Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Anonim

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

E mafai e le Komiti o Tank ona eseese i le lautele, mafiafia ma ituaiga o fafie, mai le mea e faia i laupapa laupapa. Leai pe a latou le tuua faiga. A uma mea uma, o le malaia foliga masani ma mamalu. I se faʻaopopoga, o le laʻau o se eco faauo ma faʻalenatura oloa e le tuʻufaʻatasia ai se aisi o fesoʻotaʻiga. E tele filifiliga mo le ata laupapa. E mafai ona e filifilia se faleʻilaitu, poʻo se laupapa faʻa-sisitema, ae. Masalo o le sili ona le masani ai ituaiga o le tipolo o se mitiafu. O le a lenei mea, ma lea e faʻaaogaina ai - faitau atili.

O le a le komiti tuli

O le laupapa faʻapipiʻi e faia i fafie. I se vaega ia, i le itu e tasi, e i ai le tasi tikeri, ma i le isi spike o le umi lava lea e tasi. Na latou mauaina lo latou igoa, ona o le i ai o sea taua, ona o le togalaʻau e ese mai le supʻa.

Bowed styling o se monolithic sesega o le le aoga. Sa faʻamautu mai i latou le fola i mea faʻapena, e iʻu lava ina amata ona fasia ma pa'ū.

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

I le tele o meafai e tatau ona maitauina o le ulu o le laupapa, o se tau umi, o se tau laititi ma se foliga sili ona lelei

O mea faigaluega mo le tusiupu o laupapa (Spike ma Spool) o loʻo faia i luga o le masini mimiti. Naʻo lalo o le tuʻuga o le lua elemene o le a i ai ni tulaga saʻo, o laupapa e fesoʻotaʻi ma le tasi le isi.

E mafai ona faia le laupapa pupuʻu o ituaiga laʻau eseese. O le mea o sea oloa e filifilia e fuafua lava ile mea o le a faaaogaina.

Ituaiga o Kimpboards:

  1. O le taugofie filifiliga o pou pou. E le potopoto ma fefefe i le lelei o le sulu ai, ina ia mafai ai ona pupula i isi vaega o eseese.
  2. O le laulaufaiva mai le larch e le fefe i le susu, ae e faaluaina pe a taugata nai lo pine laupapa. O lenei mea e sili atu ma le tatau ona le fiafia i iniseti.
  3. Oak ma Ash Komiti o le sili ona taugata ma matagofie mea. Fola mai laau na o le ituaiga foliga foliga margen ma aristocratic. Tau maualuga o le malosi mo le malosi ma le umi auaunaga olaga.

I totonu o maketi i le fausiaina e mafai ona e faʻatauina ni laupapa uma o loʻo iai uma ituaiga. Muamua o mea uma, pe a filifilia se mea, mafaufau lelei i le tau maulalo. E tatau ona nonofo ma le toto le laupapa i laupapa puipui o le laupapa ma le vai, e sili atu i le 10%.

E i ai le tele o tulaga o loʻo faʻailo ai laupapa. E mafai o latou umi ona eseese i le lautele o le 100 - 500 cm, o le mafiafia o le 2.5-3.5 cm, ma le lautele o 8.5-10 cm.

Tulaga lelei ma le le lelei o le foloa laupapa mo le fola

O laupapa laupapa laupapa e i ai le tele o lelei. O le mea moni, o latou foliga e ono eseese fua i luga o le lapopoa ma fafie na maua ai na latou faia.

Mataupu i luga o le autu: O totonu o tagata Amerika o Amerika: Agafiti i le auala latou te nonofo ai i Amerika (42 ata)

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Laupupuni e mafai ona iloiloina pe vali i soo se lanu.

