Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

Anonim

Faʻafefea ona piki i totonu o le potu? E alofa uma uma i latou fale mautotogi poʻo se fale ma toe foʻi i ai ma le fiafia tele. Toe foʻi mai le faʻaliliuina i se taimi e matagofie pe a fai o le fale e matagofie ma le paie Ae ina ia mafai ai ona teuteu potu, e te manaʻomia le tele o le malamalama ma le poto masani, faʻafefea ona faia ia sili atu. Ina ia saili pe faʻafefea ona faʻaleleia le i totonu o lou potu, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i ni tulafono.

Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

O meaa ma meaafale saʻo ma mea e mafai ona avea ma potu malolo matagofie ma le lelei.

O le maeʻa ma le filifilia o totonu o le fale mautotogi o se galuega taua ma nafa, ae afai o loʻo e filifili pea i lenei mea, e tatau ona e faia se filifiliga tutoʻatasi ma le tagata mamanu. O aso nei, sili atu ma sili atu tagata faʻatuatua i totonu o latou fale mautotogi poʻo le fale i tagata mamanu e mafai ona mauaina se mea talafeagai mo soʻo se ituaiga fale. Ae e mafai ona e pikiina totonu o potu oe lava, mo lenei mea e leai se mea e fai ai ni aʻoaʻoga faʻapitoa pe maua se aʻoaʻoga faʻapitoa, mea uma o le a manaʻomia o se lagona o sitaili ma le tofo.

Suʻesuʻe potu ma mafaufau i mea laiti uma

Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

I totonu o totonu o lotoa e sili atu le faʻaaogaina o mea leaga o paʻepaʻe meataʻalo.

Afai o lea e tatau lava ona e filifilia le fesili o le i totonu o le potu mo le potu e filifili ai, muamua o mea uma, mulimuli i au mea fiafia. E sili le mafaufau e uiga i lenei faiga e vave lava ma filifili le faʻatulagaga, talu ai o le suia mulimuli e le gata ona manaʻomia tele tupe faʻaalu, ae faʻateʻaina foi le tele o taimi ma le malosi tele. O le mea lea, e tatau ona faʻaaogaina e nisi fautuaga pe a filifilia se fale totonu.

E amata i le, asiasi i le potu ma taumafai e malamalama i le mea e te manaʻo ai mai ia te ia. Afai e iai mea e te le manaʻo ai e te manaʻo e te ono auai, ona e sili lea o le faia o se isi atunuʻu ma nei mea. Faʻataʻitaʻiga, pe a e fiafia i le kapeta tuai, ma e tele faʻamanatuga manaia ia te ia, e mafai ona e mauaina o ia o se nofoaga i le ata fou o lou potu. Pe afai e mafua ai nostallia o se kapeneta tuai ma e leai ni tulaga e le manaʻo e suia i se lisi fou i le lisi pe tuu foi ile mamanu ole faamoemoe e tuua.

Tusitusiga i luga o le Autu: Talo Uo puipui: Faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

O mea taua a le tupu, o mea e maua ai le potu malolo o le potu malolo i totonu ma tagata taʻitoʻatasi.

I nisi o tulaga, e fiafia ai tagata i le ituaiga o mea anamua poʻo a latou tala fou, aua e faigofie ona faigofie lau galuega. Afai e te fiafia i le mea fou, ona taumafai lea e faʻafou ai le faʻailoga i luga o sofa ma nofoa poʻo isi meaafale, o loʻo i ai le sefe o lau tupe, pe faʻaopopo se mea fou i totonu. Afai e te manaʻo e fai se mea tuai, o le a avea ma se mea matagofie i lau oe lava ituaiga o le potu, ona mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina mea faʻa-lalolagi.

E taua tele le malamalama e le gata i mea tetele na i ai se sao taua i totonu o le potu, ae o isi foi ni mea laiti e mafai ona faagaloina. Ina ia faia lenei mea, siaki le menanini e saili se tritket, ma teuteu ai lona potu. Atonu o loʻo iai pou po o pou, o loʻo iai i tua o le tioata, e mafai ona maua se vaʻaiga sili ona manaia i le pa o le potu malolo. E mafai ona e mauaina ata tuai e mafai ona tautau i puipui o le potu. Taumafai e aoina tusi tuai o le a faʻaalia ai i lenei fale o loʻo faitau lelei ma atamamai. Afai e i ai se mea e le aoga, e sili le aveeseina o se mea e aunoa ma se salamo.

Fai lau potu e te fiafia iai

Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

Mo potu malolo i le sitaili sitaili, o le tuʻufaʻatasiga o lanu paʻepaʻe ma lanumoana lanu o uiga.

