Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

Anonim

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

A o lei taʻe le palisi, e fautuaina ai le suʻesuʻeina o le faʻamasinoga ma faitau fautuaga a le tagata faʻapitoa masini - O le mea taua tele lea e faʻaoga e faʻauma ai le fola. O le mea moni, ua lelei ai se matusatutiga sili nai lo mea faitino foliga vaaia, ae e foliga sili atu le matagofie. O Tuʻu i totonu o le paʻu maʻi e sili atu lona taua nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻataʻatia se ofisa silagi o loʻo iai mo se Faʻamasinoga. Peitai, afai e te manaʻo e faʻalelei uma lou lava lima, ona faʻapipiʻi ai lea o le onosai ma le mataala, mafai ona e feagai ma lenei galuega faigata.

Fusi sauniuniga ae leʻi faia se fasi lapisi

Tagi o se fasi parquet e tele le taimi ma le malosi. O lenei o se galuega sili ona tali atu, ma o soʻo se mea sese e mafai ona oʻo i le faʻaleaogaina o le inisiua i fafo. Muamua lava, e manaʻomia le faʻasaʻo saʻo o le tulaga, ma faʻamalosia ai foi.

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

A o le i taoto se fasi parquet, o le foloa e tatau ona faʻamamaina ma le totoʻa mai le lapisi ma le tutusa

Afai e te filifili e fai ou lava lima i luga o le laupapa laupapa i luga o le laupapa laupapa, ona e tatau ai ona e faʻaalu le tele o galuega sauniuni. Ina ia amata i le, e manaʻomia le saogalemu o laupapa uma i le fesoasoani o le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa. Afai e faaleagaina le au taʻele ma le manuia, o le a le mafai ona e vaeluaina le fola ia lag, sui uma mea na faʻaleagaina, ona faʻatonu lea o le mamanu atoa. O lenei e mafai ona e faʻamau i luga o le pito i luga o le afu o le 'au o le sili ona lelei, o le a foʻi o le faʻavae o le paka ua uma.

Ma se sima o le galue faigofie tele. E tatau ona e suʻesuʻeina se mafuaʻaga mo le auai i le i ai. I le tulaga o paʻu laiti, e mafai ona sasaa le vaega o oe lava filifilia. Afai o iai ni pamu, ona e tatau ai lea ona aveese le tuai o le laga, ma sasaa se sifi fou.

E taua tele le tata palisi, ma mataʻituina ai lepelaga o le vevela ma le susu i totonu o le potu. Faatasi ai ma galuega faapena i totonu o le potu e tatau ona le malulu atu i lo 18 tikeri. O le ulaula e mafai ona eseese i le lautele o le 35-60%.

O isi tapenaga o le filifili lea o le tulaga. E mafai ona avea ma mea e tupu mai le taugata poʻo le tau o le 'aʻai o fafie. O le mea autu o le laupapa e maualuga-lelei ma lelei mago.

Mau i luga o le autu: O le tafega o vai vevela: Mataupu faavae o gaioiga, faʻapipiʻi fautuaga

E manaʻomia foʻi ona e filifilia le auala o le a e foia ai le maʻi. A e le o se polofesa, ona le tatau lea ona e filifilia ata lavelave. Matou te valaauliaina oe e tuu le faaeteete mo le faigofie tekonolosi tekonolosi e faia lea mea, e te le manaʻomia se polokalame.

Deck o loʻo faʻapipiʻiina le parquet ma o latou lava lima

Faapipiiina o fale lelei e tatau ona faia ma kelu. Ioe, nisi o matai fautuaga e siʻitia le siqut ma se auala faʻataʻapeʻapeʻa, ae o lenei auala e le talitonuina.

A o le i tataina, e tatau ona e faʻaaogaina ni vaega o le Apilletion Apili i le fola. E manaʻomia mo le sili ceutch o le maʻi ma le foloa. O loʻo tufatufaina le kulimi i luga o le faʻavae ma se spatila.

Afai o loʻo e tuʻuina i le maʻi o le sisitema i le fola o le plywood, e sili atu le faʻamalosia le mamanu. Mo lenei, e le mafaigofie, fao e talafeagai.

