O a mea autu o le lau

Anonim

LOFO lelei ituaiga mamanu o le a avea ma se lelei tali mo le tele, ma mo se tamaʻi fale, mo i latou e sailia la latou filifiliga ma le laʻasaga taugata. O le upu "Luga" na o mai ia i matou mai le Igilisi. "Lailo", i le faaliliuga moni o lenei faleaiga, potu i le pito i luga, i lalo o le taualuga. O le MoTO o lenei fou sitaili i le ata o upu: "sili ona maualuga le ea, laititi vasega."

O a mea autu o le lau

Ata 1. LOTOF SIL SKY e faʻaaogaina naʻo elemene masani ma meaafale.

Totonu o le LOFO LOTO.

O se auiliiliga taua o lenei mamanu o le faamalama o uila, pronthes, faitotoa. Lost Style e manatu o le a faia o le a faia i totonu o le natura fafie pe sili atu faʻataʻitaʻiga. I le ata №1, o le faʻapipiʻiina o Fusi tonu lava ia ma le laupapa mea.

E le mafai e le LUTF ona filifili le na o le "ogatotonu" pe tasi le lagona. O le matafaioi o faʻamatalaga taua o totonu mo potu taʻitasi e ave:

O a mea autu o le lau

Ata 2. Lofy Style e masani ona faʻaaoga le uʻamea ma le chrome i totonu.

  1. O le umukuka, teuteuina i le lata mai masani, ma le tele o mea eletise, pulou, o le chrome, e vavaeeseina i le potu o le potu o le potu i le potu. Ata numera 2 faʻaalia manino pe faʻapefea ona foliga foliga. Ma e moni lava, o le maʻa paʻu na o le faʻatumuina le ata na faia. Taua i le umukuka o ni auala moli uma.
  2. Lamepa o se lona lua o lona lua. E ui lava e tatau ona siʻei o latou faʻatasi ma le faʻaogaina o siʻosiʻomia, ae peitaʻi, e pei ona tatau ai, "i le pito o le puao." E foliga manaia, matagofie moli poʻo kamela, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga aʻe o le tele o auala tele.
  3. O tagata atamamai o loʻo fautuaina le Windows i totonu o le ogatotonu ma o latou puipui. I se faʻaopopoga, o se faʻaupuga masani a lenei mea, o ni faʻataʻitaʻiga, i le po e mumu ai, ma i le aso o elemene faʻalelei.
  4. O le LOFD Style Kingne ua manatu o se sofa. O le tele o le leiloa o le a iai, sili atu. O le mea uma na fai ai le potu malolo o le a teuteuina i ai ma e pei o le faanaunauga, nofoa, Ottoman, ma le matua ma matua. O le pau lea o meaafale ua faʻatagaina ona avea ma voluma.

Mataupu i luga o le autu: Aisea ua tusia ai le pupuni mo pupuni: pei o le mea autu

Iloga foliga o mamanu

O a mea autu o le lau

Ata 3. Loft faʻatagaina oe e fefiloi sitaili, pei o le maualuga-tech ma gaosi oloa.

O le faʻavae o le mamanu i le faiga o le LOFS o le tuʻufaʻatasiga o le le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, maa, "paʻu" ma meaafale i le sitaili o hi-tekonolosi i le sitaili o Hi-telē. I totonu o lenei potu malolo i lenei sitaili, le toeaina ma fou, ua tuanaʻi ma lumanaʻi, faia se sili matagofie ma le matagofie tagata. I le ata №3, ua e vaʻaia nei meafale mai mea taua ma taʻavale tuai, ae o laʻau papaʻe, ae i le taimi lena e matua faʻatafunaina mea uma. O le potu malolo e mafai ona faʻailoaina i le faigofie, saofaga, o le i ai o pupuni tele, ae le teuteuina i pupuni pupuni. O lenei faiga e liliu le mea moni o isi sitaili o loʻo taumafai e nana, i se pupula, taʻitoʻatasi foliga. Laupapa puipui, o le au vaʻa o loʻo avea ma paipa, paipa, o loʻo fetaui uma ai lenei ma le faʻamalosi o le potu o le Loft House. Pe a tuʻu le potu i lenei auala, e tatau ona tuʻu i ai le mafaufau o le mamanu o loʻo faʻaalia ai le itiiti ifo o vaega. Ma, o le mimiligi o le potu o le a tupu i le fesoasoani a lanu.

