E fia le tau o le le lelei i le malulu?

Anonim

E fia le tau o le le lelei i le malulu?
O lea na latou taunuu ai i le masini i le vai vaipuna. I fafo atu o le Window Ianuari ma Challing Galuega o le a faia i le taumalulu. O le filifiliga a le tusiata ma lenei tulaga o le fesili sili ona faigata. A uma ona faitau a faʻasalalauga i le auala i le upega tafailagi ma luga o le initaneti, na ou filifili ai e nofo i le aisa (kiloo), lea e fetaui lelei ai masini, ma tagata atamamai ua fetaiai ma aʻu.

Na ou iloaina pe na faʻapefea ona maleleina tuaoi i tuaoi. Na taunuu se taʻavale pasese ma se fale o le fale ma alu ese ai ma le alu lelei i ni nai itula. Ou te le iloa pe faʻafefea e se isi, pei ona ou le faʻatuatuaina i na tagata poto. Ioe, ma e pei ona ou iloa tutusa lelei, 30 mita le mafai ona galueina. E i ai le mea lelei 69 mita.

O le faʻagaeʻeʻe faʻagasologa na toeitiiti tolu aso. Sa faigata ona tagofia ma le aveeseina o le palapala faʻaʻaisa mo le faʻauluina o le zumf (o le vai mo le 1.5 mita). Ole polokalame ole eleele ile loloto ole 30 cm ma se suo e le mafai ona eli e le mafai. Tipi i le sili atu ma le grinder.

Ina ua maeʻa galuega sauniuni, e amata ona le fiafia. Ua tumu le Zumf i le vai, o le 'au o loʻo galue ma le le fiafia o loʻo faʻapipiʻiina. O le faʻaseʻe atu o lalaga ua faia i paipa, lea e siʻitia ai le vai, o le iʻuga, o se taunuuga o ia te ia lava ma le gaʻo.

I lea taimi, o tagata asiasi e suʻeina le eleele o le eleele, o loʻo ia taumafai ai lea o le AQUFER SIRUSONS na pasia.

E fia le tau o le le lelei i le malulu?

A malepe le vaipuna i se loloto, o le tagi o loʻo faʻapipiʻiina. O laʻu mataupu lea, o se paipa pvc ma le lapoa o le 125 mm. I le amataga, ua tuu ai le faamama i luga o le faavae o le paipa e tutusa. O le umi o le fasi faʻamama e faʻamoemoeina i se vaieli lelei, o le sili lea e umi, o le tele o vai e mafai ona foʻifoina mai i ai.

Ma a o le paipa o loʻo ulagia lelei e sasaa ai le vai mama.

O lenei o le a ou taʻuina atu le tele o le tau e 'aveina lelei le vai i le taumalulu ma e aofia ai lenei tau. O le vaieli mo le 69 mita tau $ 1100. O lenei tau o loʻo aofia ai se faʻamama ma se tagi ma le lapoa o le 125 mm. Mai ia te aʻu e manaʻomia na o le i ai o le eletise.

Tala faatatauga o mea ma o latou lava lima

Ina ua maeʻa galuega uma, sa ou mauaina se tusi folau i le vaieli ma le faʻailoga o ana tomai faʻapitoa. O lenei e tatau ona e faia se lelei, faʻatau meafaigaluega ma tuʻuina atu.

Faitau atili