Sauni le potu malolo o le potu ma le magalafu ma TV

Anonim

Lelei fausaga potu mamanu ma se mutia ma ua uma ai le TV, talu ai nei mea, i le suʻesuʻe muamua, ua fetaiai, ua fetaiai ma sili atu.

Sauni le potu malolo o le potu ma le magalafu ma TV

O vaega o le potu malolo e pei o le televise ma le magatu o le a maua ai le mafanafana ma le mafanafana mo tagata uma o le aiga.

Vevela ma mafanafana mo le aiga atoa

O le potu malolo o le ogatotonu o le fale. O le malologa ina ua maeʻa se aso faigaluega, ave asiasi, faʻamanatu aso malolo faaleaiga. O le mafuaʻaga lena ua matua mafaufau ai lava le sui potu malolo, ona o tagata uma e tatau ona maua ni mafanafana ma malu i latou.

Apilise, leai se faʻatusatusaga i le siosiomaga mafai ona fatuina se magalafu - o se faʻailoga o le taulaiga i onapo nei. O le mea moni laupapa laupapa e mafai ona faapipiiina na o le fale tumaoti. E faʻapipiʻi ai, o le a manaʻomia ona e faia le tele o tulaga ma manaʻoga.

Sauni le potu malolo o le potu ma le magalafu ma TV

Eletise eletise foliga foliga, saogalemu ma matagofie.

Faafetai i atinaʻe faaonapo nei, o le fiafia i le magalafu i totonu o le totonu e mafai ona gafataulimaina ma fale o loʻo i ai fale maualuluga. Nei o faʻataʻitaʻiga eletise. Latou te saogalemu, ese le manaia, faigofie ona taulimaina ma tausia. I se faʻaopopoga, o se tele tele o faʻataʻitaʻiga ma ituaiga faʻafaigofie ona mafai ai ona filifili se faʻataʻitaʻiga mo soʻo se tusi.

O le eletise o le fatu o le fatu ma se mea teuteu ai le vevela poʻo le portal. Mo a latou fuafuaga, eseese mea, laei maa, piliki, o le maa toafilemu, o fafie tupe ua faaaogaina. O le Portal e mafai ona avea ma se sili sili ona lelei i mea laiti aulelei, o le a faaumaina lea o le ata o le potu malolo: A TA PUE, Atines, Testile.

Tele taimi uma, o loʻo i totonu o le potu malolo o le potu malolo ma se afi afi ua atiaʻe i se faiga masani. O lona uiga o le malamalama lanu, stucco, tele laupapa laupapa meaafale ua faaaoga i le mamanu.

O faʻataʻitaʻiga o aso nei o le afi afi e sili ona lelei mo nofoaga ua teuteuina i totonu o le atunuʻu tulaga poʻo le ecostel. Aemaise mo le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka. O le mamanu o lenei potu e mafai ona toe faʻaola ai le siosiomaga fou ma le toʻagafagafa o le atunuʻu. Pe o le mamanu o loʻo iai, lanu masani o lanu ma mea e tatau ona faʻaaogaina: o paolo uma o le efuefu ma enaena, susu, susu, lanu meamata lanuolaola. O nei mea e tatau ona faia e fai ma faʻavae i le "natura" o totonu.

Mau i luga o le autu: E te iloa pe faʻapefea ona faʻaaoga pupuni burgundy i totonu o potu?

O isi mea e faʻamanatu mai ai i le atunuʻu fale laupapa laupapa i luga o le taualuga, o loʻo i luga aʻe o le umukuka. O pakeraves pa, utupoto utupoto, atoatoa ese le umukuka o le umukuka mai le potu malolo. O se tala faasolitulafono gofie: faʻaputuga pats, nofoa, ma le ietele o le ufiufi, laʻau lanumeamata.

Lua i le tasi nofoaga

Sauni le potu malolo o le potu ma le magalafu ma TV

Afi ma le TV e tatau ona tutusa tutusa.

A o le alu e foia le TV ma le afi afi i le tasi potu, o le muamua e amata ona amata - e saʻo e filifili a latou tele vaega. E tatau ona tutusa ma latou te mafaia. Afai e te le usitaʻi i lenei tulafono, o le a matua faigata tele ona fausia se tasi o ia se faʻavae lelei i totonu. O le mataupu o le matua sili atu o le a tosina mai pea uma le mafaufau. A faʻapea e leʻi fuafuaina le vaega o atinaʻe o le atinaʻeina o se tasi o latou, ona tatau lea ona tutusa.

Ona o le ogaoga o le le lava o le avanoa o le avanoa i totonu o se fale mautotogi, e le mafai ona faʻaoʻo le afi i totonu o se potu vavaeina pe faʻasolo atoa le pa i lalo. O se tasi o fofo sili ona lelei i lea tulaga o le a avea ma steatment of TV ma le magalafu i le vaalele lava e tasi. I totonu o totonu o totonu, o le afi afi o le a faia ai se sao tele. O le mea lea, e le tatau ona e faʻapipiʻiina le TV ma o le ova lea o le afi. O le tali sili ona lelei i lenei tulaga o le ai ai o le nofoaga lea o le a mageso ai le magafagafa o le a faʻaigoaina ma le TV mata. Ona vaʻai atu lea o le a vaʻai uma mea uma ma manaia ma fesootaiga ma mea uma o le a mafai ona faia le saofaioi faʻaalu ia te ia.

Faatoa mafai ona faʻatulaga i totonu o lenei tuʻufaʻatasiga: Taitai faamafanafana ma Sousa, moli moli, pei o tamai laulau mo le feoai ma le ti fesa. E mafai ona faʻapipiʻi itu o le magalafu laiti bushers ma isi faʻailoga eseese: tusi, meainu. Peitaʻi, e aoga le manatua o mea uma e tatau ona mamao ese mai i le lima faʻauʻuina o lea, ina ia talafeagai ai, e leai se mea e tatau ona tuʻua.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le taʻe o le faapaʻu i luga o le faapaologa

Sauni le potu malolo o le potu ma le magalafu ma TV

O le mea taua pe a tuʻufaʻatasia le magalafu ma le TV Faʻavae i latou i le saʻo nofoaga e uiga i le tasi ma le isi.

Ia o le magalalega ma le tele o TV ma le filemu "tu" i totonu, e tele manatu mataina. E mafai ona latou tu i luga o le tasi pa (tasi le faʻamaʻi o le tasi i le isi. E mafai ona faʻatulaga se vaega faʻafiafiaga tulimanu. I lenei tulaga, e mafai ona latou faʻatu uma atu i luga. Ae o puipui eseese. O se mamanu e mafai ai ona e faʻatulagaina le avanoa avanoa. O le faʻafeagai o se tasi o mea o se sofa e mafai ona faʻapipiʻiina, ma i tafatafa o le isi o se tamai laulau ma nofoa malolo.

A o le sitaili i le ata o le totonu o le potu malolo, o le mea la lea e le soona fai.

O le TV ma ma le magafagafa latou o ni mea pupula ma tele, o lea o le vaega o totoe o le mamanu e tatau ona atiaʻe i se auala sili ona taofia.

O le totonu e le tatau ona ova i le tele o le numera o le decor faʻamatalaga ina ia leai se mea e faʻalavelave ai mai le tagata autu.

Faitau atili