le maʻi. O le mea moni, atonu e le atoa, ma aofia ai ma se isi faiga. O le mea autu o le mea e tatau ai le malamalama, o le mea lea o le faʻapipiʻi o se lametate i luga o le paleni o le a le faigata, e tusa lava pe mafai ona maua ai le tau i totonu o nisi galuega.

Tagata atamamai o loʻo tuʻufaʻatasia 4 sitepu i luga o le lalagaina lametate i luga o le pani:

  1. Muamua, ina ia mautinoa e faʻailoa ai lou maʻi. Saili mai i le tulaga. Afai o lenei fetauiga na leiloa lona tagata e le o iai, e le taufaafefe, faʻafetai i le komiti fou, e le mafai ona vaʻaia. Ae afai, na fealuaʻi le tamaʻi tane pe o le fusu, e alu i le paolo ma faʻatiga ai se faamalu. O le faʻafitauli o le Space e tatau ona aveʻese vave, ma e ogatasi ma le pu faʻaaogaina le pu.
  2. Faapipiiina o le Laminare i luga o le palisi, e pei o isi galuega, e tatau ona amata i le aotelega o sauniuniga. O le mea sili ona taua o lou faavae lea e oo lava. Afai o lou sting o loʻo faia i luga o le ata ata, ona e manaʻomia lava lea e faia ai se ata. E manino o le a le umi lava le malamalama o le masini, ma e tatau ona aveʻeseina lenei mea e taua, o le a manaʻomia e faʻaogaina le masini toso.
  3. Ina ua maeʻa le 'au galuega, e tatau ona e faia soʻoga soʻo. Ina ia faʻaitiitia lenei faaletonu, e tatau ona e faʻaaogaina le tufuga.
  4. O le a sau i le tali e tasi, o le a avea ma sui usufono mo se laumua, e mafai ona e sau e faʻavae i luga o tuutuuga ua maitauina i lou fale mautotogi i lou fale mautotogi Afai e te mautinoa o le taumalulu o le fola o lou fale mautotogi o le a malulu, o le fesili o le suia mou ese atu na o ia lava.

Tusiga i luga o le autu: O le a le ie pupuni e filifili ai mo se faletaavale: ni nai fautuaga aoga

E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

Laminate mafai ona tuʻu i luga o le parquet fola, peitaʻi, e manaʻomia le mulimuli i le tulaga

I se faʻaopopoga, o tagata atamamai ua fautuaina le muamua-faʻaliliu o latou gauai atu i totonu o le fatuina o le lotoa. O le Suafa e mafua mai ona o le feololo o le fesootaiga o laupapa. Ia ua faateʻaina lenei faafitauli, ua manaʻomia e ia ona popesi ma sui le Komiti o le Komiti Faʻatonu nai lo le tuai. O lona uiga, tuʻu se sui i luma o le faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa o se tulafono faʻatonutonu o le tulafono. E uiga i le ala i le faʻatulagaina lelei o se laumua mo se tulaga, e mafai ona e aʻoaʻoina mai ile aʻoaʻoga vitio. I le faaopoopo atu o nei lesona o le a fesoasoani ia aʻoaʻo pe faʻapefea ona aveese le tulaga faʻatoa pe a manaʻomia.

Ina ia tuʻu le laumua i luga o le tulaga ma ona lava lima e le faigata le galuega.

E mafai ona faʻataʻalo le laʻau i luga o le tuai parquet: faigata i le faʻapipiʻiina

Na e sau e sui le tulaga pagatia. Ae aisea ua e suia ai? E mafai ona faatino le oke o le tasi mea i le isi mea?

O lenei filifiliga o le a aveese ai oe mai le tele o faigata. Mafaufau ia oe lava, aua ua uma le laminare mo le parqut o le a faia faʻapipiʻiina e aunoa ma le aveesea o mea tuai. O le aveʻesea o manaʻoga atoa o parqut e le gata i le tele o taimi, ae faʻapea foi i le taimi atofaina o lapisi, e faʻaputuputu i le taimi o le galuega.

E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

Tuu le laumua i luga o le tuai maʻi parqutch mafai, sili ona taua, ina ia atoatoa atoa

O nei mea uma e mafua mai i le mea moni o le paʻu e iai se lapoʻa tele. I se faʻaopopoga, ua le mafai ona e alofa i le mea o loʻo i lalo ma o le a sili ona e ono filifili i le sili atu le faʻaletonu.

Afai tatou te talanoa e uiga i le mea na suia i lalo o le maʻi, ona i le ogatotonu o le seneturi talu ai, o le isi ituaiga o le okeni na faʻaaogaina. Afai e te le manaʻo e aveese lenei matagofie mo ni vaiaso (ma e aunoa ma lena e le mafai ona amata ona amata ona vaʻavaʻaia), e sili le sailia o se auala e faʻapipiʻi ai se laminate.

