Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

Anonim

Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

O le Plywood e mafai ai ona e feagai ma le fola i totonu ma nana lona leaga o le fola Plywood e mafai ona faʻamautinoaina le faigofie o le fola o le fola, pei ona faʻaaogaina lava le malosi. O le fola e fetaui lelei mo se taimi mulimuli ane o le tuʻuga o Linoleum, Tiles ma soʻo se tauvaga e faʻavae i luga o le vrebboard.

Fautuaga aoga: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola Plywood

E le gata i lea, e iai le tele o filifiliga o isi mea faaonapo nei, o laupepa pailate e tumau pea le sili ona lauiloa.

Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

E feagai ma le fola Plywood, e tatau ona e faʻatau mea faigaluega: Drill, Roulette, tulaga ma isi

Mo le taʻoto o le faʻaiuga mulimuli, o le mea e masani ona ave i le Plywood, faʻafetai i ona sao:

  • Le mautonu faʻapipiʻiina ma le le mautonu o faʻagaioiga;
  • Faigofie gaosi;
  • Le le fiafia o manogi;
  • Televave le gatasi ma le itiiti ifo o lapisi ona o le tele o le laupepa;
  • Le mafai ona faʻaaoga se susuga-faʻamalamalamaina o Plywood mo potu ma le maualuga o le susu;
  • Fua fua o le tele o laupapa vaalele;
  • Faʻateleina le vevela o le tino o le fola, ona o le gatasi o Plywood.

O le gata atu o le laualuga e ala i le lag o le sili ona aoga ma lelei auala, ae manaʻomia le poto e mulimuli i ni auala. O le tapenaeina o le fola o le faʻamalamalamaina mai palapala, pefu ma tamaʻi matata. Ona manaʻomia lea e gaosia le suavai i le susu poʻo polythylene ata. E faia lea e faʻaititia ai le le talafeagai o le susu. I totonu o lenei mataupu, o le atoa nofoaga e tatau ona ufiufi. I le va o soʻoga e manaʻomia ai se leleiga i le 18-20 cm.

I le taimi lava e tasi, ua mafai ona faʻateleina le matapogia le faʻaaogaina o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o mea e pei o Cork, Plywood, Linium. E tatau ona mafiafia le kesi nai lo le lag 2 cm.

O Booden Bors lags e iai tulaga masani o le 2x4x8 m. Latou te masani ai i le faamalama o le 5 cm mai i le itu o le Brusev fafine e tatau ona oo atu i le 6 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: toe fausia o se tolu-potu potu fale i totonu o le fale potu

Moli uila i le ituaiga o fao, ma le nofoaga sao, saofaga i le sili sili ona lelei o le fola. O loʻo latou faʻaalia le 29 cm mai le tasi ma le isi ma ina ua uma le 20 cm i le umi atoa.

Le isi, ogatasi o le fola ma le fesoasoani a faʻailoga o loʻo tuʻuina i luga o pou o mea maualuluga, e mafai ai ona e fetuunai le mamanu. A maeʻa ona fai e tatau ai le faʻasaʻoina - bolts i le fola luga luga ma lupe.

O le aa e fai e pei ona taua i lalo. I luga o pou i le va o pa o lag, na latou tuu le gigle (transvere pa), o le a le avanoa o le 50 cm, o le a le gaogao i le sala.

Ina ua maeʻa suʻega o faʻataʻitaʻiga ma le tele o fasi pepa o Plywood, o le faʻaiuga mulimuli na faia ma se avanoa e latalata i puipui i le 2 cm. O le isi vaega o le faʻapipiʻi o le pepa e faʻaaoga ai le fusi. E taua 'e taua le aga pamao, e faʻatatau i le pa o le lag, ma o papatusi ia na oʻo mai i se faʻaaliga.

Aoga fola e sili atu le fola e aunoa ma le faʻaaogaina o lag

Ogatasi o le fola e aunoa ma le faʻaaogaina o le lag e mafai ona faʻapipiʻiina. O le a fetaui i le fogafale e tusa lava ma ua faia pe a sauni le fao ma mago. Muamua, faatuina le susu o le potu. Ina ia faia lenei mea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le pa laupapa, e tatau ona e fusiina se tamai fasi cellophane i le fola, faʻatali le 3 aso ma le agaga o loʻo iai i luga o le ata. Afai e mago, e mafai ona e amata galuega.

Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

I lalo o le Fatai, e fautuaina le tuu se mea faʻapitoa e faʻaleleia ai le le mautonu uiga o le fola

Mo galuega, o nisi mea ma mea faigaluega o le a moomia:

  • Uafu;
  • Grinder masini;
  • O nana;
  • Faakelu pe luko faalumaina;
  • Faasee, fufulu tele tele.

O laupepa a le Plywod ma le tele o le 125 cm mo le faigofie ona aoina i vaega e fa, saunia fasi mo tulimanu, faitotoʻa faitotoʻa ma ua taoto ma avanoa i le 10 mm. Latalata i puipui, o le mamao e le tatau ona i lalo ole 15 mm. O faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona faʻateleina le oa o le ea, lea o le a faʻalauteleina ai le aiaiga o le fola ma faʻaopopo lona olaga. A maeʻa le fola o le fola, ae o le a talafeagai e faʻatinoina le suʻega o le polokalama avanoa. Mulimuli ane tapena atu o loʻo taoto i le faʻamamaina mai le pefu, palapala. O le fogafale tuai e tatau ona fuafuaina.

