Parqut Committert Faʻafouina: Vreutuum mama ma tausi, faʻafefea ona tausi lelei, fufulu ma faʻafou i le fale

Anonim

Parqut Committert Faʻafouina: Vreutuum mama ma tausi, faʻafefea ona tausi lelei, fufulu ma faʻafou i le fale

Parqut Komiti Faʻafoe o le galuega autu o loʻo galulue i le Helpatark laupapa laupapa e masani ona mafaufauina o se mea ofoofogia na tuʻuina atu i totonu ma aulelei foliga. I luga o lenei Congong, O tamaiti e faia a latou uluaʻi sitepu muamua, ma le fagafao e le mamaʻi i lalo o le la. Ioe, ma o le aiga latou te fiafia tele e savavali i ni mea manaia ma e aunoa ma ni seevae. Lenei ua mafai ona latou manatu e tatau ona faia le mafuie i aso uma i avega eseese, ma le tausi tausiga. E leai se mea sa faigata ai iinei, o le mea autu o le faʻaalia o le faʻamalosi o le tausiga.

Vreutum Cleaner mo le Cirqut Board: Vaeluaina vaega o le faamamaina

Faʻaaloalo i le galuega autu o oloa tui eseese o vaiautu, ua mafai ona e mauaina le aofia ai ma le ono mafai ona faʻamamaina. O le uiga ese o le i ai o le i ai o ni au 'auvae ma ki le elemene e le faalavelavea, ae i luga o le feteʻenaʻiga tatou te faafaigofieina le gaioiga o le suavai o le tino o le tino i luga o laupapa puipui.

Afai ua uma ona e faʻatau, pe na o le alu e faʻatau se tulaga faʻapitoa ma le faʻapitoa faʻapitoa. E onosaʻi i uiga o le tagata gaosi oloa.

Afai o le a e le faʻaaogaina le faʻaaogaina o se tui faʻapipiʻi, o lona uiga e leʻo se mea taua, o le mea sili ona taua o le filifilia lea o le pisapisao.

Parqut Committert Faʻafouina: Vreutuum mama ma tausi, faʻafefea ona tausi lelei, fufulu ma faʻafou i le fale

O le masini tui o le mama mo le kolisi komiti e iai ni auupega

Auvaʻa o loʻo faʻaaogaina mo le pamu poʻo le laumua e tatau ona ufiufi i mea vaivai, o le fea o le a le tuʻua le laʻei poʻo tamai tino. O tagata atamamai ua fautuaina e totogi faʻapitoa i le pulumu ma le i ai o lagona, faaputuga, kamela fulufulu pe faʻapitoa faʻapitoa. E mafai foʻi ona e faʻatau ni auupega ma le paʻu poʻo se kulimi anicone, lea, i le faʻaopopoina i le faʻamamaina o le maʻi, e mafai ona vali.

O pulumu ma le i ai o le solofanua solofanua ua faamaonia lelei. E le gata i le faʻamamaina ma le ma le ma le faʻaeteete le pito, ae mafai foi ona fufulu le ituaiga pito imatua o loʻo faʻaleagaina.

A e mauaina lava se faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa, mafaufau loloto i lona fomu. O laupapa paʻaga e mafai ai ona maua i soʻo se aʻafiaga o se natura faʻaletonu, o lona uiga e le matua le manaʻomia lava e faʻagaioi ia te i latou. O le mea lea, o le O loʻo iai se ituaiga o loʻo tuʻufaʻatasia e tatau ona iai se faiga e faʻatagaina avanoa i soʻo se nofoaga, tusa lava ma tulimanu mamao. Afai na te le ausia nei manaʻoga, e sili atu le faʻatau atu o se isi o loʻo iai ni telefoni mafolafola.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo taʻavale fufulu ma taʻavale tautua

O i latou e fiafia i le atoatoa mama o le a pa'ū e tofo i ai ni auupega ma se auala e mafai ai ona suia lona foliga ma i luga o se nofoaga faigata. E masani lava, o ni leo e faʻauluulu i ni auala iloga, faʻafetai lea e mafai ona latou faʻaaogaina i soʻo se taʻoto.

Purqut Board Sture

E i ai sau mea manaia parquet i le fale? Sauni mo le faamalositino o le tausiga atoa. Afai e te le amanaʻiaina lenei fesili ma mafaufau e leai se mea e tupu i le parquet, ona o le taimi puʻupuʻu e te maitauina ai o le a leiloa o lona lalelei. E te le manaʻo e tausia se ata faapena? E le gata i lea, o le faatulagaga o se puipuiga i fafo e le taumateina e maua oe saoloto. Ona e manaʻomia lea ona e masani i vaega autu o le tausiga o le fola laupapa, ae leʻi faʻamalolo loimata i le taimi na leiloa ma mea.