Tulaga maualuga, o le a mafai ai ona e faʻaaogaina se potu mo le mimita, o nei vaega manino, o le le mafai ona oʻo atu i le taualuga. Ma afai e te manaʻo tele, mafai ona e susunuina le potumoe faʻaaoga le faitotoʻa ma le faʻailo. A manaʻo iai, e mafai ona faʻamalosi i latou ma matua faʻateleina ai le avanoa o le potu. O le isi uiga iloga o le mamanu e fai talavai. O tagata mamanuina iloa e le mafai ona fai e fai pisinisi i puipui po o le lanu o le masonry e le tutusa ma le manao. Ona mafai lea ona e faʻaogaina ofutino e faʻataʻitaʻiina ai le tuai ma le uʻamea ma o lea.

Faiga

O a mea autu o le lau

Ata 4. O loʻo mafai ona teuteuina i luga o le 'auala

O se faʻailoga taua i se potu e taʻalo ai i meaafale. E le mafai ona avea o ia ma auvae uma, e tatau ona laʻititi teisi i le taimi e gata ai, ae i le taimi e tasi e le tatau ona avatua ai isi meaafale ile galuega totogi. E mafai ona e tuʻufaʻatasia mea laiti ma mea tau onapo nei, ae o mea na masani ai o mea na masani ai, o lona uiga, e tatau ona itiiti ifo ma aso nei. E manaʻomia foʻi le manatua o le autu autu o meaafale i le potu malolo i le LOFO sitaili o loʻo mimilo. E tusa ai, e tatau ona tuʻu faʻatasia le meafale i totonu o latou i totonu o sone, a o tuʻufaʻatasia meaafale mai isi sone.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga toega o puipui i le mea e mafai ona faʻaaoga

Lote faiga faʻatagaina oe e faʻaogaina ni mea e le o ni mea e fai ai le au mea faigaluega mo le teuteuina o le potu: Alamanuia Shilt ofters, Highboards, tietie uila i luga o le puipui poʻo le kalafi. I le numera o ata 4, o le lalolagi faʻafanua e faatatau i luga o le pa ma mafai ona taofia le agaga o le tagata malaga i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale puipui o le fale. E masani ona i ai i le mamanu i le sitaili o lotoa, e le mafai ona faʻaaogaina e le tagata o le lua-tulaga, pei o le scrid starcase e fetaui lelei i le sitaili lona lua e mafai ona teuteuina i le sitaili lona lua e mafai ona teuteuina i le tino.

O le le mautinoa o le manifinifi o le simoliti. Faatemokalasi i mea uma - talu ai o auala o le faʻauma ai o puipui ma faʻaiʻu i le filifiliga o meafale ma mea faigaluega. E faigofie lava ile faafaigofieina ole taumafa, le faʻataʻitaʻiga, le filifiliga o le lanu lanu. Lost-style potu potu e mafai ona tuʻufaʻatasia ai le sili ona pupula, sili ona le fuafuaina lanu. O le a manaia tele le foliga o se potu malolo, teuteuina i moli susulu ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe ma paʻepaʻe pamu, ma e tusa lava pe ua teuteuina uma i lanu uliuli. I le tau o le tele o faʻamalama tetele ma le itiiti o meaafale i totonu o le LOFCy System potu e faigata ona faʻaoʻo pelu pe faʻaletonu foi.

Manatu autu o le mamanu

O le fofo sili ona lelei mo le fuafuaina o le potu i lalo o le LOFS o le Crystal paepae o le ogaumu ma laupapa laupapa po o paipa. Mo le fola o le faʻaaogaina o laumei poʻo laʻau masani. E tele atu le masani ona tupu i le pale po o le maa. O le fola i lenei tulaga o loʻo galue i totonu o le faʻatusa i puipui ma e tatau ona faʻaaogaina, e faʻatatau i le faamamafa o le LOF, ua tuuina i luga o le taua.

O se tali lelei ua manatu o le mamanu ia o puipui e tolu i lanu malamalama, ae o le pa o loʻo faia ai faʻamalama i lalo o le piliki ua faia i lalo o le priglies. I se faʻaopopoga, o se tuʻufaʻatasia o pine, pe a faʻaaoga se moli uila poʻo se ofu paepae. Poʻo le sui o loʻo iai, ae o le pito i lalo o le puipui, ou te ioe i tulafono o le lelei faʻailoga, e tatau ona pogisa nai lo le pito i luga.

I le tulaga o le potu malu, o laʻau tetele o loʻo ola poʻo laʻau e sili ona fetaui lelei, o le a faʻaauau i le taualuga.

Mai le taʻuaa, e mafai ona e mafaia, i le faʻaopopoina o le tautoga poʻo ni samala, eseʻese lamepa ma naʻo ni mea e maua. O le tali lelei o le a tutusa lanu uliuli ma paʻepaʻe ata i faʻavavega faigofie poʻo le tele o le lautele i le chathol style.

Tusitusiga i luga o le autu: suʻi le tamai mamoe # o le veli ma o latou lava lima: tipiina ma le fiaai

Faitau atili