O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Anonim

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le atoa e aofia ai mea laiti, ma foliga o le faletaele e mai le laititi, i le taimi muamua, i le ata muamua, auiliiliga o totonu. Ma o nisi taimi o uiga leaga, e pei o le vaʻai atu i lalo o le vai taele, paipa vai poʻo se pakete ma le mop, mafai ona faʻaleagaina uma au taumafaiga e taʻitaʻi "chit" i le faletaele.

O le fofo i lenei faʻafitauli e mafai ona avea ma se mea aoga e pei o le lau i lalo o le taʻele. Afai e te faʻapipiʻiina taumafaiga ma faʻaali nisi o fatufatu, e le gata i le nana mai mata o le prying o mea uma e talafeagai, ae avea ma tutoʻatasi o le faletaele.

Ituaiga o mata

O le mata i lalo o le taele e mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa fale. O le ata o latou e lua ituaiga - mautu ma faʻaseʻe Ae o le a le mea mo le gaosiga o loʻo faʻaogaina ese.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

E tafao faamasani, o pupuni mai mea nei e masani ona maua:

  • Mai Mrwwall
  • Mai i lalo o papatusi paso
  • Mai Ceramic Tile
  • Faʻata
  • Mai le pele
  • Mai le acryla
  • Mai PVC Panels
  • mai le MDF.

Mautu

O le ata mautu i lalo o le taele o le sili sili ona faigofie ma sili ona manino fofo. E masani lava ona feagai ma le isumu tutusa pei o le faletaele atoa, faʻafetai i le mea lea e fetaui lelei ai le mata i totonu o le faletaele.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le le lava o se mataʻupu mautu, o le a le maua ai se avanoa i paipa paipa, pe o le mafai ona teuina mea eseese ma vailaʻau fale i lalo o le faletaele. A e manaʻomia le toe faaleleia poʻo le suia o le pepe, ona tatau lea ona faia se mataʻupu.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Faasee i totonu

O le ata faasee e sili atu ona aoga nai lo le mautu, masalo, e le o foliga matua matua.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Mai Mrwwall

Plasterboard - o le sili ona mafai ona gafatia mea mo le faia o le lau i lalo o le taele. E taugofie, malamalama ma lalafi mai i totonu o le mamanu talafeagai o le a le faigata. O loʻo faia ni auivi mai le Merwall, o loʻo totoina ma le paʻu.

O le mata o le sisitema o lo o faia oe lava

Fai ma faʻapipiʻi se mata e mafai ona tutoʻatasi.

O le laupepa pito o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa mai le pa, o lea la ua tatau ai ona fau. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se 4x4 cm um um, nonoa ma se uʻamea tulimanu.

Muamua, faaalu uma fua talafeagai ma faʻaaoga uma faʻailoga i luga o puipui ma luga o le fola, ona tusia lea o le fola, ae i le tau o le 2.5 cm taele

Ona vaevae lea o le laupapa i luga o le nofoaafi. O le ae manaʻomia:

  • E fa o nofoaafi e fesoʻotaʻi ai tulimanu o le taʻele i le fola
  • E lua auala tutusa i le laina i totonu o le lautele o le taele o le taele minus 0.8 cm
  • Lua trals tutusa i le laina i totonu i le umi o le taele minus 1.2 cm
  • Afai e umi le vai, e sili le tapenaga e lua pe tolu o le a tautua lagolago faaopoopo.

Vaega o le taele gaosi vaega:

  1. Faatulaga le alavai i luga o tulimanu fafo o le taele E tusa ai ma le faʻailoga ma le faʻailoga i le va o latou mai luga ma lalo. O le a manaʻomia le faia o ni fausaga e lua mo le amoʻaiga itu o le taele ma tasi - mo le lautele.
  2. I na auala o le a sili atu le faʻaaloalogia ma le puipui, viliina lua pu i luma ma faʻapipiʻi i le puipui. Ma le fao, malupuipuia uma vaega uma o le mamanu ma le tasi ma le isi. Ia o le faʻavaʻa na atili ai ona mautu, e mafai ona e faʻapipiʻi i lalo o le fola i le fola.
  3. A maeʻa ona sauni le faʻavaʻa, e mafai ona e alu i le gaosiga o le lau mai le laupepa. O le a e manaʻomia se pepa o le susu o le susu o le susuga, o se faʻapitoa uamea faʻapitoa ma faʻapipiʻi mata.
  4. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia ni fua talafeagai, tipiina faʻamatalaga manaʻomia mai le fomaʻi, O le tuua o le lautele o le 0.56 cm i le lautele. O le a e manaʻomia e tuʻuina atu se faitotoʻa o le a maua ai le avanoa i le "tumau" o le taele. O le faitotoʻa e mafai ona puʻupuʻu pe o le umi o le mata o le mata, fuafua i le nofoaga o le taʻele. Filifili i le nofoaga, tiʻetiʻe se pu i le manaʻomia auiliili ma faʻapipiʻi le faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina le matasele ma le lako.
  5. Ina ua maeʻa, fusi ia papatusi mai Mrwall i luga o le faʻavaʻa ma le fao. Aua neʻi galo e siaki le faʻatulafonoina o le atoa mamanuina.