Parqut Committert Faʻafouina: Vreutuum mama ma tausi, faʻafefea ona tausi lelei, fufulu ma faʻafou i le fale

O le nofoaga malulu o palisi e tatau ona puipuia mai le sala i mea uma mafai.

Ina ia mafai ona tausia lenei fola, e latalata e mafai i le saʻo, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Puipui le fola mai le maosiosia ma auala uma e mafai ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, aveese uma mea mamafa poʻo le ufiufi o latou vae ma ni numera faʻapitoa.
  2. Afai o iai se maile i totonu o le fale, taimi uma e mulimuli atu i savaliga uma, e tatau ona ia fufuluina auupega. Aua neʻi galo e uiga i le faifai pea o le faʻamau o le auvae e puipuia ai le faʻaleagaina o le tulaga. O lenei puipuiga e ono puleaina lava.
  3. I vae o meaafale, oe manaʻomia le ofuina o ni tagata faʻatauvaʻa. E matua faapitoa lenei mea i mea, lea e ao ona masani faiga masani, pei o nofoa.
  4. I le taimi nei, i faleoloa e mafai ona e faʻatauina ni ituaiga o lalana tausiga, lea e aofia ai se meatotino tumau. Mo se faʻataʻitaʻiga, Polyrolol, Mastic, Porolas Lacquer poʻo Anti-Sese mea. Faʻaaogaina o nei mea faigaluega e mafai ona ausia e ala i le susulu o le fale. I se faʻaopopoga, o loʻo fausia se ata faʻapitoa faʻapitoa o le a taofia ai le tupu o scratches. O le mea lea, faamamaina o le vai o le vai sa alu i le taimi ua tuanai, faʻapitoa gaosi na oʻo mai.
  5. A tatou talanoa e uiga i seevae, e sili le faʻaaogaina o faʻamalama malu faʻamalama. E faasee le le mafai ona faia i seevae ma mulivae, pei ona aofia ai chips ma scratches i luga o mea.

Mataupu i luga o le autu: amen faia o le digwall i le va o umukuka ma le potu malolo

Ma le mulimuli, afai e te filifili e faʻafouina foliga o le tamaʻitaʻi, ma ufitia ai lou maʻi, ma le suauʻu laka, aua o le a le vave tuʻuina. E sili atu le tigaina i nai vaiaso. Ia, afai e le mafai ona e faʻatali, o le faʻapipiʻi e tatau ona faia e faʻaeteete e mafai, ina ia aua le faʻamio ai pe ulagia ai le kuka fou. E sili atu le le tumau o le fiva po o le gororokurtton. O le a fesoasoani lea e faʻaititia ai le aʻafia o mea leaga.

Susu le faʻamamaina o tulafono: Faʻafefea ona fufulu le kolose masini

Fufulu le parqut, e mafai ona e fesili pe mafai ona e faia? A o le i alu i le faʻamamaina, e tatau ona e vaʻai i lau ofisa mo le loloto o manifinifi poʻo paolo. Afai o ia, o le mea muamua e tatau ona e faia o le fiafia ia i latou, aua o le a e faia le amataga o le faʻagasologa o le faʻataʻamilomilo.

I lea tulaga, o slots o loʻo faʻamamaina ma se uaea manifinifi, ona latou faʻatonutonuina lea i kamuta laiti mai le oak poʻo le birch uati.

E mafai ona fufulu le komiti a Parqutt.

Afai o lau masini e le mafai ona gaosia e vale, o le a tatau ona tauina i le isumu o le rag o lo o susu i le vai ma le glycerin.

Afai tatou te talanoa e uiga i le fufuluina o fola, ona faʻapitoa lea o faʻapitoa faasaga i le faʻaaogaina o le vai vevela. Sili atu pe a fai o se faʻapitoa faʻamamaina mama. Ae o le auala sili ona lelei o le faʻamamaina o loʻo i ai pea se faʻapipiʻi mama. E le o le leaga ma le faʻamamaina e mafai ona faʻatino vave lava, aemaise pe a i ai fagafao i totonu o le fale. E le gata i lea, o lenei metotia o le a faʻalautele le tautua tautua. O le isi mataupu, e manaʻomia le tausia mo ni maliligutu. Faʻaaogaina fofo faʻapitoa pe a uma ona taoto, o le a e ausia naʻo le pau lena o lau parquet ua pupula, ae faʻapea foʻi ona o eseʻesega, faʻapea foʻi ma mea puipuia uma.