Tulaga lelei o heldboards:

  1. Spike-Groove Shinener ina ia mautinoa ai le autasi uta tufatufaina i le fola. O le monolithic sootaga faateleina le tautua o le tautua o le fola e ufiufi ai.
  2. O lenei ituaiga o laupapa na faia i se auala e mafai ai ona sologa saoloto le ea i totonu o laupapa. O lea, na le toe amata i luga o le fogaga ma mold i le fola.
  3. O le toto toto o se siosiomaga masani mea e fetaui ma tulaga lelei Europa.
  4. Faʻateleina le faʻamalosia o le popole ma le pisapisao le mafaufau - lautele lelei o ia laupapa.
  5. Faʻapipiʻiina o laupapa laupapa, faʻafetai i le tumutumu o faiga, ma le faigofie e mafai ai e soʻo se mea e mafai ona avea ma tagata fou.
  6. O le leai o se mea o loʻo i ai le mata o Tackboards o loʻo matua i totonu o le tele o totonu o ituaiga o totonu. Aemaise le manuia foliga pei o sea taai i totonu o fale na faia i le sitaili o loft.
  7. I le tulaga o loʻo faʻaleagaina ai luga o le fola mai laupapa laupapa, E faigofie ona toe foʻi mai se foliga manaia, toe faʻaolaina na o ia ma amata i se vaega fou o Vanish o Vasega.

O nei mea lelei uma e faia ai le laupapa olopalaina i le sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina i se fale tumaoti poʻo se fale mautotogi e sucyss. Peitai, o ni taulepale lea e iai ni mea manogi e mafai ona afaina ai lau filifiliga.

Fanua le mautonu

  1. O le laʻau o se mea taugata faʻalenatura, o le a le afi o le laupapa nai lo le tele o isi fola. Ole tau o ia mea o le a faʻataunuuga ona o lona malosi ma le umi o le olaga.
  2. O le laupapa faʻapipiʻi e fefefe i le susu, o lea e mafai ai e ufiufi ai le vaega fou o vanini poʻo le suauʻu-papa.
  3. Le lelei ma le umi o le tautua olaga o lau fola o lau fola e faʻalagolago i le filifiliga o fafie.

E pei ona e vaʻai i vaivaiga, o mea faapena e le tele tele. Afai ua e faamalieina i le maualuga maualuga o se laulaufaiva laupapa, ona e mafai lea ona e mauaina saogalemu.

Filifiliga mo le faʻaaogaina o se laupapa laupepa

Faʻataʻatasiga a o le au a o latou tau o latou tau Peitaʻi, na teuteuina e fale, ma lenei mea tamalii na foliga manaia ma faaluaina.

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

O le Tank laupapa e talafeagai lelei o se ofu o fafo mo le terrace

O le muamua lomiga o le faʻaaogaina o le ulu o le laupapa uliuli. I le tulaga lea, i luga o laupapa, e manaʻomia e tuleia ai le faʻamalosia o le kuka. Mo le taʻoto i luga o le fola fola, e mafai ona e faʻaogaina ni laupapa mai le paneta, latou te le o le tele ma taugofie nai lo isi fafie.

Sili ona lelei o le pupuga uma o loʻo vaʻai i nofoaga lautele ma siosiomaga poʻo ni sitaili sitaili o tagata maʻi e fiafia i ai. Aemaise le manuia o se mea o le a ofi i totonu o le LOFO sitaili, o aso nei ma le Eco.

O le isi auala e faʻaaoga ai le fusi laupapa o le foloa o le foloa. O se tagata mamanuina o le stroke e foliga sili i le sili ona tele. Mo le faʻauiga o foliga foliga, laupapa mai Larch, o loʻo 'ai poʻo lefulefu. O nei laau na 'ai e malosi atu, i se isi, latou foliga sili atu ona matua toa mo pine pine mea.

Tusitusiga i luga o le autu: faletaele mago - 105 ata o le sili fou oloa fou mai le lisi

Pine Boards o loʻo vaʻai lelei i le tuʻufaʻatasiga ma puipui o lanu. Ma afai e te manaʻo e fai se itupa onder e sili atu le muamua, e mafai ona e taulimaina ma se fuaiupu o soʻo se lanu. O le taliaina o le a maua ai se feusuaiga e aofia ai le puipuiga faaopoopo.