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

Afai e te le mauaina le poto masani i le tuiina o le parquet, e mafai ona e faʻaaogaina tautua o sosaiete o le a galue i se taimi puʻupuʻu

Parquatch uma tekinolosi tekinolosi ma le fola:

  1. O le laina muamua na faaputuputu mai le agavale i le taumatau, pefu i faitotoa. O le va i le va o le puipui ma le muamua parqutch tatau ona 1 cm.
  2. O le kulimi na teʻeina le foloa, i le nofoaga o le a pepelo ai tagata. O le masini o le a fesoasoani i le sili atu o le fanauina laupapa ma le fola.
  3. O le komiti mulimuli o se numera e tatau ona tipi pe a tatau ai.
  4. O laupapa o le laina lona lua e fesuiai ai teisi i laupapa muamua. O faʻasalalauga o laupapa i le va o laina e mafai ona fesuisuiai mai le 1/3 i le 1/2 vaega o le palu.
  5. Faaofi le spike parquenins o le laina lona lua i le Grove o le muamua laina parquebin i se tulimanu o 45 tikeri. Mo le sili pefu, o le palu o le pamu ua palu ma se samala ruber.
  6. O laupapa o le laina lona tolu o loʻo faaputuputu i le tulaga o le muamua laina laupapa. Faʻaauau le taoto o le tulaga, o le sifi o le pu, ua maeʻa i lalo, i lalo.
  7. I le laina mulimuli, ia mautinoa e tape ni spikes ma palu.

O le Deck e mafai ona tuʻu faʻatafuna ma le maʻi. Tutuputuina le faʻatulagaina o nofoaga o faleʻilai, o le mea autu o le faʻataunuʻuina o Tulafono uma, ma ia Mataʻalia tele.

Parqut style tekonolosi

E tele auala taua e fai ai le tulaga umi. Tele matters faia paneta o le paneta ma se Kerisimasi laau. O sea taina o mea uma, ma e toe fai lelei ai, e le manaʻomia ona e maua ai le maualuga o le tulaga maualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le uliuli matua na aliali mai i le faletaele, pe faapefea ona aveese

O le Kerisimasi laau o le atoatoa lea o le vaai i le faʻapipiʻiina o le malupuipuia, i le tulaga lea o le seleselega o loʻo tufatufaina atu e masani lava i luga uma o taoto i luga o le fola, matua. O lea, e le suia e le tumau lona foliga, ma o ni avanoa i le va o puipui o le a le tulaʻi mai.

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

O se fofo lelei o le faʻapipiʻiina o se paneta ma se Kerisimasi laʻau mo se faʻailoga faʻapitoa

Laasaga-e-laa-laasaga faatonuga o le lapotopoto Kerisimasi ma le :

  1. O tagata muamua o loʻo puʻeina i se mamao o le 1 cm mai le puipui.
  2. O le fola o le faʻaseseina ma le glue faʻaaogaina se sheathed spatila. O pauna o loʻo tuʻuina i lalo o le tiʻetiʻe o le 45 tikeri e faʻatatau i le puipui.
  3. E faatatau i le tasi ma le isi, o puipui o loo tu i le tutusa. Taitasi fuafuaga o se mea e mafai ona fetuunai i le tulaga muamua.

A uma ona faataamilosaga mata, o a latou pito e ao ona teuteu ia, toso ai se laina. O le vaʻa i le va o puipui ma o le a nana le foloa le pronth, ma le gata e latalata i le faitotoʻa o le a tapunia le tupua.

O lenei masony e matua lauiloa lava o le Kerisimasi Kerisimasi laau. I lea tulaga, ua tusia ai ia Paququets i se tulimanu o le 45 tikeri. O le gasologa o loʻo avea ma vaega autu o le lore maota.

Afai e te manaʻo e fai se taimi sili atu ona manaia, ona mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina le faʻafefeteina ma le lili. E mafai ona ausia se aafiaga o se aafiaga. E mafai ona e susulu le fola ma mata o lanu eseese ma tulei i ai ma le riged wuesh washed.