Mataupu i luga o le autu: O tagata Iapani na te fiafia e faia oe lava: Master Vallery i luga o le taifau

O le lau o le laupepa o le laupapa ua sauni!

O le metotia o le gaosiaina o le mata na faʻamatala mai i luga e mafai ona talafeagai mo taʻele masani.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Curvililiar screen

Afai o oe o se fiafia manumalo o se taʻele lapotopoto, ona e tatau ai lea ona faʻapipiʻi se faʻapitoa, curvilinar screen.

Mo le curvililiar o le a manaʻomia foʻi se tino. O loʻo faʻaputuputu mai se faʻamatalaga faʻapitoa mo le nofoaga faʻapitoa. E mafai e se talaaga e mafai ona faia se foliga, e tatau ona e faia le faia o tipi talafeagai i luga.

  1. Saunia ni tala se lua e toe fai ai le apaau o le taele - mo le pito i luga ma mo le pito i lalo o le faʻavaʻa - ma nonoa i latou ma le oona o le taele o le taele o le taʻele. O le laupepa pito i luga (pe a fai o le faʻavaʻa e tatau ona tuueseeseina e Tiles, ona faʻaopopo lea o le mafiafia o le nonoa ma le kulimi ii).
  2. Le isi, faʻapipiʻi i tafatafa o tulimanu o le vai taele.
  3. A uma ona sauni le faʻavaʻa, faʻamaligiina le laupepa o laupepa i luga o le vai.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Mata mai le paso laupapa

Papatusi Papatusi o loʻo fausiaina poloka e fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi ai i le va o latou lava i luga o le faʻavae o se soʻoga soofaatasi.

Mata i lalo o le vai taele fai oe lava

Ae e te lei amataina le fausiaina o se paso lau paso, faʻagasolo le faʻapipiʻi o le Primer.

Faʻaaogaina se Plumb, ia faʻaaoga le faʻailoga i le fola, solomuli 0.5 cm agai i le taele. A uma lena, ua mafai ona amata ona e lafoina le laupepa mai papatusi. O papatusi o loʻo fesoʻotaʻi lelei i le tasi ma le isi ma le fesoasoani a mafutaga ma uʻu, ma le fofo fusuaga ua fasia i le va o latou (e ono tapunia ai le prepsum).

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

E foliga mai o lenei mata e le o se tala tele, o le mea lea e sili atu le faia o se felelei i luga - sa i lalo ifo o le afa-met-meter faapipiiina vaega.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Mai Ceramic Tile

Matamata o lo o tapuni ma Ceramic Tiles? E mafai ona e vaʻai i faletaele. O le auala sili lea ona mafai ona tupu i lalo o le avanoa i lalo o le faletaele, aumai se manaia ma matagofie vaaiga.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Ceramic Tiles e masani ona maeʻa le lauʻeleʻele i lalo o le taele, faia o le mama poʻo le paso papa. O le faatatauina o laupapa laupapa e matua faigofie lava.

Tuu le faaputuga mai le pito i luga tauagavale. Taitasi o le libricate tuli mai gluue pe faʻaaoga le tele o mata o fao i luga. Ma le faʻapitoa kolosi, ogatasi le vaʻai i le va o pou. Afai o loʻo tuʻuina atu le faitotoʻa, e mafai ona tuʻu le ie puipui ma luga. I le faaiuga o le galuega, faʻagasologa e ala i le faʻaliliuina.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Faasee mata

O le puʻeina o mata i lalo o le taele e mafai ai ona e foia faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le teuina o mea e manaʻomia ae le o mea e mafai ona toe faaleleia, vailaʻau, palus ma le tele o isi mea. E le gata i lea, iʻu ai i soʻo se taimi ma e aunoa ma le tele o le taumafaiga e toe faʻafouina le taʻele, pei, ina ia maua le avanoa i paipa, o le a le tatau ona e faʻaleagaina se mea. Mo tagata faʻapitoa o loʻo avea ma tagata o loʻo umiaina, o le ata faʻaseʻe o le a avea o se mea moni maua moni, a o e fufuluina le fola i lalo o le faletaele ma le faigofie lapisi ma faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea o loʻo faʻaaogaina ai le au faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina: ituaiga ma mea

Faʻapipiʻi se mata e mafai ona vave vave. E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga mo le masani ai o vai taele, ma le maualuga o le sliding screen mafai ona suia tutoʻatasi tutoʻatasi.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Tele taimi, slid slidds i lalo o le vai taele faia mai papala ipu, ae o isi filifiliga e maua.