Faʻafefea ona faʻafou le masini i le fale

E leai se masalosalo o le scratches o mea e sili ona masani ona avea o manuaga e manaʻomia ai le sili atu.

Ina ia mafai ona toe faʻafou ma toesea nei faʻaletonu e tele ni filifiliga:

  1. O le filifiliga muamua o le filifiliga o se peni faʻapitoa ma se mea e fetaui lelei, lea e talafeagai mo le lanu i lou tulaga. Pepe liusuavai, ma Wax Rubbing i le valu. O le isi mea e manaʻomia e faia o le faʻateʻaina o le laualuga ma aveese uma wax sili atu faʻaaogaina se paʻu paʻu. I le faaiuga o le faʻagasologa, o loʻo faʻamamaina le laualuga ma se ie vaivai.
  2. O le filifiliga lona lua e aofia ai le faʻaaogaina o le umukuka. O lenei filifiliga e le talafeagai mo le mamafa loloto. O Walnati Upnuts, ma o le nofoaga o mea leaga e tatau ona togafitia ma le autu. A maeʻa ona mago le talosaga, ae o le a ia maua se lanu pouliuli.
  3. O filifiliga muamua e lua e talafeagai faapitoa mo tamai maosiosia. Afai o le loloto, e mafai ona e faʻasaʻoina le faaletonu o le le atoatoa o le fesuiaiga. Ae le i Galue, o le faʻagaeʻetia luga e tatau ona faʻamamāina, ma o le lapili e manino e tusa ma le gaosi oloa faʻatonuga. O le faʻaleagaina tele e mafai foi ona aveese foi le faʻaaogaina o se putty ma paʻu spatila.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa faitotoʻa: masini, masini ma le mamanu

Parqut Committert Faʻafouina: Vreutuum mama ma tausi, faʻafefea ona tausi lelei, fufulu ma faʻafou i le fale

E tele filifiliga mo le toe faʻafou parquet i le fale

Toe faafou le fale i le fale e le faigata. Ioe, afai tatou te talanoa e uiga i mea laiti. Afai o le faaleagaina e sili atu ona tele, e tele, e tatau ona e faʻaaluina ni auala ogaoga.

Wax mo le kolisi laupapa

O le faʻaaogaina o le wex mo le paʻu pu o le sili ona talafeagai o le sili ona talafeagai i lenei taimi. O le paluga e aofia ai le suauʻu ma le wex e mafai ona faʻatumuina ni point ma tuʻuina atu le ituaiga ese atu, ia faʻamamafa lelei le tulaga ese o le mea. E le fautuaina soo faʻapitoa le faʻaaogaina o lenei fefiloi, ua lava lea e faʻaoga faʻatasi ma le tausaga e tasi.

Faʻafefea ona faʻaaoga Wax? A amata ona amata se suauʻu suauʻu, o leisi vaega, ae o le vaipuna e tatau ona i ai i lona faʻavaeina. Tele taimi e masani ai, suauʻu linkned, lanu puaa, ituaiga masani faʻaitulagi ma faʻamago atili ai le televave o loʻo iai i totonu o ia fefiloi.

Wax mo se ofisa sipela e faʻaaoga e faʻapipiʻi lelei

O le tuʻufaʻatasia o le suauʻu-wax palumea e aofia ai mea masani masani masani vaega o loʻo avea ma siosiomaga faʻaaloalo.

Afai i se lumanaʻi o le a e manaʻomia ai se tamoʻe tapi, ona talafeagai lea e aveʻesea le moega atoa, aua o le a le ofi ai le tele o le galu.

O le Polokalama talafeagai le Parqut (vitio)

O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai? Ioe, o le suauʻu pisimiti e tali faʻapitoa lava i ituaiga uma o faʻaalia, ae e le faʻapea e tapunia e se maota. I lea tulaga, o le tulaga atoa o le faʻapipiʻiina o le tino atoa ua mou ese atu. Ua lava le tausiga o le puipuia o puipuiga mai le le manaʻo ma, o le mea moni, aua neʻi galo, aua neʻi galo e uiga i le tausiga saʻo. Naʻo le tulaga lea, o le a mafai e le pa paga ona faʻafiafiaina lau vaai i se vaʻaiga tele.

Faitau atili