Faatoega faatufugaga

Arttic parqut foliga matagofie. O le tele o maota o le sefuluvalu ma le sefuluiva seneturi na teuteuina i lenei auala.

I le aluga o taimi, na uma ai le faasalaga, tutusa ma faatufugaga, ua maeʻa ma ua faʻaaogaina nei e unaʻia ai potu masani. O ia faʻatulagaina e naʻo le faia e se faʻapolofesa, o lona uiga aua le taumafai e fai oe lava.

E masani lava, o fafie o ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o le tulaga o le maʻi i lenei auala. Ona o le laʻau o lanu eseese, e mafai ona e faia se ata ma mea puʻupuʻu.

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

I totonu o le lelei o le fale sima o le tino maliu, ua aoga tele i foliga ma foliga sili ma o le olaga umi.

Ina ia fausia se ata tusia o le partic parqut i le tasi potu, e oʻo atu i le 100 'eseʻese laupapa laupapa e mafai ona faʻaaogaina. Mo se sili atu le faʻamalosi, e mafai ona e faʻamalosia le fola mai le tioata, uamea ma taugata maʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafou tiles i le faletaele e aunoa ma ni tupe faʻaalu

O se tasi o ata sili ona lauiloa o se "sone". I lea tulaga, o le vaega tele o le ata o loʻo i totonu o le ogatotonu o le potu, ma e i ai vaega laiti mai foʻi i isi vaega o le potu. Faʻavasegaina se tulaga o le maʻi. E masani ona faia mai le pogisa ma le malamalama parquet i le ituaiga o le mimilo.

Faʻapolofesa Parquters mafai ona faʻapipiʻiina le maʻi o le matagofie o le matagofie matagofie. E i ai ata o manu ma laʻau, ma naʻo le geomoric foliga.

O ata tele e mafai ona mafai ona faʻaogaina ai le Igilisi, pei lava o ni vaega o le palasi mai le puipui a le tino faʻailo. E manaʻomia foʻi le tatau ona faʻatonu pe a fai e te faʻamalosia vaega o le "Europar" i totonu o ia tulaga i totonu o meaafale, e tatau ona faʻalatalata mai ai le meafale.

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le parquet foloa

Faia o le tino sima e faaopoopo atu i le tauina o mea e aofia ai isi laasaga. Afai e te le amanaiaina mea mulimuli i le fola e faʻaumaina ma laupapa laupapa, ona mafai ai lea ona galue uma au galuega i le pamu. O le palapala e mafai ona faʻamalieina ma le fola o le fola, ma a maua e le susu o le susu, e mafai ona fula le laau.

Laina Parquet: o le fola ma o latou lava lima, fasi tekonolosi ma video, artistics auala e taoto ai

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le parquet e manaʻomia ona mafaufauina

Laʻasaga mulimuli o loʻo faʻapipiʻi ai le parquet:

  1. Muamua, e manaʻomia le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o le kelu. E masani lava e le sili atu nai lo le aso.
  2. O le laualuga ua faapipiiina. Olo e faia e se masini faʻapitoa, i le lua poʻo le tolu auala.
  3. I tulimanu ma isi nofoaga faigata-i-auala o le a manaʻomia se masini faʻapitoa mo tulimanu lapisi.
  4. O le taimi mulimuli na faʻapipiʻiina ai le parquet e le faʻapitoa o le vaalele. O sea mea faigaluega e mafai ona 'ausia atoatoa e oʻo lava ma lamolemole luga.
  5. Ona tuʻu ese ai lea o pa uma, ma o loʻo faia le olo mulimuli.
  6. I le maeʻa ai, o le tamaʻi tupe e aofia i le tele o vaega o eseese poʻo suauʻu o le suauʻu-papa.

Parquatch faia oe lava (vitio)

O le mafuie o le, masalo, o mea sili ona matagofie mea mo le mamanu o le fola. Ma e ui lava o le mea moni o lenei ituaiga faʻauma e le fou, o loʻo matua lauiloa lava, aua e talafeagai mo soʻo se sitaisaga o totonu.

Faitau atili