Soʻo se tasi i totonu e mafai ona faia oe lava pe afai o le mea moni, lava, lava le musumusuga. Ae e mafai ona e sailia fautuaga i tagata faigaluega faapolofesa o le a mafai ona avatua se fautuaga moni i le faʻatulagaina o lou potu. Taumafai e fai se mea fou ma e le mafaamatalaina, mo lenei mea o le a e manaʻomia le tele o faʻamatalaga faaopoopo. O lenei, i le vaega o faʻamatalaga ", mafai ona e mauaina se mea mai le i tua o le Initaneti, o lona uiga o le galuega o le mauaina o faʻamatalaga e sili atu le faigofie. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le 'au a le fale o se tagata fiafia o Italia, o Sepania poʻo Saina, e mafai ona faʻapapetope i le Initaneti latou te maua ai le vevela o latou atunuʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili se LOFT Fofo mo tamaiti

O le faʻamanatuina o nei musumusuga, e mafai ona e filifili pe o a lea o le lelei atoatoa le teuteuina ma le vavaeʻeseina o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le fale e pei o le sitaili o Saina anamua, e mafai ona e faia le totonu o le potu ma le fesoasoani a le faʻailoga o le au Saina. Po o le ā lava la o le a i fafo atu o le tagata e ona le tagata o le fale lenei, lea o le a filifilia ai, o lona faiga e fausia ai le potu.

O tagata taʻitoʻatasi uma e fiafia i soo se mea ma e manaʻo i vaega o lenei mea fiafia e siʻosiʻomia i taimi uma. Afai o se tagata o se tusi ona mafai ai lea ona e faia ia malu ma au tusi e te fiafia i ai, pe a ia fiafia i tekonolosi, ona mafai lea ona maua se potu ma taavale. Mo le kuka, e mafai ona tautau ni faʻamatalaga ma se ata o le lelei, pe faia le meaafale ma le ata o kuka poʻo pai. I nisi upu, ua fai sina manatu itiiti, tuu atu e lafoia le taleni tusitusi ma amata ona toe mafaufau.

Aua le faʻatapulaʻaina manatu masani - faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia

Auala e Filifili ai se Mea Fou i Totonuga mo Potu

Mai ie o le GLC, e mafai ona e faia ni fuafuaga le masani ai mo le teuteuina ma le zogle avanoa i le potu malolo.

E tusa lava pe manaia tagata seleta na faoa i luga o le Initaneti, manatua ai se tasi ua uma ona ia faaaogaina ia mautinoa:

I le faʻaopopoga, e masani lava o se totonu o loʻo mafai ona faia le sili ona taugata, ma i faʻatapulaʻaina tuutuuga, o nisi elemene mafai ona suia i tupe talafeagai.

Ave le faʻavae masani ma le sitaili o ata, ae ulufale i au oe lava fetuunaiga. Afai tatou te filifili e sui, faʻataʻitaʻiga, o se vaʻaiga masani i lona fatufatu, o le a le toe vaʻai i ai, o le a mafai ona fetaui i le paketi aiga.

Fausia se magalafu na miti i se taimi umi, ma i le taimi lava e tasi e le talafeagai le faia o mea uma, pei ona tusia i tusi magalemu.

Tusitusiga i luga o le autu: fola le vai i totonu o le fale mautotogi: faʻatonuga mo le faʻaaogaina

E tusa lava pe e fiafia se tasi i nisi totonu, e le naʻo se tasi o latou. Taumafai e fausia se tuʻufaʻatasiga o nei sitaili. Mafaufau lelei i luga o le penefiti uma na e tofo i le tasi ma i totonu o le tasi ma fausia se symbisis i le mea fou o le a avatu ai se mea fou ma fiafia i le isi. I le taimi lava lea, o le faʻafai eseese o le a fesoasoani ai le tagata e lagona le "uiga" i lona potu, ma o le a talisapaia e lona malo.

Faʻaaoga elemene lelei.

E taua tele lena, toe foʻi i totonu o le potu, e mafai e tagata uma ona paʻuʻu pe toʻafilemu tua i le aso faigata. O lea, ia manatua mea ua faʻamalosia ai le ataata "i le fale". Mo se faʻataʻitaʻiga, ata mai aso malolo ma faʻaputuputu e mafai ona maua ai se vaega o faʻafiafiaina lelei. E mafai ona e faʻaopopoina sina maliega i totonu o le totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se aquarium, o tagata o loʻo mafai ona filemu le neura ma faʻaopopo o latou "ai o le potu.

Ioe, vaʻai manatu mo totonu i luga o le Initaneti e lelei, ae l ¯ e tatau ai pea ona faamasani i faafitauli moni o mamanu. Mo lenei mea, e masani ona o e asiasi mai, e le naʻo le asiasi i uo matutua, ae ia maualuga, e mafai foi ona i totonu o le potu. Faʻailoa i le tele o tulaga lelei ma le le atoatoa o totonu e mafai ona faʻaaogaina pe a fatuina lou potu. E aoga le i ai pea le mataala, aua o le totonuga o le mea e mafai ona faʻamolemole ona o le fale suamalie e manogi poʻo le potu o loʻo i luga o le la o le fale.

Faitau atili