Beamonius Mastic, Plywood Gluue, o le penisini ma softvent fefiloi mo lenei. O le paluga o se pulumu lapoa poʻo se faʻaseʻe o loʻo faʻaaoga. Faapipiiina le Plywood Syster e faia i le taimi lava ina a uma ona mago.

O le mea e manaʻomia e filifilia e galulue ma Plywood. E tusa ai ma le polokalame muamua, o le plywood o loʻo faapipiiina i se vaega o le glue 2 mm mafiafia. E le gata i lea, laupepa e faʻasaʻoina ma le tagata lava ia-tusia poʻo le taula a le au taula. Faʻamaumauga e tatau ona faʻatolu i le mafiafia o le mafiafia o le plywood card ma tuu 20 cm mai le tasi ma le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le kapeneta masini ma le aufaatoaina o le 'aufaatoaga i luga o le faapaologa

Ogatasi o loʻo muta i le sanding fola faʻaaogaina emery, e mafai foi ona e faʻaaogaina se masini faʻapitoa.

Staitai le metotia: Plywood mo le sima fola e aunoa ma le lag

I lenei auala, e mafai ona e faʻatino vave pea le pavigo, ma fai i ou lava lima.

Mo le taofiina, o le ae manaʻomia se numera tele o fao malie, ma i le faʻagasologa o le faʻagaioiga i le faʻauma i le falepuipui, e leʻi faia le foʻau.

Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

A o le i tuʻu le paneur i le fola sima, e manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete mai i le lapisi ma le pefu

E manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o se ituaiga o le susu o le pali o Plywood. E manaʻomia ona ia tatou utagia i le PriDmer - o le vai e tatau ona faʻaaoga. E le taofia ai na o latou mai tu ma tuu i le lumanai.

Faagaioiga taualumaga:

  1. O le foloa ua faamamaina o lapisi ma le pefu, o le i ai o le faʻamalosi ua siakiina ma le cellophane ata;
  2. O le faaputuga o loʻo faatatauina muamua, faʻamamalu i le faʻalavelave, e ala i se faʻaseʻe poʻo se faʻaputuga lautele;
  3. Kulimi e gaosia e le luga o laupepa e faaaoga ai se spatila;
  4. O le tagata lava ia o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga mo le faʻaiuga mulimuli, e mafai ona faʻaaoga ni faletalimalo, o le tele o le strata mafiafia.
  5. Ma le isi, o le olo olo faʻataʻatipela ai le faʻaaogaina o mea eliry poʻo olo se mea faigaluega, lea e mafai ona feagai ma le faʻagasologa televave ma sili atu.

E mafai ona e siaki le gatasi i le tulaga, o le masani ai kiliaina e le tatau ona sili atu 2 mm.

Maualuga-lelei igoa i lalo o le phaneur i luga o le fola

Ina ia mafai ona maua se dooturable dotimb, e manaʻomia le mulimuli i tulafono mo faʻatautaia galuega.

Meafaigaluega ma Mea:

  • Vaai;
  • Vaipuna;
  • Galulue mulette;
  • O le samala;
  • Tina, laupapa, vaapuna pa;
  • Space Creves Mea.

Faila ogatasi Plywood: Faʻafefea le tulaga o le lags tuai, sima foaʻi ma o se laupapa faʻataʻamilomilo ma plywood

O le mamao i le va o le atigi laupapa e tatau ona filifilia e fuafua ile mafiafia o le plywood mafiafia.

Galue amata amata ile faʻamamaina ma le faʻamamaina. Ina ua uma ona suʻesuʻe le tele o le agaleaga ma, ina ia mautinoa e mafai ona e tafi ni pa, i le va o loʻo maitauina le solia o le 80 cm100. Sa manaʻomia muamua ona togafitia ma le suia ma iniseti. Ona o mai lea o le pa ma le maualuga o le tulaga, palasitika uʻamea ma lamolemole lamolemole.

Tusitusiga i luga o le autu: mafuaʻaga o le manogi manogi i totonu o le faleuila

Saʻo i le pa ma utika e faia e pu i totonu o le fola, o loʻo pupuni ai se faletalimalo ma naʻo le siku. Ona o lenei, o le ata o le a amataina ma talitonuina. O le laupapa tipi o le 25x150 ua nonoa mai luga, pipii i le sitepu o le 80 cm.

Maʻi e faʻaopopo i le faʻamalieina e mafai ai ona e faia le fola faʻamafanafana ma le tele o mea o lotoa.

Matou te faia saʻo le fola: o le foloa o le plywood (vitio)

O le foloa, e tusa ai ma tulafono uma, o loʻo taua i fasi palu, e peiseai e aunoa ma le latou faʻaaoga, pe mafai ai ona e amata o le fola mulimuli. I luga o le Plywood, e mafai ona e tuʻuina se tele o le fola o le fola - linoleum, laupapa, laumeite. O le Plywood e mafai ai ona e faʻateleina le tautua o soʻo se feusuaiga, e aofia ai ona ituaiga uma o fafie.

Faitau atili