Mai le pele

O le faʻaseʻe mata i lalo o le taʻele mai le vaipanoa tioata, poʻo le alofa o se matagofie ma o nei fofo. O lenei mea e sili mo le faletaele. Pau lava le minus e le lava le malosi, ae o lenei minus e sili atu nai lo le lelei o le mea.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le mata mai le manatu e faigofie ona alu ese, tetee i le susu ma le tumau. I le male, o lenei mea ei ai le tele o lanu ma foliga. E mafai ona e filifilia le mata, faʻavae i luga o le lanu taʻaloga o lou faletaele. E mafai ona Matte, manino ma manino lava.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Faʻata

O le faʻata o le mea taua o le i totonu o soʻo se faletaele. Faʻaopopo atu i lona mafuaʻaga tuusaʻo, e mafai ona faʻateleina le avanoa, faʻapea foʻi ma saunia nisi taʻaloga o le malamalama . O vaega o le pati i totonu o le faletaele e mafai ona tuʻuina i nofoaga e sili ona vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le faletaele.

O le lau i lalo o le taele na faia mai le faʻatagata o le mea o le mea o le mea valea ma le le talafeagai, o lea, o tagata gaosi ofoina atu screens ma le faʻata.

O le faʻata o le faʻata o le a avea ma faʻailoga maualuga o le vai taele ma o le a le tuʻuina atu se togafiti, pei ona faia i le susuga o mea e faʻamalieina ai.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Acrylic

O vaieli o vai taele e masani ona faʻatauina faʻatasi ma le lau. Matamata o loʻo aofia ai ma le faletaele e masani ona faia o palasitika panels ma arrylic tating. O ia matatitu ua gaosia i lalo o se isi faiga taʻele, ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi se faiga lautele lautele i lalo o soʻo se taele, saili lava.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O pupuni mai le acrylic o ni māmā, e tau le taugofie, foliga manaia ma tautua mo se taimi umi. Ae naʻo lenei lau e naʻo le faʻapipiʻiina i lalo o se vai taele, ona o loʻo iai se mea faʻapitoa faʻapipiʻi.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Mai PVC Panels

PVC panels pei o se mata i lalo o le taele o le a fesoasoani e avea ma tutoʻatasi elemene o le totonu o lou faletaele. E mafai ona e filifilia se lanu ma ata mai le faleoloa e avanoa pe sau i luga ma lau oe lava mamanu.

Valivali lanu mai le PVC panels foliga masani lelei, ma e vave tapunia lava latou te faigofie. Ma le isi, pe a fai e aua le faʻaalia i se malosi aoga, o se mata e mafai ona tautua e tasi le luasefulu tausaga tausaga.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Mai le MDF.

Faaaʻoaʻo i le laupapa fafie masani, matapou i lalo o le taʻele mai le mdf e uiga Tonnno fetaui i totonu o le faletaele faletaele, pe i se faletaele i le sitaili o le atunuʻu poʻo le Eco . O le lautele ituaiga o lanu e mafai ai ona e faigofie ona pikiina le lau i lalo o le lanu o meaafale i le faletaele. E i ai le tele o ata o le screens mai le mDF o eseese mamanu - mautu ma sliding. E ui i le tau maualalo, o le lau mai le MDF foliga taugata ma tamalii.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

A faʻatau se laupepa, e tatau ona amanaia, o le faʻaaliga o le o loʻo ofaina o le faʻatauga e mafai ona talafeagai mo le faletaele o tulaga masani ma lapoʻa. I se faʻaopopoga, o le MDF o se mea e le o le gaʻo mea, ina ua maeʻa le tolu pe fa tausaga o faʻagaioiga, o le a fufula le mata ma suia. O le mea lea, faʻatau se laupepa mai le MDF, lea o le a togafitia faʻapitoa ma le faʻamama avega.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Pepa pepa

O le pupuni i lalo o le taele e mafai ona faia oe lava, faʻatau i totonu o le faleoloa poʻo le faʻasalaina i le gaosia o se fomaʻi tomai. O nei filifiliga uma e iai a latou mea ma ua leaga ma, i soo se mea, muamua o le a tatau ona e filifili i le fofoga o le lumanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se agaga vaega

