Peach Walpaper: DEIGING TIPS

Anonim

Mulimuli faiga masani - Peach Wallpaper i totonu. Ua latou faafouina le potu ma toe sili atu le mafanafana. I se faʻaopopoga, o lenei ata o le faʻaumaina o mea o loʻo tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau pei o le lanu viole, bege, auro, moli ma piniki. Teni atu, i le taimi o le faʻatulagaina o le potu, o le faʻaaogaina o mea uma o loʻo faʻatagaina o loʻo faʻatagaina, ae i se laititi maʻi, ma o le a le pei o se tala a le totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le pepa puipui o loʻo faʻaaogaina i totonu o le potu, o le lanu lea e pei o se suamalie o loʻo faʻaaogaina, e mafai ona filifilia le ata vali, mumūina o le pipili auro.

Peach Walpaper: DEIGING TIPS

Ata 1. Peach Passpaper Recress ma fai se potu sili ona lelei ma mafanafana.

"Atoa" potu malolo

E masani lava, o le faʻamaeʻaina o mea o taimi o peach faʻataʻamilo pe a fai potu ola, pei o lenei lanu e matua manaia mo le manatu, ma e mafai ona faʻaaogaina i sitaili eseese. O i totonu o le potu o le potu malolo o le a maeʻa faʻatasi ma meaafale meafale, faʻapena foʻi i a latou pito i tua, elemene o lanu o le a foliga lelei. Faatasi ai ma le itu taumatau o le lanu lanu, e mafai ona e liliu le potu i totonu o le "tulimanu o le fiafia", lea e manaia ai le maua o le aso faigaluega. Ma pe a faʻaaogaina moli pupula ma lanu faʻamaua, o le potu o le a la faapaʻau ma fiafia. (Ata 1)

Peach Walpaper: DEIGING TIPS

Ata 2. O le Peach lanu e tuʻufaʻatasia ma moli lanu enaena ma sesega olive.

I totonu o le potu malolo ma Peach Casevise, e fautuaina le faʻaogaina o le laupapa faʻapipiʻi o laʻau o se lanu enaena ma moli paolo. O lenei tuʻufaʻatasiga o le a faia le potu ma sima ma paie. E fautuaina le sili ona foai i le itu i sasaʻe o le aufanitisi. Mo le tuʻuina atu o le faʻamaualuga ma matagofie, e mafai ai ona tautautuli o olive mata loloto e tuʻufaʻatasia ma paea pa puipui. E tatau ona maitauina ona o loʻo mafai ona e faʻaogaina ni lanu tutusa i le mafaufau tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, Peach, malamalama ma lesega olive. I le taimi lava e tasi, o le malu o le pach pade o le a manaia e tu i luga o se talaaga lautele. (Ata 2)

Mataupu i luga o le autu: Polokalama o le Tausaga Fou Koluse o le Broproidery: Rooster ma meataʻalo, laʻititi laʻititi, seevae ma le mole o le Kerisimasi

Afai e tele potu moe i le potu malolo, ona foliga sili atu lelei lona mamanu. O le pepa puipui i totonu o loʻo avea ma ata o le a avea ma sili atu ona lelei i fafo mo satelite-green vaaiga. O laʻau tele o le Aiga Pama, o loʻo faʻaalia i taimi umi ma lau laʻau tele.

O potu i totonu o le pailate ma umukuka

Peach Walpaper: DEIGING TIPS

Ata 3. I se potu lautele, e mafai ona e faʻaogaina le pauna paʻepaʻe o le fugalaʻau lanu.

E le lava le fiafia o le Lavesian e le gata i le faʻatulagaina o potu malolo, latou te foliga tele i le potumoe, faʻapea foi ma le umukuka. I totonu o le potu malolo, o le ale lanu e masani ona tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe, e mafai ona taʻua o se tuʻufaʻatasiga e mafai ona taʻua o se ata, aua e maua i le tele o fata. E tatau ona maitauina o le mea e fetaui lelei ma le tuʻinanau o le taʻitaʻi e fetaui lelei mo le potu o tamaiti, ma mo le potu malolo.

O le uati o le paolo o "phoch" ua ufitia i le atoaga o le puipui, ae o le lanu o le taualuga e alu ese ai le paʻepaʻe. Ina ia filifilia le paolo o le faʻaumaina o mea, e manaʻomia le mafaufau i foliga o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i potu potu moevai, e tatau ona faia ni leo lelei i lanu malamalama, ma i le vavale - sili atu ona faʻamalosia pea e faʻaaoga (Ata 3). Afai e iai le potu i tulaga faʻavae, o tuʻufaʻatasiga o moli auala ma le pogisa o le a vaʻai i ai.

O le faia o le umukuka ma ach ua maeʻa ai mea na faʻaumaina, latou te fiafia i autu o loʻo i ai se piniki piniki. O lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai pe a fai o se laupapa laupapa ma meaafale poʻo mea faigaluega i le paʻepaʻe lanu. E manaia o lenei tuʻufaʻatasiga o papae o loʻo atagia mai lava o le mafaufau lelei i luga o le ua tuʻinanau o le tagata. (Ata 4)

E mafai e le fiafia o tagata fiafia ona faʻatulaga le umukuka i se faʻataʻitaʻiga tino, mo le faʻapipiʻi o mea faitino lanu moli, a o puipui e tuʻuina atu piniki-pā E le gata i lea, o nisi vaega o le vateatea e mafai ona faatulaga.

Fautuaga mo le Filifiliga o Puipuiga

Peach Walpaper: DEIGING TIPS

Ata 4. I le umukuka, pa puipui o loʻo foliga sili i paʻepaʻe kapeneta.

Tusitusiga i luga o le autu: O taʻiala mo le sui o Linisum e faia oe lava

O se tasi o galuega pito sili ona taua pe a fuafuaina le ata o le filifilia o ie puipui. E tatau ona tuʻufaʻatasiga e leʻo le tago malosi o le teuteuina, ae faʻapea foʻi ma meaafale meaa. Le tulafono autu e tatau ona tausisi i ai e feteʻenaʻi. E tele na faʻasaina e piki i luga le pupuni i le leo i le pepa puipui o le achpaper o le amo lanu, talu ai o le a latou tuʻufaʻatasia ma le aotelega o le tulaga.

I le potumoe o loʻo fautuaina e faʻaaoga ai pupuni enaena lanu enaena enaena o le a maua ai le potu o le atigi ma le lelei, o le a latou taofia le tui o le susulu o le la tama. O pupuni o lanu enaena o le a le itiiti ifo ma le le malamalama i le potu malolo. Faʻaaogaina le malamalama o le lanu lanu lanu viole, e mafai ona e mauaina se aʻafiaga matagofie. O lenei filifiliga o le a avatua i le potu o le uluaʻi tulaga ma sitaili, aemaise lava pe afai e te faʻaaogaina ni mea pupula i totonu, taulai ifo ia oe lava.

I nisi tulaga, pe a faʻaaogaina lechingsperpapers i totonu, e mafai ona e faia i ie manifinifi faʻamalosiʻau.

Ae taua tele le manatua, o le a latou paleni mo le nofoaga, o faamalama e le o se isi itu o le fale. Ia filifilia ni ie talafeagai avanoa mo potu, o tagata faigaluega fautuaina e naʻo le tasi le tulafono - o le lanu o le ie e tatau ona mama poʻo ni paleti masani e tu i fafo. A o le tele o mea, o le a faʻalagolago i mea a le tagata lava ia ma le ituaiga potu.

Faitau atili