Afai e te fesili pe a mafai ona e faia, aua le popole, ioe, e mafai. O le mea sili ona taua o le laualuga mo le galugalu ua mauaina atoatoa le fetaui lelei.

Tusi i luga o le autu: vali mo pepa puipui o le pepa puipui: o le a le vali, e mafai ona vali i luga o le suauu vali, lanu

Tagi o le laminate i luga o le parquet: lelei

Faavae i luga o le mea na taʻua i luga, e mafai ona faʻaiʻuina o se ofu mafanafana e pei o se palu e le fuafuaina mo le faʻaaogaina i la matou gaioiga malosi o le olaga. O le mafuaʻaga lena ua avea ai laumua ma sui faʻapitoa.

E le pei o le tamaʻi vaʻa, e leʻo aofia ai e le laʻau tele se vaega o fafie, ae naʻo laupapa-fibars. O se ituaiga sili ona lelei o mea e fai ai pepa e faʻataʻitaʻi ai oloa eseese. Ma e le o se laau. O le laualuga e mafai ona faʻaalia ai le maamora poʻo se maʻa. Laminate ei ai le vevela ma palu o meatotino ona o le maualalo o le fanua. Ma puipuia le tuʻufaʻatasia atoa o se faʻapitoa faʻapitoa acrylic eseese.

E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

O le lalagaina o laugatasi i luga o le parqut e iai lona lelei

O lenei tuʻufaʻatasiga e taofia ai uiga lelei uma o le maʻi ma aveese lona le fiafia.

Igoa:

  • Le tau talafeagai;
  • Faateai;
  • E tetee vai vai;
  • Tau Tausi Tau Tausa Faatalai;
  • Tetee i le vevela vevela.

E faʻapefea ona e mautinoa le autu o se filifiliga sili lea. E naʻo le filifili pe faʻafefea ona pasi, i luga o le pani poʻo luga o le ata o le fola.

Suia o le parquet i luga o laumua: Aisea ua faagaloina ai le tagata

Umi se taimi, o fola ma le faʻaaogaina o se natura fugalaʻau o lona uiga oaʻoa ma le manuia i totonu o le fale. O le mea moni, e leʻo se fitafita mataʻutia, ae le o le maʻitaga. O lenei ofutino na aofia ai se paʻu laupapa laupapa, o loʻo aofia ai teuina i le soʻotaga.

E mafai ona faʻataʻapeʻape le laumua mo le parqut: Faʻafefea ona tuu se tuai i luga o le pani sipela, sitaili ma ou lava lima ma sui

I le lalolagi faʻaonapo nei, ua atili ai ona suia le maʻi ua suia i le laumua

Aisea e te manaʻo ai e sui ai le laminate:

  1. Muamua lava, e matua taugata lava le palisi sili. Ma o lenei e le tatau ona ofo ai, aua o le oloa e aofia ai se eleele eleele.
  2. Ona o lona afioaga, e mafai ona e tufatufaina se isi mea leaga. O le tele o le mamafa, lea e matua faʻafaigofie ai femalagaaiga ma faʻapipiʻi.
  3. Ioe, e tumau le parqutch. Ae le o le faʻaaogaina lea pe a na sese le malaga poʻo le le gaosia.
  4. O le masini teuteu o le parqut ua faia ona o le polesi. Peitaʻi o lenei mea e le maua ai se tino tele i le maosia ma manogi o masini, o lea e te sefulu ai ona matauina se faʻaititia i lona afthetible.
  5. O loʻo maua le maʻi i le taimi faifai pea o soʻoga. O le tasi fasi fafie e matua maaleale i le susu, o le parquet e masani ona fulafula mai ma mate, o loo i ai le fai sooga.
  6. I le tulaga o fesoʻotaʻiga o mea ma se tele o le vai, o loʻo fuga mai lea ma pe faʻapefea ona faʻalautele le iʻuga.

Mataupu i luga o le autu: uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o nonoa

Faʻavae i luga o nei parakalafa, e mafai ona fai mai o se mea faʻaletino e pei o se paʻaga i taimi uma e le fuafuaina mo le faʻaaogaina i aso uma i o tatou olaga ma manaʻomia tausiga faifai pea. O le mafuaʻaga lea na siʻitaga ai tagata e amata ona tuʻu i le faʻapipiʻiina o le malae.

Laina Laminate i luga o le Parquet (vitio)

Ina ua uma ona faitauina lenei tusitusiga, e mafai ona e malamalama o faʻapipiʻi uma faʻailoga o le laʻau, o loʻo i totonu o le paluga, ma luga o le ata mautu. Ia, afai e te uia se fautuaga i le auala e tuʻu tonu ai se laumua mo se tulaga o le matou tusitusiga, ona o lea lava o lea galuega mo oe e aunoa ma le fesoasoani a tagata poto faapitoa.

Faitau atili