Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

Anonim

Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

E mafai ona faʻasaʻo le fale maʻi i le fale ma ou lava lima, ae o le sefeina o tupe e masani lava o se sitaili ma faʻalelei. Ma lona soloia mama ma foliga manaia o se mea manino. Ae i le taimi o le faʻagaioiga, o le lavalava o loʻo ofuina, na te faʻamalamalamaina le susulu, faʻaeteete, maʻeu ma le taʻei o le tino. O Cyclumin o le tekonolosi o le pali o le parquth ogatasi e ala i le auala o le aoina. E mafai ona faʻatino i totonu o le tusi lesona ma faʻaogaina meafaigaluega faʻapitoa.

Homemade Parquet: Sauniuniga mo taamilosaga

I le faagasologa o le tietie uila, o se tamai vaega o fafie ua aveeseina. Homemade parquet hystands e oo atu i le 7 taualumaga. Aʻo le i amataina galuega, e te manaʻomia e mautinoa o manaʻoga o le foloa uila.

Mo lenei suʻega faʻapitoa le fola mo le i ai:

  • Le talafeagai ma safu nofoaga;
  • Chuck ma pipi;
  • Luma o le meaola o anamua;
  • O le mafiafia mafiafia, pe a fai e manifinifi nai lo le 5 mm, ona le mafai lea ona noatia le afa.

Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

A o le i amataina le lapotopoto o se lapotopoto, ua tatalaina le potu mai meafale ma mataupu uma, le soloia le pronth ma aveese lapisi

Ina ia siaki le mafiafia ma le lelei o le maliu, o le tagata tausao e tuu ai le va o foloa. Afai o loʻo tui i le va o laupapa i le tulimanu o sili atu nai lo le 40 tikeri, o le dice ua faʻaleagaina pe faʻaleagaina e iniseti. E manaʻomia le mautinoa o le fola laupapa e faʻamagogo. O le faia o lenei mea, o se tamai nofoaga o loo ufitia i se po o se ponicheyne ata tifaga, avatu mea pa. O le fuafuaga e alu ai mo se aso. Afai o le faʻamalosi na faʻaalia i lalo o le ata, ona susu lea o le mea e susu ma le mash potu. O sea faufautua e manaʻomia e le tuʻu saʻo ma agavaʻa faʻaaogaina i le toso vaipanoa.

Iloa le bug e faigofie tele. A asiasia se laupapa laupapa, e mafai ona e vaʻai i tamai pu, i talaalu o le tamai meaʻai ma chips o loʻo pepelo.

A maua faafitauli i luga, o le faiga e le o faia. Suiga parquet pe sui nofoaga na leaga. Afai o le fao o fao i fafo, latou tutuli i le diach. O le tala faʻafomaʻi o le fale sinia e mafai ona aveʻesea e ala i le faʻaaogaina o le laupapa laupapa ma kelu i le va o foloa. O le fasi mea e tipi i lalo ma le fola.

Mataupu i luga o le autu: seevae tosolali

O masini o le cycular mo le panisi

Fogafale squabble - galue taimi-alu-taimi. Faigofie ma faʻavavevave le faʻagasologa o le a fesoasoani faʻapitoa taʻavale taʻavale. O le Grinding masini o le lipine ma tisiki mamanu. O le muamua pepa e faʻaaogaina mo le faʻaseseina. O le tisiketi 'TOW PRINGING MANATU MANUIA MANATU LE FANAU LELEI. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e ausia tulaga faapolofesa o galuega.

O masini o aso nei o le tau o le autau e i ai le au faipule e faʻafesoʻotaʻi ai se pefu o le pefu, o le a faigofie ai ona galue malosi.

Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

Mo nofoaga faigata-i-auala, i le iva ma tulimanu i le taimi o le Cyclovka faʻagasologa, o le tulimanu-liner iunite o loʻo faʻaaogaina

Faatuni atu i luga o le koluma ala, e filifilia le iunite. Mo potu tele, o se masini ogaoga e manaʻomia, sili atu i le 3 faʻafitauli. Mo feololo ma laiti potu, o se masini tusi e talafeagai. E le manaʻomia le faʻatauina o masini. O faleoloa o nei onapo nei e masani ona faia le galuega i le Tood. Faʻaogaina o lenei auaunaga e mafai ona sefeina tupe, ma faʻavavevave le taamilosaga o le taamilosaga. O le mautotogi o le iunite talafeagai e i ai i le tulaga i le tulaga. O le masini siliva ua mamafa tele, ae o lona itu ua faʻatagaina oe e tuʻu le masini i le ogalaau. O faʻataʻitaʻiga o masini e vavaeʻese i le malosiʻaga mai le 220 i 380 vol. E galulue ma masini, e tatau ona e mulimuli i le saogalemu.

O le faʻamilosaga o le faʻasologa o le parquet ma o latou lava lima

O loʻo fesoasoani masini o Greinding ma masini o le a vave ona maua ai le galueaina o se laupapa laupapa. I le faʻaopopoina o mea faigaluega, o le a faʻatau atu ai le faʻaaogaina o pepa na oneone ii 40 Aua CRRONVAYA, $ 80 | 120 Faʻamalieina le Unications. A o le fola o le taamilosaga, o le faigata faiga e tatau ona mulimulitaia ma le saogalemu. Ae le i faia le gaioiga e tatau ona siaki le lelei o le uaea.