Matamata i lalo o le taele e mafai ona tolu ituaiga:

  1. I le ituaiga o le ututu puipui - e le faʻapea o se paʻu matala, e matua faʻateleina lava le avanoa i lalo o le faletaele.
  2. Faatasi ai ma le foloa e leʻi i ai i le foloa o le fola - o le a avatu ia te oe le avanoa e te latalata ai i le taʻele. O le a sili atu ona faigofie le fufuluina o le vai malulu ma vai o loʻo i totonu.
  3. O loʻo i ai foi i le tulimanu - faʻatagaina oe e latalata atu i le taele ma, e le gata i lea, puipuia le fola i totonu o le faletaele mai le vai.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O fea e faʻatau pe oka se mata mo le faletaele

O lea, ua uma ona e iloa le mea lea e te manaʻo ai e faʻapipiʻi i lalo o le taele. Ua e fuafuaina i mamanu, mea faitino, foliga ma e tusa lava pe tusa ma lanu. O le manatu o le agavale i tua o le laititi - mauaina o le lau lava.

E mafai ona e faʻatauina se mata i le faleoloa. I totonu o le fale o loʻo i ai i le fausiaina o loʻo i ai le tele o numera o mata mata i lalo o le taʻele. O iina e mafai ai ona e talanoa i faufautua faapolofesa, faatusatusa tau tau, ma saʻo i luga o le nofoaga e iloa ai le lelei ma le malosi o oloa filifilia). O le le atoatoa o lenei metotia o le mea lea e te lamatia ai le sili atu, o lea o tagata faatau e masani ona "fao" tau.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

E mafai foi ona e faia le lau i lalo o le taele oe. Lea o le a e tigaina i tau tupe ma mafai ona faia se mamanu e sili ona fetaui ma ou manatu e uiga i le faigofie ma le matagofie. O le mea moni, faʻatau mai mea talafeagai, ma le faʻatulagaina o le faʻamalama o le a mafua ai le tele o taimi ma le malosi.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

Ma le mea mulimuli, e mafai ona e okaina le lau i lalo o le taele i luga o le faleoloa i luga ole laiga. O le lelei o lenei metotia o le mafai ona e faia se faʻatau e aunoa ma le tuua o le fale, ma okaina le lafoina i se taimi talafeagai mo oe. I se faʻaopopoga, o le a mafai ona sefeina se tupe, aʻo e masani ona e faʻatau atu i luga o le initaneti sili atu ona aoga nai lo faleoloa. O le minus o, pe a filifilia se mata, e mafai ona e taulaʻi i le faʻamatalaga ma ata o le oloa, e aunoa ma le mauaina o le avanoa e paʻi atu ai i oloa.

Ceramic Tiles e masani ona maeʻa le lauʻeleʻele i lalo o le taele, faia o le mama poʻo le paso papa. O le faatatauina o laupapa laupapa e matua faigofie lava.

Tuu le faaputuga mai le pito i luga tauagavale. Taitasi o le libricate tuli mai gluue pe faʻaaoga le tele o mata o fao i luga. Ma le faʻapitoa kolosi, ogatasi le vaʻai i le va o pou. Afai o loʻo tuʻuina atu le faitotoʻa, e mafai ona tuʻu le ie puipui ma luga. I le faaiuga o le galuega, faʻagasologa e ala i le faʻaliliuina.

E mafai ona e 'aloʻese mai ni mea le fiafia e le masani ai i le suʻesuʻeina o uiga uma o le mata i totonu o le fale fa fale ma faʻatonuina e ala i le Initaneti. Ona e mautinoa lea o le oloa filifilia.

Fautuaga Aoga

O koneteina faʻapitoa ma le tele o fale teu oloa e mafai ona fesoasoani e faʻatulaga le faʻasologa i lalo o le faletaele. I totonu o ia atigipusa e talafeagai tele ona teu mea eseese. I faleoloa pisinisi, e mafai ona e mauaina ni atigipusa i luga o uili e mafai ona e alu i lalo o le faletaele e aunoa ma sina taumafaiga.

O le lau i lalo o le taele o se sipi ma le aoga fofo.

O le talavaivai a le aiga, o pulumu ma bionsis e mafai ona teuina i le tapunia malu o se tasi o le vaega o le fasi ata mai le itu i totonu. O lea la o mea uma e te manaʻomia mo le faʻamamaina i le faletaele o le a taimi uma lava.

Matou te fautuaina oe e faitau la matou tusitusiga i le auala e fai ai le taele ma ou lima.

Faitau atili