O le a le mafuaaga e mafai ai ona e tolopoina ituaiga o feusuaiga

O le laupapa e mafai ona gagauina toetoe lava i soo se faavae. Ia o se ofu mafanafana lea moli i le umi e mafai ai, o le fola e tatau ona saunia. Faia ni fesoasoani o le vevela ma le susu.

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

O Polani e mafai ona togafitia toetoe lava i soʻo se faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o peni

O a mea e mafai ona tuʻu ai laupapa i laupapa ma oʻu lava lima:

  1. E mafai ona faʻapipiʻi laupapa i luga o se malae. Afai e i ai ni faʻamatalaga e le mafai ai i luga o se laufanua i luga, e tatau ona sasaa o se ata fou o le tosoina.
  2. Oe mafai foi ona lafoina lenei fuafuaga i Lauga. Lats o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo ma le tagata lava ia-ata, o mea teuteu pe kelu.
  3. Afai e te filifili e faʻaaoga ni laupapa faʻapipiʻi, pei o se faaumaina faauma, e mafai ona tuiina le tagata fiafia. Plywood o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae ma le kulimi poʻo le tagata lava ia.
  4. Ua mafai ona fiu le fola laupapa tuai i se laupapa le pasi. O le mea autu o ana au vaega uma na malolo ma taofi mau i luga o le faavae.

Poʻo le a lava le mafuaaga na e faʻaogaina ai, e tatau ona e tausia faʻaopoopoina isi folasaga. Muamua, o le ata lafoiaʻo o loʻo faʻasauā i luga o le folasaga o le fola, ona faʻaletonu lea, mo se ata tifaga, o le ata e toe faʻataʻotoina. Naʻo le maea ai o laʻau uma o lo oi latou i lo latou nofoaga, e mafai ona e faʻaaogaina le Komiti Faʻatonu.

O le a o le fola mai le mitiafu i luga o se sima

Muamua lava, ia tuu ai laupapa i luga o le faaaloalo, ua tatau ai ona faatino ni gaoioiga sauniuni. E mafai ona e faʻatusatusaina le faʻavae i ni auala se lua: faʻaaogaina se tagata lava ia-tulaga o loʻo lafoina pe faʻaaogaina se uamea uamea ma le siusiu-oneone.

I lalo o le laupapa kifa laupapa, e le tatau ai le malosi. Peitaʻi, e faʻaaoga se faʻaleleia atili, o le ae maua ai se fola mafanafana.

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

A o le i taoto le laupapa o le laupapa, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le fola ma fufulu lelei

Le isi, e tatau ona e filifilia le faʻamalosi ma le ata o le vai. O a mea e sili ona lelei, e fai ai faigata. Tasi le mea e manino o le filifiliga sili ona lelei o le masani masani ma tumau polythylene ata. E mafai foi ona e faʻaogaina le eleele susu.

Fausia se mafanafana mafanafana i luga o se sima i luga o lou lava lima:

  1. O le plywood poʻo le laupapa o loʻo faʻapipiʻi i le lautele. O le mamao e tatau ai le pito i luga o le pito i luga, o le 1.5 cm. Aidd Py Plywod pepa ua tuua ai se avanoa. E tatau ona 2 mm. Faapipiʻi lenei vaega, o le a e manaʻomia ni pueata foliga o loʻo ave i le laau.
  2. E iloa le fola. O loʻo tipi ese atu laupapa ia i latou, mo lenei, o loʻo faʻaaogaina se masini faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se electrolovka pe hacksaw.
  3. Ua faʻapipiʻi laupapa faʻapipiʻi i le Plywood. O le mea muamua e tatau ona tuu i le pa, ma se taamilosaga lapotopoto mai ia. O le tosoina o laupapa faʻaaoga e faʻaliliuina ai le faʻaofuga o le tagata lava ia. E tatau ona toe gaosia le faʻaaloalo i se tulimanu o le 45-50 tikeri, ma le laʻasaga o le 30 cm.
  4. Ina ua maeʻa uma laupapa, o vaʻa i le va o puipui ma le foloa ua tuʻu ma teuteuina i le INTOL.