Mo se iʻuga sili, o le masini e tatau ona fesuiaʻi lelei ma tutusa uma i luga o le foloa, ae le faatagaina le taofi i le nofoaga e tasi, ae leai se mea e sili atu ai le paʻu. Ae le i amataina galuega, o le masini e siitia, liliu i luga ma faʻatali seʻia uma le masini. Ona lamolemole lea e alu ma amata olo. Mo le typewriter faʻaaoga se sakete faʻapitoa, o loʻo faʻatumuina e le aū e faʻaalia i luga o le masini.

Tusitusiga i luga o le autu: Dark Dorners i totonu o le fale mautotogi: Ata manatu

Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

E manaʻomia le parquet i tioata ma mask, o le tele o le paʻu ua lelei ua fausia

O le Creclishing tekonolosi:

  • E manaʻomia le faʻavaeina o se paʻu sese. 40 i totonu o le masini ma tamoʻe le masini;
  • Bulgarian tulaga lelei nofoaga i lalo o maa ma upu;
  • E le gata i lea, o galuega e ave ese mai le pa e tupu i le nofoaga e tetoe uma;
  • O le paʻu fugalaʻau penisione i fafo pe a maeʻa ona faʻatumu le ato;
  • O tulimanu e faia ma le tulimanu ma aveese ai le o totoe laiti lacquird spats;
  • Tuu se mea na matou fefiloi ai le vaega o le pefu o le pefu o le pefu mo lanu ma smear chips ma taupuva;
  • Ina ua uma ona mago, o le tau o le tau o loʻo faia ma le paʻu numera 80 i luga o le tulaga muamua.
  • Le isi, o le vaalele o le oxylabic stactaratus o loʻo faʻapipiʻiina ma le abrashive 120 mo le maeʻa galuega.

Ina ua maeʻa le galuega na faia, o le laufanua o le laupapa fola e ufiufi i le vanini poʻo le mastic.

Tusi Lesona o Coustic mo le panisi

O le Ciccilil Parquit Storation mafai foi ona mafai ma le tusi lesona metotia faʻaaogaina se masini faʻapitoa. O le lima taamilosaga e aofia ai le laupapa laupapa ma se laut o le 5 cm uumi. O le fola e muamua-motona ma aveese le taamilosaga o le pito i luga vaega o laupapa laupapa. E tatau ona e faʻaaluina naʻo le scaper, ae o le tusi lesona metotia e matua mataga tele. O le a tele se taimi ma taumafaiga.

O le Blade Blade e tatau ona lautele atu nai lo le 10 - 20 mm maliu e puipuia ai le scratches ma chips i le taimi o gaioiga.

Parqut cyclevka faia-oe-oe-oe-homemide Square, o le taamilosaga o Paulo ma tusi lesona olo

O le lelei o le tusi lesona o le le lava o le leai o le pefu, sefeina o tupe ma le leoa pe a galue

O le taʻamilosaga e sili atu le amata mai le faʻamalama i le faitotoʻa. Aveʻese le aoga e manaʻomia i le itu o le fafie afi. Fetaomi le mea faigaluega ma se tasi ma le tutusa malosi, ma taumafai e puʻeina le tasi, ae o ni nai maʻi. Olo faʻataʻamilomilo nofoaga lavelave ua faia e faʻaaoga ai se ata ma se numera faʻapitoa. A maeʻa ona faʻagaioia le parquet, o le Pustaty Tapuaʻi o UMA CHIPS MA FUA. Le isi, e manaʻomia le oki i le faʻaiuga, na o le faʻamagoina le fola. Mo lona faʻatinoga, o le fafie laupapa o 25 cm le umi ma emery pepa Nu.1 pe 120. E manaʻomia le afifi o le paʻu ma le paʻu. Ona faʻasolo ai lea o le lapotopoto o mea na mafua ai le faʻafitauli i luga o le fola, tuʻu i luga o tulivae. Faia galuega e tatau ona faia ma le faaeteete e adead uma scratches.

Mataupu i luga o le autu: Fundbanin maualuga i le faletaele fola: tulaga faatonuina

E mafai ona e faʻaogaina i se isi auala. O laupepa emery o loʻo faapipiiina i seevae tuai ma amata ona lulu le fola sosoʻo, mai lea taimi i le taimi e puleaina ai le lelei o le samepa. O le foloa o le a manaʻomia le taimi e manaʻomia ai le taimi, ae afai o mea uma e faia saʻo lelei le lamolemole e faʻamalieina mata. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia mea uma, o fola o le fuaina ma alu i le fesuiaʻi o le taufaatasia. Valnish e faaaogaina i 3 vaega. Le faasee, e tatau ona mamago uma vaega. Ae le i faia e le 3 le vaega o le va o le vanimonimo o le tele o le nifo.

O le Smiqut talafeagai Squet mo ou lava lima (vitio)

O le maoaʻe ma le pupula o le a avea ma pulupulu o le a avea ma faʻamaualuga o tagata e ona ma faʻamamafa le mamanu ma faʻalelei o le totonu atoa o le potu. E tatau ona e faia sina taumafaiga ma le filiga.

Faitau atili