Tusitusiga i luga o le autu: O Fugat Foors 3D faia oe lava (Ata)

O le faigofie lenei filifiliga o le omea laupapa laupapa. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, e mafai faʻafaigofie ona faʻafetaui. O le Laʻau o laupapa i Plywood Comud ma vave, ae masani ona faʻaaoga le faʻailoga o elemene o elemene ma taʻamilosaga.

Sili atu le faigata o le styling o le laupapa ma o latou lava lima i luga o peni

Lass e mafiafia laupapa laupapa, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le foloa sima fola. O loo saisaitia i le laʻasaga o le 30-60 cm. Latou te manaʻomia e faʻapipiʻiina se palu o loʻo aʻafia ai.

I luga o le tumutumu, lang e tatau ona tuu le susu-seleseleina. O manaoga mo lona mafiafia e mautu le malosi, o le mea manifinifi o le 1.8 mm le talafeagai.

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

E mafai ona e faʻapipiʻiina se laupapa pito i luga e nonoa ma se sikulukalaiva ma fao

Faapipii laupapa e taua:

  1. O le laupapa muamua o loʻo tuu i luga o le pito i luga o le pa i se mamao o le 1 cm. O le faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le faʻaʻaisa poʻo le fao, aʻo le laupapa muamua e saʻo saʻo i le lautele.
  2. Le isi, faʻapipiʻi tolu laupapa. I lea ma le faʻaiuga, o le faʻaiuga o le laupapa e manaʻomia i se itu e le tuʻufaʻatasia le aitema muamua i le Groota. Mo se fesoʻotaʻiga sili atu, ua tapunia apo ai poʻo se paʻu paʻu.
  3. E mafai ona e toso laupapa e faaaoga ai le jack. O mai i le laʻe mulimuli o Porks, o le fasi pulupulu o le a mago ia i latou. Faʻapipiʻi le ulu lona lua i luga o le Rib laupapa. Faaputa le Jack o le a la tino i luga ma i totonu o le pa i luga o le lang, ma i le pa i luga o le laupapa. O lea e mafai ona tuu mausali ai laupapa.

O le isi e tatau ona e ufiufi uma le avanoa o totoe. I le taimi lava lea, e tasi le laupapa e tofu le laupapa ma le fola i le fola ma tagata taʻitoʻatasi. O laupapa pito i luma o loʻo faʻamalamalamaina i Aso Lulu malolo i le puipui.

Faʻafefea ona fai se laupapa faʻapipiʻi i ou lava lima

E tuʻuʻesea ai lou fale ma laupapa uila, e le manaʻomia le faʻatau o se fou-faia mea fou. Ia tao le laupapa i ou lima. O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia se tusi lesona matamulikok ma se masini mika, faʻapea foʻi, soʻo se mea lelei tele, faʻapea foʻi ma laupapa mago.

Afai e te le mafai ona pikiina le maualuga-lelei, lelei lelei mea, o lona uiga e tatau ona e faamago oe lava. Peitai, o lenei tulaga o le a tele lava o le taimi.

Faatoilaloina le ulutala ma o latou lava lima (vitio)

O loʻo iai ni mea o loʻo iai ni mea o loʻo iai ni laupapa: O mea ua maeʻa ona o cumptup, o le faʻailoga o le faʻailoga, ma o le ata ma le selu mai le faʻailoga eseese o le laupapa.

O le koluse laupapa o se sili atu lelei i se fasi parquet. E foliga manaia tele, ae e faigofie atu le faapipiiina i ou lava lima.

Auiliiliga: fola laupapa (ata ata)

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Mata o le: Feusuaiga o le lalagaina ma le laulaufaiva laulaufaiva, punch ma lima mo puipui, faʻafefea ona faia se vitio, tele

Faitau atili